Unijukka...

Terollaan

Ehtisinkö minäkin mukaan? Kysyisin minäkin rakkauselämästä. Muutama hieno ihminen on taakse jäänyt, syystä tai toisesta kummemmin ei ole kehittynyt vakavampaa. Nouseeko menneisyyden miehistä joku ylitse muiden?

Kesällä tapasin aivan hurmaavan tumman miehen, tyhjästä eteeni tupsahti. Illan mittaa ajattelin, häneen voisin rakastua. Ilta päättyi, mies huiskutti ja perääni jäi katsomaan, ei pyytänyt yhteystietoja.. Kuulenko hänestä enää? Menikö menojaan kuten elämääni tupsahti, vain viivähtäen?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      Eli rakkaudelle nostetaan kortit ...
      (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

      1.Sauvojen 7: Toimi ennakkoluulottomasti, kun tilanne sitä vaatii! Anna asioitten kuitenkin tapahtua luonnollisesti ja omaan tahtiinsa. Et saavuta rakkaudessakaan mitään liialla yrittämisellä. Paremman tuloksen saavutat kuin löydät oikean tahdin asioitten kulusta. Älä huolehdi asioista liikaa vaan anna niiden tapahtua omaan rytmiinsä. Asia usein vain tapahtuvat, ne eivät siis tapahdu niin kuin niiden "pitäisi" tapahtua.

      2.maljojen 5: Oikeanlainen elämänasenne hyväksyy niin ilot kuin surutkin. Joskus elämässä voi olla pettymyksiäkin, mutta aika kääntää nämä pettymyksetkin lopulta elämänkokemuksiksi. Mieli on joskus hieman pessimistinen, mutta se on lopulta harhaa. Sydänsurut menevät lopulta ohitse. Maljojen 5 kertoo, että pettymykset ovat lopulta voimavara, ne opettavat meitä olemaan viisaampia jatkossa. Älä elä liikaa tulevan odotuksessa tai menneiden muistelussa vaan mieluummin puhtaasti tässä hetkessä! Voit oppia kaikesta mitä olet kohdannut ja mitä kohtaat!

      3.hallitsijatar: Sinussa on naisellista voimaa! Kuitenkin olisi hyvä oppia milloin voit toimia luovasti. Luovuus voi ilmetä lukuisilla eri tavoin. Uskalla katsoa totuttujakin asioita eri näkökulmasta. Huolehdi hyvinvoinnistasi, niin henkisestä kuin fyysistäkin. Ymmärrä kauneus itsessäsi, on olemassa sekä ulkoista että sisäistä kauneutta. Tuo kauneus ilmenee myöskin myötätunnostasi toisiin ihmisiin. Etsi "pehmeitä" arvoja, naisellinen energiasikin on parhaimmillaan kun opit olemaan myöskin luova!

      4.hirtetty: Kasva ulos totutuista normeista! Hirtetty kehoittaa antautumaan, menneisyys on nyt taaksejäänyttä elämää. Pian on alkamassa kuitenkin uusi jakso, joka kertoo mahdollisesti rakkauden mahdollisuudesta. Kuitenkin tulossa on nyt uusia haasteita. Älä kuitenkaan vertaile nykypäivän asioita siihen mitä olet joskus ennen kokenut. Sopeudu nykypäivään niin olet läsnäoleva. Kun olet läsnäoleva vedät myöskin paremmin uusia ihmisiä puoleesi. Vapaudu egostasi ja siitä menneisyydessä elämisestä, joka ei enää sellaisenaan koskaan palaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe