Putinin tuho

Stalinn

Putinilla vatsa täys ja muutenkin asiat hyvin! Se on kiva määräillä ruokaa tuhottavaksi vaikka yli puolet kansasta näkee nälkää!!!! Tosi johtaja näännyttää kansansa nöyryyttämällä, katsokaa nälkäiset köyhähät kun mahtkäskyllä poltetaan ruokaa! Länsimaista tulisi ruokaa halvalla jollaista venäjällä ei pystytä tuottamaan, mutta johtaja määrää sen tuhottavaksi!!

3

57

Vastaukset

 • ok, vaikka eppäillä soppii

 • puttiinin TUHOONWÄÄJÄMÄTÖN : !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sillä silloin, kun Kansa Ynohdetaan, niin Silloin Kylvetään WallanKumouksenSiemen !!!!!!

  Ja se alkoi jo ajat sitten !!!!!!! Nyt vain odotellaan seuraava sotaa, millä puttiini taas saa edellyttää ja todistaa LansiMaisten EU:N ja NATON vihamieliset provokaatiot sikaryssän vastaiseksi ja koko venäjänmaan volgaäidin lapsia vastaiseksi täysin perustettomaksi ja vihameliseksi hyökkäykseksi joka on kaikkia kansaivälisiä sopimuksia ja varsinkin "venäjän valehtelua ja totuuden puhumaattomista vastaan,,
  että ne kehtaa,,,

  ootelaan, mutta SUOMI ON TURVASSA; Kiitos Hyvän MaanPuolutusTason ja TAHDON !!!!!!

  Saa Tänne meille kylään tulla, mutta meillä otetaan "vieraat" vastaan ihan asianmukaisella tavalla :::!!!!!!!!!!!!

  • Miten venäjä tai venäläiset voi olla syyllisii jos juutalaiset on ruorissa? Ei kansakunnat aloita sotia, vaan hallitukset. Keitä ne sitten sisältää? Bolshevikit oli juutalaisia suurin osa. Eli tapettiinko 6 milj. juutalaista, vai 66 milj. kristittyä?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.