Miltä alueelta hotelli Dubaissa?

1.kertaa

Matkalla mukana koko perhe 2 aik. ja 3 teinaria. Alue- ja hotellivinkit ovat tervetulleita.

13

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dubai4x

      Riippuu vähän siitä mitä haluatte ja miten paksu lompakko. Kannattaa tutustua vanhempiin kirjoituksiin sekä dubai.fi-palstaan. Viimemainitun ylläpitäjän vuokraamiin kerrostalokämppiin ei kannata haksahtaa. Hyvä valinta on hotelli, joka on lähellä metroasemaa. Tripadvisorista kannattaa lueskella hotelliarvosteluita, kunhan suodattaa pois pahimmat ylilyönnit ja kilpailijoiden mollaukset.

    • yksisuosittelija

      Chelsea tower: kävelymatka suurimaan ostoskeskukseen Dubai Mall, Burj Khalifa, metro vieressä. Rannalle mentävä taxilla.
      Exclusive: kävelymatka isoon Bur Juman ostoskeskukseen, metro lähellä, rannalle bussilla tai taxilla.
      Flora Creek: kävelymatka isoon Deira City Centre ostoskeskukseen, metro lähellä, sekä Jumeirahin että Mamzarin rannoille bussilla tai taxilla.
      Näistä jokainen mainitsemani on sijainniltaan ok, näissä isoja huoneistoja. Myös noiden lähellä olevia hotelleja kannattaa tsekata. Eivät ole kalliimmasta päästä, jokaisesta näistä hyvät yhteydet eri puolille kaupunkia.

    • Paikallinen

      JBR on paras paikka, kokeile vaikka Hilton Jumeirah Beach Resortia. Atlantis palmulla on kiva, mutta sielta on aika suhaaminen taksilla kylille.

      Deiraan tms. ei kannata eksya.

      • Pariset

        Miksi ei Deiran rannalle kannattais majoittua?


      • abralla_pääsee
        Pariset kirjoitti:

        Miksi ei Deiran rannalle kannattais majoittua?

        Marinan juppilomailijoilla ja dubai.fi-palstan omistajalla on joku Deiraa koskeva epänormaali fobia. Deirassa on monta hyvää hotellia, varsinkin Creekin rannalla.


      • Gulffilainen
        Pariset kirjoitti:

        Miksi ei Deiran rannalle kannattais majoittua?

        Mä en vain pidä alueesta, vähän kuin menisi Intiaan. Kannattaa investoida vähän enemmän ja mennä kivalle alueelle. Toisaalta, asun Persianlahdella, tunnin lennon päässä Dubaista, ja olen saanut tarpeekseni Deiran tapaisista paikoista jonka kaltaisia suurin osa kaupungeista täällä on. Jos käy Dubaissa kerran tai pari, niin kai Deira jotain eksotiikkaa antaa, mutta se vaan ei enää ole minun juttuni. Mieluummin nauttii luksuksesta jota täällä päin maailmaa on ihan eri tavalla kuin Euroopassa.


    • Leeviska

      Kaksi kertaa Dubaissa olleena yhdyn edelliseen, että JBR/DUBAI MARINA parhaat paikat...joskin majoitus kallista, mutta jos ei ole rahasta kiinni, niin ehdottomasti tolle alueelle! Ton alueen hotelleista myöskin järjestetään kuletuksia suurimpiin ostoskeskuksiin. Itse asuttiin Bur Dubaissa lähellä Bur Juman ostoskeskusta...sieltä hotelleista saa jotain 60-70 neliön kaksioita halvemmalla kuin JBR/DUBAI marinasta perus kahen hengen hotellihuoneen...Taksilla joutuu dubaissa jokatapauksessa kulkemaan jos haluaa nähdä muutakin kun hotellin ympäristön ja se on onneksi halpaa ja takseja saa helposti...etäisyydet kaikkialle valtavat ja ruuhkissa joutuu jonottamaan...Esim.dubai marinasta bur dubaihin n.30km. ja Deiraan vielä pitempi matka...Plussaa Dubai marina/jbr/the walk alueessa on mielestäni seuraavat asiat: Uimaranta mahtava luksus rantakahviloineen/ravintoloineen, the walk itsessään jo instituutio, Dubai Marinan alue sitten itsessään jotain aivan mahtavaa luksusjahteineen ja hienoine kahviloineen sekä ravintoloineen...tämä on myöskin dubain uusinta aluetta, joten kaikki on viimesen päälle hienoa...kohtuu lähellä ovat mall of the emirates laskettelurinteineen sekä the battuta mall...marinassa on myös oma ostoskeskus sellainen Helsingin forumin/kampin kokoinen!

      • dubai4x

        Nuo viimeisten rivien asiat on nähty parissa tunnissa, sitten jo kyllästyttää. Yhtä ja samaa yltiöprameaa kitschiä.


    • Huntuveikko

      Vaikkapa Internet Cityn Grand Midwest Tower. Suurin miinus kelvoton uima-allas. Ja Gloria Hotel sen vieressä, parempi ja kalliimpi. Molemmat ihan metroaseman vieressä. Aikaisemmin mainittu Flora Creek on hyvä, myös Riviera Hotel sen lähellä. Arabiyan Courtyard, kulunut ja vähän vanhahtava jo. Suha Marinassa. Ja periaatteessa mikä tahansa SZR:n varrella oleva parempi hotla, kunhan huone ei ole tien puolella.

    • Jhsaei

      Vuokratkaa auto ja ottakaa hotelli vähän sivumpaa. Samalla rahalla isompi huoneisto ja vuokra-autolla emiraatit avautuu ihan eritavalla. Tammikuussa lähdetään 7:ttä kertaa ja auto otetaan heti kentältä. Moottoripyörä vuokrataan sitte muutamaksi päiväksi :-) Ensimmäisillä kerroilla mekin oltiin Deiran ja Bur Dubain alueella mutta nyt mennään muualle, ehkä jopa Sarjahiin tai Ajmaniin, poissuljettu ei ole Abu Dabhikaan.

    • Abullah

      Olemme lomailleet kolme kertaa Dubaissa, pari kertaa Down Townissa (Burj Khalifan naapurissa) ja kerran Marinassa. Olemme taas vuodenvaihteessa sinne menossa ja tällä kertaa varasin hotellin Al Barshasta Mall of Emigratesin naapurista (Ivory Grand Hotel). Perheemme teinit haluavat shoppailun lisäksi ainakin Wild Wadi -vesipuistoon, joka heidän mielestään on Atlantista parempi :)

      • Huntuveikko

        Meidänkin teinit olivat pettyneitä Atlantikseen. Ensi kerralla Wild Wadiin.


    • Sharjah

      Neljättä kertaa Dubaihin ja aina hotelli Sharjahin puolelta. Rantahotelleissa hyvät oltavat ja Dubaihin pääsee taksilla tai hotellin kuljetuksella. Tykätään löhötä päivä rannalla ja illaksi Dubain puolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe