World Child News. Byrokraatia avautuu

TobbyGarden

Minkälainen ihminen istuu byrokratialaitoksessa? Kuka ohjaa lapsesi kohtalosta?

Ajatteletteko, että he eivät tiedä ongelmastasi?

Olennaisemman he tietävät, mutta heillä "ei ole valtuuksia" edetä. Sosialismin periaatteessa on lomakkeita. Tunteille on annettu sijaa vasemmalla puolella. Alavasen on himoa, logiikkaa. Ylävasen on tunneälyä, luovuutta. Sinne sinä kirjoittelet tunteesi. Lapsesi tulee tasan kellon mukaan ja sinä sanot tasan, mitä kuuluu sanoa. Sinun pitää hymyillä. Sinun ei pidä sanoa, mitä et ole kirjoittanut lomakkeeseen.

Ajatteletko, etteivät he tunne ongelmaasi. He tuntevat, mutta he tuntevat niitä vain yhteiskokouksen aikana. Yhteiskokouksen päätös lähtee hallitukselle. Kokousten aikana on hyvää puhua, jotta tulosta syntyy. Pitää vaikuttaa. Puhua asiaa. Kokous kestää 2 tuntia. Sen verran myötätuntoa saat, kunnes vaikuttamasi asia laskeutuu Tavis Tavallisen niskaan ja hän ilahtuu.

Samaan aikaan he käsittelevät 10 muuta tapausta henkilökohtaisesti omatun sivistyksen voimin taistellen ankarasti vallasta. Psykologinen asenne harjoittaa aivoja, mutta kuluttaa samassa.

Yhteenveto on sitä, että syntyy kausipäätelmä, jossa voi hahmottaa kulkusuuntia ja tehdä varauksia. Suunnista ei poiketa. Byrokraatti astelee jalka jalassa yhdessä marssissa. Hänellä ei ole tunnetta. Ei saa olla.

Jos olet keskivertoa yläpuolella tai alapuolella, sinun pitää joko toimia, huutaa tai vaikuttaa 2000 luvun teknologian kautta, koska keskivertoa on erittäin vaikea purkaa. Se on tahmeaa naisvaltaista FIREBALLia.

Lapsesi joutuu siihen, eikä Fireball anna sitä. Äidin on joko liityttävää jengiin tai oltava marginaali, josta nainen ei välitä tippaakaan. Nainen välittää keskivertoisuudesta. Siellä on suojaisaa olla.

Sosiaalitoimistoa ei hevillä pureta. Se voimistuu samassa vauhdissa sairaaloiden kanssa. Mielenterveyssairaalat ovat huippuvedossa. Sosiaalitoimisto voimistuu ja kasvaa. Kohta siitä tulee Wall Streetin veroinen. Talossa on toimistoja, komeroita, tietokoneruutuja, josta on yhteys maailmalle. Nainen istuu ja sosiaalistuu. Se opiskelee samaa, mitä miesäly opiskelee marginaalissa. Nainen on ydinenergiaa, joka kovettuu ja siksi se tarvitsee marginaalia. Jos olet taiteilija mies, niin suosiosi on taattu. Marginaalia vedetään sisään ja alkaa riisuutuminen. Mies pääsee pois kerääntyneestä pölystä, jota sai ympäristöstään ja luovuttaa sitä naiselle. Sosiaalitoimisto päättää mitä sitten.

Mitä mies teet kun nainen tarjoilee sinulle? Kieltäydyt vai suostut? Suostu. Mies on yksin aina. Suostu. Elämä vain 100 vuotta. Suostu. Nainen on tuuli. Suostu. Kärsi. Elukka. Kiitos.

Muu atomi ota minua pois. Sitten ydin räjähtää kun mies loittonee. Naisen ei saa ottaa liian paljon laskeutumaa. Van sen verran kuin tarvitsee, jota nyystää toimistolla eri näkökulmista käsin. Kun nainen ottaa liian, niin mies loittonee kauas kauas ulottumattomiin. Kunnes toinen yhteiskuntaplaneetta puoleensa vetää häntä. Vajanainen sosiaalitoimisto, jonka ympärillä ei ole miestä, alkaa liikkua väärällä tavalla ja voi aiheuttaa sekasortoa, kuten käy niille sosiaalitoimistoille, joissa ei ole riittävästi huostaanotto työtä. Sosiaalitoimisto tarvitsee asiakkaita. Kun vaimosi myy lastasi, niin jätä lapsesi pois. Sosiaalitoimisto ei tiedä oikeutta eikä turvaa. Se leikkii lapsellasi kunnes hän kasvaa. Mies vain siittää ja lähtee toiseen ulottuvuuteen. Sosiaalitoimisto ilman asiakkaita ei ole sosiaalitoimisto. Se voi pahoin. Se käyttäytyy aggressiivisesti ja voi aiheuttaa vahinkoa. Jokainen nainen on potentiaalinen femokilleri. Kun nainen pyytää, niin anna, jos pölysi on valmis.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TobbyGarden

      korjaus:

      Alavasen on johdatusta ja kehon tunnetta, kehon tarvetta, vomakasta mutta pientä tunneimpulssia

      Ylävasen on muodostunutta tunnetietoa tai kokonaisuutta. tunneälyä

      Alaoikea on fyysistä himoa, nautintoa, fysiikkaa, toimintaa. seksi asettuu tähän

      Koordinaatistoa voi ajatella horisontaalisesti tai vertikaalisesti, riippuen siitä, miten itse paperi, johon koordinaatisto on tehty asettuu suhteessa ympäristöön. Koordinaatisto voi olla horizontaalinen, mutta ympäristö vertikaalinen. Tämä harrastaa meissä suhteuttamista. Joten Yläoikea kun on kellossa järki, tarkoittaa myös joko muuta tai täydentää järjen kuvaa. Yksityiskohta on suhteessa kokonaisuuteen.

      • kummajais

        Kuuluuko tämä tähän keskusteluun?


      • oinonenPetri
        kummajais kirjoitti:

        Kuuluuko tämä tähän keskusteluun?

        mietin vain uutta lomakkeen mallia, kun olemme 2000 luvulla näinkin älykkäitä kaikki

        taiteellisena ehdotan että vasen on tunnetta ja oikea on tekoa

        tiede puhuu päinvastaista, että vasen on tekoa ja oikea on tunnetta..

        Taide onkin tunnetta ja tiede ratiota

        Lomakkeessa on ongelma. Kenelle se on suunnattu?

        Kun kirjoittaisi lomakkeeseen tunteensa, niin virkamies tietäisi miltä sinusta tuntuisi kun lapsesi astelee huoneeseen pitkän eron jälkeen.

        Nyt vain pitää tuntea samoja tunteita, mitä on kirjoittanut.
        Pystyykö tiedemies tunnemuistiin?
        Onko tiedemiehellä älymuistia?
        Mitä mieltä?

        Kun on itselleen varmasta asiasta kyse, niin tunteesta voi mennä takuuseen. Tunteen määrä riipuu päivämäärästä, kellon ajasta, vuodesta, poliittisesta tilanteesta...

        Haluaako virkamies kieltää potilaan tunteita? Sitä he yrittävät, että vanhempi on objektiivinen toimija, mikä parantaa "ratkaisevasti" potilaan tilannetta. :-)

        Vaikea on olla objektiivinen.
        Suututtaa jo nyt kun ajattelee.

        Ajan myötä tunteet valikoituvat ja täsmättyvät. Osaa löytää syitä tunteille. Nuorella on vaikeampaa. Turhaa on myös rangaista nuoria siitä.

        Taiteilijoilla on sitä, että kun tunteesta saa otetta, eli takuu toimii, niin samassa toiminta muuttuu, eli ei pitäydytä enää suunnitelmissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe