Aihe

Pariisin itäpuoli?

Ihhvvhhv

Millaista on Pariisin ympäristö? Onko siellä vaarallisia alueita? Saatamme saada asunnon Pariisin itäpuolelta. Onko turvallista? Tietääkö kukaan?

14

257

  Vastaukset

  • Koita löytää linkki Pariisin vaarallisiin alueisiin. Itäpuolella, Periferian ulkopuolella, on alueita joihin valkoisen miehen ei kannata mennä (eikä varsinkaan naisen). Sata varmasti siellä on myös hyviä alueita.

  • Kannattaa liittyä messaparis.org. Niin suuri englanninkielinen yhteisö, että saat hyödyllistä tietoa helposti.

   • Tiedän, että tuo messageparis:n jäsenmaksu voi tuntua isolta, mutta ainakin meidän elämä muuttui paljon helpommaksi sen jälkeen kun liityttiin siihen. Hetkessä saat suosituksia hyvistä ja edullisista englantia puhuvista lääkäreistä, putkimiehistä jne. Myös asuinalueista käydään jatkuvasti keskusteluita. Pariisin ulkopuolella idässä Vincennes on maineeltaan prostituutio ja huumealuetta. Muiden idän kaupunkien maineita en tiedä.


  • Pariisin itä- ja pohjoispuolella ovat ne ikävimmät lähiöt. Tosin ne ovat hyvin sektroisoituneita, esim. Vincennes Pariisin itäpuolella on hyvinkin arvostettua aluetta. Selvitä tarkemmin osoitetta tai ainakin postikoodia ja alueen nimeä.

   • Hassua. Mun ranskan opettaja yliopistossa sanoi, että älä missään nimessä muuta Vincennesiin, koska se on kuuluisa prostituutiosta ja huumekaupoista. Mutta onhan siellä joo hienoja taloja.


   • Luultavasti sun ranskanopettajasi sekoittaa Vincennesiä nyt johonkin muuhun alueeseen. Huumekauppaa käydään pääosin ihan muualla kuin keskiluokkaisessa Vincennesissä. Bois de Vincennesissä ei päivystä öisin edes prostituoituja samaan malliin kuin Bois de Boulgonessa, joka sijaitsee yläluokkaisessa länsilähiössä.


   • No hän kyllä asui ja työskenteli Pariisissa vuosia. Myös ystäväni, joka asuu Vincennesissä on varuillaan illalla.


  • Pariisin itäosa ei tosiaan lukeudu niiden kaikkein arvostetuimpien tai turvallisimpien alueiden joukkoon, joten voisin suositella sen unohtamista. Ei siellä kyllä normaalisti suorastaan vaarallista kyllä ole. Ranskalainen siellä kait pärjäisi ok, koska osaa sekä kielen että paikalliset tavat ja tuntee uhat, turistin kohdalla asiat ovat toisin ja kannattaa panostaa turvallisuuteen. Myös pohjoisosa omaa samanlaisen maineen, kenties jopa itäosaa huonomman.

   Pariisi on kuitenkin kokonaisuudessaan turvallinen kaupunki, jonka tunnelma ja monipuolinen nähtävyyksien lista on aivan omaa luokkaansa. Kaupungissa kannattaakin panostaa etenkin upeiden museoiden ja puistojen ihasteluun. Jopa lapsille on mukavasti tekemistä. Pariisista pääsee lukemaan oikein urakalla ajan tasalla olevaa tietoa täältä:

   http://pariisiin.com/

  • Stalingradin metroaseman seutu on täysin muslimisoitunut. Varottavaa seutua.

   • Muslimisoitunut ei tarkoita samaa kuin vaarallinen. Itsekin asun muslimien keskellä, ja ihan hyvin uskaltaa liikkua yöllä ulkona. Kaikki muslimi äidin kullannuput on näillä nurkilla kotona klo 22 mennessä. Ja meidän seudulla naiset siis peittää hiuksensa huivilla, mikäli ovat muslimeja. Asuu täällä kyllä paljon kristittyjä arabejakin. Päihteitten käyttäminen on se mikä tekee alueesta vaarallisen. Ei uskonto. Itse asiassa Pariisissa ja sen ympäristössä ei taida edes olla naapurustoa, jossa ei asuisi paljon muslimeja. Tänne on niin paljon muuttanut vuosien varrella algerialaisia ja marokkolaisia. Oppivat kielen jo kotimaassaan koulussa, ja tekevät täällä töitä niin kuin kaikki muutkin. Kolmasosa henkilökunnasta missä tahansa firmassa tuntuu olevan arabi/berberitaustaisia. Myös meidän käyttämässä sairaalassa noin kolmasosa lääkäreistä kantaa arabi/musliminimeä.

    Etelä Pariisin Chinatown on levoton alue vaikka siellä valtaosa ihmisistä on kiinalaisia. Mutta siellä rehottaakin kiinalaisprostituutio ja epäilemättä myös huumekauppa.


  • Mitähän aluetta tässä tarkoitetaan muuten "idällä". Pariisissa yleensä mennään ns. kaupunkipiirien mukaan. Tämä siis varsinaisen kaupungin sisällä.

   Vai viittaako "itä" metropolin alueelle?

   Olen muuten asunut kahdessakin osoitteessa Stalingradin metron lähellä :-)

   Sekä kahdessa osoitteessa Bastilijin alueella tavallaan "itää" kai sekin on.

  • Pariisissa turvallista.joo, kävin Eiffelissä ja menin taksilla keskustaan. sitten hilton hotel ym. oli hienoja shop paikkoja.

  • Kaikki Pariisin muslimialueet ovat vaarallisia. Niitä on pian puolet koko Pariisista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   11823
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5763
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   85
   4185
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3319
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   2160