Eräs tuttavani on ilman lupaani

nettikiusattu888

ladannut minun kuvani erään toisen henkilön kanssa ( hän itse lataaja ) sosiaaliseen mediaan. Olen huomauttanut hänelle, mutta ei ole tapahtunut mitään kuvan poistamisen suhteen. Hän kommentoi asiaan, jotta saa hän omia kuviaan ladata nettiin. Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua. Ja tässä kuvassa ja kuvan tarkoituksena on lievästi sanottuna minun hyväksikäyttöni. Kuva näkyy kaikkialle maailmaan. Mitä teen, kertokaahan?!!!!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Winkkis

      Ota nettipoliisiin yhteyttä, Fobba tai joku muu.

    • Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia..

      • nettikiusattu888

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.


      • nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        Totta. Ihminen monesti tekee vääriä tekoja saadakseen itselle jotain hyvää. Toivottavasti asia selviää!


      • mitäkannattaatehdä
        nettikiusattu888 kirjoitti:

        Ihan hyvä kuva minusta, sen suhteen ei valittamista. En vaan pidä sellaisesta kuin toisen ihmisen hyväksikäytöstä omassa harrastuksessaan yrittäessään nostaa omaa imagoaan ja saadakseen itselleen pisteitä minun avullani.

        No, huonot käytöstavat eivät useinkaan ole rikos. Ei kokonaisuutena kuitenkaan liene asia, josta kannattaa suurempaa melua nostaa. Ilmoita rauhallisesti mutta vakaasti kuvan postaajalle, että et pidä siitä, että kuva on laitettu, että se vaivaa sinua ja pyydä vielä poistamista. Jos ei suostu, lienee parasta tyynesti vain katkaista kaikki suhteet ko. henkilöön.


    • Minulla on ollut vähän samanlaista ongelmaa yksityisten kirjoitusteni kanssa. Paholaisen keksintö käyttää tietokonetta sosiaalisten tarpeiden tyydyttämiseen.

    • ytghfbv

      "Tottakai saa omia ja omassa omistuksessaan olevia kuvia ladata nettiin, mutta ei toisista ihmisistä, mikäli toinen ei halua."

      Olet väärässä. Mikäli kyseinen kuva on otettu julkisella paikalla, kaverillasi on siihen oikeudet (kuvan ottajalla ne on automaattisesti) eikä kuva esitä sinua esimerkiksi halventavassa tilanteessa, ei kuvan julkaisemisessa ilman kaupallista tarkoitusta ole sinällään mitään laitonta.

      "Mitä teen, kertokaahan?!!!!"

      Voit pyytää kaveriasi poistamaan kuvan. Jos hän ei pyynnöstäsi huolimatta niin tee, et voi asialle mitään. Kuvan julkaiseminen sinällään ei ole rikos.

      Mistään Fobbasta tai muusta nettipoliisista ei ole mitään apua. Winkkis ja herras_ukko77 ovat typeryksiä, jotka eivät tunne lakia.

      • Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..


      • ytghfbv
        herras_ukko77 kirjoitti:

        Niin..en ole väittänytkään mitään laitonta tapahtuneeksi. Tiedottaminen ja neuvonta on yksi poliisin perustehtävistä ja esim Fobba voisi antaa poliisin virallisen kannan asiaan myös lakia ilmeisen hyvin tuntevan ytghbv:n lisäksi..

        Täh?

        Aloittaja oli ilmeisen virheellisesti sitä mieltä, että kuvia ei olisi saanut julkaista, ja kyseli mitä voi asialle tehdä. Sinun vastauksesi aloittajalle oli "Fobba auttaa...ps:toivottavasti oli hyviä kuvia.."

        Miten Fobba voi aloittajaa auttaa? Kertomalla poliisin virallisen kannan, eli että mitään laitonta ei ole tapahtunut? Melkoinen apu. Kyllä kannattaa aloittajan kysyä.


      • Samaa mieltä, kannattaa kysyä niin saa virallisen vastauksen eikä tarvii pähkäillä enää siltä kantilta asiaa. Eikö? Ja se siitä..


    • Joppas

      Joskus vastaavat oman arvonsa tutevat syylistyvät kirstämiseen ollessaan itse määräävässä virka asemassa, joten mitä yhdestä kuvasta itsestään ja etenkin kun kuvan ottohetkellä vallitsi harmonia, sekä odotus orastavasta suhteesta, joka sitten ehkä päättykin ja siksi kuvasta piti tehdä kiistä kapula, jospa saisi poliiisin kostamaan puolestaan hylätyksi tulemisesta johtuvan karpulan.

      • rgedf

        Täh?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe