Aikuisopiskelijan elostelut

BigBadWolffe

Eroni exästä oli vahvistunut jokunen kuukausi sitten. Olin siitä huolimatta ollut vahvasti kiinni rutiineissani: pitkä päivä töissä, kotiin, joskus lenkillä tai salilla, televisiota oluen parissa, nukkumaan, herätys, töihin. Tätä oli jatkunut jo vuosia. Jotain uutta oli keksittävä ja ratkaisuna tuli töiden vähentäminen ja opiskelu työn ohessa.

Kurssit avoimessa yliopistossa oli pitkälti suoritettavissa etänä, mutta jouduin käymään säännöllisesti joitain luentoja parin sadan kilometrin päässä. Olisin saanut majoituksen sukulaisten luota, mutta en kehdannut käyttää tuota vieraanvaraisuutta jatkuvasti hyväkseni. Jos luentoja oli peräkkäisinä päivinä ja en jaksanut ajaa yöksi kotiin, otin huoneen pienestä hostellista. Illat pienessä kopissa kirjojen parissa muotoutuivat melko yksitoikkoisiksi, joten tapoin aikaa myös kävelylenkeillä ympäristössä.

Tein verkkaisesti ostoksia lähiöostarin marketissa, kun hedelmäosaston ohi liihotti jotain todella pysäyttävää. Ehkä nelissä kymmenissä oleva nainen, minua siis viitisen vuotta vanhempi, joka todella tiesi miten pukeudutaan naisellisesti. Pukeutuminen, kampaus ja meikki olivat hienostuneet, mutta ei mitenkään yliampuvat, housupuku, tunikamallinen neule ja leveä vyö. Asiat jotka varmasti ensimmäisenä kiinnittivät huomiota olivat itsevarma ryhti, suuret pystyt rinnat ja hoikkaakin hoikempi vyötärö. Hänellä selkeästi oli tiukka korsetti puseron alla. Jäin tuijottamaan hänen peräänsä lantion pyöreitä muotoja ja huomasin vastapäisen miehen tekevän samaa. Olimme molemmat hieman hämillämme ja ainakin hän yritti paikkailla tilannetta väkinäisesti.

Minulle tuli heti kiire hakemaan muutakin ostettavaa, jotta pääsisin seurailemaan noita muotoja pitempään. Nainen tuli vastaan uudelleen maitohyllyn luona, johon nuo valtavat rinnat jotenkin sopivat hauskasti. Hän ei huomioinut vaivihkaista tuijotustani mitenkään. Olin miettivinäni ostoksiani ja sain siten lisää aikaa tuolle näylle. Ei sormusta sormessa, ostoskorissa kevyt iltapala yhdelle ja lisäksi kissanruokaa.

Nainen katosi hyllyjen taakse. Seuraaminen tyhjässä kaupassa olisi ollut liian läpinäkyvää, joten suuntasin kassalle. Puhelimeni pärähti juuri kassajonossa ja siirryin sivuun hoitamaan kyseisen työasian. Ehdin kiittelemään onneani, sillä nainen ehti edelleni jonoon. Lopetin puhelun minimiin ja jäin jälleen nautiskelemaan laaksoista ja kukkuloista. Hän ei ollut mitenkään lihava, mutta kapea vyötärö korosti vartaloa fantastisesti. Mietin koko ajan, miten saisin keskustelua aikaiseksi. Sain sentään iloisen hymyn ja kiitoksen, kun ojensin hänelle unohtuneen muovikassin. Sillä elelisikin pitkään.

Olin aivan lumoutuneena tuosta vartalosta. Naisellinen pukeutuminen, korkokengät, korsetit ja muut näyttävät alusvaatteet olivat aina väräyttäneet viisariani. Exäni ei ollut kuulunut tähän kategoriaan mitenkään. Laiskuus ja ylipaino laittoivat hänet pukeutumaan lähinnä erilaisiin säkkeihin ja seksi tapahtui alasti pilkkopimeässä. En voinut muuta kuin seurata etäältä häntä kun tämä unelmailmestys käveli lantiotaan keinutellen kadun toisella puolella olevaan kerrostalokompleksiin. Olin muka meneväni viereiseen konditoria-kahvilaan ja sain selville hänen ilmeisesti asuvan viereisessä rapussa. Kontaktini häneen päättyi sillä erää tähän.

Tästä lähtien kävin paikkakunnalle päästyäni vakituiseen kyseissä kaupassa. En saanut hänestä aikoihin mitään havaintoja. Kesti parisen kuukautta, kun jälleen tärppäsi. Hän oli jo kassajonossa, kun saavuin ovesta. Tein täyskäännöksen ja aloin keksimään jotain tekosyytä keskustelulle kun hän pääsisi kassalta. Tajusin taas olevani hirvittävän ujo ottamaan kontaktia kauniisiin naisiin. En kerta kaikkiaan saanut sanaa suustani kun hän tuli vastaan ovella. Tapitin ainoastaan hänen etumustaan ja yritin olla jäämättä kiinni. En voinut muuta kuin seurata jälleen kahvilan suuntaan. Hän ei huomioinut minua edes odottaessamme liikennevaloissa ja pääsin taas ahmimaan katseellani. Hän oli pukeutunut nyt hameeseen, jonka alla oli vuodenajasta huolimatta ihonväriset sukat. Vihreät vaihtuivat ja jatkoimme matkaa. Käännyin kahvilaan ja nainen jatkoi ulko-ovelleen. Sitten tapahtui...

Hän oli ilmeisesti ehtinyt vain käydä kääntymässä kotoaan, kun hän saapui kahvilaan. En ollut osannut odottaa tätä lainkaan. Myyjä oli palvellut tähän asti aikaisempia asiakkaita ja en ollut päässyt etenemään jonossa lainkaan. Täytekakun pakkaamisessa tuntui menevän vielä aikaa ja seisoimme naisen kanssa lähetysten. Katseemme kohtasivat lyhyesti ja minua alkoi vaivaannuttamaan tilanne. Nyt jos en toimisi niin en koskaan. "Anteeksi. Voi kuulostaa tungettelevalta, mutta voisiko tarjota vaikka kahvit?". No, ainakin on yritetty, aivan ääliömäinen ja läpinäkyvä iskurepla, ajattelin... Hän vaikutti yllättyneeltä, mutta toisaalta ilahtuneelta ja SUOSTUI!

6

5858

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • BigBadWolffe

   jatkuu...

   Otimme latet ja siirryimme takimmaisimpaan nurkkaan sohvakaluston ääreen. Hän esittäytyi Heliksi. Kerroin olevani paikkakunnalla aikuisopintojen vuoksi ja vasta tutustuvani ympäristöön, siitä siis kahvikutsu. Keskustelu eteni ilman mitään vaivaantumista ja meillä synkkasi nopeasti. Hän kertoi olevansa muutaman vuosi sitten eronnut yksityisyrittäjä ja asui talon yläkerrassa kissansa kanssa. Osan tästä jo tiesinkin, mutta jätin sen salaisuudekseni. Minulla meinasi mennä kahvi väärään kurkkuun kun hän kertoi omistavansa naisten alusasuja myyvän paikallisen liikkeen. Hänhän oli itse kuin kävelevä mainos tuolle alalle. Kaulasuoneni taisivat tykyttää entistä enemmän tämän kuultuani. Heli lupautui esittelemään kaupunkia jonain päivänä jos niin haluaisin. Tokihan minä haluaisin. Tosin haluaisin sitä enemmän hänen esittelevän itseään ja mitä noiden vaatteiden alle oli kätketty.

   Joimme santsikupitkin, koska keskusteltavaa riitti. Katseeni oli taas vaivihkaa vaellellut Helin lantiolla, vyötäröllä ja pystyillä rinnoilla. Heli otti yllättäen kiinni käsivarrestani ja havahdutti minut todellisuuteen. "Puhuttaisiinko nyt suoraan?". Nyökkäsin. "Sulla on ilmeisesti fetissi". Toivoin että en ollut loukannut häntä tuijotuksellani. Lempeästä äänensävystä päätellen en ollut saamassa korvilleni, mutta miten asia jatkuisi oli vielä arvoitus. "Kyllä. Sä pukeudut todella upeasti ja uskallat näyttää vartaloasi", tunnustin. "Eihän tuossa mitään pahaa ole. Imartelee vaan. Sä ilmeisesti pidät tällaisesta?" Heli veti hameen helmaa vaivihkaa ylös sohvaryhmän katveessa ja paljasti sukkanauhan soljen. Meinasin pyörtyä kiihotuksesta! "Mä olen ollut pitkään ilman miestä ja voisin kutsua sut yöksi". Sydän alkoi tykyttää korvissani ja veri alkoi pakkautumaan nivusiini. "Ok. Ihan kuin sulla olisi odottamassa joku 'mutta'", vastasin. "Täytyy hoitaa ensin pari juttua. Jos käytäisiin ensin lasillisilla ja mietitään sitten jatkoja". Sovimme ajasta ja paikasta keskustassa. Hän lähti ja jätti minut vielä laskemaan turvotustani. Joutuisin perumaan huomiset työmenot...

   Heli oli halunnut, että menemme baariin ehdottomasti yhdessä. Syyksi osoittautui liian pieni paikkakunta ja tutut naamat. Miesten iskeminen baarissa ei ole hänelle parasta imagoa. Kävihän se niinkin. Odotin autossa sovitussa paikassa sivukadulla. Heli oli vaihtanut asua ja nyt sävyt olivat hieman tummemmat ja korot korkeammat - ehkä aavistus pin-upia. Hän oli käynyt myös kampaajalla. Kurvit olivat vähintäänkin ennallaan ja kaula-aukko tarjosi nyt paljon enemmän. Tulisin nauttimaan joka hetkestä. Tarjosin käsivarttani ja astelimme kulman taakse ravintolaan.

   Minulla oli nyt melkein lupa katsoa Heliä avoimemmin. Hän tuntui jopa pitävän siitä. Kovempi musiikki teki keskustelusta vähän haastavampaa, joten etsimme hiljaisemman nurkkauksen. "Ei kai me jännitetä?", Heli kysyi minulta pieni kiusoittelu äänessään. Mietin että pitäisikö olla suorasukaisempi, mutta Heli tuntui nyt jälleen ottavan ohjat käsiinsä. Keskustelun edetessä ehdotin siirtymistä jatkoille, mutta otimme vielä kahdet drinkit tunnelman keventämiseksi. Saimme päähämme totuus-leikin, tehtävät-osion jättäisimme jatkoille. Sovimme, että minä kysyisin jos ohi kävelisi mies ja Heli jos ohikulkija olisi nainen. Minua kiihotti erityisesti Helin suorasukaiset kysymykset mm. lempiasennosta, kyrpäni pituudesta ja kiinnostukseni suuseksiin. Itse pääsin kyselemään vastaavasti hänen mieltymyksistään ja mitoistaan. Hän oli käyttänyt korsettia lähes aikuisikänsä, joten se oli osa hänen normaalia pukeutumistaan. Sukkanauhat, korkokengät ja muut naiselliset asusteet hän puki melko usein ja tähän iltaan oli valmistauduttu erityisen huolella, siitä siis 'parin jutun hoitaminen' ennen näitä treffejä. Hän kertoi fetissikseen nuoremmat miehet. Hän oli mielestään aika kokeileva ja monipuolinen seksin suhteen. Sain vielä vihjauksen pyytää mitä ikinä haluaisinkin. Vastaus oli kuulemma harvoin 'ei'.

   Lähdimme lopulta ravintolasta. Luulin Helin aluksi johdattelevan minua taksitolpalle, mutta päädyimme porttikongista johonkin sisäpihalle. Hän kaivoi laukustaan avaimet ja johdatti minut liikkeen takahuoneeseen. Tajusin hänen tuoneen minut työpaikalleen. Sytytimme keittiöön valot ja tässä vaiheessa minua ei hetkeen pidätellyt mikään maailman mahti. Tartuin Heliä takaa lantiosta ja painoin hänet tiskipöytää vasten samalla kuljettaen käsiä kapealla vyötäröllä jossa korsetin jäykät luut pullistelivat ryhdikkäinä. Nostin käsiäni vähitellen ylemmäs aina korsetin yläreunaan josta kokoa 80H olevat rinnat alkoivat. Rinnat eivät mahtuneet käsiini alkuunkaan ja aloitin niiden kevyen hivelyn pitsiliivien ja puseron läpi. Ei kestänyt pitkään kun tunsin kovettuneiden nännien pullistumat sormenpäilläni. Heli huokaisi syvään kouraistessani rintoja kovempaa. "Olisiko nyt niiden tehtävien vuoro?", kysyin.

   • BigBadWolffe

    jatkuu...

    Halusin vielä nautiskella vaikka panetus olikin aivan huipussaan. Istuin alas ja pyysin häntä strippaamaan. Ensimmäisenä lähti vyö. Sitten olivat vuorossa puseron napit yksitellen. Kaikki tapahtui sopivan hitaasti ja seksikkäästi, valtaosa tapaamistani naisista teki tämän vain pudottamalla vaatteet nopeasti nurkkaan. Heli raotti puseroaan ja kumartui ylleni heilutellen rintojaan puolelta toiselle. "Näitäkö olet odottanut"? "Niitäpä hyvinkin ja muutakin mitä tuon hameen alta löytyy". Sitten oli vuorossa hameen vetoketju ja nappi, jonka jälkeen Heli pudotti hameen lattialle. Hidas, sensuelli pyörähdys näytti loputkin vartalosta. Tiukkaan nyöritetyn korsetin lisäksi hänellä oli musta kapeahko sukkanauhaliivi, mustat leveäreunaiset sukat ja tiukan rintavaon puristavat rintaliivit. Alusasujen suhteen hän todella oli ammattilainen!

    Tajusin olevani kuin pikkupoika karkkikaupassa. Hymystä päätellen häntä ei tarvinnut kehua tyrmääväksi. Ilmeeni ja housujeni pullotus kertoivat varmaan kaiken. Päätin että ilta ei saisi päättyä liian nopeasti. Pyysin häntä esittelemään liikkeensä valikoimaa. Liikkeestä ei ollut näkymää kadulle, joten pääsin hypistelemään liikkeen valikoimaa vapaasti. Mies teltta pystyssä keskellä iltaa rintaliiviliikkeessä olisi saattanut vaikuttaa aika pervolta. Sen suhteen taidan pervo ollakin. Liikkeestä löytyi vaikka mitä seksikästä. Pyysin Heliä esittelemään omista suosikeistaan kolmen kärjen. Hän alkoi plaraamaan hyllyjä ja vihjasi että haluaisi myös nähdä jotain. Katse keskittyi minun etumukseeni, joten vihje oli aika ilmeinen. Aloin riisumaan pikkutakkiani ja kravattiani. Riisuin lähes kaiken jättäen vain auki napitetun paitani. Kullin päästäminen valloilleen helpotti oloani huomattavasti. Hain itselleni tuolin ja jäin odottamaan kyrpä kädessä Heliä sovituskopista. Ei olisi tarvittu montaakaan vetoa niin lasti olisi lähtenyt. Korkojen kopina paljasti jotain olevan tulossa. Heli saapui sovituskopista yllään kukikas kimono. "Oiiiii...", Heli kuiskasi silmät tapittaen seisovaa kyrpääni. "Pituudesta oli puhetta, mutta se on myös paksu". No, onhan se ihan kehuttavan kokoinen. Hän olisi halunnut tulla kokeilemaan, mutta muistutin että hänellä on näytös kesken.

    Tunika avautui ja hän paljasti punaiset t-paitaliivit joilla rinnat saatiin kohotettua erityisen hyvin pallomaisiksi. "Hypätään suoraan show-stopperiin jaj jätetään tuo numero kaksi väliin? Lupaan hyvittää", Heli sanoi lähtiessään vaihtamaan uusia liivejä. Kesti muutaman minuutin ja aloin olla helpottunut alusasunäytöksen skippaamisesta. Panetti yksinkertaisesti liikaa. Korot kuuluivat kopsuvan jälleen ja keskityin taas nauttimaan.

    Heli otti jälleen ohjat käsiinsä ja sitoi käteni konttorituolin käsinojiin kahdella kangasvyöllä. Olisin toki saanut ne auki, mutta kyse oli lähinnä käskystä pitää kädet kurissa. Hän kumartui jälleen kasvojeni eteen ja avasi kimononsa. Alla oli mustat, hyvin matalat puolikuppiliivit jotka nostivat tissit todella tiskiin. Tummat nännipihat pilkistivät aavistuksen pitsireunan päältä ja kovettuneet nännit kuulsivat kovana pitsin läpi. Tiesin mitä oli tulossa kun Heli polvistui eteeni. Hivuttauduin tuolissa takakenoon ja jäin odottelemaan mitä tulisi.

    Kerroin varoitukseksi tulevani tänään amatöörimäisen nopeasti. Hymystä päätellen tämä imarteli Heliä. Hän aloitti suihinoton hiljalleen liu'uttaen punattuja huulia pitkin kyrvän vartta. "Mmmm...yritä pidätellä vielä, minunkin pitää saada nauttia". Hän ei taatusti nauttinut samalla tavalla kuin minä. Katselin samalla peilistä hänen ihailtavaa vyötäröään ja pyöreään persettään joka korostui entisestään pyllistyksessä peiliä kohden. Kireät sukkanauhat ja sukkien suut tekivät näkymästä lähes täydellisen. Hellää kiusoittelua jatkui vielä hetki kunnes hän otti puristavan otteen kullin varresta ja imaisi pallini suuhunsa. Minulta pääsi vaikerrus ja Heli ymmärsi lopettaa. Lopulta hän otti kullin suuhunsa käyttäen terskaa aivan nielussa asti. Tätä en enää kestänyt ja minun oli pakko päästä työntelemään lastit liikkeelle. Rimpuilin käteni irti tuolista ja nousin seisomaan leveään haara-asentoon. Tartuin Heliä hiuksista nostaen hänet kumarasta asennosta polvilleen eteeni. Komensin hänet kourimaan rintojaan ja avaamaan suunsa. Aivan täysin pornoelokuvamainen episodi, jota olin aina halunnut kokeilla. Runkkasin ekat lastit Helin suuhun, kasvoille ja kaulalle mylvähdysten kera.

    Tuli todella raukea olo. Heli lähti siistimään kasvojaan takahuoneeseen. Kiveksiä pakotti. Mietin ilkikurisesti mitä juuri pääsin tekemään. Jos Helillä olisi ollut valvontakamerat päällä myymälässä, hän olisi saanut äskeisestä hyvän pornovideon levitykseen - onneksi siis ei.


  • BigBadWolffe

   jatkuu...

   Halusin vielä nautiskella vaikka panetus olikin aivan huipussaan. Istuin alas ja pyysin häntä strippaamaan. Ensimmäisenä lähti vyö. Sitten olivat vuorossa puseron napit yksitellen. Kaikki tapahtui sopivan hitaasti ja seksikkäästi, valtaosa tapaamistani naisista teki tämän vain pudottamalla vaatteet nopeasti nurkkaan. Heli raotti puseroaan ja kumartui ylleni heilutellen rintojaan puolelta toiselle. "Näitäkö olet odottanut"? "Niitäpä hyvinkin ja muutakin mitä tuon hameen alta löytyy". Sitten oli vuorossa hameen vetoketju ja nappi, jonka jälkeen Heli pudotti hameen lattialle. Hidas, sensuelli pyörähdys näytti loputkin vartalosta. Tiukkaan nyöritetyn korsetin lisäksi hänellä oli musta kapeahko sukkanauhaliivi, mustat leveäreunaiset sukat ja tiukan rintavaon puristavat rintaliivit. Alusasujen suhteen hän todella oli ammattilainen!

   Tajusin olevani kuin pikkupoika karkkikaupassa. Hymystä päätellen häntä ei tarvinnut kehua tyrmääväksi. Ilmeeni ja housujeni pullotus kertoivat varmaan kaiken. Päätin että ilta ei saisi päättyä liian nopeasti. Pyysin häntä esittelemään liikkeensä valikoimaa. Liikkeestä ei ollut näkymää kadulle, joten pääsin hypistelemään liikkeen valikoimaa vapaasti. Mies teltta pystyssä keskellä iltaa rintaliiviliikkeessä olisi saattanut vaikuttaa aika pervolta. Sen suhteen taidan pervo ollakin. Liikkeestä löytyi vaikka mitä seksikästä. Pyysin Heliä esittelemään omista suosikeistaan kolmen kärjen. Hän alkoi plaraamaan hyllyjä ja vihjasi että haluaisi myös nähdä jotain. Katse keskittyi minun etumukseeni, joten vihje oli aika ilmeinen. Aloin riisumaan pikkutakkiani ja kravattiani. Riisuin lähes kaiken jättäen vain auki napitetun paitani. Kullin päästäminen valloilleen helpotti oloani huomattavasti. Hain itselleni tuolin ja jäin odottamaan kyrpä kädessä Heliä sovituskopista. Ei olisi tarvittu montaakaan vetoa niin lasti olisi lähtenyt. Korkojen kopina paljasti jotain olevan tulossa. Heli saapui sovituskopista yllään kukikas kimono. "Oiiiii...", Heli kuiskasi silmät tapittaen seisovaa kyrpääni. "Pituudesta oli puhetta, mutta se on myös paksu". No, onhan se ihan kehuttavan kokoinen. Hän olisi halunnut tulla kokeilemaan, mutta muistutin että hänellä on näytös kesken.

   Tunika avautui ja hän paljasti punaiset t-paitaliivit joilla rinnat saatiin kohotettua erityisen hyvin pallomaisiksi. "Hypätään suoraan show-stopperiin jaj jätetään tuo numero kaksi väliin? Lupaan hyvittää", Heli sanoi lähtiessään vaihtamaan uusia liivejä. Kesti muutaman minuutin ja aloin olla helpottunut alusasunäytöksen skippaamisesta. Panetti yksinkertaisesti liikaa. Korot kuuluivat kopsuvan jälleen ja keskityin taas nauttimaan.

   Heli otti jälleen ohjat käsiinsä ja sitoi käteni konttorituolin käsinojiin kahdella kangasvyöllä. Olisin toki saanut ne auki, mutta kyse oli lähinnä käskystä pitää kädet kurissa. Hän kumartui jälleen kasvojeni eteen ja avasi kimononsa. Alla oli mustat, hyvin matalat puolikuppiliivit jotka nostivat tissit todella tiskiin. Tummat nännipihat pilkistivät aavistuksen pitsireunan päältä ja kovettuneet nännit kuulsivat kovana pitsin läpi. Tiesin mitä oli tulossa kun Heli polvistui eteeni. Hivuttauduin tuolissa takakenoon ja jäin odottelemaan mitä tulisi.

   Kerroin varoitukseksi tulevani tänään amatöörimäisen nopeasti. Hymystä päätellen tämä imarteli Heliä. Hän aloitti suihinoton hiljalleen liu'uttaen punattuja huulia pitkin kyrvän vartta. "Mmmm...yritä pidätellä vielä, minunkin pitää saada nauttia". Hän ei taatusti nauttinut samalla tavalla kuin minä. Katselin samalla peilistä hänen ihailtavaa vyötäröään ja pyöreään persettään joka korostui entisestään pyllistyksessä peiliä kohden. Kireät sukkanauhat ja sukkien suut tekivät näkymästä lähes täydellisen. Hellää kiusoittelua jatkui vielä hetki kunnes hän otti puristavan otteen kullin varresta ja imaisi pallini suuhunsa. Minulta pääsi vaikerrus ja Heli ymmärsi lopettaa. Lopulta hän otti kullin suuhunsa käyttäen terskaa aivan nielussa asti. Tätä en enää kestänyt ja minun oli pakko päästä työntelemään lastit liikkeelle. Rimpuilin käteni irti tuolista ja nousin seisomaan leveään haara-asentoon. Tartuin Heliä hiuksista nostaen hänet kumarasta asennosta polvilleen eteeni. Komensin hänet kourimaan rintojaan ja avaamaan suunsa. Aivan täysin pornoelokuvamainen episodi, jota olin aina halunnut kokeilla. Runkkasin ekat lastit Helin suuhun, kasvoille ja kaulalle mylvähdysten kera.

  • BigBadWolffe

   jatkuu...

   Tuli todella raukea olo. Heli lähti siistimään kasvojaan takahuoneeseen. Kiveksiä pakotti. Mietin ilkikurisesti mitä juuri pääsin tekemään. Jos Helillä olisi ollut valvontakamerat päällä myymälässä, hän olisi saanut äskeisestä hyvän pornovideon levitykseen - onneksi siis ei.

   Heli palasi pukuhuoneesta yllään alkuperäiset alusvaatteensa. "Mulla olisi kotona messuilta tuotuja näytteitä tuhmemmista asuista. Saisitkohan sä tuon taas toimimaan jos lähdettäisiin sinne naimaan?" Suorasukaisuus alkoi taas kiihottamaan. Puimme päällemme ja Heli viimeisteli vielä meikkiään ja kampaustaan tovin. "Sä olet nyt saanut mellastaa haaveissasi. Nyt joudut sitten hommiin", hän sanoi vielä läimäisten persauksilleni lähtiessämme taksille.

   Taksissa ei ollut kameraa ja kuljettaja ei todennäköisesti nähnyt peilistä kovinkaan alas, joten nostin hameenhelmaa ja aloin leikittelemään sukkanauhan soljella. Hivuttaessani sormia paljaalle reiden sisäpinnalle Heli värähteli lupaavasti. Hänkin taisi olla kiihottumisen äärirajoilla. Eipä tässä itselläkään kauaa menisi uuteen nousuun.

   Kun asunnon ulko-ovi kolahti takanamme, Heli pääsi vaatteistaan jo toisen kerran pienen ajan sisään. Riisuimme toisiamme nopeasti. Ylläni oli pian vain bokserini. Löystytin hänen korsetinsa nyörejä, kunnes lukot etupuolella oli avattavissa. Vuosien käyttö todellakin näkyi hänen kauniissa vyötärössään. Olin nähnyt vastaavia tiimalasivartaloita vain valokuvissa. Riisuin häneltä alushousut ja painoin häntä vartalollani seinää vasten suudellen samalla koko suulla. Kannoin Helin metallirunkoiseen parivuoteeseen joka pinnapäätyineen vaikutti sopivan kinkyltä. Avasin reidet ja upotin pääni hänen pilluunsa pyöritellen kieltä hiljalleen klitoriksella ja haeskellen oikeaa nopeutta. Heli oli aika äänekäs ja antoi koko ajan kannustavia kiljahduksia. Päädyimme pian asentoon jossa makasin selälläni ja Heli istui hajareisin kasvoillani. Ulotuin tässä myös kourimaan hänen valtavia melonejaan. Aikuisen naisen estottomuus hänen kiljuessaan ja antaessaan ohjeita nuolemiseen kiihotti entisestään. Hän jopa käski nuolla pyllyreikäänsä samalla kun hieron nenälläni klitorista. Lopulta Heli tuli voimalla lantion vapisten ja värisevästi kiljuen.

   Loikoilimme raukeina sängyllä. Kello ei ollut vielä paljoakaan, joten nukkumaankaan tässä ei mentäisi vähään aikaan. Olin saanut elämäni kyytiä ja yö oli vielä nuori. Helinkin mielestä tämä oli ollut vasta eka erä ja hän tulisi vielä vaatimaan lisää. Lähdin etsimään itselleni juotavaa kanki tanakasti pystyssä ja vinkkasin hänen kertoneen tuhmemmista asuista. Löysin jääkaapista siideritölkin ja jäin odottamaan uutta kutsua makuuhuoneeseen. Ilmeisesti hänellä oli valinnan varaa, sillä vaatekaappien ovet kolisivat tiuhaan tahtiin. Lopulta hän kuului pukevan valitsemiaan asuja. Näin olohuoneesta, että hän vaihtoi sukatkin. Kävin jo mielessäni läpi toivelistaa tulevasta asusta. Sukkanauhat siellä todellakin olisi tulossa. Todennäköisesti väri olisi jotain muuta kuin mustaa. Hän huikkasi makuuhuoneesta, että saisin nyt loput siitä muotinäytöksestä. Työ taisi olla myös harrastus ja intohimo samalla kertaa.

   Hän saapui lopulta lantioita keinutellen olohuoneeseen. Asukokonaisuus oli beige ja tyylinä oli vanhahtava 40-50-luku. Rintaliivit olivat terävän kartiomaiset, kuin Madonnalla joskus 90-luvun videoissa. En yhtään ihmetellyt mikä pukemisessa kesti, koska mallissa oli pitkä rivi hakasia selässä. Sukkanauhavyö oli oikeastaan matalan korsetin mallinen ja ulottui lähes sinne minne rintaliivit loppuivat. Alushousut olivat myös vanhaa mallia, joissa pakarat oli kankaan peitossa, paitsi että kuosi oli lähes läpinäkyvä. Sukat ja kengät kruunasivat tämän kokonaisuuden. Hän oli ottanut tumman ruskeat, saumalliset sukat, joiden takana reunuksessa oli soikeaksi venynyt somiste. Juuri sellainen kuin vanhoissa pin-up-julisteissa. Runkkailin tattina seisovaa kyrpääni ja ehdotin taas suihinottoa. Sitä ei nyt herunut, koska kullille olisi kohta muutakin käyttöä. Noita muotoja, etenkin kartiomaisia rintaliivien kuppeja piti hieman päästä hivelemään ja puristelemaan, joten varasin oman hetkeni tutustumisretkelle Helin kumartuessa nojaamaan pöytään. Satiinin viileys ja jälleen kerran nuo valtavat mutta silti sopusuhtaiset muodot saisivat minut aivan hulluksi.

  • BigBadWolffe

   Seuraavana panisin taatusti, ajattelin kun odottelin uuden alusasusetin pukemista olohuoneessa. Kesti tovin kun Heli saapui taas upeana ilmestyksenä. Hänellä oli nyt pitsinen musta naamio, joka peitti kasvojen yläosan kuin Venetsialaisissa naamiaisissa. Lyhyen läpikuultavan sifonkitakin alta kuulsi läpi useampiosainen alusasu, jossa siis ainakin sukkanauhat ja rintaliivit. Hän kertoi minun pääsevän hommiin nyt hyvin pienellä vaivalla ja riisui aamutakkinsa. Alusasut olivat korkeakiiltoista satiinia ja sopivat täydellisesti Helille. Rintaliiveissä oli nännit paljastavat reijät, joiden peitoksi hän oli kiinittänyt tupsulliset nännitasselit. Sukkanauhoja oli kuusi ja niissä kiiltäviin metallisolkiin oli kiinnitetty äskeiset saumasukat. Alushousut olivat takaa avoimet. Pakaroiden peittona oli ainoastaan kaksi nauhaa ja edestä pilkistävät häpyhuulet paljastivat housujen olevan pelkkä koriste. Hän oli vaihtanut myös kengät. Ne olivat kiiltävän mustat ja nilkkaremmilliset hyvin korkeakorkoiset. Toistaiseksi tämä oli parasta näkemääni Heliä! Tällaisessa tilanteessa nainen on kuin joululahja jota ei haluaisi avata mutta silti sillä pitäisi päästä leikkimään. Ne tupsut lähtivät tietysti ensimmäisenä pienen pyöritysesityksen jälkeen.

   Luulen että seuraavan tunnin tai kahden ajan tulin huomioineeni seksikumppanini aika huolella. Heli oli aiemmin kertonut rintojensa olevan todella herkät ja hän oli itse onnistunut saamaan niitä hyväilemällä orgasmin. Tuotahan piti tietysti yrittää toistaa, mutta siinä onnistumatta. Anaaliseksiä ei ollut tänään luvassa, koska iso kulli ja liika innokkuus voisivat satuttaa liikaa. Tuli tuokin kysyttyä ja oikeastaan sillä ei olisi ollutkaan tänään väliä, kunhan joskus edes. Aiemmasta paineiden päästöstä johtuen kestin nussiessa pitkään. Heli oli anellut munaani jo pitkään ja lopulta hellyin. Aloitin lähetyssaarnaajassa nostaen hänen säärensä olkapäilleni. Hivutin terskan alushousujen halkiosta pillun suulle ja työnsin kullin sisään hyvin hitaasti ja nautinnollisesti. Heli jähmettyi tuijottamaan silmät pyöreinä ja suu ammollaan. Hänkin piti juuri tätä eräänä rakastelun merkkihetkenä. Hänen ihonsa meni jopa kananlihalle hetkeksi. Pillu oli todella märkä, mutta tiukka. Kiihdyttäessäni tahtia alkoi Helin huuto. Jos ovikello soisi niin olisi siinä sitten selittelemistä naapurien soittamille poliiseille. Päätin että en välittäisi tuosta juuri nyt. Pyöräytin meidät ympäri ja Heli jatkoi rytmikästä ratsastamista kullillani. Kurottelin aina välillä nuolemaan rintaliiveistä pilkistäviä nännejä. Nuo piti nyt saada nähdä kokonaan ja pyysinkin häntä riisumaan rintaliivit. Autoin häntä hakasissa ja lopulta vaate lensi sängylle viereeni. Rinnat olivat todella kiinteät kokoisekseen. Käsilläni riitti töitä kun ne vaeltelivat vuoroin vyötäröllä, lantiolla ja rinnoilla. "Pane mua takaa ja kovaa", Heli pyysi. Hän asettui kontalleen pitäen kiinni sängyn jalkopään pinnoista. Aivan täydellinen näky jälleen. Kunpa olisinkin pystynyt taltioimaan sen jotenkin. Stilettikorkoiset nilkkaremmikengät, saumasukat kireissä sukkanauhoissa, pyöreä pylly, jota kapea vyötärö korosti, runsaat rinnat, joiden hytkymistä pääsisi tässä asennossa ihailemaan. Käänsin suurta pukeutumispeiliä sopivasti, jotta pääsisimme näkemään itsemme siitä. Ponkaisin kerralla pohjaan asti ja taoin kullia perille kiihtyvällä tahdilla. Helin huuto alkoi kuullostaa jo epätoivoiselta ja välillä tunsin kulliani puristelevat orgasmit. Hiki alkoi kiillellä ihollani ja mälli lensi lopulta.

   Illan mittaan leikittiin vielä lisää, mutta väsymyksestä johtuen nuo jäivät vaisummiksi tapahtumiksi. Aamusuihkun jälkeen kyrpä oli jälleen valmis toimintaan. En kuulemma saanut lähteä siinä kunnossa, joten asia ratkaistiin suihinotolla ja laukeamisella rintojen väliin.
   Paria meistä ei tullut koskaan, mutta hyvä fuck-buddy kuulemma olin.

  • Gigi5

   Hieman sekoilua noiden postausten kanssa. Hyvä tarina silti - peräti erinomainen! Olisipa tositarina...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   155
   7127
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   34
   1895
  3. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1316
  4. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1315
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   965
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   64
   884
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   827
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   764
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   84
   726
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   708
  Aihe