Aihe

Peruskursseja avoimessa

gdvxcvc

Niukasti rannalle jäänyt tiedustelee, mitä peruskursseja voisi avoimen puolella käydä syksyllä 2015 ennen ensi kevään pääsykoeurakkaa? Toisaalta myös väylän kautta hakeminen voisi olla mahdollista, ja Aaltoon pääsi keskiarvolla 3,3 tänä vuonna sisään. Onko tuo raja vaikea saavuttaa? Onko esim. Laskennan perusteet kurssi kuinka helppo suorittaa henkilön, joka on koko kevään lukenut kurssikirjaa pääsykokeeseen ja osaa sen jo hyvin?

Kiitokset vastanneille.

7

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tehtyjo

   Aaltoonko aiot? Katsele sitten Aallon avoimen ohjelmasta, mikä sinua kiinnostaisi ja mikä sopisi aikatauluusi.

   Kauppakorkea ei ole mitään rakettitiedettä. Laskennan perusteet on helppo.

   Keskiarvo 3,3 on keskinkertainen. Sitä huonompaa ei oikein voi saada, jos on yhtään kiinnostunut alasta.

  • DI-KTM

   Mene opiskelemaan ulkomaille. Tallinnassa on parempaa opetusta kuin Suomessa. Kela maksaa korotettua opintotukea ja elämä on halvempaa kuin Suomessa. Jos et voi asua kotona vanhempien luona. Tallinna on kokonaiskustannuksiltaan edullisempi kuin Helsinki.

   Kauppakorkea on Suomessa mitä on. Suoritin sen DI-opintojen ohella. Enemmän paremman näköisiä tyttöjä kuin Otaniemessä, eikä opinnoista ollut vaivaa. Markkinointi oli varsin hauskaa leikkiä ja laulua. Nykyisin sekin on kuulema pilattu tilastotieteellä, jota ei käytännössä kukaan käytä.

   Laskenta on kohtuullisen vaikeaa, jos ei ole ennen tehnyt kirjanpitoa.

   Avoimessa olen joskus yrittänyt opiskella. YRITTÄNYT, koska jostain syystä suurin ongelma oli kiertävä luentosali. Koskaan ei tiennyt mihin osoitteeseen luento oli milloinkin siirretty. Aikaa paloin raitiovaunussa luennoitsijaa metsästäessä. Kyllästyin, kun avoimessa ei opiskelijaa oteta vakavasti.

  • aallonkylterxxx

   Avoimen puolelta on sit vaikeempi päästä "porukoihin". Tiedoks vaan :)

   Alotat suoraan 2 vuoden opinnot kun 300 mursua käy ekan vuoden kursseja. Sun kurssikaveris on jo vuoden opiskellut keskenään ja sit alotat niiden kanssa samat yhtäkkiä nollista. Suosittelen hakee pääsykokeella jos verkostoituminen kiinnostaa.

   • totten

    Ajattelin kylläkin ihan vaan asiallisesti opiskelemaan. "Porukat" mulla jo on.


   • 1y3tfqwafq3f

    Pelkän tutkinnon takia opiskelu missä tahansa kauppiksessa on aika psshh. Ellet ole jo joku valmis ekonomisti HY:n puolelta.


  • avoin1234

   Eiköhän avoimen puolelt hakeneet osallistu myös orientaatiohin ja muihin koulun alkuun kuuluviin juttuihin, sekä tekevät osan ekan vuoden kursseista. Jos tekee avoimessa vain pakolliset kurssit niin jää kieliopintoja ja laaja skaala kursseja joita voi käydä samana vuonna sisäänpäässeiden kanssa. Ja miksei voisi tutustua kakkosvuoden opiskelijoihin?

   • gabca

    Tottakai voit, mutta kielten kurssit ovat 2. vuoden opiskelijoille eli käyt ne kurssit myös 2 vuoden opiskelijoiden kanssa. Tarkoitan vaan että ne ryhmät suurinpiirtein muodostuu jo ensimmäisenä vuotena kun opiskelijat tietää kavereidensa työmotivaation ynnä muut.

    Ja osallistuvat avoimen opiskelijat 1. vuoden orientaatiotapahtumiin, niissä tosin kulkevat omana ryhmänään eikä mursujen kanssa sekoitetuissa ryhmissä kuten pääsykokeella tulleet.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   228
   15355
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13516
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   9335
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6636
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   244
   3930