Unijukalle

Unelmaavainko

Saisimmeko talomme myytyä, jos se laitettaisiin kaupan. Löytyisikö tilalle uusi vai olisiko aika rakentaa uusi? Jotain taloa kiikarissa on, mutta kaupanteko epävarmaa. Näkemykset hinnasta erilaiset. Kehittyykö tämä hanke vielä jollekin suunnalle? Selviäisimmekö veloistamme kunnialla?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

   1.lanttien 10: Kun voimavaroja avautuu on tuloksena usein (taloudellisia) rikkauksia. Lanttien 10 kehottaa kuitenkin myös luonnolliseen ja tasapainoiseen suhteeseen eri asioitten kanssa. Tämä on tärkeää, jotta kaupanteossa tulisi sopusointua. Lanttien 10 kehottaa myöskin miettimään sitä millaisia voimavaroja haluat oikeasti avata. Kun kuitenkin teet ratkaisun esim.talon rakentamisen suhteet, teet tuo päätös niin, että se tuottaa elämääsi mahdollisimman paljon iloa.

   2.kuu: Voimavarat ovat vaistoissamme! Mieli pyrkii saamaan usein meidät "epäilevälle kannalle", tuo epäily on kuitenkin usein turhaa ja johtaa vain meidät pois tasapainostamme. Kun teet päätöksiä tee ne niin, että et epäile niitä, luota vaistoosi päätöksiesi kanssa! Kuu kuvaa myöskin elämän kiertokulkua. Ehkä kannattaa myöskin miettiä sitä miten haluat elämäsi muuttuvat, kun muutat kenties toiseen asuntoon. Tietyt asiat toistuvat aika ajoin ihmisen elämässä. Se että ihminen kohtaa säännöllisesti samoja asioita on myöskin sisäisen kasvun mahdollisuus. Voimavaroja on, mutta elä tuhlaa niitä liikaan jahkailuun!

   3.maljojen 6: Elämässä on unelmia, ja noita unelmia täytyy myöskin saada toteuttaa. Maljojen 6 kehottaa "puhdistamaan mielesi", jotta voit olla päätöksissäsi mahdollisimman selkeä. Aina ei tarvitse myöskään toimia vain totutulla tavalla, uskalla oikeissa tilanteissa olla myöskin ennakkoluuloton! Kun osaat olla ennakkoluuloton ja luova eri asioitten suhteen niin vaikuttaa se tähän projektiisi positiivisella tavoin. Asiat kannattaa myöskin toteuttaa niin, että ne ovat ikään kuin nautittavia joka hetki. Tuo nautittavuus on elintärkeää, mikäli haluat nyt uskoa unelmiisi!

   4.ylipapitar: Asioissa on muitakin kuin vain "totuttuja" puolia. On hyvä osata toimia, mutta myöskin odottaa oikeaa hetkeä milloin aika on kypsä tietyille asioille. Ei kannata ottaa liikoja riskejä, vaan oltava mieluummin kärsivällinen asioiden suhteen. Joskus odotus myöskin palkitaan ja oikeat asiat ikään kuin "tuodaan" eteesi, ilman että niitä sen kummemmin tarvitseekaan hakea. Mieti myöskin elämän henkisiä arvoja, sillä henkisyys on läsnä myöskin jokapäiväisessä elämässä. Opi kuuntelemaan paremmin "sisäistä ääntäsi", se tietää mikä asioissa on parasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2391
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   90
   1349
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1319
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   981
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   907
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   879
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   831
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   808
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   758
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   737
  Aihe