Satakunnan rakennekuivaus

654654

Yrityksen "kosteus-, ja kuntokartoitukset" ovat täyttä p**kaa. Tehdyt toimenpide ehdotukset tähtäävät puhtaasti siihen, että kohdetta aletaan saneerata...ja tietysti em.yrityksen toimesta. Esim. rh-kosteuslukemia tulkitaan täysin laput silmillä, ilman että otetaan huomioon esim.kapillaarinousu vanhemmissa taloissa. Koneella vain mitataan rh-lukema, ja sen ollessa koholla, ei edes mietitä rakenteita/mahdollisia aiheuttajia (esim.maanvaraisen muurin nostama kosteus, mikä tyypillistä vanhemmissa taloissa), vaan suoraan ehdotetaan purkutöitä. Itselläni oli riitatilanne kyseisen yrityksen kanssa, ja otettuani asiantuntija lausunnot kahdelta tosi ammattilaiselta ja kysyin että "lähdetäänkö oikeuteen "mittaamaan eri puolien uskottavuus ja ammattitaito"....em. yrityksen M.V. vetäytyi korvat luimussa vähin äänin takavasemmalle. Ja se tietysti kertoo jotain Rakennekuivauksen ammattitaidosta ja uskottavuudesta.

KÄYTTÄKÄÄ PUOLUEETTOMIA AMMATTILAISIA. KIERTÄKÄÄ KAUKAA YRITYKSET JOTKA TARJOAVAT SEKÄ KARTOITUKSIA ETTÄ SANEERAUS PALVELUITA. JA KEHOTTAISIN VÄLTTÄMÄÄN EM.YRITYSTÄ.

6

174

  Vastaukset

  • Samantapaisen huomion olen tehnyt myös täällä Lappeenrannan seudulla. Kuivatus on hyvää bisnestä. Jos on ihan märkä esim. pesunuoneen lattia niin halvemmaksi tulee lattian purku ja uusi valu kuin kuivatus. Kuivatusfirmat suosii tietenkion kuivatusta.
   Jos on töistä pulaa niin mielelläänhän niitä saneerauksia itselleen järjestää.

  • Ei voi olla paskempi kuin LP Vahinkosaneeraus.

  • Ei voi olla huonompi kuin LP Vahinkosaneeraus.

  • "ilman että otetaan huomioon esim.kapillaarinousu vanhemmissa taloissa. Koneella vain mitataan rh-lukema, ja sen ollessa koholla, ei edes mietitä rakenteita/mahdollisia aiheuttajia (esim.maanvaraisen muurin nostama kosteus, mikä tyypillistä vanhemmissa taloissa)"

   Olen täysin samaa mieltä. Ensin pitäisi tutkia syyt, korjata ne ja sitten vasta alkaa korjaamaan seurauksia.
   Itse etsin oikeanlaista levyä myös kellarin ulkopuoliseen seinään ja isodränin sivuilta löysin hyvin opettavaisen video miten tuollaisen kellarin seinästä pidetään kosteus pois.
   http://www.isodran.fi/

  • - vakuutusyhtiön saneraajat kuivaavat vessaani nyt jo toista kuukautta ,mulle yks haalee ku yhtiö korvaa, ku asentaja oli unohtanut kiriä hanan vessapöntön alla ja vesi tulvi jo lattialle. -tekivät perusteellisen analyysin mittareiden ja kameroiden kanssa.

   omavastuuta kitisivät vaikka asentajassa vika ?

  • Kyseisen puulaakin työn jälki oli hirveää, en suosittele kenellekkään. Vakuutusyhtiön kanssa keskustelin asiadta ja sanoivat että he ovat kuulleet myös negatiivisia arvosteluja, eivätkä suosittele asiakkailleen kyseistä virmaa, kirvesmiehet on aivan kädettömiä tumpeloita,

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   303
   9635
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   147
   6603
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   236
   1377