Haluun apua.

Tappakaamuttaiauttakaa

Mä alotan vaikka sillä että oon 14-vuotias poika ja mua on kiusattu 6v lähtien. (ei oo sillee joka pv mut sillee pari krt kuukaudes) Enkä oo kun ehk pari kertaa kokenu fyysistä kiusaamist. Henkistä kiusaamist on tullu aivan liikaa. Ekaa kertaa viiltelin 10v mutta en paljoo, mut kunnol alko viiltely siin 12v kun itsetunto laski ihan vittuna. Mut sit kun menin seiskaluokalle asioista tuli ainakin tuplasti pahempii entä mitä ne oli kutosella. Kutosen lopussa mulla loppu 2v kestävä parisuhde, seiskan alussa meni välit parhaan kaverin kaa jonka takii mulla meni itsetunto eikä vieläkää oo kunnos.. Mun toisesta tärkeestä kaverista tuli outo, mun yhdest kaverist tuli manipuloiva joka haukkuu mua selän takana ja puhuu paskaa. Sit moni muu tärkee ihminen alkaa olee tosi tylyi aina kun ystävällisesti meen juttelee niille. Mä vedin 2vk sit 8 Mielialapillerii ja olin sillee aika lähellä kuolemaa. Ja mulla on kädessäkin kivat jäljet viiltelystä, eikä vanhemmat tiedä kuinka surkeasti mun asiat on mutta viillot on huomannu. Koska oon aina onnistunu kusettaa niitä. Mun pitäis puhuu vanhemmille mutta kun en vaa viiti koska en haluu että ne huolestuu musta liikaa.

Mun pahin huoli on se että menetän yhden mun tärkeän kaverin tässä parin pv sisällä kun se menee ylä-asteelle. Mun pitäis siitä puhuu sille mutta en uskalla koska en enää uskalla puhuu sille mitää vakavempaa mun elämästä kun oon onnistunu mokaa kaiken. Mä en tiedä että tuunko elää kauan enää. Välillä on semmonen fiilis että kaikki menee kyl hyvin mutta välil semmonen että en haluu tehdä muuta kun vain tappaa itteni.

Pystyn tulee toimee muitten ihmisten kaa mutta tulee tosi vapauttava fiilis kun mietin minkälaista ois kuolla ja menettää kaikki kipu, mutta sitten siirrän sen kivun muille.. Mun porukat ois ihan shokissa ja kaverit yms.. Mä en tiedä mitä tehdä.....

Mä voisin kirjoittaa vaikka romaanin tästä mutta ei jaksa

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YmmäränSunFiiliksen

      Moi !Ei ole hei ole mitään järkee viillellä itteensä .Kyllä mä ymmärän sun pahan fiiliksen sun kaverist ,mutta jos sä oot toosi vihanen itteless niin alota vaikka joku harrastus jossa sä voit purkaa vihaa esim nyrkkeily ja jos sulla ei oo varaa sellaseen harrastukseen niin sä voit ihan hyvin vaikka käydä vaan lenkillä seki parantaa oloa huomattavasti !

      • JokaAloittiTän

        Lopetin viiltelemisen koska se ei auta oikeestaa yhtää ja lupasin itelle. Mulla on omat keinot parantaa oloo jos tarve vaatii mutta aina se ei oo mahdollist. Mutta kiitti kuitenkin!


    • mmmkkkk

      Joo itsekkin tuen tota liikunta juttua että mee lenkille ja juokse vaikka niin kovaa ku pääset ja puhuisit vähän jollekki esm. Hamsterille. Itekki kerroin aina ihastuksesta koiralle.Toivottavasti tulis sulle tukea.

    • tyttö13v

      Moi!
      Oot mua kai vuoden vanhempi. No ei sillä oo kyllä kovin väliä

      • tyttö13v

        Mä kirjotin tosi pitkän tekstin ja nyt tohon ilmesty vaan toi DDD:


    • tyttö13v

      Noh mä kirjotan uusiks.
      Mä toivon ettet harkitse edes itsemurhaa, en haluu et kuolet tuskissaan.
      Mieti et ku oot vanhempi, löyät ihanan tytön jonka kans voit viettää koko loppuelämän. Ja perustaisit perheen, saisit hyvän työpaikan, eläisit vanhaksi ja kuolet onnellisena. Mieti mitä mahdollisuuksia sä menettäisit.

      Sun ei tarvi välittää paskan vertaa sun kiusaajista, ne on säälittäviä joilla on omia ongelmia joita ne yrittää lievittää kiusaamalla muita. Sä selviät kyllä.

      Lähetän täältä sulle voimahalin ja toivotan paljon jaksamisia! ❤

      • JokaAloittiTän

        Mulla on tällä hetkellä kyllä 1 pahempikin pelko kun kiusaaminen.. :/ valitettavasti oon harkinnu tosi monesti ja kerran melkei tappanu itteni.. Ja uskon että mun tulevaisuudesta voi tulla hyvä mutta en tiedä jaksaako siihen asti odottaa ja eikä voi ikin tietää vaikka oisin 10v pääst kadul kerjäämäs.


    • Tuusnieminen

      Mua kiusattiin koko se kouluaikana minkä olin peruskoulussa ja lukiossa. Kärsin mt-ongelmista. Minua käytettiin hyväksi ja pilkattiin. Mielikuvitus oli noina aikoina konsti karata lähes demonisesta todellisuudesta. Nyt vasta 10 vuotta kaiken tuon jälkeen olen päässyt jaloilleen. Maailma on kaunis nykyisin ja voi olla rempseä oma itseni. Kiusaajilleni ei välttämättä kykene antamaan koskaan anteeksi kaikkea kokemaani.
      Täytyy sanoa että mielikuvituksen ja mt-ongelmani pelasti kamalimmilta asioita. Olen alkanut pääsemään mt-ongelmasta eroon ja minulle on paljastunut noiden aikojen totuus. Tunnen kovaa kaunaa kiusaajan kohtaan. Välillä haluaisin kostaa, mutta paras on puhua heille järkeä ja olla eikä vajota heidän tasolleen.

      • JokaAloittiTän

        10VUOTTA??!! Mutta onneks oot päässy yli siitä :)


    • EnYmmärräTeitäKiusattuja

      Mikset oo sit menny vetää niit kiusaajii oikee ola takaa turpaa?

      • JokaAloittiTän

        Koska sitten vaa ite joutuisin ongelmiin ja muutenki väkivalta ei oo yleensä mun keino selvittää asiat.


    • vanhempiminäkin

      Voi kun te nuoret puhuisitte vanhemmille kiusaamisesta,ei pidä ajatella ettei niitä ny viitti huolestuttaa.Päinvastoin vanhemmat voi auttaa ja kyllä vanhempi yleensä tekee kaikkensa lapsen kiusaamisen lopettamiseksi.Vanhemmilla on toki omat murheensa mut kyl oman lapsen hyvinvointi menee aina kaiken muun edelle.

    • tyttö18v

      Surullista kuulla että säkin joudut tollasta paskaa kestämään. :( Ite viiltelen vielläkin koska menneisyys on aika paha. Koska iskä on ollu alkoholisti siitä asti kun olin 10vuotias. Joten sana levis nopeesti sit vanhempana koulusta parilta vanhalta kaverilta koko koululle. Ja sitte sun ikäsenä mulle tuli huomattavasti pahempi masennus kun nuorempana kun tuli mulle päihteetkin käyttöön. Huh. Silloin yritin itsemurhaa hukuttautumalla ja sisareni kyllä sitten sattui paikalle ja pelasti maailman suurimmalta virheeltäni. Nykyään olen ihan okei. Tietenkin vähän aina pelottaa koska oikeasti joudun taas pulaan siitä. Toivon että jakselet. Tsemppiä. Yritä kertoa vanhemmillesi koska sinulla edes on kuunteleva sellainen. :) Muista että joskus itsemurha tuntuu helpottavalta ratkaisulta mutta nyt kun ajattelen että olisin tehnyt sen loppuub silloin niin olisin missannut kaikki hyvät hetkeni sen jälkeen.

      • Jätkä00

        Vitun horo luuleks et meit kiinnostaa sun elämäs! Oisit voinnu vaa onnistuu itsemurhas :D varmaa iskäskii on siks juoppo kun oli karneet kakarat. Muuten hei 14v poika kannattaa vetää turpaa niit haukkujii


      • Girlygirlygirl
        Jätkä00 kirjoitti:

        Vitun horo luuleks et meit kiinnostaa sun elämäs! Oisit voinnu vaa onnistuu itsemurhas :D varmaa iskäskii on siks juoppo kun oli karneet kakarat. Muuten hei 14v poika kannattaa vetää turpaa niit haukkujii

        Yllä olevasta kusipäästä ei kannata välittää <3 Se kuuluu siihen 50% väestöstä jonka elämä pyörii vaan oman navan ympärillä :)


    • TietäjäXDD

      Mee psykiatrille puhuu. :)

    • Buldog

      Musta ton tytön teksti oli ihan hyvä. Hän vain kertoi omasta kokemuksestaan. Ja yritti opastaa poikaa ettei tee samoja virheitä.

    • Jos et uskalla puhua vanhemmillesi niin puhu eded jollekin muulle luotettavalle aikuiselle. Jos lähelläsi ei ole ketään sellaista, niin soita vaikka poikien tai lasten ja nuorten puhelimeen.

      Tai jos et muuta keksi, niin laita minulle sähköpostia, niin koitetaan ratkoa asiaa yhdessä: Oldie(at)suomi24.fi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe