unijukka15

yksinelävänainen

Katsotko minulle myös. Rahaasiat rakkaus ja työ. Sinkkuna monta vuotta.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   Katson! Kun tässä taas koneen ääressä joutuu (taas) iltaa viettämään! Toivottavasti kertoo oikeita asioita ...
   (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

   1.maljojen kuningas: Suhteesi elämän eri asioihin on hiukan epävarma. Parannusta asioihin on tulossa. Etene rauhallisesti eri asioissa niin kaikki menee paremmin. Kaipaat ehkä jonkinlaista auktoriteettia, joka tietää miten asiat onnistuvat. Kun suhtaudut elämääsi rauhallisesti niin voit saada oikeita neuvoja. Kehotus keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan!

   2.erakko: Yksinoleminen on tärkeää! Elämässä on aina houkutusia sekä ristiriitoja, joita eri ihmiset sinulle voivat aiheuttaa. Erakko sanoo, että tyytyväisyyden kertoo vain se miten tyytyväinen on kun on itsekseen. Ymmärryksen valo voi löytyä sisäisen hiljaisuuden löytämällä, ja usein juuri se onkin parempi tie. Jos sinulla on ystävyyssuhteita, joista et hyödy ("tulleet tavaksi") niin niistä kannattaa ehkä mahdollisuuksien mukaan luopua. Etsi ihmisiä, jotka tarjoavat sinulle jotakin "aitoa".

   3.voima: Avainsana elämässä on lempeys. Älä siis käytä liikaa voimaa, jos siihen ei ole pakottavaa tarvetta. Maailma on paras kohdata kun sinulla ei ole pelkoja mitään kohtaan. Näin voit taltuttaa voimat, jotka ovat sinua vastaan. Tietyn "alkuvoiman" avulla, jota voi kutsua "seksuaaliseksi energiaksikin" voit löytää juuri ne asiat joita haet! Asioita kannattaa myös vastaanottaa, vastakohtana, että niitä turhan "haet"!

   4.sauvojen 5: Jokaisessa päivässä on mahdollisuuksia sekä haasteita. Jokaisessa päivässä on asioita, joiden avulla joko selviämme eteenpäin taikka uuvumme. Sauvojen 5 kehottaa elämään tätä hetkeä ja tiedostamaan eri asiat ympärillämme, ne ovat aina mahdollisuus kysymiisi asioihin. Voit myöskin kilpailla, kunhan teet sen rehellisesti ja kunniakkaasti. Anna myöskin toisille mahdollisuus. Ymmärrät mahdollisuutesi kun olet läsnä mahdollisimman hyvin.

   (Jos kysyisit jotakin noista asioista(raha, rakkaus, työ) erikseen, olisi vastaus ehkä täsmällisempi ... hyvä ehkä näinkin ...)

   • yksinelävänainen

    Kiitos kyllä osui oikein paljon ystävyssuhteet ja erakko olen, nautin yksinäysydestä mutta kyllä halusin löytää ihmisen jonka kanssa vois tehdä kaikkea.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   428
   6127
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4062
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2588
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2461
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2359
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2174
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1670
  8. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1234
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   86
   1233
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1134
  Aihe