Ostin PS4sen (aiemmin oli xbox360)

654321

Päädyin vaihtamaan pleikkariin (1T versio) vaikka aiemmin on ollut xboxeja (alkuperäinen ja 360). Jos olis vanhat pelit sopinu niin varmaan olisin valinnut xbox onen. Viikon pelailun jälkeen ei se ps4 niin kummoselta tunnu että olis kannattanut vielä vaihtaa. Far cry 4sta pelannut molemmilla konsoleilla ja ei se ps4 peli niin paljon hienommalta näyttänyt (piirtää maisemaa kyllä pitemmälle). Tarvii vielä hankkia gtav josko näyttäis selvästi hienommalle kuin 360sen versio.
Ps4sen ohjainta on kehuttu paljon, mutta itse tykkäsin 360sen ohjaimesta enemmän (minkähänlainen olis ollu onessa). Ps4sen ohjaimen napit narisee ja olen jo joutunut ostamaan tatteihin suojukset - epäilen ettei ole kovin pitkäikäinen ohjain (360sen ohjaimella pelannut 2007 vuodesta lähtien ja vielä toimii hyvin). Tuntuu myös että ps4 ohjainta saa ladata vähän väliä (esim valoa en ole saanut sammutettua) kun 360 ohjaimen pattererit kestivät ainakin itsellä pidempään (katsotaan nyt josko ps4sen ohjainen käyttöaika muutaman latauskerran jälkeen vähän pitenisi).
Ps4sen wlan tuntuu myös huonommalle kuin 360sen. Samassa paikassa ps4 kadottaa välillä koko verkon ja lataus todella hidasta (laitoin ps4sen alle folioo netin ohjeiden mukaan niin on pysynyt paremmin verkossa). Ulkoista wlan antennia ei ilmeisesti ps4een saa.
Viritellään nyt vielä kamera ps4een kun oli alle 30e citymarketissa. Pstv-palikka tuli kanssa hankittua kun sekin oli vain 28,50e gigantissa (tarkoitus pelata ps4sta toisessa huoneessa - katsotaan nyt kuinka toimii jahka saan sen viriteltyä).
Muille uutta konsolia harkitsevalle vaan tiedoksi ettei vielä ole kiirettä vaihtoon (olis kannattanut odottaa varmaan vielä seuraavaa versioo). Odottelussa nyt mafia3, toivottavasti on hyvä peli.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielipideee

      Itsellähän oli (ja on edelleen) kanssa 360 lempikonsoli aiemmasta sukupolvesta. Päädyin ps neloseen puhtaasti julkaistavien pelien kantilta katsottuna. Pakollisia yksinoikeuspelejä on tulossa varmimmin neloselle, mutta ei yhtään onelle. Suurin osa pakollisista peleistä käy molemmille. Molempia en viitsi ostaa. Lisäksi Microsoftin julkaisutakkuilusta jäi pskan maku suuhun. Pitäköön tunkkinsa, jos kerran pelaamisesta ja käytettyjen pelien kaupasta on tarkoitus tehdä mahdollisimman hankalaa. (Joojoo ne peruttiin, mutta asia ehti jo tulla selväksi)

      Ps4 grafiikoista en osaa sanoa juuta enkä jaata. Grafiikka ei ole minulle hyvän pelin, tai pelikoneen, määritelmissä lähelläkään kärkipäätä. Nelosen ohjaimen akun kesto on oikeasti surkea (wii-u on vielä surkeampi, tosin se on otettu huomioon järkevän mittaisessa latausjohdossa). Toinen ohjain (tai erikseen ostettava pidempi latausjohto) on lähes pakollinen, koska akku ei kestä edes yhtä päivää. 360 ohjain oli täydellinen, mutta sitä ei neloseen saa. Kompromissien kanssa on elettävä. Mitään muuta vikaa tai narinoita en ole omista ohjaimistani löytänyt vielä tämän ekan vuoden aikana. Nelostakaan en olisi ostanut, jos noita haluamiani pelejä julkaistaisiin vanhemmille koneille, vaan kun ei julkaista.

      Nettiyhteyden ja latausten kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. Kyllä tämä kätevämpi peli on, kun edeltäjänsä kolmonen. Tämä voi suorittaa latauksia (myös ohjaimen) ja päivityksiä lepotilassa. Jos haluaa hifistellä sen grafiikan ja nippelitietojen kanssa, niin sitten en tiedä kumpi on parempi. Tavalliselle pelaamisesta itsestään nauttivalle tallaajalle nelonen on ihan hyvä pelikone, jos haluaa uuteen sukupolveen päivittää. Pelimieltymykset tietty vaikuttaa siihen, kumpaan kannattaa sijoittaa.

      Ehkä se onekin saattaa vielä joku päivä tähän huusholliin eksyä, jos sille julkaistaan jotain pakollisia yksinoikeuspelejä. Vielä niitä ei ole näköpiirissä. Jos ei tule hyviä pelejä, ei tule konettakaan.

      • väärä_ergonomia

        PS4:n ohjain on umpisurkea, peukalot on täysin väärässä asennossa verrattuna 360-ohjaimeen ja esim. Fifaa pelatessa asennon surkeuden huomaa epäonnistuneissa yrityksissä. PC:llä ei ole mitään ongelmia 360 wireless -ohjaimen kanssa. PS4 ja Xbox-ohjain olis jotain järisyttävää


    • Kaku465

      AMAZING! I Just got myself a Free Playstation Plus 365 Days Subcsription Code. Now I can play online on the Playstation 4 for a full year without paying a single buck. Get your code too at www.freeps4pluscodes.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      94
      1981
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      417
      1542
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1293
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      14
      1086
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      72
      1031
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      996
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      979
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      959
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      247
      916
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      837
    Aihe