Aihe

Vihaan vaasaa

Öaödldll

Ei mulla muuta. Haluan pois

17

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vaasabäst

   Etkö pidä? Mikä siinä nyt on vikana?!

  • niinhelppoaseon

   Noh, mikset lähde? Kyllähän noita kaupunkeja maailmassa riittää. Elämä sen sijaan on vähän liian lyhyt roikkuakseen paikassa, jossa ei viihdy. Tee itsellesi palvelus ja vaihda maisemaa.

  • Tiedäntunteen

   Hukkasin pari vuotta elämäni parasta aikaa kyseisessä perslävessä. Joka päivä vitutti, masensi ja ahdisti; ei ollut kavereita eikä opiskelukaan kiinnostanut. Suuri virhe oli sinnitellä siellä väkisin eikä lähteä heti ekan syksyn jälkeen takaisin kotikaupunkiin. Sain Vaasasta vuosia kestäneen vakavan ja lamaannuttavan masennuksen mukaani.

  • Gfldlflglflx

   I feel you bro or sis.. Itse koin et he jotka pääsee sisäpiirii pärjää (siihen en halunnut lähteä)

  • Napanuorakiinnivarmaan

   Ei se siitä kaupungista kiinni ole, kaikista vaan ei ole kotoa lähtijöiksi...

  • Fndbdkdjz

   Elämä on täynnä valintoja. Itse jätin Vaasan paikan väliin, koska haluan lähemmäs pk-seutua opiskelemaan (Turku,Tre,Aalto). Nyt vituttaa kun kaverit aloitti jossain päin Suomea opinnot, mutta kyllä tämä vielä iloksi muuttuu kun vuosi lähenee loppua ja pääsykoekirjat alkavat taas kuluttamaan aikaani. Muuta pois ja hae keväällä muualle.

  • ilonpilaaja

   Vähän samat fiilikset koko kauppiksesta. Onko joka paikassa pelkkää bilettämistä? Ainakin tuntuu että on. Ainoa keskustelun aihe on kännääminen ja bilesekoilu. Porukka ihan innoissaan jostain noloista haalareista. Ihan uskomatonta kuinka oikein painostetaan ja kannustetaan ryyppäämään, mitä enemmän sen parempi. Itse taisin tippua heti porukasta kun en mennyt ensimmäisiin ryyppäjäisiin, enkä tullut aamulla myöhässä seuraavalle tunnille, eikä ollut mitään hauskaa kerrottavaa siitä kuinka heräsin oman oksennuksen keskeltä ja nukuin 2 tuntia...

   • Asdfgghjuidl

    Joo itellä ihan samat fiilikset. Missä on kaikki rahanahneet kapitalistit? Tuntuu että ketään ei kiinnosta koko ala yhtään. Ainoa mikä on mielessä on se miten paljon voi ryypätä ja tuhlata.


   • ilonpilaaja

    Vielä vähemmän sellaiset ihmiset kiinnostavat, kaikkein typerintä sakkia.


   • rohveessori

    Varmaankin vain jotain alkuhuumaa tuo biletys ja pelkästään siitä puhuminen. Eiköhän porukkaa ala kiinnostaa se opiskelukin kunhan kurssit lähtevät kunnolla käyntiin. Toisaalta turha kuitenkaan odottaa että sittenkään homma olisi pelkkää pänttäystä ja uran luontia, sillä yliopistoaloista kauppiksessahan tunnetusti on helpointa saada n noppaa, joten tilaa jää myös "tuulettumiselle" (siitäkin huolimatta, että luonnollisesti aloilla, joilla n opintopisteen saanti vaatii enemmän työtä kuin kauppiksessa n opintopistettä vaativat, on tod. näk. laadukkaampaa opiskelija-ainesta).


   • birdistheword

    Mä en viitsi sen vuoksi juoda, että se lähtee aina käsistä. On taipumusta alkoholismiin, jos juon niin juon liikaa. Minusta tulee itsemurha-altis, näen harhoja, psyyke sekoaa muutamaksi päiväksi yms. Pitänee vetää jotain uskis-linjaa ettei tarvitse selitellä.


  • AALTO12412512

   Joku kysyi rahanahneista kapitalisteista. No ne on vittu Aallossa. Tuliko yllätyksenä teille maaseutulaisille? Sen siitä saa kun hakee kouluun johon pääsee kuka vaan.

  • AALLONWAHLROOS15

   On täällä Aallossakin näitä vitun janareita. Oikeita yksityistäjä-rahoitushärkä-kapitalisteja on vain kourallinen. Sekin onneksi riittää dominoimaan koulua.

  • Tulevanörttityttö

   Ajattelin olla siellä kauppiksessa se absolutisti nörttityttö. Lukiossa olin se tunnilta lintsaava alkkis ja se elämä ei sovi ja on takanapäin. Lyöttäydyn johonkin nörttiseurueeseen, miehet ja naiset käy. Onko?

  • Masterofeco

   Älkää olko noin pirun vakavia :D Olette valinneet alan jossa ihmissuhteet ja kommunikointitaidot ovat tärkeässä roolissa. Muistakaa siis myös tutustua muihin ja jutella mukavia olusen äärellä.

  • Linjanvaihtaja

   Mun elämäni tähän asti paras päätös on ollut muuttaa lähemmäs Vaasaa ja hakea sinne opiskelemaan. Ala vain oli väärä, se pitäis vielä onnistua vaihtamaan.. Mä siis haluaisin liiketalouden puolelle ja ei, ryyppääminen on täysin poissuljettua eikä kiinnosta pätkän vertaa. Mulla on jo ikääkin lähemmäs 30 ja elettyä elämää takana enemmän kuin välttämältä tarttis. Mä voisin mielelläni liittyä tähän "nörttityttöjoukkoon", mikäli onnistun itseni litan puolelle tunkemaan :D Mä en täältäpäin tunne ketään, että ystävät ois kyllä ihan tervetulleita :)

  • vaasalainen36

   Vaasassa on ihan kivaa. Kyllä ne bileetkin hellittää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   15334
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13183
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   614
   8803
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   129
   5787
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5414