Kiimaton narttu

Odotellaan

Minkä ikäisiä teidän narttukissat ovat olleet kun niille on tullut ensimmäinen kiima? Minkä rotuinen kissa on kyseessä? Onko taloudessa muita kissoja (leikatuja, leikkaamattomia)?

Täällä 15kk maatiaistyttökisu (asutaan kaupungissa, eli täysin sisäkissa, eli ei voi olla tiineenäkään) jolla ei vieläkään ole ollut minkäänlaisia kiimaoireita. Taloudessa myös leikattu maatiaisuros,5v.. ihmettelempä vaan kun ei juoksuja näy eikä kuulu..ekan juoksun jälkeen tyttö lähtee leikkautettavaksi, tiedetään että voi leikata jo ennen ekoja juoksuja, mut en halua kun ei ole pelkoa vahinkoraskaudesta :)
Ihmetyttää onko kovinkaan normaalia että serokilla ei oo juoksuja ollu vaikka on jo 15kk...

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odotellaan

      Ja tarkoitan maatiaisella sekarouista kissaa..jos joku haluaa pilkkua viilata jotenkin kun mainitsin että kaupungissa asutaan...:)

    • mene.vaan.heti

      Käytä vain steriloitavana. Joillain kiimaoireet ovat olemattomat kun ei ole leikkaamatonta urosta lähettyvillä. Turhaan sinä kuitenkin kissaa stressaat kiimaoireilla, jos se sellaisia on vielä saadakseen kun kerran kumminkin sen sterkata aiot.

    • Odotellaan

      En kysynyt että leikautanko vai en, vaan "Minkä ikäisiä teidän narttukissat ovat olleet kun niille on tullut ensimmäinen kiima? Minkä rotuinen kissa on kyseessä? Onko taloudessa muita kissoja (leikatuja, leikkaamattomia)?" ja siihen haluaison asiallisia vastauksia kiitos.

      • haloo.nyt

        Taidat olla vähän itsekeskeinen tollo? Jos joku vastaa niin, ettei se mene kirjaimellisesti kysymyksesi mukaan asetellusti, niin sitten alat kiukuttelemaan julkisella palstalla, johon kuka vain voi kirjoittaa mitä vain? Kun olisit itse asiallinen, niin sitten ymmärtäisi, että kiukuttelet siitäkin, vaikka asiallisen vastauksen saitkin.

        Se on ihan se ja sama miten isoa galluppia tässä meinasit järjestää. Kattisi on jo siinä iässä, että se on hyvä leikkauttaa, jotta se säästyy järkyiltä kiimailuilta. Ihan sama milloin muut leikkauttivat, kissat ovat yksilöitä.


      • mene.vaan.heti

        "En kysynyt että leikautanko vai en..."

        Entä sitten? Aloituksessa kirjoitat myös näin:

        "Täällä 15kk maatiaistyttökisu ... jolla ei vieläkään ole ollut minkäänlaisia kiimaoireita ... ihmettelempä vaan kun ei juoksuja näy eikä kuulu..ekan juoksun jälkeen tyttö lähtee leikkautettavaksi ... Ihmetyttää onko kovinkaan normaalia että serokilla ei oo juoksuja ollu vaikka on jo 15kk..."

        Minä vastasin tuohon, vaikka sinulla ei siinä kysymysmerkkiä perässä olekaan. Häiritseekö se sinua tosiaan noin paljon? TÄMÄ ON KESKUSTELUPALSTA.

        Kuten nimimerkki "haloo.nyt" sanoi, niin sinun ja kissasi kannalta ei ole mitään väliä, missä iässä palstalaisten kissat ovat ensimmäisiä näkyviä kiimoja saaneet. Kuten minä jo kertaalleen sinulle kerroin, niin toisilla kissoilla ei juuri nähtäviä kiimaoireita ole ollenkaan varsinkaan silloin, kun lähettyvillä ei ole leikkaamatonta kollia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pahakin kiima voi vielä joskus tulla. On täysin mahdollista, tai itseasiassa todennäköisintä, että kissallasi on jo useampikin kiima ollut, vaikka et niitä ole huomannut. Siinä ei kuitenkaan ole mitään järkeä, että odottelet ensimmäistä kiimaa, joka todella näkyy ja kuuluu. Kissasi iän perusteella väitän, että sillä on todennäköisesti jo kiimoja ollut. Näin ollen toistan vielä uudestaan, vaikka et sitä kysynytkään (ei nimittäin paljoa kiinnosta): LEIKKAUTA JO NYT, jos sen kumminkin aiot tehdä. En näe ainuttakaan hyvää syytä odotella sellaista kiimaa, joka stressaa naarasta mielettömästi. Välttämättä sellaista ei ole tullakseen, mutta voi tulla, vaikka tähän mennessä olet selvinnyt vähillä oireilla.


      • jokuusikkvoi

        Miksi ihmeessä kyselet, ei sillä ole mitään merkitystä sinun kissasi kannalta onko jonkun norski ollut kiimassa jo 8 kk ikäisenä. Kissan kiima voi olla valtava kärsimys viikon tai kahden huutamisineen ja merkkailuineen (naaras) tai sitten päivässä parissa nopeasti ohi menevä juttu. Jota et ehkä huomaa ollenkaan.
        Molempia kissoilla nähneenä leikkauttaisin heti.


    • Asiallinen.ahtaaja

      Abessiinialaine 9kk, taloudessa leikattu maatiais narttu

    • narkkarikissa

      Kyllä narttukissa tulee hörtsylleen alle vuoden vanhana. Merkkailee, mouruaa ja on muutoikinlevoton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe