Satakunnan rakennekuivaus

654654

Yrityksen "kosteus-, ja kuntokartoitukset" ovat täyttä p**kaa. Tehdyt toimenpide ehdotukset tähtäävät puhtaasti siihen, että kohdetta aletaan saneerata...ja tietysti em.yrityksen toimesta. Esim. rh-kosteuslukemia tulkitaan täysin laput silmillä, ilman että otetaan huomioon esim.kapillaarinousu vanhemmissa taloissa. Koneella vain mitataan rh-lukema, ja sen ollessa koholla, ei edes mietitä rakenteita/mahdollisia aiheuttajia (esim.maanvaraisen muurin nostama kosteus, mikä tyypillistä vanhemmissa taloissa), vaan suoraan ehdotetaan purkutöitä. Itselläni oli riitatilanne kyseisen yrityksen kanssa, ja otettuani asiantuntija lausunnot kahdelta tosi ammattilaiselta ja kysyin että "lähdetäänkö oikeuteen "mittaamaan eri puolien uskottavuus ja ammattitaito"....em. yrityksen M.V. vetäytyi korvat luimussa vähin äänin takavasemmalle. Ja se tietysti kertoo jotain Rakennekuivauksen ammattitaidosta ja uskottavuudesta.

KÄYTTÄKÄÄ PUOLUEETTOMIA AMMATTILAISIA. KIERTÄKÄÄ KAUKAA YRITYKSET JOTKA TARJOAVAT SEKÄ KARTOITUKSIA ETTÄ SANEERAUS PALVELUITA. JA KEHOTTAISIN VÄLTTÄMÄÄN EM.YRITYSTÄ.

6

216

Vastaukset

 • Samantapaisen huomion olen tehnyt myös täällä Lappeenrannan seudulla. Kuivatus on hyvää bisnestä. Jos on ihan märkä esim. pesunuoneen lattia niin halvemmaksi tulee lattian purku ja uusi valu kuin kuivatus. Kuivatusfirmat suosii tietenkion kuivatusta.
  Jos on töistä pulaa niin mielelläänhän niitä saneerauksia itselleen järjestää.

 • Ei voi olla paskempi kuin LP Vahinkosaneeraus.

 • Ei voi olla huonompi kuin LP Vahinkosaneeraus.

 • "ilman että otetaan huomioon esim.kapillaarinousu vanhemmissa taloissa. Koneella vain mitataan rh-lukema, ja sen ollessa koholla, ei edes mietitä rakenteita/mahdollisia aiheuttajia (esim.maanvaraisen muurin nostama kosteus, mikä tyypillistä vanhemmissa taloissa)"

  Olen täysin samaa mieltä. Ensin pitäisi tutkia syyt, korjata ne ja sitten vasta alkaa korjaamaan seurauksia.
  Itse etsin oikeanlaista levyä myös kellarin ulkopuoliseen seinään ja isodränin sivuilta löysin hyvin opettavaisen video miten tuollaisen kellarin seinästä pidetään kosteus pois.
  http://www.isodran.fi/

 • - vakuutusyhtiön saneraajat kuivaavat vessaani nyt jo toista kuukautta ,mulle yks haalee ku yhtiö korvaa, ku asentaja oli unohtanut kiriä hanan vessapöntön alla ja vesi tulvi jo lattialle. -tekivät perusteellisen analyysin mittareiden ja kameroiden kanssa.

  omavastuuta kitisivät vaikka asentajassa vika ?

 • Kyseisen puulaakin työn jälki oli hirveää, en suosittele kenellekkään. Vakuutusyhtiön kanssa keskustelin asiadta ja sanoivat että he ovat kuulleet myös negatiivisia arvosteluja, eivätkä suosittele asiakkailleen kyseistä virmaa, kirvesmiehet on aivan kädettömiä tumpeloita,

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1145
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  871
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  431
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  415