4smile autatko

Huoliaainavaan

Olet monta kerta nähnyt minulle KIITOS ja hyvin. Nyt rahaasiat ja rakkaus masentaa. Miten käy vaalea nainen?

10

147

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   palaan jossain vaiheessa, voimia..

   • Huoliaainavaan

    kiitos voitko katsoa miten käy?


   • Huoliaainavaan

    Nostan


   • Huoliaainavaan

    nostan


  • 4Smile

   Muutama kortti..

   Uusi tilaisuus/mahdollisuus, joko harmonian löytymisessä, tai sitten romanssissa - kummassakaan näissä, et kauheen suurta menestystä aiemmi9n oo saanu :(. Sit joku uutinen, joka tuo tullessaan tyytyväisyyttä/mielenrauhaa ja tässä on kyseessä, joko sinulle rakas ihminen tai ihminen, josta tulee sellainen.
   Jotenkin kuitenkin, oot tilanteitten armoilla ja sinulta kysytään aika paljon voimia näissä ja sinä - luonnollisesti, olet erittäin stressaantunut. Ellet ole vaalea nainen, ni sitten tässä on joku sellainen, saattaa olla kotipiiristäsi ja jokin sellanen tilanne tässä on, että nyt kannattaa pitääjalat maassa ja järki päässä.
   Tässä on aineellisia asioita ja arvojen uudelleen asettelua, mutta myös uskoa huomiseen ja rakkauteen, olkoonkin vaikka sen uskomisessa on omat ristinsä kannettavana. Tässä on ristiverinen aikuinen mies ja joku ratkaisu mikä pitää tehä

   Rahasopimusasioissa joku muhkean puoleinen riita/suuttumus. Tässä on työn/opiskelun kortti ja sitä, että alkaa auringonvalo pilkistellä tässä. Olkoonkin vaikka kilpailu tässä on kovaa ja joku harvemmin tavattu ystäväsi, koko ajan sotkee asioitasi

   Maailmalta kiirii uutisia, jotka saavat sinut peräti onnelliseksi ja asioissasi onkin tapahtumassa iso muutos - vaikket sitä millään vielä itse uskokaan. Nyt kannattaa jättää vanhat, kannattamattomat asiat, sillä vihdoin ja viimein - oikeus tapahtuu. Tässä on joku vaaleahko aikuinen mies uutisineen ja tähän voi jollain tapaa liittyä myös viranomainen ja tämän tapahtumasarjan myötä, kun pöly ympäriltäsi laantuu - vaivut ommin ajatuksiisi ja alat haaveilla tulevasta ja tähän liittyy tuo vaalea mies ja sinulla on vihdoin kaikki syy iloon ja juhlaan. Menestystä, balanssia vaikka joku ristiverinen nainen yrittääkin kapuloita rattaisiin tökätä.
   Kotiasiat kunnossa, vaikka sun ajatuksias vainoaakin joku paljastus, josta haalit hartioilles huolia ja pelkäät jääväs taas sivusta seuraajaks. Pelkäät kyllä ihan turhaan - sillä nyt on sun vuoro onnistua. Tulee joku yllättävä tieto, joka luo sopusointua/anteeksiantoa/pyyntöä tms.. Itekses kumminkin pohdit asioita paljon ja tilanteet on aika liikahteluherkkiä. Tässä kummittelee joku akka, joka pahimmassa tapauksessa estää etenemisesi. Tukeudu nyt tosiasioihin, eikä juoruihin, sillä jonkin ajan päästä uusi toivosi alkaa nostaa taas päätään ja alat suunnitella tulevaisuuttasi jonkun henkilön kanssa, jonka kanssa koet syvää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Tämä kuule kannattaa ottaa tosissaan ja käydä läpi, sillä tässä pitelet itse, niitä onnistumisen avaimia. Ellet, ni saat syyttää vain itseäsi, sillä tilaisuuteen tarttujia on kyllä (vaalea nainen). Elä pilaa tätä nyt!

   • Huoliaainavaan

    Kiitos sinulle taas 4Smile että jaksoit katsoa. Kyllä niin raskasta tämä elämä. Valoa vois tulla välillä minulle.


   • Huoliaainavaan

    Hei kiltti 4smile rahasopimusasioissa miten käy? Tulevaisuus näit jonkun henkilön kanssa, voitko vähän kertoa hänestä?


   • Huoliaainavaan

    Nostan


   • 4Smile

    Täällä on ollut jokin asia, joka on repinyt sinua - tai sinusta on tuntunut, ettet millään kykene venymään enää yhtään enempää, vaikka sinä itse kumminkin olet hyvin pitkälle ratkaisijana ollut. Hallitsijat kuvaa yleensä hedelmällisyyttä, miksei luovuuttakin. Tässä kuitenkin ajattelisin niin, että alkaisin olla jo valmis tekemään muutakin kun aina murehtimaan ja niin ollen oot kasannut hartioille ihn liian suuren taakan kannettavaksesi. Kuun valossa elävät unet ja intuitiota ja ehkä teet Tästä asiasta ihan liian vaikean - vain miettimällä näitä liikaa.

    Tähän tuli nyt, että Sun kotiasioitten pitäisi olla kääntymässä oikeinpäin ja jossain isoon rahasumman liittyvässä asiassa, jossa sinua on jopa huijattu - tapahtuu oikeus. Tasapainoa ja sitä tuo maailmalta tähän asiaan kiirivät uutiset. Tämä myös, on yhden aikakauden loppu ja uuden alku ja tuo uusi alku, tuo mukanaan sinulle toivoa paremmasta.
    Jokin yllättävä tieto tulossa ja sitäkös sitten alat taas pähkäillä. Käännellä ja käännellä.. joku hirveän vaikea asia, josta joko pääset eroon - tai se on lopullinen niitti. Luottamustaso on koeteltu tarpeeksi ja riittävän kauankin jo ja se aikalailla on sinua nyppinytkin.
    Ristiverinen nainen ja tosiasioitten hyväksymistä, mikäli aiot harmoniaa löytää. Työasiat näyttäisi olevan suotuisten elementtien alla, mut miks Tässä on joku vaalea ahdistunut nainen?
    Uusi tilaisuus koittamassa ja tää tulee sulle kyllä niin purkista kun voi tulla


   • Huoliaainavaan

    Kiitos ihanaa 4Smile kyllä mietin koko ajan ihan liian paljon milloin tämä rahaasia selviää meneekö vielä kauan?
    Uusi ihminen tullut vihdoin mun elämän voitko vielä katsoa hänet voinko luottaa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   129
   5836
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2574
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1259
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1127
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1119
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1079
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   389
   1016
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   897
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   841
  Aihe