Uskaltaako matkustaa Egyptiin

uskaltaako

Olemme suunnitelleet matkaa hiihtolomalle lasten (6,17) kanssa Egyptin Hurghadaan. Ulkoministeriön sivuilla suositellaan ettei Egyptin pohjoisosiin matkusteta ja Hurghadan pitäisi olla turvallista aluetta, suositus ei koskenut sitä. Nyt mietimme pitäisikö kohdetta vaihtaa. Toinen vaihtoehto on Kanaria, joka on jo niin nähty. Egyptissä ei olla käyty ja olisi kiva nähdä jotain uutta. Onko muita jotka ovat suunnittelemassa Egyptiä tai siellä olleita. Onko miten levotonta hotellialueiden ulkopuolella. Uskaltaako liikkua normaalisti?

64

2201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rihana

      Menisin kyllä El Gounaan ja siellä RihanaResorttiin!Lue viestini samalta palstalta 17.4

    • 1512

      Olen palannut syyskuussa Hurghadasta. Ei siellä ollut mitään poikkeavaa. Hotellit hyviä ja kaupungilla ihan turvallista liikkua päivällä.
      Voit osallistua retkille lastesi kanssa kuten itsekkin teimme. Ostimme retket paikalliselta suomalaiselta toimistolta, laittamalla Tekstiviestin johon saimme vastauksen. Katsoppa nettisivuja www.mohamedisokarhu.com

      Kaikkia asioita voit häneltä kysäistä jo vaikka ennakkoon tekstiviestillä tai sähköpostilla.
      Voit asioida suomeksi

    • Hatsepsut69

      Kyllä Egyptiin vielä uskaltaa matkustaa, kunhan ottaa sen tunnetun suomalaisen maalaisjärjen mukaan. Terrorismia ei tuolla Hurghadassa toistaiseksi ole esiintynyt, ja hotellin ulkopuolellakin voi liikkua lähes huoletta. Tavaroista kannattaa pitää tarkkaa huolta, jättää kalliit korut ja vempeleet kotimaahan ja huolehtia hygieniapuolesta, myös ruokailun ja juomien osalla. Suosittelen vain pullotettuja juomia, jotka avataan edessäsi, lapsille taatusti maistuu makea lakritsimehu! Jääpaloja ei kannata ottaa juomiin. Jopa hotellin salaattibaarin houkutukset jättäisin itse väliin, vain pakattua tai kuumennettua uskaltaa nauttia ilman riskiä.

      Egyptistä pääsee lukemaan tarkemmin sivulla:

      http://valimeri.com/egypti

      • eikertaakaan

        "lähes huoletta hotellin ulkopuolella" hyvin kuvaava arvio mitä VOI tapahtua. Suurena riskinä vatsatauti,50% mahdollisuus on melkoinen. EN lähde "päätäni kaupalle" lomalla. Vaikka kanariaa moititaan mutta on sielä turvallisempaa ja uskaltaa syödä


    • MatkaajaMasa

      Kanaria huomattavasti turvallisempi

    • Matkanhemmo

      En menisi nyt Egyptiin, valitsisin turvallisemman kohteen.

      • M95123

        Sitten kannattaa pysyä vain kotona...


    • Egyptiin

      Meillä myös reissu varattu vuoden vaihteeseen. Minä myös olen empinyt sinne lähtöä, mutta tulin siihen tulokseen ettei matkoja tehtäisi sinne, jos riski olisi suuri. Seurailen itsekkin tilannetta ja tiedotteita. Meillä toinen vaihtoehto oli kanaria, mutta ei jaksaisi sinne taas. Pitemmän lentomatkan päähän ei lapsen kanssa jaksa lähteä... :)

      • ei-hätiä

        Lähdössä kahden hengen voimin pariksi viikoksi marraskuussa Hurghadaan, enkä usko että ongelmia tulee. :) Turvallisuustilanne on ollut ilmeisen hyvä juuri Hurghadassa eikä esim Luxorissakaan ole paljoa ongelmia ollut.. Pitää vain toivoa parasta! Eikä matkoja tosiaan järjestetä jos maassa ei olisi turvallista, jos on jonkun matkatoimiston kautta varattu paketti, he ohjaavat vaihtamaan matkakohdetta jos turvallisuus muuttuu. Onhan siellä turvallisempaa nyt kuin esim. Turkissa.


      • Nictei

        Mekin olemme juuri lähdössä 9 päivä hurghadaan meillä olidi pitänyt ensin olla hotelli sharm el sheikissä mutta päätimme jättää sen sinne ja ottaa hurghadasta uuden hotellin olisinme joka tapauksessa joutunee menemään veneellä yli mutta tällä hetkellä ne eivät liiku...


    • matkaaja_numero_uno

      Ulkoministeriön matkustustiedote kertoi selvästi että SIINAIN niemimaan pohjoisosiin ei ole menemistä, ja antoi varoituksia miten toimia SIINAIN niemimaan eteläosien matkakohteissa. Siinain niemimaa on Aasian puolella.

      Hurghada ei ole Siinain niemimaalla vaan paljon etelämpänä mantereen puolella Afrikassa.

      Lisäksi tiedote varoitti ottamaan huomioon mahdolliset ongelmat Kairossa ja muissa suurissa kaupungeissa. Luxorissa yritettiin tehdä kesällä jokin hyökkäys mutta se estettiin. Sen takia Egyptin viranomaiset ovat vahvistaneet tänä vuonna kaikkien turistikohteiden turvajärjestelyjä, he ovat hyvin tietoisia siitä, mistä ns. voi kansalaisten leivälle tulee.

      Sanoisin siis että näiden tietojen perusteella Hurghadassa tilanne lienee turvallisimpia koko maassa. Todennäköisesti suurin ongelmanne ei tule olemaan turvallisuustilanne vaan mahdolliset vatsapöpöt.

      • Mohmoudias

        Egyptissä luotiliivi miehiä oli siellä missä turistejakin joten ei mitään vaaraa


    • Matkailijaperhe

      Uskaltaa matkustaa!käytiin maaliskuussa 2015 ja taas mennään maaliskuussa 2016 Marsa alamiin! Meillä poika 9v.

      • Vantaalaiset

        "Matkailijaperheelle" Samoin tämä pariskunta oli maaliskuussa 2015 Marsa Alamin hotellissa "Three Corner Sea Beach Resort"! Ja samoin mennään maaliskuussa 2016 samaan hotelliin kun hinta-laatusuhde oli niin loistava!!! Nyt vaan 2 viikoksi. Viime vuonna niin harmitti viikon jälkeen lähteä jo kotiin. T: "Lomaodotuksin".


    • kristiinat

      kyllä uskaltaa matkustaa egyptiin.hyvä maa turisteille.turhaan lehdet ja uutiset pelottelevat.

      • joulumuori22

        Nimenomaan, kyllä uskaltaa. Itse palasin viikko sitten sharmista. Rauhallista ja mitään paniikkia ei ollut vaikka venäläiskone alas tulikin. Rohkeasti vaan matkaan ja ostakaa tuliaisia ja käyttäkää palveluja, paikalliset kaipaavat suomalaisturisteja etenkin sharmissa.


      • Jarasakias

        Niin jos yksi lentokone tippuu taivaalta ei tarkota että 10 tippusi perässä .....


    • fxcvzxfcv

      Kyllähän se mielisairasta on matkustaa mihinkään muslimimaahan, kaikki ovat täynnä äärimielisiä terroristeja ja ihmisoikeudet nollassa, kaikki muslimimaat pitäisi asettaa matkustuskieltoon ja kansainväliseen saartoon

      • Spede1

        Ei kai kukaan tonne mene..paljon turvallisempia vaihtoehtoja tarjolla..ajatelkaa nyt omilla aivoilla, haloo..


    • terrorism

      Onhan se Hurghada ja muut alueet sen vieressä VIELÄ turvallisia, seuraava isku tapahtuu aivan varmasti juuri siellä koska terroristit tietävät että Sharmin jälkeen turistit luottavat enää vain noihin kohteisiin ja tuudittautuvat niiden alueiden " turvallisuuteen". Isis on kaiken tämän takana ja se piru soluttautuu joka puolelle ja käyttää aivan varmasti hyväkseen juuri noita ns. turvallisia kohteita. Minulle on itse egyptiläiset ystävät kertoneet miten mahtavat turvatoimet Sharmissa on ja ettei siellä tarvitse pelätä mitään. Siitä huolimatta siellä voidaan räjäyttää matkustajakone ! Seuraava kohde tulee aivan varmasti olemaan Hurghada tai ne lähialueet , eihän niiden ympärillä edes ole sellaista vartiointia kuin Sharmissa ! Minun piti matkustaa pari vuotta sitten Egyptiin elämäni ensimmäisen kerran, matka oli varattu Sharmiin, samaan aikaa tuli egyptiläisten kansannousu ja matkatoimistot peruuttivat kaikki Egyptin matkat. Menimme silloin Dubaihin. Olen nyt pitkään suunnitellut sitä Egyptin matkaa tuon Dubain jälkeen mutta luultavasti en koskaan sinne voi lähteä. Ainoa vaihtoehto olisi enää Kairo koska noihin rantakohteisiin en uskalla lähteä. Kairossa taas voi olla ihan kaikkea levottomuutta jo ilman Isistäkin.

      • Reissuun12

        Silloin on parempi pysyä kotona!


    • soriNytVaa

      Et taida lukea uutisia.

    • Nictei

      Hei. Meillä olisi lähtö huomenna hurghadaan

      • HassanSuuri

        Dubai ok , Egypti taitaa olla menetetty..


    • minäenlähde

      No en kyllä lähtisi. Outoa jos matkaa ei voi peruuttaa ja saada rahojaan takaisin. Muut maat tuovat kansalaisiaan pois kovalla kiireellä. Näin oli pari vuotta sittenkin-suomalaisetkin tuotiin hätälennoilla pois. Jos jo Suomessa pelottaa lähteä, niin siellä vasta pelottaakin!
      Hotellityöntekijät ovat monin paikoin kuin orjia: ovat tulleet hotellityöhön kauas kotiseuduiltaan ja asuvat alkeellisissa majoituksissa-sairauksia-huonoa hygieniaa. Katkeruutta turisteja kohtaan: itse syövät tosi huonosti ja turistit heittävät valtavat määrät hyvää ruokaa roskikseen ravintoloissa!!! Egyptin turistikohteet ovat rakennettuja,eivät oikeita kaupunkeja joissa asuisi myös paikallisia perheitä.

      • egyptifani

        Ikävää jos sinulla on tällaisia kokemuksia! Itse olen ollut Egyptissä 6 kertaa (2x Hurghada ja 4x Sharm el Sheikh). Hierarkia hotelleissa on olemassa, uudet työntekijät alottavat yleensä allasalueelta ja ylenevät yleensä muihin tehtäviin. Olen vieraillut ja syönyt paikallisten asunnoissa enkä todellakaan allekirjoita kuvaustasi niistä! Monet egyptiläiset ovat riippuvaisia turismin tuomista tuloista joten he kohtelevat turisteja hyvin! Totta on että he usein tulevat Luxorin tai Kairon alueelta, tekevät töitä 24/7 12-14 tuntia päivässä 8-10 viikkoa ja ovat sitten lomalla viikon, ehkä 10 päivää kotiseuduillaan jonne myös lähettävät rahaa palkastaan. Suurimmat "siat" jotka olen matkoillani tavannut on italialaisia, englantilaisia ja muita eurooppalaisia jotka omistavat hotelleja, rantoja ja ravintoloita ja käyttävät hyväkseen egyptiläisiä työntekijöitä. Ikinä en ole matkoillani kärsinyt vatsapöpöistä vaikka olen syönyt paikallisten suosimissa ravintoloissa ja egyptiläisten vieraana heidän kotonaan.


    • Odensss

      Aika omituista että finnmatkat eivät peru matkoja sinne. Muut maat lennättävät turistit pois sieltä ja kieltävät menemästä sinne. Finnmatkojen asiakaspalvelusta väitettiin että turvallista sinne on matkustaa koska levottomuudet ovat satojen kilsojen päässä.

    • rasism

      Juu niinhän ne nyt ovatkin satojen kilsojen päässä, kunnes Hurghadassa räjähtää ensimmäinen pommi tai kone pudotetaan. Sharmiinkin ihmiset meni juuri siksi kun on niin huippuvartioitu alue. Tuo isis-käärme se vaan pääsee luikertelemaan ihan minne vaan :(

    • Nefert

      Mielestäni uskaltaa!
      Hurghada on turvallinen ! Levottomuudet ovat olleet Sinain niemimaalla! Ei siis lähelläkään Hurghadaa! Olen ollut Hurghadassa ja viime vuonna Mars alamissa! ( olin kyllä kairossakin) Aivan turvallista!
      Media liioittelee ja kyllä matkatoimistot lopettavat jos ei olisi turvallista!
      Ihmiset ystävällisiä ja ilma varmasti lämmin! Suosittelen

    • Tut

      Palasin viikko sitten Egyptistä, Hurghadasta kuukauden matkalta. Olen käynyt aiemmin lukuisia kertoja ja aina siellä on ollut lämmintä, turvallista ja rauhallista. Uhka uutiset ja peloittelut ovat vähentäneet matkustajien määrää. itse lähden heti uudelleen kun se vaan on mahdollista.

    • hessuhobo

      Älkää nyt helvetissä sinne menkö. Nehän tiputtelee ulkomaalaisten lentokoneita maankamaralle. Kaveri kertoi, että Luxorissa ei ollut yhtään ulkomaalaista turistia viime viikolla että eikai sinne kukaan nyt mene. Jos ne löytäs sen pommimiehen niin sitte harkitkaa matkustamista Egyptiin, mutta suosittelisin ennemmin vaikka Kanarian saaria, Teneriffa on ihan ok.

      • Minski63

        Katsoitko eilen uutiset? Terrorismin uhka Espanjassa punaisella eli hyvin todennäköistä.se on ihan sama jos sitä pelkäämään rupeaa niin täytyy pysyä kotona ja kotiinkin on moni kuollut!


      • käyneenänyt

        Eiköhän se naapuri maa niitä turistejaan ottanut pois. Muualtakin kuin sharm el shekistä, taisi myös hurghadasta lähteä. Naapurimaan edustajia kun siellä oli kait 40000 henkeä ja sitt brittejä jne. Hurghada on täysin tuvallinen tällä hetkellä. Jos riski kasvaisi suomalaisetkin vietäs sieltä, tilanne on vakaa.


    • NIH82

      Ite oon lähdössä 8.12 lasteni kanssa, luulis matkatoimiston peruvan herkästi matkat jos on pelkoo että jotain tapahtuu.

      • hullu_oot

        Lasten kanssa ei pitäisi lähteä ISIS-maihin.

        Vanhemmat tapattakoon itsensä, mutta lasten ei pidä joutua ihmisoikeuksia polkeviin muslimistimaihin.

        Vanhemmat, jotka vievät lapsiaan jihadistimaihin ovat täysin edesvastuutomia, moisten lapset pitäisi huostaanottaa.


      • NIH82

        Matka meni hyvin, turvallista oli ja lapsetkin pysy matkassa


    • matkailijamallu

      Palasimme Hurghadasta 10.10.15.Koko aikana ei ollut Hurghadassa turvatonta. Oppaan mukaan mediasta saa sen kuvan ettei sinne kannata matkustaa. Itse olin 5 henkisen perheen kanssa. Hurghadassa tilanne oli rauhallinen.Ongelmia ei siellä ei ole ollut. Pieni varoituksen sana liittyy hygieniaan. Vättäkää irtjäätelöä, tuoresalaatteja, jäitä ja käyttäkää käsidesiä . Bakteerikanta on hyvin erlainen kuin meillä. Heti lääkäriin jos tulee ripulointia, siellä on hyvät lääkärit ja lääkkeet, ei mene loma pilalle. Minä söin kaikkea ja sairastuin paluulennolla. Nuorimmainen vältti kaikkia noita mistä jo kerroin ja säästyi ilman ongelmia. Setelien käsittelyn jälkeen olisi hyvä pestä kädet. Maalaisjärki matkaan ja riittävästi juotavaa ettei käy kuten minulle. Varoitin muita ja itselleni tuli nestevajaus yms ongelmaa. LÄMMINTÄ OLI MUUTEN YLI 30 astetta :)

      • matkailijamallu1

        Korjaus viestiini. TULIMME SIIS 10.11 Hurghadasta
        ''T.matkailijamallu


    • EIeiEieiEI

      Kukaan SIIS EI KUKAAN selväpäinen lähde Egyptiin nyt ! Eikö se lentokoneen räjäyttäminen tehnyt jo selväksi ettei ole todellakaan turvallista

    • Minski63

      Olen käynyt Hurghadassa parikin kertaa ja muualla egybtissä myös,matkustellut pari kertaa vuodessa ulkomaille noin kymmenen vuoden ajan ja koskaan ei ole vatsatautia ollut,kaikkea ruokaa olen syönyt ja jääpalat juomiini ottanut! kyllä ne pöpöt omista pikkukätösistä suuhun menevät,veden juominen on äärimmäisen tärkeää,sehän puhdistaa ja nesteyttää,jos nesteytys ei ole kunnossa luontainen vastustuskyky on huono ja silloinhan pöpöt pääsevät ottamaan vallan!Avoimin mielin reissuun ja maistelemaan!Itsekkin olen lähdössä Marsa Alamiin joulukuun alussa sillä rakastan aurinkoa ja lämmintä merivettä ja voi ne ihanat korallit! Turvallista matkaa meille kaikille!

    • Joulukuussa

      Hei. Onko paikalla ketään joka olisi viime aikoina ollut Hurghadassa? Millainen tunnelma siellä oli?

    • simael

      Olemme menossa Hurghadaan ti 24.11. kahden viikon lomalle Finnmatkojen kautta ja hotellimme on Jaz Aquamarine Resort. Olimme siellä myös viime vuonna samaan aikaan ja turvatoimia Hurghadassa oli jo silloin kiristetty edellisiin lomiimme verrattuna (7 lomaa Hurghadassa). Tulemme kotiin 9.12. ja jos haluat tietää mikä siellä oli tilanne, niin laita viestiä osoitteeseen sirpale at meili.fi. Voin vastata yksityisesti s-postilla asiallisiin kysymyksiin :) Olemme käyneet Kairon ja Luxorin nähtävyyksissä, lasipohjaveneet ja puolisukellusveneet on nähty, samoin safarit aavikolla ja vierailut beduiinikylässä ja kaupunkikierrokset useampaankin kertaan. Joskus lapset ovat olleet mukana ja joskus olemme matkustaneet kaksin. Tällä lomallamme menemme kahdestaan vain rentoutumaan aurinkoon :) Olemme matkustelleet Euroopassa autoillen 15 maassa (x 3 kesänä) ja lisäksi lentäen matkustettuja maita ovat mm. Kreikka, Kypros, Tunisia, Turkki, Intia, Kanaria jne. Egyptistä pidämme siksi, että siellä on takuuvarma aurinko ja lämpö lyhyen lentomatkan päässä :)

    • puhalluslamppu

      En ole käynyt Hurgh viiteen vuoteen jotten tiedä nykyistä tilannetta.
      Vieläkö venäläiset etuilevat lähes joka paikassa, vai ovatko jo oppineet matkustamaan?

    • muumimummu

      Tulimme muutama päivä sitten Hurghadasta, jossa olemme käyneet muutaman kerran ennenkin. Entiseen verrattuna se oli kuin aavekaupunki: niin tyhjentynyt turisteista, että sääliksi kävi paikallisia yrittäjiä. Venäläisiä ei näkynyt enää juuri lainkaan, sensijaan jonkinverran tanskalaisia, ruotsalaisia ja englantilaisia. Rauhallisempaa paikkaa ei voisi olla, ellei innokkaita kauppiaita lasketa. Hotellihuoneistakin epäilemättä ainakin 90% oli tyhjillään. Surullista mutta turvallista.

    • plplp

      Hei!

      Finnmatkat perunut lähdöt tammikuun puolivälistä eteenpäin. Kysyntä varmaan aika heikkoa ja kuulema turvallisuustilanne vaikuttaa. Ihmiset kyselleet paljon turvallisuudesta.

    • Egyptiin

      Itse olen menossa marsa alamiin kahdeksi viikoksi joululomalla. Vähän kyllä jännittää kairon retki kun mennään katsomaan pyramideja. Koko matkakin jännittää, mutta kyllähän se nyt pitää kokea ennenkuin suomikin lopettaa matkat Egyptiin.

      • reppureissaaja

        Kaksi vuotta sitten tein kaksi matkaa Hurghadaan kerralla, eli ensimmäisen ja viimeisen matkan. Ei muuten tee mieli palata tähän huijareiden ja vatsasairauksien emämaahan. Arabeilla on luontainen kyky kusettaa ei muslimia joka käänteessä. Jos mitä ostit niin rahasta täytyi pitää kiinni kynsin hampain ennen kuin sait vaihtorahat takaisin. Yleensä ne jäi saamatta koska tämä rättipää pisti heti rahan lippaaseen ja tämä jälkeen levitteli karvaisi kämmeniään. Kadulla ei voinut kulkea koska aina joku oli kyljessä kiinni kauppaamassa jotakin.
        On tosi miellyttävää olla vatsataudissa epähygieenisen ruoan takia viikko.
        Apteekissa ensiksi tarjotaan väärennetty Viagraa kun menet ostamaan vatsalääkettä.
        Minua ei saa tuonne rosvojen maahan kuin kilon kappaleina.


      • reppureissaaja

        Kairon matkalla kannattaa varoa näitä s..tanan arabeja. Menimme jonkun kivikasan(pyramidin) sisälle. Kamerat piti jättää ulkopuolelle, koska sisällä ei saanut kuvata kiviseiniä. Tietenkin sinne änkesi turistien mukana arabi. Hän loihe lausumahan, jos teillä on kännykkäkamerat mukana niin ottakaa vaan kuvia. Muutamat turistit lankesivat tähän ansaan ja saivat maksaa siitä kalliisti, koska tämä s..tanan arabi alkoi kiristämään turistiparkaa uhkaamalla antaa hänet ilmi jos ei saa suun sulkurahaa. Summaa en katsonut, mutta raha vaihtoi vikkelästi omistajaa ja tyhmä turisti pelasti nahkansa.
        Jos menet Kairoon niin älä missään tapauksessa ota arabeilta mitään vastaan, huiveja juotavaa, matkamuistoja. Jos tämän teet niin maksat kalliit oppirahat.
        Arabit kusettaa sinua aina kun silmä vähänkin välttää.
        Älä MISSÄÄN tapauksessa luovuta kauppiaalle rahaa ennen kuin vaihtorahat ovat pöydällä edessäsi.
        Näiden seikkojen takia en koskaan enää matkusta Egyptiin.


    • Tulevamatkustaja

      Aika typerää tuollainen sinisilmäinen rasismi... Kyllä se vaan niin on että iha hyvä on lähtea hurghadaa ilman isompia ongelmia.. Jos yksi kone tippuu ja 700km päässä on vaarallista niin turha sitä koko maata on ruveta haukkumaan ja pelkäämään. Pysykää te rasistit vaan siellä omissa mökeissänne lies missä olettkekaan ja lopettakaa tämä turhnapäiväinen pelottelu. Toivotan teille hyvää matkaa!

    • TosiPaskaMaa

      Suurimpana huolena näen arabien kammottavan hygieniatuntemuksen. Syövät oikella kädellä mutta valmistavat sitä molemmilla. Ei ole kaapuniekoilla hygieniapasseja, ei. Kaikki ruuissa olevat pöpöt ovat ulosteperäisiä. Ei siinä auta käsidesit!

    • IhanaLomakohde

      Olimme 15-22.12. 2015 El Gounassa. Ihana ja rauhallinen paikka. Puhtaat ja siistit kadut. Kadulla kulkevat kissat hoidettu (kyllä silittelimme!). Paikalliset ystävällisiä ja Downtownissa sai kävellä rauhassa. Asukkaat ovat pahoillaan siitä että turistien määrä on vähäinen = heidän tulot romahtaneet.
      Olimme lasten kanssa matkoilla ja kukaan ei sairastunut. Paikallinen vatsatautilääke kannattaa kuitenkin ostaa (vaikka kotiin vietäväksi) heti maahan saavuttua. Lääke on nopeavaikutteinen.

      Venäläiset pyörittivät Egyptin turismia ennen lentokoneturmaa. Jos terroristit olivat lentokoneturman takana niin tarkoitus oli rangaista sekä pelotella venäläisiä ja ajaa Egypti taloudelliseen ahdinkoon. Taloudellisessa ahdingossa oleva maa on helpompi vallata ja ihmiset aivopestä. Egyptiläiset ovat uhreja. Lentokoneturma oli Egyptiläisille kova isku ja siksi he eivät halua uskoa että koneessa olisi ollut pommi. Liaan tuskallinen tapahtuma kaikille.

    • koneet_putoo_ei

      Kyllä sinne Hurghadaan uskaltaa mennä! Jännää ja ihanaa, tosin muita turisteja ei kauheesti ole. Mutta sekin on kivaa! Saa ihan yksin uiskennella...:))))

      • Reppureissaaja

        Todellakin Hurghada on turvallinen paikka viimeisten tapahtumien jälkeen.


    • oppaanhuijaama

      oltiin 22- 29.12 hurghadassa, rauhallista oli. ainut mitä kannattaa varoa on finmatkojen oppaat yhdessä hotellin johdon kanssa harrastamaa kusettamista/rahastamista. en uskalla enää koskaan matkustaa hankoa pidemälle finmatkojen kanssa, aivan sekopäistä toimintaa. eivätkä ota jälkeenpäin mitään kantaa asioihin. älkää ihmiset missään nimessä luottako itseänne saatikka perhettänne finmatkojen kynsiin etenkään egyptissä.

    • EITOD
    • Tykkään

      Olemme olleet Egyptissä useita kertoja.Kun valitsee kunnon hotelin,ja pitää käsihygieniasta huolta,niin kaikki ok.Rauhallista on ollut meidän matkoilla,ja viimesyksynä oltiin Hurghadasta noin tunnin päässä.Taas mennään syksyllä.Turha liioitella.

    • xxao90

      Saako viisumin lentokentältä?

    • minielis

      Hei! Tää tulee melko myöhässä, mut mä olen kuluvan vuoden aikana matkustanut Egyptiin Kairoon 4 kertaa... Eikä kertaakaan ole ollut ongelmia terrorismin taikka vatsavaivojen takia reissuillani... Matkustanut olen istanbulin kautta turkish airlinesilla, ja ainoastaan vuoden 2015-2016 vaihteessa oli ongelmia istanbuliin iskeytyneen lumimyrskyn takia jonka johdosta matkustin tyttäreni kanssa yhteensä 31h koko päivän aikana.

      • TaharrushGamea

        Kairo on hyvin vaarallinen paikka länsimaiselle turistille.
        Yksin kulkeva naishenkilö länsimaisissa vaatteissaan joutuu ahdistelun kohteeksi vuorenvarmasti.
        Taharrush gamean kohteena hän on pimeän tullen.
        Itse olen ollut Kairossa 3 x ja saanut vatsataudissa joka kerta. Sairastusriskini on ollut siis 100%.


      • Pitää kato pestä kädet kakalla käynnin jälkeen, eikä saa leikkiä kanan kakalla.
        Ei siellä mitään vatsatautia muualta saa. Omaa tyhmyyttä tuo kaikki on.
        Ja tuo ahdistelu.. höpö höpö


      • minielis

        Joo se käsien pesu on ihan suositeltavaa ja turistirysä ruokaloiden välttäminen... ja tosta ahdistelusta.. mua ei muut kun kauppiaat oo yrittäneet "häiritä" mutta nehän tekee vaan työtään ja niille kun osaa riittävän topakasti mut kuitenkin ystävällisesti sanoa ei niin kyllä ne jättää rauhaan... ja toi länsimainen vaatetus nyt on ihan höpöä... jos länsimainen vaatetus tarkoittaa sitä et on minimekko päällä niin varmasti saakin huomiota osakseen...


    • likaista-sairasta

      Olen käynyt tuolla ja se on paskatautien kehto. Meidän porukasta suurin osa oli lääkärihoidossa armottoman ripulikuumetaudin takia. Mitään ihmeellistä koko maassa ei ollut. Sekopää hulluja islamisteja vaan. Naisia ahdisteltiin jos olivat yksin. Paikka on ihan perseestä. Ja käytiin retkillä ja nähtävyyksissä. Ei mitään ihmeellistä.

    • YrköJaPaskaLensi

      Ei taida käsienpesu auttaa jolleivät kokkipojat sitä tee.
      Tyhmä neuvo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe