World Child News. Good Mother. Hyvä Äiti.

AllaRauhanenPetriOinonen

Haetaan hyvän äidin mallia.

Ken väittää tuntevansa alan, että osaa piirtää kuvan Suomalaisesta realismista ja Globaalista tarpeesta, mikä, minkä oloinen, näköinen on Hyvää Äiti.

Onko hänellä isot rinnat?
Onko hänellä kärsivällisyyttä?
Onko hänellä rajatonta rakkautta omiin lapsiin?
Aina valmis auttaa, aina lähellä, aina rakastaa.

Joka ei välitä maailman mammoonasta: rahasta, vallasta, paremmuudesta.

Joka on vain oma itseensä, joka ei halua olla muualla, kuin vain oma itse, oman perheensä kesken.

Jonka lapset ovat maailman onnellisimmat ihmiset.
He eivät sairasta, he nauraavat ja ovat spontanneja toimeissaan.
Somalialaisilla on vähän samanlainen mentaliteetti, että he eivät aikailee, vaan ovat luonnollisia, Maa Äidin lapseja.
Luonnollisuus on älyä, viisautta, rakkautta, taitoa, elämää....
Luonnollinen hyvyys ei tunne pahuutta, vaan ihminen on vapautunut, eikä pelkää.
Sairaudet ovat sairauksia, mutta sitä ennen tulee onnellinen elämää, jota koetaan joka hetki.
Luonnollisuus on myös rakkautta seksuaalisuudessa.
Luonnollinen seksuaalisuus ei tunne perverssiä, koska sellaiselle ei ole tarvetta, koska kaikki elämässä on hyvin, eikä muunlaiselle olemassaololle ole tarvetta.

Onko elämässä kiellettyä olla toimeton onnellinen?
Tutkimusten mukaan alkuperäiskansat tekevät työtä neljä tuntia päivässä mm. hankkivat ruokaa yhdessä, jonka jälkeen he lepäävät ja seurustelevat.
Nykyihminen neljä tuntia lepää ja koko päivän raataa kuin hevonen.

Emme näe lapsiamme.
Emme tunne itseämme, koska omakuva syntyy omasta perheestä, mitä ovat lapsemme, isovanhempamme, kodimme, maamme.
Omakuvamme on vääristynyttä ja me jaamme tietoisuutemme kaikkien läsnäolioiden kanssa. Siksi nykymeitä joskus ahdistaa kun vieressä on sellaista mentalitettiä, jota emme hyväksyy, vaikka Rainbow 2000 on täyttä Globaalista Rakkautta, johon on vielä pitkä matka edetä. Vesimies vasta alkoi. Olemme kolme vuotta vanhoja. Onneksi olkoon.

Kun vanhus katselee ryppyjään ja miettii, että onpas hän vanha, niin hänen pitäisi jo todeta, että selviytyi kolmevuotiaaksi. Nyt on aika aikuistua.
Toisaalta aikaa ei ole olemassa.

Minä ikävöin lapsiani. Minä ikävöin ihmistä, jota katsoa silmiin ja kertoa kuka olen tai tuntea häntä vieressäni; lasta, joka tulee ja koskettaa päätäni, tahtoen jotakin vanhemmaltaan. "Isi!" - huutaa rakastaettu. "Äiti!" - kutsuu kullanmuru.

Minne on kiire? Huomenna EI ole työtä. Huomenna EI ole autoa. Huomenna EI ole huomenna. Tänään voimme vielä halata ja keskustella. Piirtää ja laittaa ruokaa....

Kuka on hyvää Äiti joka osaa vastustaa isoja pukuherroja, jotka tahtovat pahaa? Kuka on oikea Äiti, joka sanoo suoraan päin vaaraa ja estää sitä. EI, ÄLÄ!! MENE POIS!

Kuka on sellainen Äiti, joka osaa ja voi kaiken!? Hän muuttaa sateen auringoksi, hän ruokkii perheen, hän pitää lämpimänä, hän opettaa elämää, eikä hän koskaan jätä lastaan. Hän tuoksuu hyvälle, häntä on ilo katsella ja kuunnella. Mikään armeija, mikään peto ym. pärjää hyvälle Äidille.

Kun sait hyvän äidin osakseen, niin et voi katua elämäsi.

Maailmasta tulisi parempi paikka elää kun puhumme, tahdomme hyvää.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PetriOinonenWCN

      Samalla tavalla kuin professori ymmärtää itseään, maailmaa opiskelemalla, luennoimmalla, tutkimalla, niin Hyvää Äiti oppii Elämän Pyhyyttä olemalla Hyvää Äiti, olemalla perheensä suojelija. Kyseessä on elämän missiosta ja tehtävästä, mihin kukin on syntynyt.

      Ei ole syytä kateuteen, vaan kun ymmärrämme kukin oman missiomme, tulemme onnellisiksi. Olemme rajallisia, omassa elämässämme. Meille on suotu yksi tehtävä, jota ajamme kunnes opimme. Toisaalta elämä on rajatonta.

      Kohdista tarmosi syyhyn, miksi synnyit ja voita sen. Kun teet sen, niin laajenna itseäsi rajattomasti. Rakkaudella ei ole rajoja jopa kuoleman edessä. Kun tajuat itseäsi, niin pääset rajattomaksi.

      Elämä on pyhää ja jokaiselle on jaettu tasaarvoisesti kaikkea. Presidentti on yhtä tärkeää kuin Hyvää Äiti. Hyvää Äiti hoitaa koko valtakunnan, sillä hän on niin suuri. Hänen ei tarvitsee olla presidentti, ollakseen suuri. Hänen rakkautensa laajenee ikuisesti ja muuttaa elämää. Sellainen on Hyvää Äiti.

      Ei äly, ei voimaa, vaan Rakkaus. Se tekee Äidistä parhaan.

    • PetriOinonenWCN

      Kun Rakkaus on kunnossa, niin älyä syntyy ja fyysistä voimaa. Niistä ei kannata olla huolissaan, ainoastaan rakkaudesta.

      Kuolemme onnellisinä rakkaudessa, sillä jatkamme tuonpuoleisessa rajattoamasti, sillä tiedämme, että oppaamme ja rakastetumme ovat kaikki odottamassa meitä siellä jo. Voimme jatkaa seikkailuja...liukua pois...

      Maapallo on Rakkautta. Se on yksi kirja, jota kun opimme tuntemaan, niin siirrymme eteenpäin. Kosminen evoluutio on symmetristä ja loogista ja se jakaantuu energiavirtojen mukana, kuin valtameren vesivirtaukset ympäri kaunista Universumia.

      Ihmisen silmä näkee kosmoksen mustana, mutta todellisuudessa se ei ole sellainen, vaan se on täynnä väriä. Väriä näemme sydämmellä. Kosmos on täyttä psykoosia, unta. Sielu matkustaa siinä ja kun sielu päättää inkarnoitua, niin se unohtaa itseään, koska fyysisen kehon kasvu altistaa sielua aistille, joka on tietoa ajasta ja paikasta. Impulssi ja aisti on niin voimakas, että me unohdamme mistä tulemme ja alamme elää tätä todellisuutta missä elämme.

      Synnymme, jotta tietäisimme, mitä on Ikuisuus ja että oppisimme mitä on Kosmos. Synnymme missioon ja vapauteen.

      Rakkaus on ikuinen pyhää määre. Ei kipua, ei pelkoa, ajaton ja rajaton.

    • jokinon

      Mistä uskonjärjestöstä tässä on kyse?

      • AllaRauhanenWCN

        asettuu vain loogisesti aivoon. En enää pääse pois tuota, eikä kirjastosta löydy enää tuon parempaa. Ajatukset ovat symbioosia menneitä filosofioita ja nykyisiä spekulaatioita, koska elämme tätä hetkeä, eikä tarvitsee olla menneiden oppien orjaa. Spekuloida kannattaa ja pitää, niin jokainen ihmisenä edistyy vapaasti ja oppii omassa tahdissaan. Tieto on universaalista, muuttumatonta. Kestää vain tosi pitkään, ennen kuin omaksumme sen. Tietoa riittää ja tieto on aina oikeassa. Koululaitokset ovat tiedon edistäjää, mutta jokaisen on löydettävä oma tapa oppia, niin että mikään tahdo rajaa omaa oppimistaan, ellei itse tahtoo, että joku opettaa. Totuus on jokaisessa. Sitä voi hahmottaa ulkoisesti tai sisäisesti. Yliopistossa päntätään ulkoisesti, mutta esimerkiksi pummi oppii sen praktiikan kautta sisäisesti. Yhteistä on se, että me opimme samoja asoita, mutta usein unohdamme Elää elämämme itse. Se on vaikea osio - uskaltaa elää. Helpompi on seurata muita, mutta Rainbow 2000 mahdollistaa itsenäisen opiskelun, koska on erinomaisia kirjastoja, tapahtumia, tietoa saa netistä ja on paljon erilaisia kulttuureja ja ihmisiä, joilta kannattaa kysellä aina kaikkea mahdollista. Kun ajattelee, että miksi maahanmuutto on tullut tänne, niin voi toisinpäin IMEÄ maahanmuuttoa tyhjiin: kaikki tieto ja kulttuuririkkaus, mitä maahanmuutto voi tarjota, sitä kannattaa etsiä ja soveltaa. Se on rikkautta ja iloa. Kielteisyys pysäyttää ja rakkaus avartaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe