Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Guesthouse vuokraus

kirrez

Löysimme rent holiday homes sivuilta guesthousen ja otettiin meilillä yhteyttä omistajaan, kuten ilmoituksessa kehoitettiin. Sovittiin kolmen viikon majoittumisesta ja omistaja ilmoitti, että haluaisi takuumaksun varmistukseksi, ok. Ei halunnut ilmoittaa pankkiyhteyksiään netin kautta, vaan kertoi, että kun hän menee elokuun puolivälissä miehensä kanssa Ruotsiin niin sieltä käsin ilmoittaa puhelinnumeron, johon voin tekstata hänelle ja hän ilmoittaa pankkiyhteyden tiedot. Puhelinnumeron hän ilmoitti meilin kautta ilman maan numeroa. Sain tiedustelusta selville että on englantilainen numero, kenelle kuuluu se ei selvinnyt.

Laitoin hänelle meiliä kysyäkseni minkä maan numero se on, kun ei ilman maan numeroa tietenkään voi ottaa yhteyttä. Tosin tiesin jo kun olin ottanut selvää. Mutta halusin hänen vastaavan minulle.

Hän ei ole vastannut meiliini. Ystäväni on facebookissa ja siellä nähnyt kyseisen rouvan vierailevan joka päivä facessa, eli kuitenkin nettiyhteys hänellä toimii.

Hän on tummaihoinen, ja ilmoittanut asuinpaikakseen Kotu. Pari kommenttia tuosta paikasta löysin, ihan positiivisia olivat. Joku oli kirjoittanut, että hän on ruotsalainen, mutta sehän ei ole mitenkään olennaista.


En tiedä mitä tehdä seuraavaksi, laitoin meiliä myös rent holiday homes osoitteeseen, ei vielä ainakan vastausta.
Lähinnä nyt askarruttaa luotettavuus, tähän saakka kaikki kokemukset vastaavista paikoista ovat olleet ihan ok. Nyt haluttaisi vaihtaa maisemaa, joten siksi uutta paikkaa etsittiinkin.

Taisi tulla aika sekava sepustus, sorry. Olisiko kenelläkään antaa vinkkiä kyseiseen ongelmaan.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Batler

      Moi,
      Kertomuksei perusteella vaikuttaa epäluotettavalta. Minä en maksaisi mitään takuumaksua etukäteen.
      Itse menen syyskuussa viikoksi Gambiaan majoitun Apartamentos Riyaniin Kololissa ja maksan majoituksen vasta perillä (266€) - kallis, mutta erinomainen paikka. Suosittelen.

      • kirrez

        Nyt sovittu rouvan kanssa että maksetaan vasta perillä, eli ei siis mitään ennakkomaksua. Ruotsalaisten ja saksalaisten kommentteja olen lukenut ja ovat tykänneet. Viimeisimmät kommentit tämän vuoden huhtikuulta. Asia siis siltä osin selvä ja jos ei paikka miellytä niin on myös kakkosvaihtoehto varalta. Ollaan oltu viimeksi Kololissa, sitä ennen sitä Brufutissa, Cape Pointissa ja nyt haluttiin vaihtelua.
        Tuntui vain alkuun kovin ihmeelliseltä systeemiltä, mutta nyt ei ainakaan rahaa menetetä. Rouva oli kyllä heti valmis siihen, että maksetaan vasta perillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe