Kuka on sotaa ja väkivaltaa pakeneva pakolainen?

Työttömyystyöllisyysvelk

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1441326215687.html

Hasan 26 paennut Alepposta Turkkiin VUOSI sitten. ollut vuoden Turkissa töissä (Olisiko työt jatkuneet...?) kerätäkseen rahaa Eurooppaan (Saksaan) pääsyyn. Maksanut jollamatkoille 1070e (laillisesti lentokoneella olisi päässyt 200e!).Nyt kieltäytyy menemästä pakolaisleireille, koska siellä on asiat huonommin kuin aiemmin Turkissa.

"Pakolaiset" eivät halua mennä Kreikkaan,Unkariin, Slovakiaan, Puolaan,kun ovat niin köyhiä maita. Kaikki em. ihmiset ovat siis elintasopakolaisia. Siksi harmittaakin, kun viestimissä aina mainitaan sota ja väkivalta. Väkivaltaa esiinttyy uutiskuvissa vain siinä kohtaa, kun rynnitään laittomasti juniin,ilman lippua.

Mikä on Schengen sopimuksen arvo? Ei mikään! Siksi olenkin sitä mieltä, että allekirjoitan vetoomuksen Suomen irtautumisesta EU:sta/eurosta heti. Meilläei ole kykyä, varaa, eikä suurella osalla kansaa halua antaa lastemme tulevaisuutta EU:n kaltaiselle, epäonnistuneelle iittoumalle, joka Saksan ja Ranskan näkemyksien mukaan jakelee elitasopakolaiset eteenpäin miten haluaa.

Hallitukselle tiedoksi: kaivatte armottomasti omaa tulevaisuutenne kannatushauta nyt.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissäJalluluuraa

      Niinistö pähkäilee, että ratkaisu pakolaisuuteen on Syyrian sodan lopettamisessa. Niinpä, mutta kun vastakkain on Venäjä ja USA, niin ratkaisua ei saada YK:ssa aikaan.
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/venaja_joukkoja_syyriaan-40343

      Ukrainan tilanteen takia voidaan olettaa, että Venäjä jopa yllyttää sotaa, jotta saataisiin eripuraa Eurooppaan. Itse olen samaa mieltä, että Schengen sopimusta ei enää ole olemassakaan muille kuin lakia ja järjestystä noudattaville eurooppalaisille, nimellisesti. Tsekeissä jo päädytiin siihen, että ei tarvitse noudattaa enää em. sopimusta.

    • Jonyton

      Siis mitä? Teet töitä vuoden turkissa jotta pääsisit saksaan. Mitä turvaa henkensä puolesta tässä enää haetaan? No jos ei sinne niin suomipoika ottaa avosylin vastaan ja antaa vaikka perseensä nussittavaksi. Sipiläkin puhuu puuta heinää jostain huutelu yhteiskunnasta, kun pitäs olla suomen kansaa yhdistävä vahva johtaja.

    • Jos ja näyttää että kun alaikäisen hukkuminen vaikuttaa joidenkin ihmisten myötätuntoon niin valitettavasti minä ajattelen erittäin kylmäkiskoisesti kun näin isän haastattelun uutisissa. Jos minä olen tilanteessa että pidän lastani kädestä kiinni siinä vaiheessa kun olen veneessä ja lapseni on veden varassa niin varmaa on se että otteeni ei lipsua vaan hyyppään itse veteen ja hukuttaudun ennen kuin näen lapseni hukkuvan. Mutta minähän vain olen suomalainen ja ajattelen lapseni etua ennen itseäni.

    • Tiesitköhän
      • Säästetään

        Ja tässä esimerkki, miten meille VALEHDELLAAN! 282 kunnasta 132 Ei vastannut mitään (häveliäisyys syistä?) ja 19 vastasi suoraan ei. YLE otsikoi : Kunnat vastaa vastaanottokeskuksille kyllä, kun tuloksen mukaan otsikko on YLI PUOLET VASTUSTAA TAI EI OSAA SANOA! Miksi meille valehdellaan? Hallitus YLEN johdolla ajaa valheellisilla uutisilla mielipidettämme omaan suuntaan.


      • Keskusta-pettää-aina

        Yle-propagandaa taas tuokin uutinen. Yle yrittää pakkosyöttää meille mamuja joka paikkaan vaikka suurin osa kansasta vastustaa laittomia maahantunkeurujia.

        Kyllä viimeisin tapaus siitä miten keskustalaiset halveksivat suomalaisia, on tämä Sipilän ilmoitus, että hän antaa oman kotinsa pakolaisille käyttöön. Asunto vapautuu kuulemma ensi vuoden alussa. Jos hän haluaa auttaa asunnottomia, niitä löytyy kyllä ja paljon oman maan kansalaisista. Heille ummistetaan silmät mutta näitä laittomia pakolaisia oikein palvotaan. Hei ihmiset, avatkaa jo silmänne ja lopettakaa keskustan kannattaminen. Keskusta pettää aina!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      27
      1999
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1455
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1435
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      107
      1156
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1139
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      884
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      735
    9. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    10. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      262
      674
    Aihe