Hotelli ilmastointi

kuuma14

Hei,

Onko joku ollut sellaisessa hotellissa Lontoossa kesällä, jossa ei ole ilmastointia, miten pärjää?

2

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älähikoile

      Joo,kyllä niitä sellaisiakin pikkuhotelleja on joukossa, kannattaakin lukea tarkkaan jokaisen hotellin tiedot. Ilman ilmastointia Lontoossa pärjää mainiosti, paitsi helteen osuessa kohdalle... silloin on todella tukalat oltavat. Tänä kesänä Lontoossa tosiaan oli hellekausiakin, jolloikn ilmastoimattomassa hotellissa oli takuulla pikkuräppänä auki mahdotonta nukkua.

      Jos siis olet ihan kesällä lähdössä matkaan, suosittelen kyllä ilamstoinnin olemassaoloa. Syyskuussa sellaiselle ei kyllä ole sitten enää mitään käyttöä.

      Lontoon majoituksesta kannattaa lukaista hieman tarkemmin sivulta:

      http://lontoo.org/hotellit/hotellivaraukset/

    • Loiedy

      Hei! Olimme Lontoossa heinäkuussa 2014. Karmea helle. Yllätyksenä tuli kosteus! Aamulla suihkun jälkeen noin tunti - ja olit hiestä märkä, kuin et olisi ikinä suihkussa käynytkään. Älä mene hotelliin, missä ei ole ilmastointia. Et pärjää. Kärsit, ja maksat maltaita.

      Älä mene hotelliin nimeltä "Normandie hotel". Siellä ei ollut ilmastointia. Vaihtoehtona ilmastoinnille meille annettiin pöytätuulettimia, jotka lakkasivat toimimasta. Ikkunat auki nukuttiin lakanan alla. Suihkusta tuli kuumaa vettä. Eipä vilvoittanut. Pari kerrosta ylempänä kaverit piehtaroivat kuumuudessa, eikä unesta tietoakaan. Lisäksi hotellissa oli lutikoita. Hometta ja rotanloukkuja sängyn alla. Sain lutikan pureman viimeisenä yönä. Helvetinmoinen läävä, ja kallis suhteessa laatuun. Olin niin kiukkuinen kusetuksesta, että hyväksyin lopulta kolmannen meille tarjotun huoneen! Siis todellakin, vasta kolmanneksi yöksi kelpuutin huoneen, jossa suurin piirtein pystyin majailemaan loppuloman. Vaihdoin kamoja huoneesta toiseen, kävin valittamassa respassa joka ikinen aamu. Ihoa myötäilevä minimekko päällä blondina ilman rintaliivejä, siniset silmät milloin kyyneleitä tai raivoa täynnä. Respan nuori maahanmuuttajakaveri ei tiennyt minne silmänsä laittaa. Aivan sama. En todellakaan ole hiljainen suomalaishissukka. Puhun täydellistä englantia. En ole ainoa, jonka loman paska lontoolaishotelli on pilannut. Kaiken lisäksi Normandie hotelli sijaitsi arabialueella - yritinpä löytää lähikulmilta muslimien kaupasta kuohuviiniä. Ei niin mitään alkoholia. Eikun tassua toisen eteen Tescoon Edgeware Roadille. Toinen muslimialue on Bayswater.

      Aamuisin pönkäsin hotellihuoneen ovien (siis kaksi ovea!) väliin conversit, että sain ilman kiertämään. Olimme heränneet pekonin ja kananmunien paistamisen hajuun...Muista kikka! Ovi oli n.20cm auki, ja me naiset suihkusta tulleita, käytävässä kulkijoita, suora näkyvyys huoneeseen - silti avoimen oven kautta oli pakko saada raitista ilmaa hotellihuoneeseen. Ikkuna oli koko ajan auki. Aamulla laitoimme verhot tiukasti kiinni toivoen, että se estäisi hellettä. Paskanmarjat. Siivoja oli vetänyt verhot auki. Siivous käiti sängyn pettauksen. -Lutikat: kotiin päästyämme kamat suoraan kuivaan saunaan! Saunotin kaiken minkä pystyin: 8 tuntia 80 asteessa. Pesukoneeseen kaikki vaatteet. Ei lutikoita.

      Olen reissannut paljon Lontoossa. Em. hotelli oli paskin kaikista, ja jostain syystä suomalaisten suosiossa. Tutustu TripAdvisorin sivuihin, ja usko mitä sanotaan. Jos olisin lähdössä kesällä Lontooseen, niin ehdottomasti hotelliin, missä on ilmastointi ja jääkaappi! Heinäkuussa en enää lähde. Kaupunki on kuin pätsi, turisteja keskusta täynnä. Onneksi Lontoossa on mahtavia puistoja, minne voi Waitrosen kautta mennä elämästä nauttimaan. Parhaimmat picnicit ever.

      Lontoon majoitukset ovat kalliita. Likaisia. Mieti tarkkaan milloin lähdet, ja mitä Lontoosta haluat. Kauan odotettu loma, mahdollisesti pitkään säästetty, jne. voi mennä totaalisesti pieleen kalliin ja samalla ala-arvoisen majoituksen takia. Muista olla vaativainen! Tarvitset Lontoossa reilusti rahaa. Silloin oikeasti löydät hyvän hotellin. Loma sujuu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe