Frendei ei kiinnosta

heartburner

Ilmoitan selkeesti niille että mulla on paska olo, ne on nähny mun viiltelyarvet, eikä kukaan sano mitään. Tuntuu että niitä ei kiinnosta mä tai mun asiat ylipäätään. Ei oo ketään kelle puhuu, paras frendi muutti pois. Ahistaa, haluisin vaan muuttaa toiselle paikkakunnalle, mutta opiskelut estää.
Pitäskö mun tehä jotain asian eteen? Onko vika mussa? Oonko vaan niin tylsää seuraa? Mitätön ihminen? En tiedä.

8

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heartangel

      Hei.Kamalaa että sinulla on paha olla.Älä syytä itseäsi.Jos kaverisi eivät reagoi sinuun,ei se ole sinun syysi.Kavereilta odottaa tiettyjä asioita ja yksi niistä on tukeminen,Sinulla on paha olla ja kaverisi eivät tue sinua.He eivät silloin ole oikeita kavereita.Et ole tylsä vaikka haet apua.Olet itseasiassa fiksu kun haluat saada apua ja hyvän olon itsellesi.Kehotan sinua etsimään muita kavereita.Jos kasvotusten on vaikea puhua,niin voit vaikka netissä tutustua.Kannattaisi mennä hakemaan apua ammattiauttajalta,sieltä saisit varmasti apua.Puhu myös parhaalle ystävällesi tilanteestasi ja hän auttaa sinua.Et ole mitätön!!Muista se!Kaikki me ihmiset olemme hyviä juuri sellaisina kuin olemme.Pystyisitkö katsoa onko toisella paikkakunnalla mahdollisuutta opiskella haluamaasi alaa?Jos vaihtaisit koulua.Uskon että tämä saattaisi onnistua.Älä luovuta vaan pysy vahvana.Löydät vielä ihania ihmisiä,jotka haluavat vilpittömästi auttaa sinua.Voimia tulevaan!

    • Täyttäpashaa

      Mulla aika sama... paska fiilis ja masennus ja frendit vaan nauro vieressä omille jutuilleen tai puhu päälle jos yritin sanoo jotain. Sit ne unohti mut. Ennen me nähtiin melkein joka päivä, yhtäkkiä ei enää muuten ko koulussa. Sano mulle, että mut on vaan niin helppo unohtaa.
      Tää oli siis kasilla. Sit mä menin ysille ja tiesin etten mä kestäis enää. Mulla meni välit niihin kokonaan. Mulla ei ollu ketään kelle ois oikeesti voinu puhua. Kotona mä en näyttäny mun huonoa oloa. Mä halusin edes siellä yrittää unohtaa koulun ja kaiken muun paskan. Ysi oli siis pelkkää helvettiä mulle. En mä yksin ollu. Tavallaan. Oli mulla joitain koulukavereita, joita nähtiin koulussa ja joitten kans puhuttiin koulusta. Mä lopetin puhumisen koulussa yhteen väliin kokonaan. En vaan pystyny enää. Mun ääni tavallaan katos ja muuttu heikommaksi. Ei se oo vieläkään palannu takas kunnolla. Välkiksi mä menin yleensä vessaa että sais olla yksin. Mulla ahdisti olla käytävillä. Ahdistaa vieläkin. Ysiluokan mä vedin jossain zombihorroksessa läpi. Yritin vaan selvitä. Mua on aina kiusattu koulussa ja jätetty ulkopuolelle, nyt mua ei enää vaan huomattu.
      Mä hain muualle opiskeleen alaa, joka mua ei oikeestaan edes kiinostanu. Mun oli vaan pakko päästä pois. Ja mä pääsin sinne. Nyt mä sit olen täällä, välillä ahdistaa ja masentaa, itkettää, haluun vaan täältäki pois. Mutta täällä on silti miljoona kertaa parempi olla. Jotku yrittää jopa puhua mulle. Tää ala ei vaan ole yhtään mua varten.
      Ja voimia sulle, elämä nyt vaan tykkää kipata paskaa tiettyjen tyyppien niskaan. Musiikki ja urheilu on ne mitkä auttaa mulla. Ilman niitä mulla ei ois mitään.
      Ps. Hommaa kissa, ne oikeesti osaa auttaa. Mun siskon kissa vaan kuoli ja mulla on nyt ihan helvetin ikävä sitäkin :/
      Tiivistettynä: elämä on paskaa ja aina siihen ei voi ite vaikuttaa

    • heartburner

      Mmm mä en halua huolestuttaa tätä mun parasta kaveria koska sillä on atm omiaki huolia muuttonsa kanssa ja silleen... Mä varmaan käyn tapaamassa sitä syyslomalla joten odotan vain sitä. Kotona mua vituttaa kaikki, mutsia ei suoraan sanottuna kiinnosta mikään ja yleensä porukat ryyppää vähintään jokatoinen vklp. Yleensä makaan vaa lattialla ja kuuntelen musiikkia.
      Oon hakenu tekemistä urheilusta, ajatellen tulevaisuutta. Hyvä kunto on kumminkin plussaa sitten moneen asiaan ja rennompi olla (ainaki mun). Ja yritän panostaa kouluun nyt niin pääsen ensivuonna sitten pois täältä kumminkin.
      Mut en tosiaan tiedä mitä mun pitäs tehdä mun nykyisten frendie kaa, koska ne on todella välinpitämättömiä mun suhteen. ._. Täällä ei vaan oo mun tyylisiä ihmisiä ollenkaan.
      Ja oon saanu viiltelynki melkeen lopetettua että juuh

    • Et ole mitätön ihminen, se on aivan varma. Hyvä, että olet saanut viiltelyn melkein lopetettua, se on varmasti askel eteenpäin. Ehdottaisin, että sanoisit kavereillesi suoraan, miltä sinusta tuntuu ja että toivoisit voivasi puhua näistä asioista heidän kanssaan. Joskus ympärillä olevat ihmiset ovat hiljaa sen takia, että pelkäävät, etteivät osaa auttaa tai sanoa oikeita asioita, vaikka usein pelkkä kuunteleminen ja läsnäolo on se paras asia. En tiedä, minkä kokoisella paikkakunnalla asut, mutta jos siellä on vaikka jotain nuorisotoimintaan, nuorisotiloja tai vastaavaa, voisiko sellainen olla paikka, josta löytyisi juttuseuraa sinulle? Nuorisotyöntekijät ovat olemassa sitä varten, että heille voi puhua kaikista elämänsä asioista, jos tuntuu, että kavereiden tuki ei riitä tai sitä ei ole.

      Tsemppiä sinulle!

      Sanna
      NettiSaapas
      Helsinki

    • Kakkapäätyhäm

      En mäkää hengais tommose itsetuhosen ämmän kans, ei ihme et se sun frendis muutti.

      • kdsalöfkdslö

        Samaa mieltä!


    • Truthhhh

      "Pitäskö mun tehä jotain asian eteen? Onko vika mussa? Oonko vaan niin tylsää seuraa? Mitätön ihminen? En tiedä."

      Tapa ittes. On. Olet. Olet. Minä tiedän.

    • oneword

      huomiohuora

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      400
      1607
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1308
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1208
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      836
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      834
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      830
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      183
      746
    Aihe