Pariisin itäpuoli?

Ihhvvhhv

Millaista on Pariisin ympäristö? Onko siellä vaarallisia alueita? Saatamme saada asunnon Pariisin itäpuolelta. Onko turvallista? Tietääkö kukaan?

14

1572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pariisin_matkaaja

      Koita löytää linkki Pariisin vaarallisiin alueisiin. Itäpuolella, Periferian ulkopuolella, on alueita joihin valkoisen miehen ei kannata mennä (eikä varsinkaan naisen). Sata varmasti siellä on myös hyviä alueita.

    • Pariisilainen

      Kannattaa liittyä messaparis.org. Niin suuri englanninkielinen yhteisö, että saat hyödyllistä tietoa helposti.

      • Pariisilainen

        Tiedän, että tuo messageparis:n jäsenmaksu voi tuntua isolta, mutta ainakin meidän elämä muuttui paljon helpommaksi sen jälkeen kun liityttiin siihen. Hetkessä saat suosituksia hyvistä ja edullisista englantia puhuvista lääkäreistä, putkimiehistä jne. Myös asuinalueista käydään jatkuvasti keskusteluita. Pariisin ulkopuolella idässä Vincennes on maineeltaan prostituutio ja huumealuetta. Muiden idän kaupunkien maineita en tiedä.


    • PariisissaAsuva

      Pariisin itä- ja pohjoispuolella ovat ne ikävimmät lähiöt. Tosin ne ovat hyvin sektroisoituneita, esim. Vincennes Pariisin itäpuolella on hyvinkin arvostettua aluetta. Selvitä tarkemmin osoitetta tai ainakin postikoodia ja alueen nimeä.

      • Pariisilainen

        Hassua. Mun ranskan opettaja yliopistossa sanoi, että älä missään nimessä muuta Vincennesiin, koska se on kuuluisa prostituutiosta ja huumekaupoista. Mutta onhan siellä joo hienoja taloja.


      • PariisissaAsuva

        Luultavasti sun ranskanopettajasi sekoittaa Vincennesiä nyt johonkin muuhun alueeseen. Huumekauppaa käydään pääosin ihan muualla kuin keskiluokkaisessa Vincennesissä. Bois de Vincennesissä ei päivystä öisin edes prostituoituja samaan malliin kuin Bois de Boulgonessa, joka sijaitsee yläluokkaisessa länsilähiössä.


      • Pariisilainen

        No hän kyllä asui ja työskenteli Pariisissa vuosia. Myös ystäväni, joka asuu Vincennesissä on varuillaan illalla.


    • pariisinkonkari

      Pariisin itäosa ei tosiaan lukeudu niiden kaikkein arvostetuimpien tai turvallisimpien alueiden joukkoon, joten voisin suositella sen unohtamista. Ei siellä kyllä normaalisti suorastaan vaarallista kyllä ole. Ranskalainen siellä kait pärjäisi ok, koska osaa sekä kielen että paikalliset tavat ja tuntee uhat, turistin kohdalla asiat ovat toisin ja kannattaa panostaa turvallisuuteen. Myös pohjoisosa omaa samanlaisen maineen, kenties jopa itäosaa huonomman.

      Pariisi on kuitenkin kokonaisuudessaan turvallinen kaupunki, jonka tunnelma ja monipuolinen nähtävyyksien lista on aivan omaa luokkaansa. Kaupungissa kannattaakin panostaa etenkin upeiden museoiden ja puistojen ihasteluun. Jopa lapsille on mukavasti tekemistä. Pariisista pääsee lukemaan oikein urakalla ajan tasalla olevaa tietoa täältä:

      http://pariisiin.com/

    • varo-vaaraa

      Stalingradin metroaseman seutu on täysin muslimisoitunut. Varottavaa seutua.

      • Pariisilainen

        Muslimisoitunut ei tarkoita samaa kuin vaarallinen. Itsekin asun muslimien keskellä, ja ihan hyvin uskaltaa liikkua yöllä ulkona. Kaikki muslimi äidin kullannuput on näillä nurkilla kotona klo 22 mennessä. Ja meidän seudulla naiset siis peittää hiuksensa huivilla, mikäli ovat muslimeja. Asuu täällä kyllä paljon kristittyjä arabejakin. Päihteitten käyttäminen on se mikä tekee alueesta vaarallisen. Ei uskonto. Itse asiassa Pariisissa ja sen ympäristössä ei taida edes olla naapurustoa, jossa ei asuisi paljon muslimeja. Tänne on niin paljon muuttanut vuosien varrella algerialaisia ja marokkolaisia. Oppivat kielen jo kotimaassaan koulussa, ja tekevät täällä töitä niin kuin kaikki muutkin. Kolmasosa henkilökunnasta missä tahansa firmassa tuntuu olevan arabi/berberitaustaisia. Myös meidän käyttämässä sairaalassa noin kolmasosa lääkäreistä kantaa arabi/musliminimeä.

        Etelä Pariisin Chinatown on levoton alue vaikka siellä valtaosa ihmisistä on kiinalaisia. Mutta siellä rehottaakin kiinalaisprostituutio ja epäilemättä myös huumekauppa.


    • Delphine

      Mitähän aluetta tässä tarkoitetaan muuten "idällä". Pariisissa yleensä mennään ns. kaupunkipiirien mukaan. Tämä siis varsinaisen kaupungin sisällä.

      Vai viittaako "itä" metropolin alueelle?

      Olen muuten asunut kahdessakin osoitteessa Stalingradin metron lähellä :-)

      Sekä kahdessa osoitteessa Bastilijin alueella tavallaan "itää" kai sekin on.

    • KyläNäinOn

      Pariisissa turvallista.joo, kävin Eiffelissä ja menin taksilla keskustaan. sitten hilton hotel ym. oli hienoja shop paikkoja.

    • MaamakMiak

      Kaikki Pariisin muslimialueet ovat vaarallisia. Niitä on pian puolet koko Pariisista.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe