kriisiä aina vain parisuhteessa

puukila

saammeko asiat selvitettyä oltu vasta muutama vuosi emme tunne kunnolla toisia ja se aiheuttaa tietenkin monellaista kummastusta ,välillä menee ok mutta sitten ykskaks napsahtaa ja riita tulee,näetkö meidät muutto puuhissa ehkä kihloissa vai mitä näkyypi kiitos vastauksesta:)

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Kurkkaan tän ja sit meen tonne rantaan katteleen onko mun vankkuri tullu jo laivasta

      Mennyt
      Sulla on kyllä ollu voittajafiiliksiäkin, mut sun on niittenkin keskellä ollu pikkusen vaikea sisäistää tiettyjä juttuja ja etenkin sitä, miten tässä nyt kannattaa itteensä likoon yhtään enempää pistää. Tässä on ollut aika kovaa kilpailuakin ja se jonkin verran on aiheuttanut tyytymättömyyttä. Sulle on myös ehdoteltu vaiks mitä, mut kaikkien näitten keskellä se, mitä olet o saanut aikaiseksi - siitä sun kannattaa olla ylpeä.

      Nyt
      Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen otakin ailahtelevaa, levottomuutta aiheuttavaa, ota palon itekses pohdit ja tässä tää erakon kortti, myös kannustaa niin tekemään, että ottaa sen ärjen lampun käteen ja tutkailee asioita. Täällä on kyllä onnistumisen kortti, mutta jos onnistua meinaat - sinulla on ohjakset käsissäsi. Muutoksia alkaa jo tapahtua a niissä otat hirveen taakan kannettavaksesi. Muutos on tulossa ja se voi olla isokin. Nyt ois osattava päästää vanhoista - kannattamattomista asioista irti ja kääntää uusi puhdas sivu elämässä. Kuoleman kortti nimittäin neuvoo, että ellei mikään vanha (kannattamaton) kuole, ei mikään uusikaan voi syntyä.

      Tulee
      Virkamies tai sitten joku henkilö, jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta. Menestystä. Aurinko alkaa paistaa, silti stressaat ja susta tuntuu ettei haasteista tuu loppua koskaan. Tässä on vaaleahko aikuinen mies ja aineellisiin asioihin liittyvät jutut.
      Jotakin on tulossa vääjäämättä (voitonvaunujen kortti kertoo sotasankarista, joka tulee voimalla ja voitokkaana) Tämä myös on liikehdinnän kortti, matkustelua, muuttoa tms.. jokin viesti on tulossa, joka vie sinut tällaisten asioitten keskelle. Eron kortti/eroon pääsemisen kortti tai sitten tässä kuviossa on 1 asia liikaa, ristiverinen nainen ja tää nyt kysyy jonkun verran sinulta voimia ja koet tullees selkäänpuukotetuks, toisaalta kumminkin - se luo outoa balanssiakin kaiken tän keskelle.
      Sun elämääs alkaa hallita vakaus ja se, että etenet asioissasi vakain aikein vaikka kuinka ympärilläs kuohuis, riidoiltakaan et välty - kuitenkin tietynlainen uusi toivo nostaa päätään ja oot niin mahdottoman onnellinen kun luottamuksesikin alkaa palailla tässä erittäin vaikeassa asiassa TAI tämän vaikean asian läpi käytyäsi.
      Joku ystävä, jota harvemmin tapaat, pikkusen oot varpaillas tän suhteen tai sitten saat vaan tilaisuuden vetää henkeä.Taitaapa olla tuo ensin kuvattu, sillä jokin uutinen tulossa jonka takia vaivut ajatuksiisi, kun häly ympäriltäsi laantuu. Älä liiaksi kuitenkaan jää aatoksiisi. Täällä on joko perintöasiat tai sitten suuret summat rahaa ja työn/opiskelun kortti ja nyt kannattaa pitää tässä matalaa profiilia.
      Jokin pitkään kestänyt juttu, on menossa ihan hyvään suuntaan - olkoonkin vaikka se sua ahistaakin. Kaikelle on aikansa, niin myös sinun vastoinkäymisillesikin. Tulossa uutisia, joitten tiimoilta koet itsesi voittajaksi ja se luo harmoniaa, tullessaan päivän valoon.
      Tässä on joku nainen (en tiä kannattaisko hirven paljon häneen luottaa) kummiskin lähette viettämään tyttöjen iltaa ja tähän tuli vaaleahko aikuinen mies, jonka kanssa vois olla joku juttu (uus mahdollisuus, uus alku) tässä on myös joku vaalea nainenkin ja se, että käy niinkun pitääkin. Oot pikkusen tilanteitten armoilla tässä.
      Tästä vois tulla juttu, jossa tunne on molemminpuolinen, mutta sitten jokin saattaa olla peräti ravistelevaakin tässä ja nyt on hyvä kattoo vain ne faktat missä mennään. Jotakin saat kuulla jostain harvemmin tavatusta ystävästäsi myös, vaalea aikuinen mies ja sitä, ootko valmis nyt tähän juttuun ite? Tää voi juontaa tuonne sun aikasempaan juttuunkin, sillä pikkusen joudut puntaroimaan asioitas uusiks ja tekemään ratkaisuita. Kuitenkin sulla on uus päättäväinen asenne tässä ja oot kokemuksesta viisastuneena sujut oman ittes kanssa. Jonkun ajan kuluttua tulee jotakin perheeseen liittyvää, jotakin joka saa sydämes läpättämään. Tää voi tulla sulle täysin puskista ja sun pitää tehä taas valintoja, mutta kotis on oikeinpäin ja jokin rahasopimusasiakin tässä on. Vaalea nainen ja tämä on sinun kohdallasi yhden vaiheen loppu ja uuden alku. Tuo vaalea nainen voi kuvastaa myös lämminhenkistä kypsää naista, äitiä, mummua tms.. voi kuvastaa myös jollain tapaa hedelmällisyyttä, mutta kuitenkin sinä vihdoin olet onnellinen ja saatat saada jopa kutsun jonnekin sosiaaliseen tapahtumaan, joka itsessään on sinulle antoisa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe