Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

EI JUMALAUTA!

ÄRSYYNTYNYT

Nyt kyllä lähtee pikku hiljaa järki. Yritän mennä nukkumaan 20.00 kun aamulla työ alkaa 5.00. Saatanan naapuri soittaa radiota täysillä, niin että kaikuu. Olen huomauttanut henkilölle muutaman kerran asiasta, mutta hän vain tokaisee ettei tiedä asiasta mitään. Huomenna sanon varmaan kämpän irti, kun ei isännöitaijäkään mitään tuolle melulle tee.

Pomo kysyikin töissä kerran työläisiltään että nukkuivatko hyvin yönsä. Kun hän näki minut, käveli vain ohitse. Tiesi ettei edes kannattanut kysyä.

16

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esimerkinnäyttähä

      Saatana samalla mitalla takaisin.

    • hiljaista_on_kyllä

      Korvatulpat varmasti auttaisivat.

    • KelpoMuna

      Helppo ratkaisu. Soitat illalla ovikelloa, kun avaa, kävelet sisään retkikirveen kanssa, lyöt poppikoneen päreiksi, ja ystävällinen naapurisopua nostava "seuraava lyönti on otsalumpiossasi" toteamus. Sillä loppuu.

      • reaalimaailmassa

        Tuosta ne ongelmat vasta alkavat.


      • KelpoMuna

        Meillä Hertsikassa loppus heti möly, kun toimin näin. Päinvastoin, vielä tervehtivät rapussakin kohteliaasti. Narkkarit ei välitä huomautuksista ja häädöistä, mutta fyysistä voimaa ja uhkaa ne uskoo.


      • on_teillä_unet

        Niin tai sitten pääset hengestäsi. Toisena vaihtoehtona on se että häkki heilahtaa ja maksat vahingonkorvauksia.


      • KelpoMuna

        Niinpä. Mutta hiljaista on ollut naapurissa.


      • makeetaMenoa
        KelpoMuna kirjoitti:

        Meillä Hertsikassa loppus heti möly, kun toimin näin. Päinvastoin, vielä tervehtivät rapussakin kohteliaasti. Narkkarit ei välitä huomautuksista ja häädöistä, mutta fyysistä voimaa ja uhkaa ne uskoo.

        Moottorisahalla oven läpi lätkämolarin naamari päällä ja rupeaa nistitkin kuuntelemaan kun terä ulvoo silmämunan edessä....


    • aloittajalle_vinkki

      Kannattaa vaihtaa duuniin, jossa mennään nukkumaan vasta aamulla klo 5.

    • riskionrumaa

      Tuntuu, että nykyisin joka kerrostalossa on vajakkeja häiriköitä naapurina. Joko suomalainen nuori bailaaja, mielenterveyspotilas tai nisti. Tai somali / muu ns. mölyapina.

      Ei todellakaan ole hauskaa valvoa öitään, mutta tiedän kokemuksesta että vaihtokaan ei ratkaise asioita helposti vaan huonolla tuurilla tulee samanlainen häirikkö naapuriksi. Vuokratalossa edellinen vuokralainen voi kertoa rehellisesti ennen asunnon ottamista sen, jos sattuu olemaan naapurissa häirikkö. Sen sijaan omistusasuja harvoin sellaista tunnustaa, ei myöskään asumisoikeus-asukas (joutuu maksamaan 3 kk vuokravastikkeen jos ei saa heti tilalleen uutta asumisoikeusasujaa).

      • dabsdbs

        Tuota en ole muuten oikein ymmärtänyt, miksi vuokra-asujatkin harvoin tuntuu sanovan suoraan että "tää kämppä on ihan perseestä", vaan kehua pitää kuin omaansa möisivät? Tähän olen törmännyt kunnan vuokra-asuntoja hakiessani, kun senhetkiset poistumassa olevat asukkaat esittelevät kämppää. Kyllä itse ainakin aion sanoa suoraan, että kämpän äänieristys on ihan olematon ja ei kannata muuttaa ellei sitten satu olemaan puolikuuro ja naapurien tömistelyt ja kusenlorinat keskellä yötä ei häiritse.

        Ei koskaan enää kerrostaloon.


    • RautakaupastaKöysi

      Vedä itsesi hirteen niin loppuu huolet. Ei tarvitse mennä enää edes töihin.

    • AmokMan63v

      Mie juaksen aamokkia rapussa kulli suorana, kiljun et nyt mut tapetaan, heti aamukolmelt ilmavvaatteit, mut ei oo hoitajii löytynnä. Tosimmul on kirves käjes ni ei kandee puuttuu mun kulliin.

    • MogadishuBoy

      Laita nettiporno täysille ni ei kuulu naapurin kiljunta.

    • stadin_säkki

      klo 20 0n normaali Aika tehdä normaaleja elämishommia kuten kuunnella muskaa kovaa. Hiljasuus yleensä klo 23 tai 22. Hanki korvatulpat tai laita kelloradio soittamaan rauhaisaa klassista taustalle se peittää melun. Jos ei käy muuta korpeen.

    • komppaan

      Piti juuri vastata tähän mutta stadin-säkki ehti ensin.
      Ei kaikki naapurit voi elää sen mukaan, minkälaiset työvuorot kenelläkin on. Osa on töissä yöllä ja osa aamulla, joku haluaa nukkua päivällä ja toinen illalla ja kolmas yöllä. Itse jaoin aikanaan hesaria, herätys oli 1.30 eli menin nukkumaan klo 20 maissa. Ei muuta kuin tulpat korviin, hyvin nukkuu. Sitten koitin siinä klo 15-16 vedellä pienet päikkärit päivätyön jälkeen.

      Hiljaisuus on yleensä sovittu klo 22-23 ja sitä ennen ei tarvitse hissukseen elellä. Monet nuoret viedään ja tuodaan harrastuksista vasta klo 21-22 ja sitten alkaa kotihommat. Suihkut ja tehdään vähän ruokaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe