Geokätköilystä Ingressiin

Laxorm

Geokätköily on kivaa, mutta mitä sitten kun lähiseudun kätköt ovat jo löytyneet, eikä ole mahiksia lähteä kauemmas etsimään? Kiinnostaisiko geokätköilymäinen peli, jossa kätköt eivät ole kertakäyttöisiä? Sellainen peli on Ingress!

Ingressin pelaamista varten tarvitset Android- tai iOS-älypuhelimen ja Google-tilin. Sovellus on ilmainen; pidemmälle päästäksesi sinun pitää vain luovuttaa puhelinnumerosi. Pelin alussa joudut valitsemaan kahden puolen välillä, mutta pelimekaniikan kannalta valinnalla ei ole väliä. Voit myöhemmin vaihtaa puolta, jos valintasi ei tunnu onnistuneelta.

Ingress johdattaa sinut lähistöllä sijaitsevien portaalien luokse. Ne on perustettu jonkin merkittävän ihmiskätten työn lähelle; moni portaali sijaitsee patsaan tai muistomerkin luona. Ne ovat oman tai vastapuolen pelaajan hallussa tai valloittamattomia. Kaikista niistä saat virtuaalisia tavaroita, joista on hyötyä omien portaaliesi valloittamisessa. Voit linkittää portaaleja toisiinsa ja muodostaa siten kenttiä. Tavoitteesi on kerätä pisteitä ja saavutuksia kohoten tasoissa. Olet alkuun heikko, mutta muutaman viikon ahkeran pelaamisen jälkeen sinua ei voi pidätellä. Siihen mennessä olet jo päässyt yhteyteen toisten pelaajien kanssa. Saat pelata peliä juuri niin kuin haluat.

Lisää infoa Ingressistä: www.valaistuneet.fi Nimeä ei pidä pelästyä, se on vain suora käännös toisen puolen nimestä. Pelaajat puhuvat vain sammakoista ja smurffeista värien mukaan.

4

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laxorm

      Enää ei puhelinnumeroa tarvita pelaamiseen. Juuri nyt on todella hyvä aika aloittaa Ingressin pelaaminen, sillä joulukuun alkuun asti pelaaja saa kaikista toimistaan kaksinkertaiset pisteet ja tasonnousu on huikean nopeaa! Kaikki Ingressin pariin!

    • magellani

      evvk

      • Laxorm

        Kiinnosti kuitenkin sen verran, että viitsit kommentoida.


    • löytlöyt

      Mutta mitä sitten kun lähiseudun kätköt ovat jo löytyneet? Sitten tulee taas uusia, roppakaupalla uusia, eikä saa ikinä lähiseutua tyhjätyksi. Masentavaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe