Kato Stalos, Koukouras hotelli

654321

Laitetaan nyt juuri matkalta tulleena palautetta kyseisestä hotellista kun en uudehkoja arvosteluita löytänyt.
Mainitaan nyt ensin että arvostelu on positiivinen vaikka ensimmäiseksi huoneessa tuli mieleen että mihin vanhaan murjuun sitä nyt on tullutkaan. Huone oli vanhahtava ja tuolit ja astiat eriparia. Huone oli kyllä siisti ja maalailtu nätiksi. Siivous toimi hyvin. Sängyt oli ihan hyvät. Ilmastointi toimi (7e/vrk). Hyvin ystävällinen palvelu. Sijainti oli ainakin meille tosi hyvä (rantaan lyhyt matka tien yli, mutta itse hotelli oli rauhallisella paikalla). Vieressä hieno minigolfkenttä. Lähellä useita hyviä ruokapaikkoja (mainitaan nyt Markos jossa hyvää perinteistä kreikkalaista ruokaa, täällä ei ruokalistoja vaan ruoat valitaan toinen toistaan houkuttelevimmista astioista keittiössä). Hanian keskustaan ei kovin pitkä matka (bussi 1,80e). Jumbo kauppaan ei myös kovin pitkälti (ei kuitenkaan mikään kävelymatka).
Aamiainen tuntui ensin pieneltä, mutta kyllä sisälsi kaiken tarvittavan (tuore leipä, kinkku, juusto, kahvi, tee, app mehu, jugurtti, hunaja, mysli, kananmuna, tomaatti/kurkku). Aamiaisen ottaisin uudella reissullakin.
Allasalue ei ollu kovin iso mutta ainakin meidän muksuille sopivan rauhallinen ja siisti. Meillä sattui huone/terassi altaalle päin ja muksut pääsi hyvin uimaan niin että vanhemmat oli terassilla. Allasbaarista sai kaikkea tarvittavaa vaikka emme siitä ostaneetkaan kuin muutamat jäätelöt ja juomat. Vapaita aurinkotuoleja riitti aina tarvittaessa (vaikka osa ne aamulla jo varasikin). Allas oli siitä kiva että se oli auki 21.00 asti ja muksut pääsi valaistuun altaseen iltauinille.
Auto tuli vuokrattua pariksi päiväksi (45e/vrk) ja auton sai hotellin viereen parkkiin.
4-5 vuotta sitten olimme Maleme Inperial hotellissa ja se oli kyllä laadussa ihan eri planeetalta (siis uudempi/parempi/isompi). Aamiainen ja ruoka oli siellä taivaallista verrattuna nyt ok-aamupalaan. Huono puoli Malemessa oli se että se on vähän syrjemmässä (ei niin paljon kauppoja/ruokapaikkoja). Ranta malemessa oli kivikkoinen joten hiekkarannalle oli vähän matkaa.
Jos tarkoitus on olla enimmäkseen hotellilla niin valisisin Maleme Imperialin (meidän reissun aikaan oli sama hinta kuin koukourasissa). Jos haluaa katsella ympäristöä ja syödä useissa eri paikoissa, Koukouras on hyvä vaihtoehto budjettimatkalaiselle.
Niin ja se lama-kreikka. Ei ainakaan meille sattunut mitään negatiivista. Emmekä missään Kreetalla huomanneet että mitään lamaa onkaan. Kohtelu hyvää (kaikki tosi ystävällisiä). Ruokaa, ostettavaa, bensaa, kaikkea sai. Hanian kentän remontti jatkuu mutta kaikki toimi siellä siitä huolimatta.

2

2031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miesvm86jk

      Olimme juuri myös koukouraksessa viikon ja päälimmäinen tunne on positiivinen. 450e hintaan viikko ei saa viiden tähden hotellia. Paikka on kivan pieni ja tunnelmallinen, paljon lapsiperheitä.

      Joku oli tuolla jossakin muussa viestissä sanonut että sängyt haisevat kissan kuselta, no me ei sellaista huomattu vaikka varmasti samat patjat ovat kuin 10 vuotta sittenkin, mutta petauspatjat ovat kyllä äskettäin uusittu. Jos patjoita alkaa oikein imppamamaan sänkyjen "hajuraon" välistä niin vanha puu ja sängynrunko siellä kyllä haisee, mutta se haju ei todellakaan sieltä nouse esille. Tyynyt olivat omaan makuuni aivan liian kovat ja korkeat, itse päädyin nukkumaan vauvatyynyllä.

      Uima-allasalue oli hyvä, meidän huone suoraan allasalueelle päin josta pääsi suoraan uimaan, tästä iso plussa. Siivous oli kuutena päivänä viikossa, ei sunnuntaina. Lakanat vaihdettiin kerran viikon loman aikana. Hotellin siisteydessä ei ollut moittimista.

      Bussipysäkki aivan 100m päässä hotellillta kissamos kadun varressa. Hotellin sijainti oli kyllä erinomainen, ei ison tien melussa, mutta kuitenkin aivan sen kyljessä, bussipysäkki tosiaan aivan hotellikadun ja kissamon streetin risteyksessä.

      Myös hotellihenkilökunta rakastaa lapsia, kuten kreikkalaiseen tapaan kuuluu. Joka kulmassaa joku tulee puristamaan vauvaa poskeata jne.

      Aamupala oli hyvin pelkistetty, ehkä lievä pettymys. Siellä oli sämpylää, juustoa, kinkkua, tomaattia, kurkkuja, kananmunia, paria myslilajia, marmeladeja, maitoa, hanavettä ja appelsiinimehua ja kahvia. Saattoi unohtua jotakin, mutta mitään pekoneja ja nakkeja on turha odottaa, mitä muissa paikoissa on ehkä tottunut. Mutta kyllä tuollakin sai mahansa täyteen. Täytyy kuitenkin muistaa että kyseessä on aika lailla hinnat alkaen loma aurinkomatkoilla. Plussana saa omistajaperheen sydämellisyyden, allasbaarin työntekijä oli erittäin mukava.

    • Anonyymi

      Itse nyt 2022 kesä-heinäkuuss Koukouras hotellissa. Ja samaa mieltä hotellista. Butjettimatkalaiselle hyvä mutta en tulisi uudelleen. Aamupala buffetista tosi pettynyt itse kun vaikutti niin pieneltä. Kuitenkin 2vk 100e.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe