Kokemuksia Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:stä

JVA-asukki

Millaisia kokemuksia sinulla on Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:stä ja sen henkilöstöstä (toimitusjohtajasta, isännöitsijöistä jne.)?

Onko sinulle JVA:n henkilöstön taholta valehdeltu tai oletko saanut osaksesi ivallista, välinpitämätöntä tai ylimielistä suhtautumista asukkaana tai asukkaiden edustajana?

Millaisia ovat kokemustesi mukaan asukkaiden tai asukkaiden edustajien vaikutusmahdollisuudet asumistaan koskevissa asioissa? Toteutuuko asukasdemokratia JVA:ssa?

Mitkä ovat miestestäsi suurimmat epäkohdat JVA.n toiminnassa?

51

9054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistä_apua

      Jos olisin tiennyt, mitä joudun kokemaan JVA:n henkilöstön taholta, en olisi mistään hinnasta muuttanut ko. firman asuntoon. Perhetilanne vaati suurempaa asuntoa ja vähävaraisena ja vaimon pitkäaikaissairauksista kärsivänä perheenä ei ollut mahdollisuutta hankkia riittävän isoa omistusasuntoa. En olisi ikinä uskonut, että yleishyödyllisen yhteisön henkilöstö toimitusjohtajaa myöten on niin julmaa kuin JVA:n henkilöstö on ollut. Panettelevat selän takana, nolaavat kokouksissa, ovat välinpitämättömiä asukkaiden toivomuksille poistaa arkiaskareita vaikeuttavia ratkaisuja taloissa/asunnoissa jne. Asukkaana ja asukkaiden edustajana on täysin lainsuojaton JVA:n henkilöstön ja sitä lähellä olevan asukaseliitin edessä. Mistä saisi apua?

      • Kangaslammelta

        Otan osaa! Suosittelen ottamaan yhteyttä Vuokralaiset ry:hyn tai johonkin viranomaiseen (esim. ARA) . Toivottavasti joku voi auttaa.


    • tökstökstökstöks

      Toimistolla tehtiin selväksi, että olen persona non grata. Tämä siksi, että olin muuttamassa paikkakunnalle eikä minulla ollut työpaikkaa. Olin jäämässä äitiyslomalle. Jäi aika ikävä maku asioinnista. Vein vuokrarahani muualle.

      • Persona_non_grata

        Moni muukin on tuntenut itsensä persona non grataksi JVA:lla. Osaavat olla tosi ilkeitä. Olen itkenyt monta kertaa saamani kohtelun johdosta. Havahdun usein epätodellisuuden tunteeseen ja kysyn, voiko kaikki tapahtunut olla totta. Totta kuitenkin kaikki on. Silloin tulee syvä voimattomuuden tunnen. Olisi pitänyt kiertää kaukaa koko firma, jotta olisin säästynyt eämäni viimeisinä vuosina niiltä nöyryytyksiltä, joita olen saanut kokea. En tiedä enää mitä tehdä.


    • Nolattu

      JVA:n työntekijät nolaavat kokouksissa sellaiset asukkaiden edustajat, jotka uskaltavat esittää jonkin ongelman korjaamista tai asukasdemokratian kehittämistä. Eivät halua yhdessä asukkaiden kanssa etsiä parasta ratkaisua asumisen ongelmiin. Puhuvat pahaa selän takana, mitä ei odottaisi yleishyödyllisen yhteisön työntekijöiltä, joiden uskoisi toimivan korkeammilla eettisillä periaatteilla kuin yksityisten vuokranantajien.

      • Vuokra-asiamies

        Tarvitaan vuokra-asiamies asukkaiden tueksi! Voisi olla matalan kynnyksen viranomainen, jolta asukkaat voisivat kysyä neuvoa vuokranantajan toiminnasta. JVA on hyvin ulkokultainen yhtiö, mutta sisältä julma ja kylmä.


      • Kannatan

        Olen samaa mieltä!


      • Pelottaa

        JVA:n henkilöstö osaa kyllä nolata, mutta pahimpia nolaajia ovat kuitenkin ylempien asukasdemokratiaelinten asukasjäsenet yhtä kahta henkilöä lukuunottamatta. Kokevat uhkana asemalleen kaikki ruohonjuutitason asukkaiden edustajat, jotka uskaltautuvat esittämään vaikka pieniäkin parannuksia yhtiön toimintaan tai yhtiön harjoittamaan "asukasdemokratiaan" tai asukasdemokratiakäytäntöihin.


    • Sivusta_kuultu

      Kova äänensävy JVA:n henklöillä kyllä on. Mitähän varten?

    • Uhriparka

      Mustamaalaavat ja valehtelevat!

    • Kumpi

      Millainen johtaja JVA:lla, sellaiset alamaiset vai onko sellainen johtaja, millaiset alamaiset?

      • SekäEttä

        JVA:lla sekä että!


      • KatkeraAsukas
        SekäEttä kirjoitti:

        JVA:lla sekä että!

        JVA:n isännöitsijät ja heidän lähiesimiehensä ovat ihmetyyppejä negatiivisessa mielessä! Yrittävät peitellä kaikin tavoin omat virheensä ja laiminlyöntinsä.


      • Etiikka_hoi
        KatkeraAsukas kirjoitti:

        JVA:n isännöitsijät ja heidän lähiesimiehensä ovat ihmetyyppejä negatiivisessa mielessä! Yrittävät peitellä kaikin tavoin omat virheensä ja laiminlyöntinsä.

        Epäeettistä porukkaa!!!


      • Pettynyt_asukas

        JVA:n asukasisännöitsijä on ivallinen, jos joutuu hänen hampaisiinsa. Tekninen isännöitsijä ei ole ajan tasalla uuden teknologian suhteen. Ei osaa vastata teknisiin kysymyksiin saatikka ratkaista niihen liittyviä ongelmia. Jättää vastaamatta kysymyksiin, vaikka on luvannut vastata.


      • Nainen_varmaan
        Pettynyt_asukas kirjoitti:

        JVA:n asukasisännöitsijä on ivallinen, jos joutuu hänen hampaisiinsa. Tekninen isännöitsijä ei ole ajan tasalla uuden teknologian suhteen. Ei osaa vastata teknisiin kysymyksiin saatikka ratkaista niihen liittyviä ongelmia. Jättää vastaamatta kysymyksiin, vaikka on luvannut vastata.

        Onko kirjoituksessa tarkoitettu tekninen isännöitsijä nainen?


    • morrismoku

      Asiakaspalvelussa tosi töykeä ihminen. Ilkkui suoraan ja piikitteli. Tapahtui 19.9.2016. Jos on huonossa kunnossa oleva esim. liesi niin et saa jos ei pisteet riitä. Kestää vuosia saada 2000pistettä peruslieden saamiseksi. Siinä odottelet ja jos kyselet lisää niin ilkkuvat suoraan.

      • Paska_yhtiö

        Et ole ainoa, joka on saanut osakseen huonoa kohtelua JVA:n henkilöiltä. Ovat ilkeitä ja yhtiön toimitusjohtaja ja hallitus hyväksyvät ilkeilyn, eivät ainakaan puutu siihen mihinkään, vaikka faktat työntekijöiden virheistä ja laiminlyönneistä on kirjallisesti saatettu heidän tietoonsa.


      • Johtaja_ratkaisee

        Sellainen yhtiö, millainen johtaja!


      • Olen_pettynyt

        Isopalkkainen tyhjäntoimittaja!


      • Kokemusta_on_herrasta

        Näyttelee hiljaista ja vaatimatonta, mutta todellisuudessa kova ja säälimätön, jos et ole hänen mieleensä.


      • Kova_johtaja
        Kokemusta_on_herrasta kirjoitti:

        Näyttelee hiljaista ja vaatimatonta, mutta todellisuudessa kova ja säälimätön, jos et ole hänen mieleensä.

        Käsitys vahvistui ihan hiljakkoin!


    • kyllästynyttähän

      valitettavasti olen tämän laitoksen joutunut kokemaan negatiivisella tavalla,ennen oli asiat helpommin hoidettavissa.esim jos asuntoa työtön haluaa vaihtaa niin ei se käy paitsi jos slummialueet kelpaa.

      • Tyly_yhtiö

        Moni muukin on saanut kokea JVA:n työntekijöiden tylyyden ja töykeyden. Ko. työntekijät uskaltavat, koska itseään asukasdemokratian johtohenkilöiksi kutsuvat asukkaiden edustajat eivät halua tukea ruohonjuuritason asukkaita ja heidän edustajiaan JVA:n työntekijöiden mielivaltaa vastaan.


    • Kovasti_kärsinyt

      JVA on todella härski ja pelottava yhtiö. Jos haluat jonkin asian korjaamista, vastaavat tylysti ja syyttävät yhtiön "kunnian" loukkaamisesta. Panettelevat itse selän takana yhtiön asukashallintoelimissä. Härski ja pelottava yhtiö.

    • Leimattu_asukas

      JVA lisää asukkaiden vuokriin olemattomia teknisiä ratkaisuja kuten ilmanvaihdon jäähdytyksen, vaikka sellaista ei ole. Ei korjaa virheitään vaan vähättelee niitä, jos jää kiinni. Härski yhtiö epäpätevine työntekijöineen. Asukas on lainsuojaton. Ei saa apua selvissäkään tapauksissa itseään asukasdemokratian johtohenkilöiksi kutsuvilta.

    • Poismuuttoa_odotellessa

      Joo todella epäasiallista ja välinpitämätöntä asiakaskapalvelua olen saanut minäkin. Viesteihin ei vastata eikä puhelimella saa ketään kiinni ja sitten kun joku suvaitsee vastamaan on äänensävy vittumainen ja alentava. Kaikki on aina asukkaan omaa syytä ja vaikea on pienen ihmisen tapella tuollaista koneistoa vastaan. Jos mahdollista älkää kukaan koskaan muuttako jva:n asuntoihin, tulette katumaan!

    • Anonyymi

      Surkea kokemus. Asuin uudessa jva: n vuokratalossa. Yleiset tilat likaiset Siivottiin jos jaksettiin meininki. Varkaat vieraili lukituissa kellaritiloissa usein. Pesuhuoneesta hävisi pyykkejä. Häiriköitä riitti. Poliisit vieraili tämän tästä. Soitto jva: lle ei toiminut. Olisi pitänyt kiertää kaikki ovet ja kuunnella kuka häiritsee ja mennä sovittelemaan. Ei uskottu kun sanottiin kuka häiriköi. Kunhan saivat rahat muusta ei välitetty. Vaihtuvuus valtava uudessa talossa. Ihmiset ei jaksaneet huumehörhöjä joita jva asutti. En enää ikinä jva: lle.

    • Anonyymi

      Kylmää on kyyti nykyään. Kaverini joutui äkisti sairastuttuaan hoitolaitokseen ja Jva maksatti hänellä entiseen kämppään uuden jääkaapin. Näin sen entisen, joka toimi moitteetta eikä ollut rikki. Mitään armoa ei annettu myöskään sen suhteen, että jos et tiettyyn päivään mennessä ilmoita muutosta, joudut maksamaan muuttoa seuraavankin kuun vuokran vielä. Hän kuitenkin makasi sairaalassa tajuttomana ja kyse oli vain parista päivästä mutta mikään ei auttanut. Joutui melkein ulosottoon Jva:n takia.
      Itse tilasin Jva:lta asumispisteillä tietyn jutun kämppääni. Odottelin mutta mitään ei tapahtunut. Soitin ja sain kuulla, että minut oli unohdettu laittaa listalle. Normi firmassa pahoiteltaisiin ja yritettäisiin korjata virhe mutta nämä olivat vaan että se on voi voi. Ja monen kuukauden jonotus edun saamiseksi alkoi alusta.

      • Anonyymi

        Tuo on niin perinteistä Jva meininkiä kuin voi olla. Virheitä tehdään, eikä varmasti pahoitella. Jokainen tottakai mokaa välillö, mutta Jva:lla linja tuntuu olevan: emme myönnä emme pahoittele.

        Firma ei valvo toimijoidensa laatua vaan palkkaavat halpoja helppoheikkejä, raha on yritykselle kaikki kaikessa ja suojatyöpaikat.
        Kiitos ja näkemiin.


    • Anonyymi

      Joka kerta kun olen heidän kanssaan yhteydessä. He ihmettelevät, valehtelevat, eivätkä mukamas tiedä asioista yhtään mitään. Todella välinpitämätöntä käytöstä, nöyryyttävää ja ilkeän kuulosta. En ymmärrä miten tämmönen taloyhtiö on edes toiminnassa!

    • jva:lla paskat säännöt ei saa ovia paiskoa eikä parvekkeella ees käyttää sgkörilliä tulee tulipalo :D :D :D :D mut huorata saa ja pentutehtailla :D :D

    • Anonyymi

      Varkaitakin tuntuu asukkaista löytyvän. Nimittäin yhteisistä tiloista käydään naapurin verkko kopissa vierailulla ja varastetaan vähänkin rahanarvoinen tavara. Ja se mikä tässä ihmetyttää on se yhteinen tila johon vain pääsee vain yhteiset asukkaat. Ei tarvitse kaukaa etsiä kun tietää ketä voi syyttää asiasta.

    • Anonyymi

      Ei kannata myöskään vuokrata Kalervo Tikkamäki nimiseltä. On todella epämääräinen vuokranantaja. Voi irtisanoa sopimuksen ihan ilman syytä. Olis pitänyt tajuta heti jo viestittelystä että ei ole hyvä vuokraaja. Välttäkää siis tätä vuokraajaa.

    • Anonyymi

      Joo tämä Tikkamäki kannattaa kiertää kaukaa. Jakelee varoituksia ihan suotta ja purki sopimuksen myös. Älä mee vuokralle.

    • Anonyymi

      Jva:n henkilökunnan toimesta minulle on valehdeltu, minun yksityistietojani on kerrottu muille asukkaille, minut on nolattu asukaskokouksessa, kun otin esille erään asukasviihtyvyyttä parantavan seikan huomautin asukastoimikunnan toimien puutteista ja heidän juoruilustaan muiden asukkaiden yksityisasioista.

      JVA:n edustaja kokouksessa sanoi aika lailla suoraan rivien välistä, että kuule meitä ei kiinnosta. Hän nimittäin kertoi, että asukastoimikunta tekee heidän töitään ja siksi asukastoimikunnan jäsenille ei jva huomauttele. Jva kunnioittaa niin paljon asukastoimikunnan jäsenten työtä. Eräässä asukaskokokuksessa nimettiin perhe ja leimattiin heidät rikollisiksi, vain siksi, että jostakusta tuntui siltä sen perusteella mitä oli kuullut. Siis ei esitetty mitään todistetta asiasta.

      Totta on, että siinä hommassa on paljon töitä, mutta ei sen pitäisi olla niin, että mennään lain edelle ja rikotaan lakia täysin törkeästi.

      JVA:n toimistolla olen kuullut kerran siellä käydessäni, kun kaksi rehevähköä naispuolista työntekijää nauroivat eräälle asukkaalle, tai hänen asialleen. Puheesta päättelin, että kyse oli jostain sähköpostiviestistä. Että näin!

      Kaikista ärsyttävintä on se, että jva:n asukkailla ei ole mitään keinoa miten tällaiseen puututaan. Jos puutut omalla nimelläsi ja naamallasi, voit olla varma, että sinulle kostetaan. Jos saat tietää, että sinun yksityistietojasi on vuodettu ulkopuolisille tahoille, niin jva kieltää sen hyvin nopeasti.

      Asui sittemmin toisen suuren kaupungin vuokra-asunnossa (Tai jonkinsortin työsuheasunto, sillä sain sen vain siksi, että tulin kaupungille töihin), ja oli toinen meininki. Asukastoimikunnan jäseniltä vaaditaan nuhteetonta käytöstä. Jos juoruilet (ja olet as- toimikunnan jäsen), niin voit olla varma, että jäädessäsi kiinni, jätät toimikunnan pestin ja saat varoituksen. Siellä oli hyvä ilmapiiri ja siitäkin huolimatta, että mukana oli ihmisiä myös alemmista sosiaaliluokista.

      Jva ei vastaa millään lailla heille esitettyyn asialliseenkaan kritiikkiin, ainoa mitä saa, on poliittisesti korrektisti laadittu vastaus tyyliin ”no voi harmi, että tuollaista on sattunut, JVA ei millään lailla salli tuollaista käytöstä”. Ja siinä se. Mitään ei mene sen jälkeen eteenpäin. Mitään ei hoideta, mitään ei selvitetä.



      Ihmisiä on niin helppo huijata. Kiinnitetään huomio säälikortilla johonkin toiseen kohteeseen, pois itse ongelmasta. Jva:sta ja sen toiminnasta pitäisi käynnistää puolueeton tutkimus. Henkilökunnan tulisi sisäistää mitä yksilönsuoja ja tietosuoja merkitsevät: ne ovat olemassa myös toimiston ulkopuolella eikä niitä ylitetä edes silloin, kun juorutaan kavereiden kanssa (ne kaverit ovat aika löyhäsanaisia kännissä).

      • Anonyymi

        Ota yhteyttä viranomaisiin, kuluttajariitalautakunta, poliisi jne. Kyseessä on luultavasti rikosasia.
        Voit myös harkita ylen MOT ohjelmalle asian kertomista, uskon että siellä tämä asia kiinnostaisi kuulla etenkin jos sinulla on näyttöä asiasta. Itselläkin kokemuksia JVA:n täti työntekijöiden kyseenalaisista metodeista joissa asukaskokouksessa ruvettiin ennen äänestystä manipuloimaan asukkaiden mielipidettä jotta JVA:lle suotuisaan äänestystulokseen päästiin.
        Törkeää arkipäivän korruptiota ja hyväveli ja hyvätäti-verkostoa. Tälle pitäisi saada loppu vihdoin.


      • Anonyymi

        Kuulostaa niin tutulta. Samanlaisia kokemuksia löytyy myös minulta.


    • Anonyymi

      Jvan toiminnan ongelma on ehkä siinä, että se on kaupungin suojeluksessa. kaupunki on riippuvainen siitä ja se on riippuvainen kaupungista, joten kumpikin suojelee toisiaan. tulisi liian kaliikksi kaupungillekin solmia sopimus jonkun toisen vuokrayhtiön kanssa. eikä kaupunkiakaan tämä asia kiinnosta niin kauan kunnes jva täyttää sopimuksensa siitä, että pitää tietyn osan asunnoista sosiaalitoimen asukkaille

      siltikin pitäisi olla joku puolueeton taho. kenenkään ei pidä joutua tilanteeseen, jossa häneltä kysymättä jaetaan hänen henkilökohtaisia tietojaa muille. Ei edes asukastoimikunnalle, asukastoimikunnan jäsenethän heillä ovat suuressa määrin kouluttamattomia eivätkä osaa ymmärtää miksi MITÄÄN toisen yksityistietoja ei levitetä eteenpäin.

      nämä nyt vain omia ajatuksiani aiheesta, mutta täytyy sanoa, että paha maku jäi jvasta niinä vuosina kuin siellä olin. miten suuremmat vuokra-asuntoyhtiöt osaavat hoitaa nämä asiat paremmin?

      • Anonyymi

        Tee rikosilmoitus, näissä tapauksissa aina yhteys viranomaisiin (ei kaupunkiin) he ovat JVA:n yläpuolella.


      • Anonyymi

        "Jvan toiminnan ongelma on ehkä siinä, että se on kaupungin suojeluksessa. kaupunki on riippuvainen siitä ja se on riippuvainen kaupungista, joten kumpikin suojelee toisiaan. tulisi liian kaliikksi kaupungillekin solmia sopimus jonkun toisen vuokrayhtiön kanssa. eikä kaupunkiakaan tämä asia kiinnosta niin kauan kunnes jva täyttää sopimuksensa siitä, että pitää tietyn osan asunnoista sosiaalitoimen asukkaille"


        JVA on kaupungin omistama! Ei mikään yhtiökumppani.

        Jva = Jyväskylän vuokra-asunnot


    • Anonyymi

      Jyväskylästä en tiedä mutta Helsingin kaupungin vuokra - asuntoja en suosittele kenellekkään, varsinkin nyt kun tupakointi kiellot ovat tulleet on loputkin asumis rauha mennyt hissit ja portaikot rymisevät ja kolisevat yötä päivää kun ihmiset ravaavat ulkona tupakalla, täysin järjetöntä menoa. arvosa 4 - 10 ennen: 7 nyt: 5

    • Anonyymi

      Jotain mätää JVA:ssa on. Ensinnäkin tehdään asuntoihin remontteja, joilla ei ole mitään hyötyä. Ne eivät nosta asumismukavuutta, vaan useimmiten vähentävät sitä (esim. vaihdetaan isot tiskialtaat pieniin). Asunnon hinta toki nousee aina vuodenvaihteessa. Työnlaatu näissä "peruskorjauksissa" on aivan luokatonta. Isännöitsijän on pakko saada siivunsa asiasta, että tätä paskaa työnlaatua hyväksytään. Isot asiat ei kiinnosta. Ilmoitat, että rännit vuotaa ja valuttaa vettä pitkin talon kylkeä. Saat vastauksena, että rännien putsaus tilattu. Öö. joo. Ja sama neljä vuotta putkeen, vaikka aina ilmoittanut uudelleen, että se ei auta vuotoon. No, ei ole minun talo mikä homehtuu. Varmaan siinäkin on joku vakuutuspetoksen suunnittelu taustalla. Puretaan ja tehdään uusi tai myydään tontti.

      • Anonyymi

        Jva:sta pitäisi tehdä tutkivan journalismin nimissä kartoitus mitä siellä oikein tapahtuu, samaan asiaan olen kiinnittänyt huomiota remontoinneissa surkeaa laatua oli työnjälki, mm. nyt jo parvekkeet ruostuneet muutaman vuoden jälkeen. Esim. Nuorisosäätiöhän jäi kiinni petoksista yms. Jotain outoa oikeasti heidän toiminnassa on, epäilijöiden kannattaa muuttaa Jvan halvempiin kohteisiin jotka ovat eri listalla kuin hyvät kohteet huoltomäärien ja ylläpido suhteen.


    • Anonyymi

      Hei, miksi moititaan niin kauheasti kyseistä vuokratalo yhtiötä?? Olen saanut palvelua puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä!! Samoin huolto toimii!!
      Olisiko aika valittajien etsiä toinen vuokratalo yhtiö jossa heidän mielestä kaikki toimii??

      • Anonyymi

        Sinun argumentti on erittäin ontuva, sinun kokemus ei kumoa muiden kokemuksia.


    • Anonyymi

      Asuin 18kk.Peläten naapuria joka muuttoiltanani uhkas siirtää miut helvettiin.3kk myöh.hirttää minut lähimpään puuhun.3x poliisit tulivst turvaamaan kotiinipääsyn.Asuimme vierekkäin luhtit.3x jouduin aina menemää sen oven editse.isännöinti antoi sille hiljaisen luvan koska se oli as.toimik.puh.johtaja.Myin autoni niin se pysäkoi mun expaikalle omansa,maksaen vain sen oman paikan.Ostin auton kysyin huollosta onko expaikkani vapaa,ja se oli.Pyysin ilm.isännöintiin haluavani sen paikan ja kenen auto siinä on.Sain vastauksen"isännöitsijä käski MINUN ETSIÄ TOINEN PAIKKA" Koko ajan koin isännöin vaikeaksi jopa ylimieliseksi

    • Anonyymi

      Tämä jva on yksi suurimmista kusettamista koko keskisuomessa. Ikävä huomata että ihmiset jotka joutuvat häätö uhan tai asunnottomuuden kohteeksi joutuvat turvautumaan tähän ryöstö firmaan. Jos sinulla on mahdollisuus etsiä asuntoa ilman että joudut pakon edessä valikoimaan sen minkä saat niin varo jva:ta.

    • Anonyymi

      JVA ennemmin makuuttaa asuntoja tyhjillään kun tarjoaa niitä hakijoille. Ara-kämppiä ollu tyhjillään kuukauskaupalla ja ite ainakin hakenu kymmentä niistä vapaana olevista kaksioista eikä ole tarjousta kuulunu. Hakemusta pistäny ja päivitelly kuukaustolkulla eikä tule.
      Onko tämä sitä tehokasta korkotuetun asuntokannan käyttöä. Pitää varmaan vinkata Ylen MOT:lle, jos innostuisivat tutkimaan asiaa.

    • Anonyymi

      Laitettu hallintokantelu vireille JVA:n vuokratoiminnasta ja asukasvalinnasta ARA:lle. Kattotaan kui pitkään vielä jatkavat tota asuntojen tyhjillään makuuttamista...

    • Anonyymi

      Kävimme ystävien luona Aatami 2 21.4. alkuillasta.
      Tovin oltuamme minulta rupesi menemään ääni, alkoi yskittää ja siellä oli TOSI kylmä.
      He ovat asuneet siinä yli 20 vuotta, ja joka ikinen talvi ovat siinä palelleet.
      Miksi lämpö katkaistaan heti kun kesäaika alkaa?
      Miksi lämpöä mittaavat mittarit on laitettu eteiseen pään korkeudelle?
      Ei huoneiston lämpöä sillain mitata!
      Ulkoseinästä n. 80cm lattian pinnasta.

      Miksi kaikkien asukkaiden pitää maksaa siitä, että KOTONA pitää palella????!!!!

      Tehkää jotain asian korjaamiseksi.
      Terveisin huolestunut ystävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3463
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      183
      1881
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      170
      1869
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1655
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1487
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      358
      1329
    7. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1183
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1130
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1054
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      63
      1022
    Aihe