Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Keski-Suomen kansanedustaja

hohhoijjaajuu

..ehdottaa että pakolaiset sijoitettava Ahvenanmaalle!

Menisi ihmeessä itse Ahvenanmaalle neuvottelemaan ideastaan, voisi olla että ei ehtisi valita paattia mihin hyppää vaan kelpaisi kiulu kuin kiulu että karkuun pääsisi.

Kukapa loppujen lopuksi enää hänen ehdotuksiaan edes vakavasti ottaa? En ainakaan minä, turhaa huulien heiluttamista, eikö yhtään parempaan kykene? Ei varmaankaan koska on vaan perehtynyt pölkyn tyvestä latvaan.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teukkajyrää

      Hyvä ehdotus siinä missä joku toinenkin.
      Vihreät tietää kerrostalosta sanoa kuinka monta sutta ja karhua meillä saa olla. Ay-väki tietää että parempi neuvotella firman lopettamisesta kuin palkan alennuksista jne.

      • hohhoijjaajuu

        Onko sinusta Vihreiden ehdotus tuossa asiassa hyvä?

        Mistäs se susien ja karhujen määrä pitäisi sanoa? Pitäisikö mennä Myrkyn kylän torille ja sanoa se sieltä vai Pielaveden lepikontorppaan julistamaan tätä tietoa, eiköhän nämä luvut määräydy susien ja karhujen elinpiirien mukaan suhteutettuna Suomen pinta-alaan.

        Ay-väki taas ottaa huomioon varmaan kaiken muunkin eikä pelkästään työntekijöiden palkkoja.

        Miksi pakolaisia ei voisi sijoittaa kaikkia sinne missä sinä asut ja sinunkin asuntoon varmaan mahtuisi yksi pakolainen tai sopu tilaa antaa eli kokonainen perhe asumaan luoksesi, käykö?

        Teukka ei vaan keksi mitään fiksumpaa älynväläystä pakolaisasiaan. Ottaisi Teukkakin huomioon sen kuinka Suomea ja Suomen pakolaisia autettiin sodan aikana, nyt on aika auttaa esimerkiksi Syyrian ihmisiä jotka pakenevat sotaa.

        Teukka ei näe muuta kuin sen että itsellä kun vaan rahaa, ruokaa ja lämpöä jne. niin se on hyvä ja muut saa pärjätä omillaan. Erittäin itsekästä ajattelua, tuollaisille toivon että joutuisivat itse sellaiseen tilanteeseen että kaipaisivat kipeästi apua ja tukea ja itse asiassa sitähän Teukka on saanutkin kun häntä on kannustettu ja äänestetty ja tässä kiitos niille jotka välittää myös pakolaisista ja ymmärtää heidän hädän.

        Miksi Ahvenanmaa? Varmaan tulisi Teukalta tyhmä vastaus.


      • vrvwef

        Hah Hah! Vai että Teukka jyrää? niin kuin tuo eräs pösilö nimimerkkinään käyttää, jyrää korkeintaan kapakoissa mutta järkevää ideaa ei hänen aivoistaan lähde, aivan pelkkä rivintäyte-kansanedustaja.


      • TUUthasie
        vrvwef kirjoitti:

        Hah Hah! Vai että Teukka jyrää? niin kuin tuo eräs pösilö nimimerkkinään käyttää, jyrää korkeintaan kapakoissa mutta järkevää ideaa ei hänen aivoistaan lähde, aivan pelkkä rivintäyte-kansanedustaja.

        vrvwef ! tulisit edes sinä järkesi ja ajatustesi kanssa ideoimaan ja aloituksia tekemään . Toisten parjaamisen hallitsee höppänämpikin poskisolisti .


    • teukkajyrää

      Varmaan syytätte Teuvoa kun keuruulaiset laittaisivat pakolaiset myös Ahvenanmaalle.
      Vai voiko ajattelultaanTeuvon tapaisia viisaita päättäjiä olla enemmänkin :).

    • AStenvall

      Teuvon ehdotusta ei ole tarkoitettukaan ahvenanmaalaisten tai eduskunnan käsiteltäväksi, vaan hauskaksi heitoksi omien äänestäjien iloksi.
      Muutenkin näihin Keski-Suomen persukansanedustajiin sopii Nummisuutarien Martan repliikki: "On siinä mulla kaksi poikaa, toinen tässä ukulina edessäni pällistelee ja toinen, vallassa riettauden hengen kylästä kylään kekkuloittee."

      • mölötkeskisuomalaiset

        No ei tietenkään, Teukka onkin sellainen tyhjän nauraja, tuollaisilla asioilla ei pitäisi edes vitsailla mutta jotkut hönöt ne huumoria viljelee toisten kustannuksella, hönöä porukkaa.


    • SiljaViking

      Ahvenanmaalla asuu enemmän ulkolaisia ( ei ruotsi / suomi äidinkielenä ) kuin suomenkielisiä !

      Voisiko joku ottaa asioista selvää ensiksi ? - ja sitten kertoa tosiasiat ja se meille muillekkin !

    • de3edw

      Kukapa täällä on edes muuta väittänytkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe