maalaisjärki kunniaan

pellervo_j

Uutisissa oli turvapaikanhakijoista pitkä juttu! Kaikki olivat aikuisia miehiä, ensimmäistäkään naista tai lasta ei näkynyt! Omituista. Ilman rasistisia ajatuksia, mitä hyödyttää koko lähi-itää majoittaa Eurooppaan? Luulisi, että halvemmaksi tulisi, mikäli EU, YK, ja jenkit sekä neukut alkaisivat yhteistyössä vakauttaa lähi-idän seutua!

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merkitystä

      Suomalaiset ovat pettyneet kirkkoonsa. Apua ei ole annettu Suomen vanhuksille, eläkeläisille, syrjäytyneille... mutta nuorille hyväkuntoisille miehille saadaan apua järjestettyä. Kyllä Lappeenrannan kirkko jotain järjestää.

      Miksi kirkko ei anna lausuntoja mitä se tekee, sen sijaan annetaan lausuntoja miksi se tekee.

      Eroa kirkosta sivustokin on huomannut, että suurmoskeija on saanut huomioita.
      https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

      Samoin kansalaisaloite kerää allekirjoituksia
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1303

      Minne sopisi maahanmuuttajien uskonnollinen keskus eli missä olisi tilaa?

    • massa-työttömyys

      suomen vallassa olevat idealistit vihaa suomalaisia.....
      - miksi massa-työttömyys ongelmasta ei nosteta pöydälle ??? - mutta muiden maiden asiat kinnostaa kyllä....

    • rintamavuotaa

      isis on edennyt suomeen asti !! ----taitavaa toimintaa isis imaamit !
      - ja solutetut terrorisolut täällä kela lomilla saa levätä ilmaiseksi ..
      kyllä suomalaien juntti maksaa kiltisti verot - vai maksaako ????

      - nyt päättäjät vaihtoon ja nopeaan !

      • jr12

    • Tietäjä1

      Kokoomuksen tavoitteena on aina ollut lisätä maahanmuuttoa tavalla tai toisella. Nyt innosta puhkuen ottamaan Saksan ja Ranskan määrämiä maahanmuuttajia joukolla. Lapset ja lapsiperheet tervetuloa-> tarvitsevat turvaa ja suojelua.

      Mitä ne kolmekymppiset "pakolais"-miehet täällä tekevät? Rintamakarkureita? Mitä meillä olisi kenellekään jaettavaa, jolleivät isämme ja isoisämme nousseet aikanaan vastarintaan vainolaista vastaan! Hävettää katsoa raavaita miehiä luimuilemassa TV-kuvissa. Henkensä kaupalla lähdetään kyllä pakolaisjollaan, mutta mitään ei olla oltu valmiita tekemään, jotta asiat lähtömaassa muuttuisivat.Millaisilla valmiuksilla ja motivaatiolla luulette, että nämä tänne tulevat nuorukaiset ovat valmiita tekemään yhtään mitään, jos ei tähänkään saakka olla oltu valmiita mihinkään, mikä voisi muuttaa asioita. Ensimmäiset vastoinkäymiset (ei mene asiat oman halun mukaan), niin jo ollaan matkalla johonkin muualle, sillä vain matkalla on tällaisilla ihmisillä hyvä olo.

      Veikkaanpa, että nuorten miesmaahanmuuttajien kulkusuunta muuttuu juurikin siinä kohtaa, kun avustukset puolitetaan (mikä lisäisi autettavien ihmisten määrää kaksinkertaiseksi!), kuten Tanskassa. Suomessa on nyt, tuon Tanskan avustusrahojen puolittamisen jälkeen yksi korkeimmista avustusrahoista Pohjoismaista, mikä on ok, jos maahanmuuttajia ei tule enempää kuin sen 30 000. Em. määrän jälkeen rahat otetaan meidän kaikkien selkänahasta, eli verot nousee entuudestaan, koska vain kulut kasvavat.

    • Saksa toivottaa kaikki turvapaikanhakijat tervetulleeksi ja nyt se huutaa yhtenäistä ja solidaarisuutta hakijoiden suhteen. No suomihan on aina mielistellyt ja yhtynyt saksan kantaan.

    • jjjhjkk

      Hallituksen Soini. Sipilä ja Stubb ovat vastuussa.

    • Kovvoo.hommoo

      Naisethan siellä sotii kun nämä pupupöksyt ovat lähteneet loma (pako-) matkalle ja jättäneet perheensä sinne selvitymään. Täällä riittää kyllä sinisilmäisiä setiä ja tätejä jotka ymmärtää.

    • massatyöttömyys

      Laitetaanko työvoimapulaan tuodut pakolaiset nyt esim...Kaukaan vaneritehtaalle töihin, tai polalle, parokille, portin teurastamoon ? Vai minne tehtaaseen tai työpaikkaan laitetaan lukuisat pakolaiset töihin. Tai Myllykosken, voikkaan, summan paperitehtaaseen ehkä??? tms?? Kemijärvelle ? -arabian tehtaalle helsinkiin, nansolle ? tms ??? - vai kaupunkien ja kunnan virastoille ???

      - Mutta jos ne ei menekkään töihin, vaan lepäävät kela-lomilla loppuikänsä suomessa.....- kuka maksaa tuon lomailun suomessa ?
      ( tälläkin hetkellä, eräät ryhmät helsingissä ovat 95% työttöminä, ja se 5 % kuntouttavassa toiminnassa. .- Helsingissä on jo 60 000 työtöntä !!! - suomessa 380 000 ).
      - jotta, missä on ne työpaikat ??? -kun suomessa on edelleen päällä massa-työttömyys !!! - josta aktivisesti vaietaan, kukaan ei puhu vakavasta työttömyys ongelmasta, vaikka esim. lakkoilee nyt, jne...
      Poliiittinen valehtelu ja propaganda jatkuu - maa velkaantuu....

      • mahmutti

        Yksin Konnunsuon ylläpito maksaa vuokrineen, lämmitys, remontit ja muu ylläpito kustannukset huomioiden, olisiko miljoona vai kaksi jne.
        Odottakaas mikä on tilanne vuoden päästä!


      • helppoa_kun_alkaa

        Telttoja metsään niin sillähän ne majoitusongelma ratkeaa.


    • Petetty-suomalainen

      Kyllä suomalaiset ovat nyt pettyneet hallitukseen. Hallitus kurjistaa suomalaisten elämää ja haluaa vaihtaa suomalaiset ulkomaalaisiin. Se on hyväksi vain kaiken maailman muslimi-onnenonkijoille. Jos hallituksella olisi ollut selkärankaa, niin 1. Superpopulistinen pääministeri ei olisi tarjonnut asuntoaan arabeille. 2. Rajat olisivat tarkoin vartioidut poikkeustilanteen vuoksi. Ilman papereita maahan pyrkivät eristettäisiin leireille piikkilangan taakse, kunnes henkilö- ym tiedot on selvitetty. 3. Sotaa käyvistä maista haettaisiin Eu:n vaatimat pakolaiset leireiltä, naisia lapsia ja vanhuksia. Nämä palautetaan heti kun rauha koittaa. 4. Hallituksen tehtävä ei ole järjestää yleislakkoa Suomeen.

    • maksajiatarvitaan

      Maksakaa lisää veroja ja ahkeroikaa hiki hatussa, jotta ilmaiset kela lomat suomessa voi jatkua.
      Pakolaisturismi vaatii rahaa !!! ja pakolaisten perheiden yhdistys vaatii rahaa !!!
      - ja sinä nöyrä tyhmä veronmaksaja sen maksat! - ahkeroi ja maksa..

    • kök

      nimim petetty suomalainen puhuu tosi asiaa,noin minäkin ajattelen.
      Nyt tämä"pakolaisten"maahan tulo on kyllä karannut käsistä.
      Ja mitä tekee päättäjät?Eivät mitään!Sipilän asunnon tarjoaminen oli aivan pohjanoteeraus,se oli SUORANAINEN KUTSUHUUTO näille elintaso pakollaisille!Ja sen jälkeenhän tämä vyöry tänne alkoi tosissaan!Olen niin pettynyt ja turhautunut tehdessäni pitkiä työpäiviä kaikenmaailman veroja maksellessa,että mietin onko tässä enää järkeä kunpa itsekkin vois lähteä/heittäytyä yhteiskunnan elätiksi.
      Tuo asunnon tarjoaminen oli isku vasten kasvoja monelle suomalaiselle jotka säälivät omia vähäosaisia joilla ei ole asuntoa!Jotain oikeuden mukaisuuttta.
      Sen vielä ymmärtäisin jos sieltä tulis perheet yhtenäisinä mutta nämä raavaat miehet siisteissä,muodikkaissa vaatteissa ja levänneen näköisenä kuin suoraan lentokoneesta laskeutuneena.
      Ja parhaimmassa tapauksessa suoraan hotelliin asumaan ja seisovaan lounaspöytään syömään!
      Mihin pääsevät meidän vähävaraiset ja huonokuntoiset vanhuksemme jotka ovat pienillä palkoilla ja nyt mitättömillä eläkkeillä tätä maata kasvattaneet hyvnvointiin?!
      Eivät varmaan arvanneet että jäävät kakkos kansalaisksi omassa maassaan näitten takia.
      Ja se koskettaa jokaista meitä suomalaista tästä eteenpäin!Tätäkö tosiaan haluamme ja sallimme!

      • viirtanen

        Niinpä niin. Herättiin kasakan nauruun! Mikähän on tilanne vuoden päästä?
        Joutunee Arhippa ja Niinistön Ville luovuttamaan asuntonsa Matujen käyttöön.


    • sijoitusta

      Teltta asunnoksi noille koltiaislle ja valoisan ajan vaikka kassaroimaan tienvarsia ruokapalkalla. Eiköhän noista erotu todellisen avun tarpeessa olijat.

    • massatyöttömyysmaa

      Hallinto ei toimi, osaamista ei ole, on vain kepukokoomus syvä jumalaton ahneus ja sdp-vihreä super naivius,,,,,,
      ,ja edelleen suomessa on vakava massa-työttömyys ongelma, - siis edelleen massa-työttömyys ja köyhyys riisto päällä suomessa.
      -------- kumma kyllä, silti tuodaan ja edistetään ihmissalakuljetus bisnestä ja väkeä tuodaan kela-lomille suomeen lepäämään, ( kun töitä ei ole..).
      - esim. spr toimii kuin syöpäsolu sairaassa maassa.
      - mistä rahat näihin täys ylläpito kela-lomiin suomessa ????

    • asuttamisellakeinottelua

      se pakolaisen elämä on paljon turvatumpaa ja elintaso korkeampi, kuin suomen suomlaisen työttömän ! -----miksi on näin ?

      onko pakolaiset maksaneet veroa tähän maahan,,,, tms ? -vai onko kyseessä bisnes verovaroin, päättäjien tulonjaon, tms, lahjontaa-korruptiota, tms ? laajaa asumisella- asumistuella keinottelua ? -huuhaa rappio hallinto maassa, tms ?

      Kauhee on kuunnella uutisista pakolais pakkosyöttö monikulttuuri propagandaa, aivan samanlaista se on kuinpervon homouden pakkosyöttö viime vaalikaudella - homoutta ja monikulttuuria ajetaan kuin käärmettä pyssyyn - miksi ???

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      67
      2829
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      197
      1908
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1724
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      26
      1449
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      165
      1328
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      85
      1284
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1049
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      94
      891
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      810
    10. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      794
    Aihe