Armada Marketing

hjjnnvcxf

Onko kokemuksia millainen yritys ArmadaMarketing

133

2404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotonatyössä

      Minuakin kiinnostaisi,koska ilmoituksessa oli etätyö mahdollisuus

      • Avainasiakaspäällikkö

        Tässä yrityksessä on sama Tj. kuin eräässä Call Sektor nimisessä yrityksessä. Ilmeisesti molempien perustaja? Ja kannattaa myös googlettaa tämänkin yrityksen kommentit.


    • robottimyyjä

      Onkohan samaa puljua Call Sektorin kanssa?

    • Traden0mi

      Kävin just haastikses, näyttäs olevan joku muu kuin kall sektor oy, mut sama sydeemi perjaattees. aloitan siel pian, oon ainaki päivän pari ja sit ilmoon tänne et mikä on meininki

      • mizzuonfiksu

        Eikös työntekijä kuluta omaa aikaa tekemällä yli 7h päivässä ja saamatta siitä edes sitä tonnia kuussa? :D Et selvemmin voi osoittaa olevan tässä paskassa mukana :D


    • Paskamaku

      Kokeilin 11 päivää, lopetin sitten kun tilanteet muuttuivat. Piti olla palkkatoivomuksineen tänään, mutta rahaa ei tule...eli palkan jättivät sitten maksamatta. Tarvii hakea palkkasummasta tai periä korkoineen ja viivästyspäivineen. Paska homma, mutta tämä on tätä, pientä kusetusta.

      • Paskamaku

        Siis palkkapäivä ja palkkaturvasta ovat oikeat sanat


    • Jokumuu__

      Sama veijarithan tuon taustalla on kuin Call Sektorissakin eli kannattaa harkita aika tarkkaan lähteekö moisille töitä tekemään...

    • haiskahtaa

      Netistä löytyy kaikki tarvittava tieto.
      Sama TJ kuin Call Sektor Oy:llä ja osoitteetkin stemmaa.
      Lukekaa keskustelu Call Sektor Oy, itse en TODELLAKAAN tekisi töitä tälle tj:lle.
      Naurattaa ku vähä lähtee tutkimaa, taustat ja jengin kokemukset on ihan käsittämättömiä call sektorin osalta.
      pakko linkittää: http://www.taloussanomat.fi/yritykset/protestit/protesti-360379
      siinä on viimeisin vakuuttavan johtamisen merkki...

    • Jdjdjdjdvdvduj

      Itse olen toissä armanda marketin oy:ssä ja ei ole valittamista muutakun saatat olla pitkää päivää ilman palkkaa koska palkka tulee myydyistä tuotteista. Päivät on pitkiä ja työ on yksitoikkoista mutta "helppoa" eli jos et saa myytyä ei tule palkkaakaan ,ja pitää kyllä olla joku muukin rahan lähde ei voi kokonaan laskeutua tän varaan koska ikinä ei tiedä seuraavasta palkasta .

    • Sontaatarjolla

      Jo pikkusen tyhmempikin tajuaa et ko. firma on täyttä shaibaa. Joka pvä päivittävät esim. Mol:n sivuille työpaikoistaan, ihan joka päivä ja milloin milläkin nimikkeellä tarjoavat työpaikkaa.
      Hyvä työ ja työpaikka mainostavat itse itseään ja hyviä tekijöitä kyllä löytyy ilman että pitää hampaat veressä ilmoituksia päivittää ja koittaa saada ihmisiä huijatuksi töihin.
      Nuoret kokemattomat työnhakijat voivat langeta heidän ansaansa ja tämä on sääli nuorelle joka on hakemassa ensimmäisiä työpaikkojaan, ja joutuukin kusetetuksi sekä epäpätevien "esimiesten" hampaisiin.

    • Jeppe889

      No jaa, ei kyllä itselläni ollut valittamista, työ kuin työ

    • Samppaleht

      Palkka myöhässä vaikka kauppoja tulikin joka päivä ja kaiken huipuksi kuukauden palkka oli huimat 140€... onneksi pääsin muualle töihin..Eli maailman epäluotettavin työnantaja ja muutenkin ahdistava paikka = välttäkää enemmän kuin ruttoa. Ei enää ikinä

      • Älkää-tulko-kusetetuksi

        Eikä :D mulla oli sama homma. Perustelevat järkyttävällä määrällä pakkeja vaikka en ikinä nähnyt niitä kirjallisena. Kyselin muilta työntekijöiltä, niin en ollut ainoa. Kyllä oli pettymys paikka :/


    • hyvinmenee4567

      höpö höpö! aika naurettavaa, että kilpailija jaksaa tulla mollaamaan tänne tosi naurettavaa toimintaa. Armada on hyvä paikka eikä ole ollut valittamista!

      • Kausela

        Vielä naurettavampaa on maksaa tuollaisia "palkkoja" työntekijöille ja vielä ihmetellä miksi nämä eivät halua tulla enää teille töihin. Samalla työpanoksella tienaa kuitenkin kaupan kassallakin sentään pari tonnia.


    • kokeiilemassa

      joo mutta kun osa työntekijöistä on alaikäisiä ja kaupankassasi ei ole mahdolinnen kaikille

    • joo282

      mol.fi 15e/h :D Paikanpäällä/puhelimessa turvapalkka 1000e/kk
      Todellisuus = x kertaa myyntejä että saa ton 1000e/kk

      • reilukerho

        Jos työntekijä on niin huono ettei pärjää tai kykene työhön, voi työnantaja irtisanoa tekijän koeajan puitteissa koska vain 4kk sisällä, eli pohjapalkkaan ei tarvitse vaatimuksia/ehtoja.
        Eli suomeksi, X määrä myyntejä niin tulee pohjapalkka= ei pohjapalkkaa, vaan provisio.


    • reilukerho

      Sama toimitusjohtaja toimi ennen tj:nä call sektor oy:ssä.
      Mentii sinne frendin kanssa töihi ku oli sama tuote ku edellisessä firmassa, koska lupasivat isommat provisiot. Alun perin frendin palkka oli edellisessä firmassa n3200€, sitten tulimme call sektorille ja myynnit oli samaa tasoa(määrältä ja laadulta), mutta palkka alle 1000€...
      Itse en ollu tehny vasta ku muutaman kuukauden, mut 7,5h/pv lauantai 6h ja palkkana huimat 500€kk, edellisessä firmassa(johon myös palattiin) 7,5h/pv(ei lauantaita) 1900€kk.

      Lukekaa suomi24 keskustelu call sektor oy, siellä satoja kirjoituksia siitä miten hommat ei toiminut, käsittääkseni se on tj joka vetelee naruista ja muut tanssii.

    • katkeratlapset

      woe woe woe! Ihan turha haukkua täällä hyvää firmaa joka hoitaa asiansa hyvin!!

      • mammavahtii

        Ei hoida. Kukaan ei hauku, vaan varottaa muita, koska kukaan ei pidä pettymyksistä joita olette aiheuttaneet


      • kadekade

        Joku vetäjistä kirjottanu =D nyt meni rima alas

        Eli kun/jos tuun haastiksee ja siel on tyhjät soittopaikat, en varmasti ihmettele montako kateellista voi olla?
        Muutenkin kun työhönottoprosentti on 100% alalla ja niistä yli puolet jättää menemättä, loput on fuckedup liksan takii...


      • Virheaho

        Poika varmaan tarkoittaa että tekee vuodessa 140 kauppaa :D


      • kaikillamausteilla1

        kyl, ja "KAIKKI MAHDOLLISET BONUKSET", eli vanha pöytätietokone ja rämän headsetin, niillä saa tehdä mitä vaan mikä liittyy työhön(jos vaan prossu kestää) :D

        nyt kun selvästi firman sällit kirjottelee, ni saisinko noilla kauppamäärillä täyden autoedun(maserati, tai lambo), rajattoman luoton, asuntoedun(kartano), sekä päivittäisen hovimiehen/naisen ja palkaksi 140k/vuosi?
        Tietenkin myös olisi kiva jos saisin jonkun palvelijan tekemään ne kaupatki mun puolesta.
        ihan niinkuin "bonuksena"? o.O

        ;)


    • Juhiiiss

      älä nyt potaskaa jauha..oikeest tienaat joku 300€ kuus siel :D

      • hahhaha

        Nii ja "tienaa isoja rahoja" =D


    • SuomiNousuun

      Ihme mustamaalaaja kaveri on täällä liikenteessä! Firmassa asiat on hyvin. On kuule turha huudella sieltä mistä huuteletkin. Minä arvostan yrittäjyyttä sekä sellaisia myyjä, jotka ilmestyvät joka päivä tekemään töitä. Ihan sama missä.

      • PuomiNousuun

        Kukakohan tämä "mustamaalaaja" on? vai onko niitä montakin? taitaa olla, ainakin kun tutkii sananmuotoja ja kirjoitustyyliä/järjestystä, niin voin sanoa että valtaosa negatiivis-sävytteisistä teksteistä on eri henkilöiltä. positiivis-sävytteisistä vaikuttaa olevan sama sälli...
        Huuteleekohan ne jossain lähistöllä, vai oliko ne joskus sinulla töissä?
        Ihan sama missä ja millä palkalla, minä en arvosta tällaista yrittäjyyttä.

        "kato habaa" LOL :D


    • EnTuuHaastiksee

      Lukaisin ketjun ja en muuten tule "haastatteluun".
      Olen samaa mieltä, että minäkään en arvosta moista yrittäjyyttä.
      Maalaisjärjelläkin tajuaa teksteistä että "hyviä" juttuja kirjoittaa samat ketku"pomot".

      Näin paljoa huonoa ei ole 1 ihminen kirjoittanut, ei tästä yrityksestä, eikä tj:n aikaisemmasta yrityksestä(http://keskustelu.suomi24.fi/t/12116319/call-sektor-oy).

      Saamme taas kiittää internetin syövereitä, tietoa saa kun vähän kaivaa.

      Tarinoita on, mutta FAKTAT pysyy.

      • eneneneneen

        Sama lause "kaikki pahat puheet on 1 henkilön kirjoittamia" toistuu myös tuossa viestiketjussa, siis voisiko olla sama henkilö?


      • Myynti_tykki_mies

        Kyllä sama musta maalaja kaveri. Haastaa turhaa riiitaa.


      • Myyntimiäs

        Jepjep, kilpailija kyseessä. Kilpailijat tulevat tosin aina häviämään koska mikään yritys maailmassa ei ole yhtä rehellinen, tehokas, luotettava ja aikaansaava kuin Armada Marketing Oy. Suoraansanottuna - Armada Marketing Oy toimitusjohtajineen päivineen - on yksi maailman suurimmista ihmeistä ja ilman tämän yrityksen panosta yhteiskunnalle, kukaan ei viihtyisi enää tässä maailmassa.


      • KokeneinMyyjä

        Maailman kahdeksas ihme, joka ei osaa maksaa palkkaa?
        Kyllähän se on IHME jos duunarit elää tahdonvoimalla, ilman safkaa.

        Keskiverto puhelinmyyntifirmassakin on uudet koneet ja tuntipalkka(tai oikea pohja ilman X-ehtoja).

        Se että ylistätte olemattoman kokoista firmaa maailman suuruisessa mittakaavassa, saa kyseenalaistamaan koko lafkan! Sain meinaan naurut

        Tarkistakaa että teille makseetaan myös ajasta, jota käytätte tälle firmalle, sillää jokaisella on oikeus saada uhraamastaan ajasta korvaus, myös harjoittelusta ja palavereista, koska teette/valmistaudutte työhön ja olette työtiloissa. Mikäli palkka tulee pelkistä kaupoista(toteutuneista), niin kaikki riskit on duunarilla ja ne jotka määräilevät ovat ottamassa vaan välistä rahaa, vaikkei sitä ollut ansainnutkaan.

        Esimerkkinä kaikille että jos toimeksiantaja maksaa vaikka 40-50€/kauppa(aika yleinen sopimuskaupoissa-sähkösopimukset, lehti ja muut määrikset), niin kuukaudessa sait tehtyä 100 kauppaa ja sinua syytetään ja haukutaan peruutuksista ja palkaksi saat 500€ huono mieli.

        Jos tekisit saman täysin itsenäisesti saisit peruutuslistan(joille kannattaa soittaa viellä epäselvyyksien takia) ja voisit tarkistaa että vaikka 20% pakkeja niin palkkaa jää silti bruttona vähintään 3200€, siitä maksat ne samat kuin pomotkin eli liittymän ja tietokoneen. Palkaksi jää silti yli 3000€ samasta suorituksesta, eikä kukaan kuseta, eikä jää huono mieli itse päätät milloin töitäsi teet.
        Et joudu tekemään sen enempää töitä kuin aiemminkaan(paitsi parin laskun maksu) kirjanpidon voi myös ulkoistaa(eikä maksa paria satkua enempää).

        !!!KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!! ja jotka olette jo siellä niin muistakaa että teidän pitää saada nähdä todelliset peruutukset toimeksiantajan lähettämänä dokumenttina(niissä näkyy asiakkaan nimi, numero ja kaikki muut yht.tiedot).
        Ja soittakaa ne läpi, niin saatte lisädiilejä sekä varmuuden kauppojen määrästä.

        Tällä tavoin olen tehnyt itsenäisesti n.80h/kk jo pari vuotta, enkä ole kertaakaan jäänyt palkassa alle 2000€ nettona.


      • Saarinenn

        Totta turiset..odottelen vieläkin kuukauden palkkaani minkä piti tulla aikoja sitten. Elämäni pahin virhe oli kun hairahduin kyseiseen firmaan..mieluummin istuisin vaikka linnassa ku olisin vielä tuolla duunis =D


      • Ddbf

        pyh !! älkää uskoko mitä tämä yks ja sama kilpailija koittaa mustamaalaa täällä. tämä on loiston firma !! aina tulee palkkaa ja sitä tulee paljon : )


      • Puolustusasianajaja

        Kelvotonta roskaa! Kelvotonta roskaa!


      • riproprobot
        Ddbf kirjoitti:

        pyh !! älkää uskoko mitä tämä yks ja sama kilpailija koittaa mustamaalaa täällä. tämä on loiston firma !! aina tulee palkkaa ja sitä tulee paljon : )

        http://www.protestilista.com/yritys/2499450-5

        Call Sektor Oy
        Helsinki
        Y-tunnus: 2499450-5

        Protestit
        08.12.2016 - 15880€ (Ely-Keskus Uusimaa / Palkkaturvasaatavat)
        29.02.2016 - 7290€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 2125€ (Oikeusrekisterikeskus)
        29.02.2016 - 2621€ (Sato-Asunnot Oy)
        29.02.2016 - 5121€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 3094€ (Ely-Keskus Uusimaa)
        29.02.2016 - 4742€ (Sato Vuokrakodit Oy)
        29.02.2016 - 2299€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 2086€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 2805€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 4292€ (Sato-Asunnot Oy)
        29.02.2016 - 27394€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 5056€ (Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen)
        29.02.2016 - 8039€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 7970€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        29.02.2016 - 36716€ (Cooper Peter Benjamin)
        29.02.2016 - 7988€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
        07.01.2016 - 272€ (Lindorff Oy)
        22.12.2015 - 287€ (Lindorff Oy)
        27.11.2015 - 1971€ (Lindorff Oy)
        Velkomustuomiot
        10.02.2016 - 2294€ (Sato-Asunnot Oy)
        11.01.2016 - 4000€ (Sato-Asunnot Oy)
        10.12.2015 - 4340€ (Lahden Kaupunki)
        21.09.2015 - 4368€ (Sato Vuokrakodit Oy)


    • eisaajuksata

      Tukineuvottelija ja tutkimushaastattelija, lopputulos samaa puhelinmyyntiä, toimitavat pysyy samana.

      Kertokaa enemmän kokemuksia!

    • hyihyi

      Siis eikö tässä firmassa näytetä toimeksiantajan peruutuslistaa?
      Eihän kukaan voi olla varma kaupoistaan ilman sitä.

      Eli duunareille suurennellaan pakkien määrää, jotta pomot saa enemmän.

      Toimeksiantaja lähettää aina tarkat tiedot pakeista, sekä se on tarkoitettu juurikin myyjälle läpikäytäväksi, jotta varmistetaan laatu.

      Toivottavasti tj ei juksaa "salassapidettävä" tai muilla termeillä.

    • Jokuvain87

      Itse kävin viime kesänä pyörähtämässä tuossa firmassa. Haastattelussa kävin ja olisin päässyt "töihin", mutta tajusin epäillä. Tuote mitä mun olisi pitänyt myydä oli joku Kouluturvaa-lehti, silloisen lehden etukannessa komeili Jethro Rostedtin kuva. Otin selvää siitä lehdestä ja totesin, että kusetusta on koulukiusattuna kustannuksella. Ja mun piti mennä seuraavana päivänä johonkin koulutukseen, jonne en mennyt, niin tämä herra alkaa häiriköimään mua puhelimella pitkin päivää. Pysykää kaukana tuosta firmasta!!!

      • jokunenko

        Tuohan kertoo sen että heillä on pula duunareista, jos hoitaisivat asiat kunnolla, niin ei kukaan lopettaisi hyvässä firmassa, eikä olisi pulaa.

        Se että kulutti työaikaa päivisin sinulle soitteluun, se kuulostaa kerjäämiseltä ja epätoivoiselta vonkaamiselta. Tällaista ei tapahdu niissä "hyvissä firmoissa". Jos joku ei saavu ilmoittamatta paikalle, niin ei tavallisesti soitella perään.

        Haiskahtaa huijarifirmalta.

        Laitoin kyllä itsekkin hakemusta tonne, mutta nyt en todellakaan mene vaikka kuinka yrittäisivät!

        Terkkuja vaan, jos ei kerro suoraa totuutta, se on valehtelua. Eli turhaa kierrellä asioita ja maalailla, valheilla ja pask**la johtamisella on lyhyet jäljet.!
        Valheilla viittaan kanssa mol.fi ilmoituksiin, monia eri ilmoituksia, mutta sama työ.
        Eli monia eri pilvilinnoja maalattu molliin, mutta todellisuus on samaa pas*aa


    • hyvässämaineessaolette

      Kiva kun yrityksenne on ansainnut noin huonon maineen =D

      Kohta tulee taas joku bossi väittää että kaikki pahat on kilpailijoiden viestejä(tietty vastaavalla nimimerkillä ku "tuntipalkkatonni")

      LISÄTKÄÄ KOKEMUKSIA

      • Bossman_

        Naurettavia kommentteja! Mikään haukuista ei pidä paikkaansa, palkat tulevat aina ajallaan ja kaikkien työntekijöiden keskimääräinen kuukausipalkka on väh. 1900€! Ilmoitamme pakeista aina työntekijöille itselleen ja he tietävät kyllä kuinka paljon pakkeja ovat tulleet. Jos epäilette vieläkin niin ihmeessä katsomaan paikan päälle miten tehokasta toimintaa yritys tarjoaa! Voitte laittaa myös työhakemusta tulemaan niin hyvällä tuurilla pääsette haastatteluun ja aloittamaan työt =)


      • Työ_myyrä

        hyvä hyvä :) minä ainaki tulen! huomenna nähdään ja toivottavasti pääsen myös töihin =)


      • Menkää_konkkaan
        Bossman_ kirjoitti:

        Naurettavia kommentteja! Mikään haukuista ei pidä paikkaansa, palkat tulevat aina ajallaan ja kaikkien työntekijöiden keskimääräinen kuukausipalkka on väh. 1900€! Ilmoitamme pakeista aina työntekijöille itselleen ja he tietävät kyllä kuinka paljon pakkeja ovat tulleet. Jos epäilette vieläkin niin ihmeessä katsomaan paikan päälle miten tehokasta toimintaa yritys tarjoaa! Voitte laittaa myös työhakemusta tulemaan niin hyvällä tuurilla pääsette haastatteluun ja aloittamaan työt =)

        Hahahahahahahhaa!!! Ei hitto huutonaurua xD


      • hyvässämaineessaiswinner
        Menkää_konkkaan kirjoitti:

        Hahahahahahahhaa!!! Ei hitto huutonaurua xD

        Arvasin oikein! Järjetöntä ka**aa tuli puolustuksena!

        Oli pakko tulla viel tarkisttaa et oonko oikeessa.

        Oonkohan meedio vai onks toimitavat juurtunu?

        T. Yötyöläinen, joka ei tule teille tekee ISOJA rahoja ;) hehehe


      • yöduunari

        Ja onko läpinäkyvää ku molemmat positiiviset kommentit "bossi" ja "työnhakija"(työmyyrä) tuli ihan peräkkäin!
        HIENOSTI HOIDETTU

        HyvässämaineessaoletteIsWinnerX2


    • Ettäsnäin

      Joo pääjehu soitellut mullekin monesti perään, kun en tullut hänen koulutukseensa. :D

    • Ahkeruus_palkitaan

      Minkä takia pitää mustamaalata täysin ilman syytä loistavaa yritystä?! Armada Marketing Oy on luotettava, tehokas ja aikaansaava - työntekijät viihtyvät hyvin ja heistä pidetään hyvä huoli. Palkkaus on hyvä ja pelkästään katkerat kilpailijat yrittävät tuhota yrityksen hyvän maineen mutta eivät tule ikinä onnistumaan siinä! Yksi parhaista yrityksistä Suomessa/koko maailmassa

      • Exduunari

        Täällä puhuu vaan sun entiset katkeroituneet työntekijät :D


      • Mastersson

        No ton takii oottekin niitä ENTISIÄ työntekijöitä! Kaverihan nimenomaan mainitsi että juurikin NYKYISISTÄ työntekijöistä pidetään hyvä huoli ja se pitää täysin paikkansa. Olen itse töissä Armada Marketing Oy:ssä ja ei ole mitään valittamista, palkat ovat aina tulleet ajoissa, työ on mielekästä ja palkitsevaa ja rohkaiseva työporukka johto ovat kaikki kaikessa :)


      • hajoon
        Mastersson kirjoitti:

        No ton takii oottekin niitä ENTISIÄ työntekijöitä! Kaverihan nimenomaan mainitsi että juurikin NYKYISISTÄ työntekijöistä pidetään hyvä huoli ja se pitää täysin paikkansa. Olen itse töissä Armada Marketing Oy:ssä ja ei ole mitään valittamista, palkat ovat aina tulleet ajoissa, työ on mielekästä ja palkitsevaa ja rohkaiseva työporukka johto ovat kaikki kaikessa :)

        Muakin häiritsee kun vertaat maailmanluokan mittakaavassa noin pientä pyöräkellarifirmaa parhaaksi!
        Todellisuudentajukin on hakoteillä!

        Herätän koko naapuruston tällä MEGANAURULLA =D


      • huuhaahuuhaa

        Kukaan ei olisi kateellinen teijän proveilla!
        Teidän firmassa 140€/kk, menin muualle töihin ja tein lyhyempää päivää ja 1400 tilin!

        Ei ollu kaupoista kiinni, taisi olla palkanmaksussa vikaa!


    • Ihmettelijä87

      Onkohan näissä firmoissa tuo työhönottoprosentti luokkaa 100%? :D Varmasti sinne voi vain kävellä "töihin", koska jatkuvasti on tällä firmalla mol.fi:ssä avoimia työpaikkoja ja kahden käden sotket ei riitä laskemiseen. :D

    • varokaanäitä

      PUHELINNYYNTIÄ!
      Tuonne pääsee töihin vain jos kaikki vaativat kriteerit täyttyy, eli jos on puhekyky tallella =D

      Ja palkansietokykysi pitää kanssa olla huippuluokkaa =D

      • Dfhkl

        Jep ja tj viel kehtaa väittää et kk-palkka olis 1900€ vähintää mut todellisuudes se on noin kymmenesosa tosta ja seki tulee varmast vähintää viikon myöhäs :DDD helkutti mikä "firma"


    • Businessman10

      Mikä teitä vaiva täällä sivulla? Armada Marketing Oy on hieno firma ja asiat on todella hyvin firmassa. Menkä itse tekeen myyntityötä, kun te ette pärjä siinä ollenkaan. Te haukkujat olete varmasti työtömiä jotka halua elää yhteiskuntan rahalla. Menkä töihin siitä!

      • Businessman10

        Eikö sulla ole yhtän parempaa tekemistä, kun levitää valheita?


      • Bbbbbbbbbbbbb

        Komppaan tätä tyyppii :D se on vaan ajan kysymys millon loppuu toiminta tässä kioskissa xD


      • Saammy

        Haluisin kyl nii nähä kaverin ilmeen siin vaihees ku kaikki paljastuis. :D Siin ei paljoo enää habaa näyteltäis ja taitais olla aika pahasti löysät housuissa :D Varokaa tosiaan kyseistä firmaa vaikka olisitteki töitä vailla.


    • Myyjämies

      Lopettakaa tuo mustamalaaminen täällä! Tuossaformassa ei olla mikään vikana! Minä saanut palkani aina ajoissa ja esimies on reilu ja mukava ihminen.

    • Kyselija93

      Millainen tän firman toimitusjohtaja on? Ja paljon näyttää tää firma herättävän kommentointia ja mielipiteitä.

    • Joopatijooo

      Armada Marketing Oy on huippufirma kaikinpuolin. Ei me ketä tahansa otetakaan töihin tänne. Huudella te siellä ihan rauhassa!

      • Suosittelija_mies

        Tämä on Suomen kunnianhimoisin myyntiin ja asiakaspalveluun keskittyvä yritys. Palkkaus on alan parhaimpia, kannustimet bonukset rohkaisevia sekä työyhteisö ja työilmapiiri ovat todella kannustavia. Työ itsessään on mielekästä ja lähellä, ja ahkeria myyjiä kohdellaan kuin omia perheenjäseniä!

        Koulutus on tasoltaan erittäin laadukasta, työnjohto rohkaisevaa ja kannustavaa ja täällä on jokaisella työntekijällä hyvät mahdollisuudet menestyä ja ylittää itsensä! Yritys laajentaa jatkuvasti toimintaansa ja uusille kasvoille on varmasti yrityksen laajenemisen myötä käyttöä! Laittakaa ihmeessä työhakemusta tulemaan, niin katsotaan onko paikka teille oikea. Armada Marketing Oy on ehdottomasti teidän paikkanne ja täällä jokainen työntekijä saa hyvät valmiudet menestyä urallaan ja elämässään! Mikäli haluat kehittyä rohkeaksi ja hyvin ansaitsevaksi huippumyyjäksi, niin tervetuloa tänne!


      • explainthisSHIT
        Suosittelija_mies kirjoitti:

        Tämä on Suomen kunnianhimoisin myyntiin ja asiakaspalveluun keskittyvä yritys. Palkkaus on alan parhaimpia, kannustimet bonukset rohkaisevia sekä työyhteisö ja työilmapiiri ovat todella kannustavia. Työ itsessään on mielekästä ja lähellä, ja ahkeria myyjiä kohdellaan kuin omia perheenjäseniä!

        Koulutus on tasoltaan erittäin laadukasta, työnjohto rohkaisevaa ja kannustavaa ja täällä on jokaisella työntekijällä hyvät mahdollisuudet menestyä ja ylittää itsensä! Yritys laajentaa jatkuvasti toimintaansa ja uusille kasvoille on varmasti yrityksen laajenemisen myötä käyttöä! Laittakaa ihmeessä työhakemusta tulemaan, niin katsotaan onko paikka teille oikea. Armada Marketing Oy on ehdottomasti teidän paikkanne ja täällä jokainen työntekijä saa hyvät valmiudet menestyä urallaan ja elämässään! Mikäli haluat kehittyä rohkeaksi ja hyvin ansaitsevaksi huippumyyjäksi, niin tervetuloa tänne!

        mites tää :D :D
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081022065859_uu.shtml


    • Hyvämyyjä

      Mä olen töissä Armada Marketing Oy:ssä ja asiat on mielestäni hyvin. Palkkani on ihan kohtalainen. Palkkani on keskimäärin 3100 € Armadassa. Lakatkaa jo tuo turhanpäiväinen iniseminen, koska teistä ei ole myyjiksi!

      • mietin_vaan

        Nimim. Ramiar 10.9.2016 12:33: "Ei ole mitään kuvottavampaa kuin huono puhelinmyyjä."

        Työyhteisö ja työilmapiiri ovat kuulemma tosi kannustavat, mutta samalla työntekijät mollaavat täällä kilpaa huonoja myyjiä. Voisi siis tulkita, etttä jos ei ole ennestään kokemusta myymisestä tai luonnon lahjakkuus, ei kannata vaivautua tulemaan sinne töihin. Kukaan ei ole seppä syntyessään. Kaikki ovat aluksi huonoja myyjiä ja kehitys tapahtuu hiljalleen.


      • sankarik
        mietin_vaan kirjoitti:

        Nimim. Ramiar 10.9.2016 12:33: "Ei ole mitään kuvottavampaa kuin huono puhelinmyyjä."

        Työyhteisö ja työilmapiiri ovat kuulemma tosi kannustavat, mutta samalla työntekijät mollaavat täällä kilpaa huonoja myyjiä. Voisi siis tulkita, etttä jos ei ole ennestään kokemusta myymisestä tai luonnon lahjakkuus, ei kannata vaivautua tulemaan sinne töihin. Kukaan ei ole seppä syntyessään. Kaikki ovat aluksi huonoja myyjiä ja kehitys tapahtuu hiljalleen.

        onneksi itellä on puhelimessa telemarkkinointikielto :D oli niin karmivaa kesällä kun kokoaja festareilla joku soitti "koulukiusattujen asialla hyvää päivää" :D menkää oikeisiin töihin pls.


      • Businessmann

        Miks ei haluat olla puhelin myyjä?! Parhaiten palkkattu myynnin ala! Armada Marketing oy tarjoaa työn tekijälle kaikki menestymis avaimet: suuri palkka, mahtavat bonus ja hyvä kannatus järjestelmää! Älä epäroi ole rohkea niin haluamme kutsuu sinut th! Myynti provikat alan parhaimpia ja työ ja pomo hienoja. Laita hakemus älä ole arka lainkaan!


      • facebook-profiili

        Mikä tän toimitusjohtajan koko nimi?


    • ensuosittele

      En todellakaan suosittele!
      ISO palkka, naurattaa ku oot niin SUURI ja MAHTAVA ainakin pa**an puhumisessa!
      Palkka oli puolet siitä mitä toisessa firmassa ja silti kauppamäärät oli samaa luokkaa, niinpä tarinoidaan pakeista jne muuta skeidaa, lopputilihän ei ikinä löytänyt jostain kumman syistä perille!
      Aina liksa myöhässä!
      Näitä MAHTAVIA ominaisuuksia arvostaa varmasti kaikki!

      Muistakaa että minä en hyödy tänne korjoittelussa, eikä kukaan kilpailija(toisin kun väittävät), koska yhdenkään kilpailevan firman nimeä ei ole keskustelussa mainittu, niitähän on vaan muutama sata.

      Kirjoitan vain siksi että tällaisen MAHTAVAN pettymyksen jälkeen viellä puhuu tuolla tavalla täällä, kuulostaa mielestäni SUURELTA vääryydeltä.

      Lopuksi pääsin takaisin vanhaan duuniin ja palkka oli edelleen samaa luokkaa ku ennen tätä pettymystä! On sekin kumma että palkka tai työn arvo olikin pelkästä osoitteesta kiinni, työmatka lyheni peräti 2km ja pakkeja tulikin enää 4%!

      SUURI, MAHTAVA, ARVOSTETTU JA PARAS?! HAH joku tais poraa vähä liian syvälle, on meinaa sama kasetti jääny soimaa!

      • Lankela

        Olin tossa taannoin menossa kyseiseen paikkaan "haastatteluun"...viestiketjun lukaistuani en ole kyllä enää tulossa :D


      • Kuningas_voittamaton

        Höpö höpö! Aika naurettavaa soopaa jälleen kilpailijoiden taholta! Turha syyttää firmaa epärehelliseksi kun ette ole vaan pärjänneet! Ja sitäpaitsi, teillä ei ole edes minkäänlaisia todisteita/näyttöä siitä että firmassa oltaisiin menetelty mukamas väärin! Turha yrittää tuhota näin loistavan yrityksen putipuhdas maine! Hävetkää edes kun haluatte saada meille pahan mielen. Armada on suurin ja mahtavin yritys koko historiassa!


      • Oikea_käsi

        pitää paikkansa. koskaan nämä kateelliset sadistit eivät onnistu murtamaan armadan vankkaa mainetta! ainiin, teitä haukkujia taitaakin olla vain se yksi ja sama henkilö, joka ei vaan halunnut menestyä tässä firmassa :D


    • Huippumyyjä

      Armada Marketing Oy on huipputyöpaikka. Oon saanut palkat aina ajoissa ja keskipalkkani kuukaudessa on yli 2600€. Mitä te haukutte hyvää firmaa täällä?

    • polttaapolttaa

      Montako todellista työntekijää on täällä kehumassa, jos teillä on toimistot tyhjänä duunareista?
      Nyt puhutte palkkojenne suuruudesta pelkkää pa*kaa, onneksi on niin läpinäkyviä valheita että kaikki huomaa.

      Kehittäkää jo parempi(rehellisempi) liiketoimintasuunnitelma, koska tota teijän menoa n katsottu jo liian kauan!
      Tarpeeks ku tulella leikkii, ni jossai vaihees palaa sormet.

    • Insinööri_Igor

      Armada Marketing on silloin hyvä firma, jos olet valmiiksi miljonäärin poika/tyttö ja rakastat vittuilua ja petollisia palkan"maksajia". Parhaimmassa tapauksessa palkkaa voi tullakin jossain vaiheessa se 1000€ kuussa, tosin käteisenä ja kaksi kuukautta myöhässä (tai oikeusteitse). Muussa tapauksessa tämä firma on löysintä ripulia ikinä.

      • Rich_bitch

        Se on joku 200€ kuussa keskipalkka kyseisessä firmassa:) kyllähän sillä niitä bemareita ostellaan :D jos siis se palkka ikinä eksyy sinne pankkitilille :)))


    • Köyhät_kyykätkää

      Itse menen Armada Marketingiin töihin ja tulen tienaamaan miljoonia! Kateelliset älkää vaivautuko! Minusta tulee maailman paras myyjä, koska tämä on maailman paras yritys ja koska tulen tienaamaan niitä miljoonia niin joskus olen vielä maailman rikkain mies! Armada Marketing Oy, täältä tullaan!

      • kokemustaonpaljon

        Kakkaa koko homma, ihan johtoa myöden.
        Tarkistakaa seuraavat:
        Suuomi24 keskustelu Call Sektor (sama tj, myös perustaja), liikevaihto, armadan facebook ja tän keskustelun viestit.
        Tulet huomaamaan kuinka paljon liioittelevat, suurentelevat ja valehtelevat näissä kekusteluissa, sekä voit miettiä haluaisitko kokea samaa kakkaa kuin kaikki muut.

        Olen entinen ja nykyinen myyjä/myyntitykki, palkkani on 2-3k.
        Olin tolla tj:llä duunis ja liksa oli alle 500 joka kuukaus(selityksiä ja valheita satoi kaattamalla), menin kolmanteen firmaan töihin ja palkka oli taas 2-3k kuukaudessa.

        Minä väitän että se on toi tj, jolla see hommat huolella ja joka elelee myyjien piikkiin ku itse osaa tehdä .

        Tarkistakaa taustat!!!!!! Mistään hyvästä firmasta ei puhuta näin paljoa huonoa!


      • Danial_

        Et pidä edellenkän paikkaansa! Sä valehdella vain siellä tämä on hieno tritys ja kaikki tienaa hyvin ja erittäin! Kukaan ei jäänyt ilman palkka.. Miksi pitää puhua paska missä todistukset?


      • gameon2

        yhdessä asiassa oon samaa mieltä, NIIMPÄ, missä todiukset(ei sinun omista palkoista)? Siis niistä miljoonien tai edes tuhansien eurojen palkoista?
        ;)


    • Joulupukkiukki

      Huomenta rakkaat mussukat. :)

      Älkää viitsitkö riidellä siinä, nyt kättä päälle ja halatkaa toisianne? :D

      • Teras_mies

        Väännemme kättä mieluumin! Siten näemme kumpi nauraa viimeksi minä vai kilpailijaa :D ei tarv. ottaa sitä niin vakavasti. Armada Marketing Oy tarjotaan perus taso kaikille. Turha yrittä haukkua vääriin perustein !


      • opiskelemaan

        Voi herranen aika mikä pääsiäiskäsiffirma, siis en todellakaan suosittele kenellekkään! Ei pienintäkään hyvää sanottavaa koko paikasta, eikä johdosta!

        Jos tj on ottanu noin löysin rantein kieliopin, sekä ei vaivaudu opettelemaan tuosta paremmaksi, niin en epäile yhtään että palkanmaksu ja kaikki muukin menee samalla motivaatiolla. Tietty toi liioittelu ja suurentelu, sekä narraaminen on kans tosi kunnioitettava piirre tj:ssä!

        Älä kulje pää pilvissä-sieltä on vaan korkeampi pudotus


    • Tyytyväinen11

      Hyvä työnantaja on Armada Marketing Oy. Kateelliset vain huutaa joka paikassa.

    • 000000001

      Millainen paikka tämä Armada Marketing Oy on oikeasti? Haluan kuulla rehellisiä mielipiteitä? Kannattaako hakee töitä tuolta?

      • Myynti_pomo

        Kannatta ehdottomasti ! Alan parhaus palkka, bonus ja työ porukka! Työn johto on todella avulias ja ymmärtöväinen ! Paras tele markkinoinnin forma Tule ihmeessä jos työtä janoaa josta saa hyvä palka ja loistava koulutus ! Tällä et voi pettyä


      • Liipalaaba
        Myynti_pomo kirjoitti:

        Kannatta ehdottomasti ! Alan parhaus palkka, bonus ja työ porukka! Työn johto on todella avulias ja ymmärtöväinen ! Paras tele markkinoinnin forma Tule ihmeessä jos työtä janoaa josta saa hyvä palka ja loistava koulutus ! Tällä et voi pettyä

        Opettele suomee.
        Noita "hyviä" kommentteja ei kannata noteeraa!
        Tasan 2 henkilöä(ns"johto") kirjottelee niitä.
        Loput on petettyjen duunareiden, joita on PALJON!


    • Bassooo

      Pyhpyh älä huijaa

      • Kilpailijat_pois_tältä

        Eiko sulla parempaa tekemistä kun mustamaalaa tämä mahtava forma ! Tämä on suuri tulevaisuuden tele markkinoinnin yrits ! Et varm saanut työ ! Katellinen olet vain ja turha yrittöö dissaa et onistu siinä


    • Työtön90

      Taidan suosiolla jättää tän firman väliin. Parempi vaihtoehto on olla työttömänä, ku tuollaisessa riistofirmassa. Ei jaksa mennä edes haastatteluun.

      • Armada_is_best

        Jos et saavu haastatteluun, niin ilmoitamme asiasta välittömästi TE-keskukseen! Nauti karenssista!


      • 0100245

        Kyllä Te-toimistossa tiedetään jo millainen tää firma on ja sen toimintatavat.


      • Armada_is_best
        0100245 kirjoitti:

        Kyllä Te-toimistossa tiedetään jo millainen tää firma on ja sen toimintatavat.

        Niin, siellä sanotaan että tämä on paras yritys koko maailmassa! Ei ole minkään valtakunnan selitystä sille miksi ette saapuisi haastatteluun. Saakelin sossupummit.


      • Apuaäläuhkaile
        Armada_is_best kirjoitti:

        Jos et saavu haastatteluun, niin ilmoitamme asiasta välittömästi TE-keskukseen! Nauti karenssista!

        Kauheeta uhkailua!
        Suosittelen että pysytte kaukana tästä paikasta!


    • Ensuosittele

      Siis noin huonosti menee! Ja rupeette viellä julkisesti uhkailemaan, mikäli eivät saavu haastatteluun!

      HAhhahaaaa siis herranen aika että jotkut on typeriä.

      Kauhee paikka, nyt näätte sen jo noissa edellisissä parissa viestissä! EN SUOSITTELE

    • SektorVaiarmada

      Ei ihmekkää että armada marketing kusettaa, kun myydään kusetustuotetta. Kiertäkää armada/call sektor kaukaa!

      • Armada_johtofirma

        En ymmärrä miksi kilpailijat käyttävät näin paljon aikaa tämän firman ja työnjohdon mustamaalaamiseen ilman mitään syytä! Tämä on ja tulee aina olemaan maailman paras yritys, sanoitte mitä tahansa! Armada jatkaa voittokulkuaan ja me saamme jatkuvasti lisää uusia työntekijöitä jotka ovat tyytyväisiä kyseiseen firmaan ja palkkaukseen! Mikäli teillä ei ole muuta tekemistä kuin keksiä valheita tästä loistavasta ja luotettavasta yrityksestä, niin suosittelen hoitoon hakeutumista! Asiat ovat hyvin tässä yrityksessä ja tulevat aina olemaan, joten lopettakaa se ainainen valehtelu ja alkakaa tehdä vaikka työhakemuksia niin voitte joskus päästä pidemmälle elämässä. :D


      • ArmadaExCallSektorOy

        Kukaan ei usko että täällä teistä faktoja kirjoittelevat on kilpailijoita!
        Kilpailijanne keskittyy 100% myynnin kehittämiseen, koska noin pieni huijariformanne ei ole heille uhka, koska kilpailijoidenne etuna on muutenkin rehellisyys, kielitaito, palkkaus ja tietotaito! Eli juuri ne osa-alueet jotka teillä puuttuu. Nuo osa-alueet ovat myös työntekijälle tärkeimmät.

        Jos työntekijälle raivotaan/räyhätään huonolla suomenkielellä ja huijataan, sekä vedätetään työasioissa. Palkka ei tule sovitusti ja joutuu kyselemään palkan perään, sekä viikon myöhässä saa palkkansa ja se on 10% siitä mitä piti. Eikä tietotaidoissa ole mitään kehumista, koska edes ns johtaja ei ole ikinä tehnyt itse kauppoja, sillä en usko että suomalainen luottaa huonoa suomea puhuvaan niljakkeeseen ainakaan puhelimessa!
        Tämmöisen tapahtumaketjun jälkeen pitäisi viellä hymyssäsuin tulla töihin, kuuntelemaan kun kokematon tj syyttää palkasta hyvin kokenutta myyjää?

        Mutta tietenkin seuraavassa ns "palaverissa" hän tulee kertomaan "rehellisesti" tehneensä ainakin 600 kauppaa kuukaudessa.


    • Pysynpoissa

      En suosittele.
      T. ExMyyjänne

    • Mestari_kunigas

      Lopetakaa ajo valehtelu ! Ei pida edelenkään paikaansa mitä selität te täälä ! Armada Marketin on best forma aina ja ikusisesti ! Pitä kää pääne kiini jos van haluaate puhua epä rehelisiä juttua

      • Salmei

        Hyvä yritys :D kehtaatki


      • Tittelinthor

        Armadassa palkkapäivä on joka kuun 32.päivä. Se selittää miksi palkkaa ei tule ollenkaan tai sitten muutaman viikon myöhässä


    • Hyvääyötä15

      Joo tästä kaverista, joka kirjoittelee sopimatonta, on tehty jo rikosilmoitus. Eiköhän lopu jossain vaiheessa tuo huutelu, viimeistään kun poliisi vie tietokoneen henkilöltä pois.

      • EtVoiOllaTosissas_XD

        Kerroppa sitten mihin rikoksiin tuo yksi ja sama kilpailija on syyllistynyt?
        Ainiin minäkin(niinku kaikki muutkin) olen se "yksi sama kilpailija".

        Sananvapaus? Tämä oli kohdallani ensimmäisiä Suomi24 viestejä, eli ei ole yksi vaan näitä huonoja kommentteja kirjoittanut, vaan melkein yhtä usea hnklö kuin kommenttejakin. Kyllä tekstien sävyisiä, järjestyksestä, virheistä, murteista jne tunnistaa että eri henkilöitä on.

        Suomi24 poistaisi lakia rikkovat kommentit/tekstisisällöt todella nopeasti!

        Kiitos tästä Suomi24, voisin jopa rekisteröityy, terkkuja ylläpidolle!

        T. YöTyöläinen2


      • Crosot

        Kilpailijoita oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki, kilpailijoita oomme kaikki, sinää ja minää!! :D


      • Big_Hero_Man

        Eiko slulla on muuta tekemist. Kuin levitää valhe ! Tuo ei tosi .. Armdassa kaik. Tienaa aina hyvi ! Tulla sit vaik.työ haistateluun jos ei tämän usko ! Alko suuttutaa valhen puhujat tämän sivun that lopetakaa ja haukutkaa kilpailija ! Best form


      • Työhaistattelija

        Työhaistatteluun? =D no sitä haistattelua sai palkankin edestä, koko rahalla.
        Tervemenoa toho formaan/firmaan, en suosittele.
        Muistakaa tehä sama ku mä, kysyin haastikses tolt ukolt silloin pokkana et "miks on toimisto tyhjä" =D


    • SipoonBenkku

      Tässä on nyt selvästi lähdetty solvaamaan pienyrittäjää. Eli tässä on aika selkeä kaava. Tämä henkilö kirjoittaa herjaa/väärä ja valheellista tietoa, jonka yhdistää myös samalla yrityksen johtohenkilönä toimivaan yksityiseen ihmiseen. Aika lailla täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit, tässä on vähän infoa oikeuskäytännöstä:

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nain-kirjoittamalla-hankit-itsellesi-tuomion/1891132

      eritoten kohta: "Lahtelainen nainen tuomittiin juuri putkiremonttiblogista, jossa hän antoi pienyrittäjistä vääriä tietoja"

      Tietenkään se, että Suomi24 ei ole vielä poistanut tai vaikkapa jättäisi poistamatta ei tarkoita, että tämän henkilön touhu täällä palstalla olisi laillista. Tuomioistuin päättää viimeistään asian laidan, mutta seuraten viime aikaista oikeuskäytäntöä ja vertaamalla täällä tämän henkilön kirjoittamaa herjaan, tästä kyllä tuomio rapsahtaa. Tämän lisäksi kyseessä voisi myös tulla uusi rikoslain 25 luvun 7 §: vainoaminen.

      Lisäksi, esiinnyt pitkälti myös täällä yrittäjän nimissä (selviää kyllä IP-osoitteestasi myöhemmin). Eli ikään kuin esität puolustavasi yrittäjää, ja vielä mauttomasti teet tätä huonolla suomen kielellä (tässäkin kunnianloukkauksen tunnusmerkistö). Tämänlaisiin tilanteisiin on otettu rikoslain 24 lukuun uusi 9 a § eli identiteettivarkaus. Toimintasi täyttää hyvinkin identtiteettivarkauden tunnusmerkit.

      Se mitä tällä palstalla herjaava henkilö ei ymmärrä on:

      - Syyllistyt rikokseen, olet myös henkilökohtaisesti vastuussa. Keskustelupalstalla kirjoittaminen anonyymisti ei tarkoita, että sinua ei tavoiteta. Esimerkiksi Poliisi parhaillaan selvittää näiden viestien IP-osoitetietoja. Ja koska olet kirjoitellut yön pikkutunneilta aina varhaiseen aamuun saakka, lienee, että kirjoitat kotootasi. Jäät haaviin kuin koira veräjässä.

      - Perustuslain takaama sananvapaus ei ole absoluuttinen perusoikeus. Se mitä, et taida kokemuksesi, koulutuksesi ja taustasi perusteella ymmärtää, on se, että sananvapaus on rajoittunut muilla perusoikeuksilla. Nämä ovat oikeus yksityiselämän suoja (perustuslain 10 §), oikeus henkilökohtaiseen koskemattomuuteen (7 §, tässä eritoten henkinen), oikeus omaisuuden suojaan (15 §, tässä kun aiheutat vähinkoa yrittäjälle). Ja sitten tulee asian pihvi. Koska herjaamasi yrittäjä on pienyrittäjä, voidaan hyvinkin rinnastaa yritykseen liittyvät herjaukset henkilöön. Samoin on myös ymmärrettävä, että osa näistä perusoikeuksista toteutuu myös oikeushenkilöille suoraan. Tämän kohdan ymmärrät paremmin kun luet edellä mainitun Lahtelaistapauksen.

      - Lisäksi sananvapautta on rajoitettu rikoslain 25 luvun 1 §:n salassapitorikos säännöksellä ja saman luvun 2 §:n salassapitorikkomuksen säännöksellä. Eli et tietenkään voi vapaasti ilmaista täällä erilaisia yrityksen palkkaus, kannustin yms. tietoja, jotka olet työsuhteen tai asemasi perusteella saanut.

      - Mikäli olet kilpailija, syyllistyt myös sopimattomaan menettelyyn elinkeinotoiminnassa. Tästä voi myös seurata rikosoikeudellista vastuuta.

      - Kaikesta näistä on myös erikseen vahingonkorvausvastuu menetetystä välittömästä ja välillisestä vahingosta. Ja vaikka olisit tyhjätasku, niin saat pysyä tyhjätaskuna seuraavat 20 vuotta, jonka jälkeen rikosoikeudellisen saatavan täytääntöönpanoaika vanhenee. Eli lycka till tulevaisuuden suunnitelmille, jos vielä nuori olet (pakkohan sinun on olla).

      Kuten aikaisemmin on mainittu, asiasta on tehty poliisille tutkintapyyntö näiden kaikkien nimikkeiden perusteella. Asiasta on myös keskusteltu asianajajan kanssa, sekä myöskin yrityksen henkilökunnan kanssa. Olemme kaikkien tahojen kanssa tulleen siihen tulokseen, että asiaa ei valitettavasti voi jättää tähän. Tämä on selvitettävä perin pohjin, jotta muut Suomen yrittäjät säästyvät vastaavalta toimelta. Toivon hartaasti, että ymmärrät paljonko mielipahaa aiheutat, ja yleistä luottamusta heikennät.

      Voin tässä vielä todeta sinulle, että ei ole mitään mitä voisit tehdä, että pilaisit meidän päivämme. Toivon, että otat otat tästä opiksesi ja vastaat myös seuraamuksista kun poliisi sinulle seuraavaksi soittaa.

      Kannustan myös muitakin pienyrittäjiä taistelemaan herjaamista vastaan.

    • Jäätykää

      Tais kaikki haukkujat jäätyä :D

    • Vladik
      • vladik

        Tossa on omat kokemukseni ja olen jakanut julkista dataa, kun kerta sitä kyseltiin. Ei riko siis lakia eikä Suomi24.fi:n sääntöjä.


    • NimimerkkiLiianPitkä

      Jep, 2017 alussa, vajaa 3vko hommissa, lupailivat ties mitä...mitään ei tapahtunut. Palkkapäivä tuli oli ja meni mutta ei sitä palkkaa näkynyt. Palkkaturvan kautta pakko vetää...kun asiaa tutkii enemmänkin näyttääpi siltä kuin olisi rahanpesusta kyse...poliisin asioille tästä vaan.

    • Firstime

      Ihan OK paikka oli ainakin silloin kun itse olin.

    • ertyuiopå

      Call Sektor Oy
      Helsinki
      Y-tunnus: 2499450-5

      Protestit
      08.12.2016 - 15880€ (Ely-Keskus Uusimaa / Palkkaturvasaatavat)
      29.02.2016 - 7290€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 2125€ (Oikeusrekisterikeskus)
      29.02.2016 - 2621€ (Sato-Asunnot Oy)
      29.02.2016 - 5121€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 3094€ (Ely-Keskus Uusimaa)
      29.02.2016 - 4742€ (Sato Vuokrakodit Oy)
      29.02.2016 - 2299€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 2086€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 2805€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 4292€ (Sato-Asunnot Oy)
      29.02.2016 - 27394€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 5056€ (Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen)
      29.02.2016 - 8039€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 7970€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      29.02.2016 - 36716€ (Cooper Peter Benjamin)
      29.02.2016 - 7988€ (Etelä-Suomen veronkanto- ja perintäyksikkö)
      07.01.2016 - 272€ (Lindorff Oy)
      22.12.2015 - 287€ (Lindorff Oy)
      27.11.2015 - 1971€ (Lindorff Oy)
      Velkomustuomiot
      10.02.2016 - 2294€ (Sato-Asunnot Oy)
      11.01.2016 - 4000€ (Sato-Asunnot Oy)
      10.12.2015 - 4340€ (Lahden Kaupunki)
      21.09.2015 - 4368€ (Sato Vuokrakodit Oy)

    • Anonyymi

      Sama touhu jatkuu eri nimellä.

    Ketjusta on poistettu 82 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe