Kokemuksia LP Vahinkosaneerauksesta

Kyselevä-vm63

Hei!

Onko kellään kokemusta LP Vahinkosaneerauksesta?

20

6356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettymys-
    • Alaarvoinentyö

      Kyllä on, valitettavasti. Meinasivat huolimattomalla työllään aiheuttaa meille kosteus- ja homevaurion kun jättivät höyrysulkumuoviin viiltoreikiä. Onneksi havaitsimme itse virheen ennen kuin laittoivat seinän umpeen. Ironisinta tässä kaikessa oli, että pyysimme heitä nimenomaan paikkaamaan muoviin tulleet reiät ja korjauksen jälkeen tilanne pahempi kuin ennen korjausta. Jokainen tietää, mitä viiltoreiät höyrysulkumuovissa aiheuttaa - kosteus- ja homevaurion. Yllättävä yhteensattuma oli myös et sama firma korjaa myös näitä vaurioita.

    • järkyttävää

      Luin Jaanan jutun. Aivan järkyttävä että tällaista toimintaa voidaan Suomessa katsoa läpi sormien ja että yritys voi jatkaa normaalia toimintaansa ilman että hoitavat aiheuttamansa vaurion korjauksen. Minusta LP- Vahinkosaneeraus on kyseisessä tapauksessa suurempi roisto kuin vakuutusyhtiö, sillä LP-Saaneraus myy itseään asiantuntijayrityksenä, jolla pitäisi olla vastuu siitä että korjaus ja tutkimus tehdään kunnolla. Onneksi tällaiset tapaukset tuodaan yleiseen tietoisuuteen, että ihmiset voivat paremmin valikoida korjauksen tekijät ja että moinen vilunkipeli poistuu kentältä. Itse en moisesta yrityksestä, joka tällaista harrastaa, ottaisi mitään palveluja.

    • Henkka60

      Kommentti henkilölle "alaarvoinentyö". Yrityshän yritti vaan turvata toimintansa jatkossa. Olisi sitten tullut parin vuoden päästä korjaamaan aiheuttamansa home-ja kosteusvaurion, ja nyhtänyt teiltä nekin rahat.

    • En_suosittele

      Huonolaatuinen työ, laiskat miehet, kallis hinta. Työn jälkeen ei voi luottaa. Soitin Helin korjausneuvojalle ja metsään meni koko korjaus eli väärin tehty. Rupesin vähän katsoo firman sivuja ja nauratti, kun mainosti referenssinä, et samalle firmalle tehnyt useammankin korjauksen. Mekin jouduttiin ottaa toinen korjaaja paikkailee jälkiä.

    • Paskafirma2015

      Otin HTT tavarantarkastajan tarkastamaan LP Vahinkosaneerauksen työnjäljen kun luin nää viestit ja kohde kriittinen et rupesi pelottaa. Täysin suteen meni koko hommea ja työ pitää tehdä uudestaan. Hitto! Firma ei edes vastaa enää yhteydenottopyyntöihini. Seuraavaksi aion ottaa yhteyttä kuluttajalautakuntaan.

    • JennaKaisa34

      Hommansa hoiti, mut täytyy sanoa, et en kyllä uudestaan tilaisi.

    • Muitavaihtoehtoja

      Joo, eipä hyvältä kuulosta, vaikka ei mulla kokemusta ko firmasta oo. Onko kellään hyviä kokemuksia jostain muusta kosteusvaurion korjaamiseen erikoistuneesta yrityksestä, jolta homma sujuis? Vai onko tämä homma valunut ihan käsistä kun tehdään työt halpatyövoimalla ettei kunnollista korjausta saa enää mistään? Mitä ihmiset mieltä Polygonista tai Deletestä? Vai pitääkö ottaa joku paikallinen Matti Meikäläinen, jolla voisi vielä olla moraalia jäljellä? Asuu suht lähellä et ei kehtaa varmaan naapurille ihan paskaa.

    • tyttärenisä

      Kyseinen yritys kävi tyttäremme talossa tekemässä töitä. En voinut kuin ihmetellä miten laiskaa ja tehotonta porukkaa firmassa oli töissä. Ja hintalappukin oli aivan törkeä, ihan pikkuhommasta kun oli kyse, et sääliks kävi tyttöä, jolla muutenkin vähän rahaa. Työmiehet oli suomalaisia, ei virolaisia. Ei tarvitse ihmetellä, jos suomalainen työnteko, on tätä tasoa, että hommat menee Viroon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aivan paska firma, ne ei tiedä mistään mitään. Meidän taloyhtiössä oli sellanen ongelma, että kosteus karkasi kylpyhuoneen puolelta keittiön seinää kosteuttamaan. Nämä korjasi tutkimatta saunan, sinne meni 3000 euro turhaan. Vikaa tuli toinen firma korjaamaan, kun vika olikin kylpyhuoneen katossa. Tämä LP vahinkosaneeraus käski laittamaan uudet huippuimurit, että niillä kosteus poistuu.. Sinne ois homehtunut katon raja... Me itse epäilimme oikeaa vikaa, mutta tämä "asiantuntujafirma" ei tiennyt yhtään mitä pitäis tehdä..

    • Anonyymi

      Sattui meille ainakin huippuhyvät miehet. Aivan upeata työtä ja nopeasti toimivat.
      t. Eero42

      • Anonyymi

        Omalla kokemuksella en voi suositella.
        Putkimies kantoi vessanpöntön eteisen lattialle lasku
        oli tunti töitä ja matkoja 114 km edelleenkään meillä ei paskota eteisen
        lattialle. Tyhmiä vielä kun olin itse kantamassa puutavaran ja levyt sisälle sekä
        näin/kuvasin työtä niin silti yritetään kusettaa. Tämä firma toimii tiettyjen isännöinti
        toimistojen kanssa yhteistyössä joten tutkikaa ja varokaa kyseistä kompusta.


    • Anonyymi

      No jo on kumma puulaaki. Tulossa meidän taloyhtiöön tekemään kylpyhuone remppoja. Kumma kun ei ole yhtään positiivista kommenttia. Pitää olla tarkkana kun nää ilmeisesti harjoittelijat tulevat hommiin.

    • Anonyymi

      sovittiin tuntityönä, lasku tuli moninkertaisena kun sovittiin, lähes puolet liikaa tunteja kun oli käytetty urakkataulukoita tuntien laskuun, eivät vastaile sähköposteihin.. asia menossa kuluttaja- asiamiehelle, kyse noin 6000€ virheestä :(

    • Anonyymi

      Tekivät kosteusvauriosta johtuneen korjauksen. Työn "valmistuttua" kaikki paikat remonttipölyssä, irtonauloja löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista, maalit halkeilee, ikkunoitten listoitukset irrallaan ja niitten korjauksen jälkeen irtoaa taas muutaman kuukauden päästä uudestaan. En uskalla ees kuvitella, miten ovat itse kosteusvaurion korjanneet. Maaleista sanoivat, että on vain likaa, mutta shaibaksi työnjäljeksi ilmeni ja uusivat homman. En todellakaan voi suositella! Toimivat If:n alihankintaja, joten vakuutusyhtiötäkin miettisin uudemman kerran, ettei joudu vahingon sattuessa väkisin tekemisiin heidän kanssaan.

      • Anonyymi

        Tiesivät, että taloudessa asuu vauva/taapero, joten irtonaulat oli täysin tietoinen turvallisuusriski ja siten anteeksiantamatonta. Itse olimme täysin olosuhteiden uhreja, sillä vesivahinko ei johtunut meistä.


    • Anonyymi

      Todella ala arvoista jälkeä, ei mitään ammattiylpeyttä.
      Omaisuuden tuhoajia. Työn jälki todella huonoa.

    • Anonyymi

      Morjesta, onko kenelläkään kokemusta Hämeenlinnan yksikön toimista?
      Googlailin, että Lohjalla oli menty oikeuteen asti 2014-2015 tapahtumien vuoksi, mutta onko toimistot selkeästi erillisiä yksiköitä?
      Hämeenlinnan kaveri vaikutti tosi ammattimaiselta ensinäkemisen perusteella.

      • Anonyymi

        Hei,Haluaisin myös tähän asiaan kommentia koskien Hämeenlinnan yksikköä. Ainakin yhtiön vahinkokartoittaja vaikutti erittäin ammattimaiselta myös ensinäkemisen perusteella.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe