Sinä olet seuraava

HaluatkoSelkäsaunan

Täällä höpistään itsepiiskauksen kätevyydestä ja aitoudesta, minäpä kerron miten sellaisten pelkureiden käy kun nappaan heidät käsittelyyn.

Olen täyttänyt 30 vuotta, pituutta minulle on 193 cm ja viimeksi painoin 114 kg. Kaverit sanovat, että minulla on pirusti voimaa, mutta ne eivät tiedä kuinka lujasti sitä oikeasti on. Jos minä heidät reippaalla otteella käsittelisin, niin joka ukon silmäkulmassa kyynel kimaltelisi. Teen sellaista työtä, jossa voimasta on hyötyä ja sitä myös tarttuu koko ajan lisää. Luulisi, että jossakin tulisi raja vastaan, mutta ei ainakaan vielä ole tullut. Penkkituloksista ilman paitoja ja täysin natuna en sano mitään, koska jo vuosia sitten päätin, että jos joku tulee sellaisia minulta kyselemään, niin minä kirjoitan vastauksen kysyjän peräpeiliin isällisellä kourallani. No sen takia ei ole tarvinnut vielä kenellekään selkäsaunaa antaa, mutta muita syitä kyllä löytyy kunnon kuritukseen.

Suurin ryhmä ovat sellaiset, jotka tulevat itse pyytämään, haluavat päästä piiskauslistalle. Aika monelle käy niin kuin viimeisen kaverin kävi. Kirjoitteli, että hän haluaa perinteisen piiskauksen, minusta tuntuu, että tuollainen 26-kesäinen ei perinteistä tiedä mitään. Ihan härnäysmielessä kysyi, että millainen se perinteinen sitten on? Siinä kuulema saa pistää vastaa, mutta ei kuitenkaan liikaa, ettei jää ilman kuritusta. Lisäksi käytetään vitsaa tai remmiä niin että tuntuu, jos kuritettava aukoo päätään tai tekee muuta kuin parkuu, niin silloin pitää lisätä tehoja. Tietenkin eräät alkavat pelätä niin, että rimpuilevat itsensä kesken kurituksen vapaaksi. Nuorimies tuntui tietävän, että on sellaisia otteita, joista tavallinen kaveri ei pysty karkaamaan, jos pitelijä on kunnolla voimissaan. Sellaista otetta hän kehotti minunkin miettimään, ettei hän vahingossa kiemurtele itseään vapaaksi. Pyyteli tuo vielä anteeksi röyhkeyttään, mutta selosti samalla, että jos kerrankin pääsi jonkinlaisen piiskaajan käsittelyyn, niin olisi kiva saada aidon tuntuinen löylytys. Minustakin tuntuisi varmasti kivalta, jos voisin alistaa häntä aidon tuntuisesti. Kunnon toppi haluaa voittaa vastapuolen kunnolla ja esitellä kunnolla voimiaan.

Ajattelin, että onpa siinä melkoinen höpisijä, mutta ulkoisesta olemuksestani en kertonut mitään paitsi ikäni ja sen, että olen piiskaa kyllä muutamia kertoja käyttänyt ja tuskin kukaan on liian vähälle jäänyt.

Sieltä tuli äkkiä vastaus, ettei minun tarvitse kohtuuttomia luvata, hän kyllä ottaa sen huomioon, että on mies fyysisesti parhaassa iässä, mutta taipuu kyllä piiskattavaksi, jollen minä luovu liian helposti. Pieni voimienmittely käy mainiosti esileikistä, hän kyllä jaksaa pistää vaikka tunnin kampoihin, mutta puoli tuntia olisi kuitenkin minimi. Ja taas pyydeltiin anteeksi ja toivottiin, että hänen röyhkeytensä nostaisi minun adrenaliinitasoja ja saisin lisää päättäväisyyttä kunnon kuritukseen.

Nyt olin jo varma, että tuo höpisijä on saanut piiskaa monta kertaa, en minä siitä mitään kirjottanut, vaan ilmoitin milloin hänen on tultava tapaamaan minua, meillä olisi pari asiaa selviteltävänä.

0

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        42
        2197
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        51
        1728
      3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        37
        1548
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        43
        1511
      5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        3
        1459
      6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        8
        1454
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        4
        1430
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        3
        1361
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        5
        1281
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        8
        1245
      Aihe