VVO.n asumisviihtyvyys kouluarvosanalla on 6-

Reilupeli

VVO.lla 12v. Vantaan Askistossa Uudentuvantie 4.ssä asuneena, voin sanoa että ei täällä asuminen ole niin auvoista mitä VVO mainostaa.
Pahin on näiden asuntojen kylmyys ja kosteus. En ymmärrä mikä siinä maksaa, että asuntoihin ei saada koskaan oikeaa lämpöa oikeaan aikaan. Nytkin 3.9.2015 on satanut yötäpäivää 4vrk. eikä lämmöstä tietoakaan.
Lattioidenkin välipohjat on niin huonosti eristetty,että vaatii "omat eristeet",
eli villasukat ja tohvelit jalkaan-tietenkin mattojen lisäksi.
Täällä alempana sentään saa lämmintä vettä, mutta kauimmainen talo ylhäällä on saanut nauttia viileästä vedestä jo 24.8.15 asti.
Mikäs siinä, mutta sitten vuokrankin on oltava kohdallaan puutteet huomioon ottaen. Sen sijaan nyljetään täyttä vuokraa asukkaiden viihtyvyydestä piittaamatta
Joissakin taloissa katot fuskaa, niin että alapuolen kaksioihin valuu vettä aiheuttaen hometta.
Erään talon kulmasta ylhäältä, paistaa harjateräs 1,5m matkalta, jota sateet on 9v, aikana piiskanneet..sanomattakin tietää, mitä se aiheuttaa rakenteille....
Kyseisen kolmion WC.ssä jatkuvaa musta hometta ja alapiolen kaksion olohuoneen nurkassa maali kupruilee valuneen veden vuoksi...tätä herkkua on joissakin muissa asunnoissa, ja jos lopuissa ei juuri tätä, niin sitten jotain muuta vikaa ym.ym.
Jäljellä oleva kirjainmerkkien märä ei riitä kuvaamaaan täällä rempallaan olevia asioita
Eipä tänne muuttaneet ja aikansa tätä touhua katselleet, kauaa täällä viihdy,kun haluaa pois.
Huvittaa myös se miten VVO mainostaa (kehuu) lähellä olevista palveluista.
Tämähän on suorastaan väärien tietojen antamista,josta voisi nostaa vaikka syytteen.
1km.n päässä on Valintatalo, jonka tarjonta ei paljoa poikkea elintarvikekioskista.
Samassa kiinteistössä on VVO.n mainostama ruokaravintola,minkä päätuotteita on kalja ja sen "vakioasukkaat"-ei kun asiakkaat.
Pitzan saat, jos kelpaa samoilla paljailla,"puhtailla käsillä" pyöritetty annos, millä pitzamiehet välillä kääntyy myymään kaljaa janoisille , ottaen rahaa vastaan ja antaen vaihtorahan-siitä on hygienia kaukana.
Numero kuutosesta en tiedä, mutta nelosessa eletään tällä tavalla.
Kokonaisuutta ajatellen, joka asunnon vuokria kuuluisi laskea 200e/kk.
Ja mitä jää yli, niin loppu voidaan jakaa osinkoina ahneille sijoittajille.

9

1838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NÄHTYJAKOETTU

      Parastahan tässä kohteessa on se, että sinne on rakennettu kalliilla rahalla maalämpö...jota ei nyt edes raaskita käyttää..tekee hyvää jo ennestään homeisille ja kosteille rakennuksille!..ehkä taas terveystarkastaja kehiin!?

      • pilkantekoa

        terveystarkastaja?
        Sitä ei kannata kutsua, ellei tahdo tulla "lyödyksi"
        se löytää tasan oman salkkunsa sieltä homeisesta asunnosta ja se kuvaa kaikki ei-relevantit kohdat, pitää äänekästä niistämis - ääntä ja toteaa, ettei asunnossa ole mitään vikaa.
        Katselet kummallista näytöstä ja saat raportin jolla voi pyyhkiä persettä.

        Ja koitappa valittaa terveystarkastajan toimista. Eihän murri toista pure. Ne ei vastaa yhteydenottoihin eikä niistä saippuakauppiaista ei saa mitään irti. Koko järjestelmä pitäisi purkaa ja rakentaa uudelleen.


      • resistance_is_futile
        pilkantekoa kirjoitti:

        terveystarkastaja?
        Sitä ei kannata kutsua, ellei tahdo tulla "lyödyksi"
        se löytää tasan oman salkkunsa sieltä homeisesta asunnosta ja se kuvaa kaikki ei-relevantit kohdat, pitää äänekästä niistämis - ääntä ja toteaa, ettei asunnossa ole mitään vikaa.
        Katselet kummallista näytöstä ja saat raportin jolla voi pyyhkiä persettä.

        Ja koitappa valittaa terveystarkastajan toimista. Eihän murri toista pure. Ne ei vastaa yhteydenottoihin eikä niistä saippuakauppiaista ei saa mitään irti. Koko järjestelmä pitäisi purkaa ja rakentaa uudelleen.

        Itselläni on erilaisia kokemuksia. Terveystarkastajan raportti on ollut totuudenmukainen, mutta isännöitsijä heittää sen naureskellen paperisilppuriin.

        Myös liikerakennuksissa näyttää olevan samaa ongelmaa. Tämä kiina-aiheinen putiikki Turussa oli saanut toista sataa huomautusta, ja jatkoi toimintaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut:

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071317248378_uu.shtml


    • Ketuttaa

      Aivan.
      Asunnossa on vikoja niin paljon että vuokraa pitäisi laskea roimasti. Vuokranantaja osaa kyllä selitellä niin että vuokralainen on itse syypää kaikkeen.
      Viihtyvyys on kaukana ja vuokria vaan nostetaan!

      • micce

        Vvon toiminta on todella uskomatonta liittyen Uudentuvantie 4 ja 6 asuntojen lämmitykseen. Maalämpö ei ole missään vaiheessa toiminut kunnolla. Vuodesta toiseen asukkaat joutuvat taistelemaan asuntojen lämmitys ongelmien kanssa. Surkeaa toimintaa heiltä.


    • kiitostiedosta

      Kiitos tuhannesti tiedosta. Juuri tällä hetkellä kyseisessä osoitteessa on kolmio vapaana, tai vapautumassa. Mietin hetken pitäisikö hakea, vai ei. Mielessä kävi, että kun on vanha talo, niin voisiko olla hometta. Vielä sen mallinen, että kylppäri yläkerrassa, eli pesuvedet valua liruttelee aina yläkerrasta alakertaan päin. Lisäksi alakerta maan tasossa, eli pohjan rakenteista voi silloin mahdollisesti (?) nousta kosteutta. Ajattelin, että olisikohan netissä kukaan kertonut kokemuksistaan kyseisessä osoitteessa asumisesta, ja olipa tietenkin. Nähtyäni nämä kommentit, en todellakaan hae kyseistä asuntoa. Homeinen rotanloukku siis näistä kommenteista päätellen, olisihan se pitänyt arvata. Kosteusvauriot eivät toki ole vain vuokralaisten ongelma. Moni on ottanut satojen tuhansien lainan, ja ostanut vahingossa homeisen asunnon, ja on sitten kisessa ennen kanssa. On hyvä että kerrotte täällä suoraan asiat, ja varoitatte muita. Respect.

    • kiitostiedosta

      Siis kusessa sen kanssa:)

    • Ei-ikinä-enää

      Kolme vuotta asuimme UTT4 asunnossa. Elämäni kamalin "koti". Asunnon ulkovarasto aivan homeessa, piha-aidat kenollaan, sisätiloissa jatkuvasti ongelmia lämmön kanssa, ja eipä kyllä naapureistakaan paljoa hyvää sanottavaa jäänyt. Nykyisinhän nämäkin kohteet ovat Lumon alla, mutta kovin on kaukana siitä ruusuisesta kuvasta, mitä julkisesti markkinoidaan. Talot ovat säästetty piloille ja purkutuomio olisi paras vaihtoehto, ei näistä enää korjaamalla mitään saa aikaiseksi.

      Suosittelen harkitsemaan vakavasti, haluaako riskeerata terveyden muuttamalla kohteeseen, josta jo Vantaan terveysviranomainen on antanut noottia.

    • Anonyymi

      Vai täällä se muuttomies jauhaa paskaa! Maksaisit itse edes vuokrasi etkä eläisi vanhan ihmisen siivellä ja tule sen jälkeen puhumaan vuokrista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe