Kaikkia reikiä ampumaradalla

Kata

Tässä on nyt sitten se jutun loppu, jota hiukkasen jouduitte odottelemaan. Eli kiinnostuneille tiedoksi, ennen tätä on tapahtunut jo paljon ja ne löytyvät nimellä "Ampumaradalla" tuolta alempaa.

Mutta asiaan.

......


Tero jää hieman huohottaen makaamaan aloilleen hitaasti pehmenevä kalu Katan pepussa. Antti vetäytyy toruttuna hieman taaemmaksi katselemaan tapahtumia. Mikke sen sijaan ohjailee kädellään kevyesti Katan päätä kovettuvan kalunsa ympärillä. ”Jahas, Tero näköjään sai just, eli nyt ois niinku mun vuoro”, Mikke tokaisee ilkikurisella äänensävyllä ja vetää melansa ulos Katan suusta. ”Oisko sulla ideoita?? Sähän oot tavallaan velkaa mulle.”

”No Tero ei enää kauaa tarvii mun tuota kohtaa..kiinnostaisko?” Kata kysyy viitaten epämääräisesti alaspäin, vieläkin virnistellen äskeisiä tuntemuksiaan ja valmistautuen kohottautumaan tarpeeksi, jotta Tero pullahtaisi ulos.

Mikke vilkaisee pikaisesti Katan haaroväliin. ”Saattaisihan tuo kelvatakki Mikke vastaa leveästi virnistäen. Mutta kun sä tarjoilit mulle kumipamppua niin enhän mä voi sua pelkän nahkapampun varaan jättää, vai mitä?? Ootkos kiltti ja kipaiset hakemassa sen??”

”Jaahas..vai että sellasta riettautta miehellä mielessä.. No mä haen, mut joku teistä hakee sit jostain kätköistään kumejakin, tuota ei nimittäin enää voi paljaana laittaa tasan minnekään..ois pitänyt tajuta heti aluks ja laittaa kumi.” Ja jatkaa: ”Niin ja Antti, anteeksi että mä ärähdin siitä kaulan imemisestä, mutta kun mä en aatellu ruveta antaan koko varuskunnalle nii pidetään tosiaan nää meitin huvit piilossa muilta..eiks joo..imet ne jonnekin missä ei näy, jos haluat..vaikka tissiin.”

”Kai teillä ON kumeja jossain?”, Kata jatkaa hetken päästä, kun mitään ei tunnu tapahtuvan.

Tero on liian voipunut liikauttaakseen evääkään, mutta Antti lähtee kaivelemaan vaatemytystään varmuusesineitä. Katan pahoittelut kuullessaan Antti hymyilee kevyesti ja vastaa: ”Juuh, ymmärän mä kyllä. Ois pitäny tajuta itteki. Ja kyl mulla pitäs täällä jossain olla niitä”, Antti toteaa alkaessaan kaivella tavaroitaan.

Mikke puolestaan seuraa katseellaan Kataa tämän hakiessa pamppua. ”Vai kumeja sä kaipaat. Äskenhän sä oikein himoissasi imeskelit Teron kalua joka oli ollu vaikka missä, et eikös nyt sitte kelpaakkaan??” Mikke veistelee pilke silmäkulmassa.

Kata noutaa pampun, pyyhkien pintaan tarttunutta hiekkaa pois maasta nykimällään heinätupolla. ”Voisitko antaa olla vai otetaanko uusiks nii että Tero on oikeesti siellä?”, Kata kysyy hiljaa Mikeltä.

Miken hymy ei hyydy Katan uhkauksesta. ”Mut sähän lupasit et mä saan tehdä mitä vaan”, Mikke vastaa äärettömän viattomalla äänellä. ”Enks mä sit saakkaan?? Mut sä lupasit...” Mikke vinettää kuin viisivuotias virneen levitessä entisestään.

”Katotaan.. Naisilla on ikuinen oikeus muuttaa mieltään, että pidä varas mitä pyydät. Ite saat mun puolesta imee vaikka kuinka sontasta pamppua ilman kumia, mut muhun sitä ei laiteta..ei minnekään reikään ilman jotain mun osien ja sun jätösten välissä..ok?”

Mikke katsahtaa teatraalisesti Anttiin ja Teroon, ”Ne naiset”, hän toteaa teatraalisen alistuneesti ja huudahtaa ”Antti hei, tuotko kenttäpullon samalla ku niitä kumeja sieltä roudaat?”

”No hyvä että saatiin asiat selviks”, Kata toteaa pirteästi ja kiinnittää huomionsa taas Miken kaluun: ”Tätä mää sentään imen ilman kumiakin, oo kiitollinen”, Kata sanoo ja lisäohjeita odotellessaan alkaa kevyen lipsuttelun sisään ja ulos suustansa.

Antti nyökkää mikelle löytäessään vihdoin jonkin kumipaketilta vaikuttavan esineen jonka jälkeen hän koppaa maassa makaavan kenttapullon mukaansa ja tulee Miken luo. Mikke nautiskelee Katan kevyestä imutuksesta ja ottaa pampun käteensä ja kenttäpullon toiseen käteen. Mikke pesee pampun huolellisesti puhtaaksi kaikesta ylimääräisestä ja sivelee puhtaalla pampun päällä Katan poskea. ”No miltäs puhdas pamppu tuntuu??” Mikke kysäisee leikkisästi ja jatkaa: ”Antilla on näköjään makuvaihtoehtojaki, minkäs makuista pamppua sä haluisit??”

”No kaipa toi pesu riittää suuta ajatellen, nii että ei sillä maulla niin väliä...ihan hyvä idea sulta toi”, Kata toteaa leppyneenä, ”Vaikka väri huomioiden lakritsi ois ehdoton.”

”Jahas, vai kuminmakuinen pamppu kelpaa”, Mikke toteaa virnistäen. ”Koska me ollaan armeijassa, niin hommahan pitää hoitaa armeijan tyyliin, eikös?? Eli ekaks pitää demonstroida mitä tullaan tekemään. Eli sun pitäs nyt ekaks imuttaa tota pamppua jotta päästään alkuun.”

Kata ottaa pampun suuhunsa, ensin varovasti, vähän epäillen maistellen, mutta huomattuaan hygieniatason maun puolesta riittäväksi alkaa imutella ihan näyttävin teatraalisin vedoin, vaikka hiljaa mielessään pohtiikin, mitä järkeä on imeä pamppua, kun ympärillä on kolme miestä, joista kaksi olisi ihan imutettavassa kunnossakin.

Antti kaivaa pakettia keskittyneesti. ”Hmm. Lakukortsu... Katotaas... Hei täällähän taitaa jopa olla sellanen. En ois kyllä uskonnu,” Antti huudahtaa samalla kun hänen katseensa kiinnittyy Katan imutuspuuhiin ja käsi hakeutuu leikittelemään kalulla. Mikke on katsellut Kataa tiiviisti ja asettuu imutuksen alkaessa selälleen makaamaan. Hetken katselun jälkeen Mikke jakaa lisää ohjeita: ”Imuta sitä vielä vaan, mut tuu tähän mun naaman päälle niin maistetaan miltä maistuu Kata ja Tero sekaisin.”

”Käskystä”, Kata toteaa ja kiipeää paikoilleen Miken naaman ylle, kanniskellen pamppua mukanaan toisessa kädessään ja edelleen lipoen sitä.

Mikke ojentaa kätensä Katan lanteille ja upottaa kasvonsa Katan haaroväliin. Yhdellä mahtavalla lipaisulla Mikke upottaa kielensä Katan sisuksiin ja kaivaa ulos mahdollisimman paljon Katan ja Teron sekoittuneita nesteitä ja maistelee niitä hieman ennen kuin alkaa levittää tahmaa Katan huulille ja haarovälin iholle.

”Haluatko mut naama kumpaan suuntaan?” Kata vielä tarkentaa asetuttuaan tavanomaiseen suuntaan kasvot pääpuoleen päin. ”Voin kääntyä 69 suuntaan jos haluat?” Kata ehdottaa tajuttuaan automaattisen valintansa puutteen.

Hetken aikaa Mikke on täysin uppoutuneena Katan haaroväliin ja aina välillä kieli on onnistunut harhailemaan Katan klitallekin pieneen lipsutussessioon. Katan kysymykset lopulta rekisteröidessään Mikke havahtuu ja irrottaa suunsa pillusta. ”Ei ku tolleen on ihan hyvä”, Mikke vastaa ja viittaa kädellään Antin paikalle. ”Sä et Anttia uskaltannu peppuun ottaa niin Antti saa nyt kuiteski välillisesti sulta peppua. Eli laitetaanko lakumakua vai pannaanko pelkällä pampulla?”, Mikke kysyy huulet nesteistä kiillellen.

”No laita se kumi vaan, siihen tarttuu varmaan liukastekin hyvin sillai”, Kata toteaa, vaikka alkaakin jo nautiskella miken kielestä ja muusta puuhailusta. ”Mhh..säähän ootkin hyvä nuoleen...sillon ekalla kerralla et kerennyt näyttään..Sääli..määhän oisin ollu joka ilta ruinaamassa sulta kieltä...mmmmmmm:”

Antti rapistelee paketin auki ja rullaa lakumakuiseksi mainostetun kortsun pampun päälle. ”Missäs se liukaste oikein onkaan??” Antti kyselee katsellessaan ympärilleen. Samalla Mikke saa kuitenkin idean:”Meillähän on luomuliukastetta yllin kyllin, et jos sulle vaan sopii Kata, niin voisit liukastaa ton ihan ittessäs?? Saadaan vähän sauvashowtaki samaan hintaan”, Mikke ehdottaa ja iskee Katalle silmää.

”No ok, vaikka eiks se ois tässä asennossa Antin helpointa hoitaa”, Kata toteaa ja kohottaa takapuoltaan Anttia kohti:”Anna mennä vaan.”

Antti ei kauaa odota kun peppu asetetaan tarjolle. Pampun pää vaeltaa ensin muutaman kerran edestakaisin Katan huulia pitkin ja kiertää muutaman kierroksen klitallakin ennen kuin Antti työntää pamppua hitaasti ja kevyesti sisään. Kun pari senttiä pampusta on sisällä Antti pysähtyy ja ja vetelee pamppua edes takaisin parin sentin verran. ”Kuinkas paljon sä aattelit tätä sisälles ottaa?? Meinaan et paljonko pitää liukastaa??”

”No kait sitä menee peppuun siinä missä kaluakin..kuvittele sen mukaan sopivasti”, Kata ohjeistaa samalla kun puskee pamppua vasten itseään saadakseen kiusoittelevan kärjen edes hiukan syvemmälle itseensä.

”Niin mutta kuvittelenko oman mittapuuni mukaan vai normaalin??”, Antti kysyy vitsikkään näsäviisaasti survaistessaan samalla pamppua kymmenisen senttia sisäänpäin ja alkaessa uuden mitan mahdollistamat panoliikkeet. Samalla Mikke on löytänyt sormilleen tekemistä ja Miken etusormi hyväilee pehmeästi Katan klittaa ja aina välillä klitta saa pienen nipistyksen peukulta ja etusormelta.

”No ehkä ihan normaali riittää”, Kata toteaa samalla kun alkaa käydä sangen tuotteliaaksi liukasteen suhteen..Miken yllättävän taitava leikittely alkaa tehota, ja Kata huomaa olevansa asiallisesta juttelustaan huolimatta aivan kiimaisena.

”No, pitäähän sun kuiteski vähän ekstahyvää saada”, Antti toteaa ja työntää pehmeästi mutta lujasti pamppua vielä viitisen senttiä lisää sisäänpäin. Samalla Mikke on keksinyt puuhaa myös toiselle kädelleen ja kaksi pillumehuista liukasta sormea on vauhdikkaasti tunkeutumassa Katan peppuun. Saatuaan sormet kunnolla sisään Mikke katsahtaa Kataa silmiin. ”Sä taidat olla aika valmis nytte??”

”Vaikka mihin”, Kata toteaa hengästyneesti ja huokaisee tuntiessaan kaiken täytteen sisällään, ”Käske vaan mitä halusit”.

”No sit jatketaan. Eli ei muuta kuin pamppua peppuun.” Kehotuksen kuullessaan Antti vetäisee pampun innokkaasti ulos Katasta. Samaan aikaan Miken sormet irroittautuvat klitalta ja pepusta ja Mikke ohjaa Katan paremmin suunsa ulottuville. Antin alkaessa hitaasti työntää pamppua Katan peppuun Mikke imaisee klitan suuhunsa ja alkaa antaumuksella lipsutella kieltään sen kimpussa.

Kata levittää jalkojaan ja keskittyy rentoutumaan, sikäli kuin miken kieli antaa lupaa rentoutua. Pamppu ei ole sen paksumpi kuin normaali kalukaan, mutta kiinteämpi ja huonommin myötäävä, ja Kata joutuu hieman terästäytymään, että suunta pysyy oikeana. Teron riehumisen jäljiltä Kata on kuitenkin rento ja märkä sieltäkin, joten helpohkosti se paikoilleen lipsahtaa silti.

Pamppu on tunkeutunut muutaman sentin verran peppuun Antin aloittaessa kevyet panoliikkeet. jonkin aikaa pamppu liikkuun ees tas parin sentin matkalla miken lipoessa antaumuksella Katan klittaa. pian kuitenkin Antti päräyttää pamppua kerralla viitisen senttiä lisää sisäänpäin, Mikke tehostaa vaikutusta näykkäisemällä samannaikaisesti klittaa.

Tämän jälkee Antti jatkaa kevyttä paneskelua kasvaneen varren mitalla ja Mikke ikäänkuin hyvitelleen imee klittaa pehmeästi kuin lapsi nänniä.

Pienen suvantovaiheen jälkeen pamppu etenee jälleen harppauksena viitisen senttiä sisäänpäin jo tutuksi tulleen klitan näykkäyksen saattelemana. Tällä kertaa kuitenkin hyvittelevää klitan imutusta ei tule vaan Miken kieli siirtyy lipomaan Katan huulia tehden välillä lyhyen ekskursion pillun sisuksiin.

Kata levittää jalkojaan mikäli mahdollista vieläkin enemmän.."Tuo tuntuu ihanalta, jatka, sun kieles ja pamppu yhdessä..mää oon kohta jo ihan tuloillani.”

Mikke ottaa kunnon otteen Katan lantiosta ja vetaa tätä tiukemmin vasten kasvojaan ja alkaa panna Kataa kielellään. Aina muutaman työnnön jälkeen kieli lipoo hetkisen Katan huulia pitkin vedoin ennen kuin palaa pillun syövereihin. Antti puolestaan innostuu todella ja työntää hitaasti mutta tasaisesti pamppua peppuun niin, että koko liukastettu osuus on lopulta sisällä.

”Juma..mä oon täynnä..hhhh..ihan oikeesti..te tapatte mut..johonkin...AAAHHH...jatka..vielä..vai joko annat aitoo..Mikkee..pliiiisss..mä haluun sua”, Kata selittää huohotuksen lomasta.

Kuullessaan Katan anelun, Mikke nostaa Katan pois kasvoiltaan. ”No okei sit, ehkä sä sit saat. Mutta, sun pitää hoitaa homma kunnolla. Eli saat ratsastaa, mut pidä pamppu sisälläs koko ajan. Pitäähän antinkin saada jotain vaivanpalkkaa vai kuinka??”

Kata nyökkää innokkaana..mitä vain, kunhan Kata tuntisi Miken oikeasti syvällä itsessään. Kata peruuttaa kunnes on kohdalla, ja tarttuu kädellään alapuolella odottavaan Miken kaluun...muutama veto jolla kiinteys varmistetaan, ja Kata alkaa laskeutua hitaasti ja nautiskellen.

Katan tolkuttoman märkyyden takia edes pepussa tilaa vievä pamppu ei estä Miken helppoa työntymistä Kataan, ja päästyään masut vastakkain, aivan alas, Kata kumartuu alas suutelemaan Miken limaisia kasvoja. ”Sä teet mut ihan hulluks, niin kyllä mä ratsastan ja vaikka mitä vaan”, Kata kuiskaa ja lähtee liikkeelle hitaasti ja kokeilevasti.

Mikke vastaa ahnaasti Katan suudelmaan ja sotkee Katan kasvoja kiimanesteisiin. Katan lähdettyä liikkeelle Mikke tarttuu lujasti Katan lantioon ja painaa tämän alas kaluaan vasten ja pitää Kataa paikoillaan. ”Äläs kiirehdi, pysy ihan rauhassa paikallaan”.

”Ok.”, Kata toteaa hieman hämmästyneenä ja pysähtyy.

”Pystytkö huolehtimaan et pamppu pysyy sisällä ku ratsastat??” Mikke kysyy hieman hengästyneenä mutta selkeän kiimaisella äänellä.
sanoo:
”Kai Antti huolehtii?”, Kata kysyy.

”Ku ei huolehdi”, Mikke vastaa hymyillen ilkikurisesti, ”sun tarttee sit vissiin uhrata toinen käsi takapuolellesi.”

”No sama se..miten nii ei huolehdi?”, Kata ojentaa toisen käden taaksensa ja ottaa otteen pampun varresta, ”Nonni, pysyy.”

”Pitäähän Antillakin olla jotain huvia, niin jotta voisit vaikka imuttaa Anttia samalla. Ja ei sitten minkäänlaista liikettä ennen kuin Antti on kunnolla kovana”, Mikke vannottaa samalla kun Antti innokkaana tarjoaa puolikovaa vehjettään imutettavaksi.

Kata nyökkää nöyrästi ja alkaa palvovin elein nuoleskella Antin mahtavan vehkeen vartta pitkin vedoin. Kata ottaa Antin kalun pään hellästi huuliensa väliin, ja samalla kun tarjoaa huulillaan kiinteän otteen, lirputtaa kielellään suun sisällä kaikkea Antin ihoa mikä vain on ulottuvillaan.

Mikke katselee tiiviisti Katan imuttelua kalun sykkiessä kevyesti Katan pillun kuumissa syvyyksissä. Vain vaivoin Mikke pystyyy hillitsemään itsensä. Antti puolestaan nauttii silmät kiinni Katan suusta, kielen alkaessa lipoa kalua se värähtää ja alkaa kovettua selvästi reippaampaan tahtiin.

Katan kielen etsiytyessä paitsi kiertelemään terskan reunoja, myös upotessa keskivakoon niin syvälle, että Kata maistaa sisäpuolen erilaisen limakalvon maun kielensä kärjellä Antti urahtaa nautinnosta ja alkaa silitellä kevyesti Katan hiuksia, hetkellisesti jopa Antin polvet hiukan myötäävät kalun kasvaessa vauhdikkaasti kohti mahtavaa juhlamittaansa.

Kata ei voi enää estää liikahdustaan, Antin maku saa Katan värisemään, värinä taas saa sisällä olevat täytteet taas tuntumaan, ja Kata tekee vaistomaisesti liikkeitä, edes ajattelematta että Mikke juuri kielsi liikkumasta.

Antin kovettuminen pakottaa Katan lyhentämään suunsa liikettä, kun tila käy ahtaaksi. Se ei estä Kataa kuitenkaan yrittämästä ottaa Anttia suuhunsa niin paljon kuin vain mahtuu.

Mikke havahtuu lähes unelmoivasta imutuksen katselusta Katan liikahtaessa, Mikke ei enää itsekkään pysty hillitsemään itseään ja vastaa rajusti Katan liikahdukseen ennen kuin itsehillintä palaa. Lopulta Antti on täydessä juhlakunnossa ja vetäytyy ulos Katan suusta. Miken nähdessä Antin mahtavan melan Kata saa lopulta luvan: ”Nyt saat ratsastaa niin kovaa kuin vain sielu sietää.”

Kata tajuaa himon sumentavin aivoin..lupa..nyt..ja alkaa runnoa Mikkeä itseensä niinkuin vain miestä omaksi huvikseen käyttävä voi saadakseen Miken syvemmälle Kata vaihtaa jalat sivulle kyykkyasentoon lennossa ja vaihtaa eteen taakse liikkeen kyykyn ylös-alasliikkeeseen. Jokainen alas liike on kuin rysähdys, mutta sitkeästi Kata kampeaa liikkeen yläasentoonsa, vaikka alastulot iskeytyvät Katan klittaa vasten ja sisukset ovat täydempinä kuin koskaan.

Mikke makaa nauttien selällään ja nauttii mahtavista tuntemuksista ja hurjasti ratsastavan Katan tarjoamasta irstaasta näystä. Antti ihailee hurjaa panoa vierestä ja runkkaa kevyesti kaluaan seisokkia ylläpitääkseen. Miken itsehillintä ei kestä kauaa ja pian hän jo vastaa Katan hurjaan rynkytykseen pökkien kaikin voimin vastaan.

Katan alkaessa olla aivan loppumetreillä hän tempaisee pampun pois itsestään, jolloin yhtäkkiä muuttunut tila päästää Miken kalun uuteen kulmaan, joka tarjoaa tarpeellisen viimeisen niitin Katan sumeille aivoille, kropan tehdessä kiihkeää liikettä konemaisesti.

Mikke urahtaa nautinnosta tuntiessaan pampun poistuvan Katan pepusta, ja aistii samalla Katan orkun läheisyyden. Niinpä jotain lisää tehdäkseen Mikke kurottaa kätensä ja kupittaa Katan pomppivat rinnat ja alkaa peukaloilla hieroa nöpöttäviä nännejä.

Saadessaan tuntemuksia jokapuolelta Kata sulkee silmänsä ja antautuu täysin virran vietäväksi, Reidet tekevät edelleen työtään, mutta Kata tuntee vain sormet nänneillään ja kalun sisällään, ja tällä hetkellä muulla ei ole väliä. Keskittyminen tuntemiseen saa Katan huomaamaan, kuinka hienosti Miken kalu imeytyy hänen sisäänsä, kuinka pitkän liikkeen koko matkalta kontakti säilyy. Ja saa tasaisella varmuudella paksun, tukahduttavan orkun lähemmäs ja lähemmäs. Kata jättää hengittämisen väliin kuunnellessaan kehonsa kaunista liikettä Miken kalun kanssa.

Mikke sulkee silmänsä ja keskittyy nauttimaan kalunsa tuntemuksista, pelkkä ajatus Katan kuuman kosteasta pillusta on viedä Miken rajan yli huimaavaan orkkuun mutta viime hetkellä Mikke saa jarrutettua ja kalu jää kivikovana sykkimään orkun partaalle.

Antti on katsellut lumoutuneena Miken ja Katan panoa sykkivä kalu kädessään. Enää Antti ei kuitenkaan voi vaan katsoa ja runkata, vaan hän astuu Katan viereen ja tarjoaa hurjaksi paisunutta elintään Katan suuhun. Antin silmistä voi lukea lähes epätoivoisen anomuksen please.

Tuntiessaan antin kalun huulillaan Kata avaa suunsa avaamatta silmiään, ja antaa Antin työntyä vapaasti niin syvälle kuin mahtuu, aloittaen heti samantien villin liikehdinnän kielellään. Antin kalun samettinen pinta on yksi tuntemus lisää Katan nautintoon.

Katan suun avautuessa Antti työntyy välittömästi sisään, ja ottaa sopivan otteen kädellään Katan päästä. Antti ei kiimassaan juurikaan pysty enää hillitsemään itseään, joskin jonkinlainen kontrolli juuri ja juuri säilyy Antin alkaessa estoitta panna Kataa suuhun mahtavalla melallaan.

Kata kääntää päänsä sopivaan asentoon, jossa Antti pääsee uppoamaan mahdollisimman syvälle, ja antaa kuolan valuessa sen upota.

Mikke havainnoi kiimaisen sumun läpi Antin puuhat ja saa siitä lisää intoa, Mikke läimäyttää Kataa pehmeästi takamukselle aivan kuin hevosta kannustaakseen. ”Anna mennä, anna mennä loppuun asti”, Mikke kannustaa kiiman käheyttämällä äänellä.

Ajattelematta enää mitään Kata jättää ruumiinsa liikkumaan edelleen, antautuen molempien miesten ottamiselle täysin...Antin raivokas pano suuhun saa Katan tuntemaan olonsa tavallistakin irstaammaksi, ja ratsastus Mikellä alkaa toimia niinkuin pitääkin. Katan sisukset aloittavat tulemisen ujolla värinällä Miken ympärillä, mikä saa Katan jälleen pidättämään hengitystään malttamattomassa odotuksessa kunnes värinä muuttuu sykinnäksi ja Katan suljettujen silmien takana leimuaa.

Antti työntyy hurjana Katan suuhun välittämättä enää mistään muusta kuin kalustaan. Se sykkii hurjana Katan kuolan tahrimana kankena Katan huulien välissä vääjäämättömän orkun lähetyessä hurjaa vauhtia. Samaan aikaa Mikke aistii etäisesti, että Katan orkku lähestyy ja niinpä Mikke kiepauttaa käden pakaroilta etupuolelle ja sormi löytää jälleen klitan leikkikaverikseen.

Lopulta Antti ei kestä enää ja hurja orkku ottaa mahtikalun valtaansa, viimeinen voimallinen työntö toimittaa kullin syvälle Katan kuumaan suuhun hanojen vihdoin auetessa ja mahtavan spermalastin lähtiessä liikkeelle.

Miken sormi saa aikaan yleiseen sykkimiseen oman räjähtävän värinsä, tunne on niin intensiivinen, että se melkein sattuu, ja Kata pysähtyy lopulta keskelle liikettään, vain vittu jatkaa sykintäänsä, päästämättä Mikkeä vaativasta otteestaan. Tuntiessaan Antin lastin suussaan Kata ei yritäkään niellä, vaan antaa kaiken valua suupielestään alas ennestäänkin kuolaisen Miken päälle.

Kaikkensa antaneena Kata päästää Antin luiskahtamaan pois suustaan ja rojahtaa Miken päälle hervottomana, korjaten jalkojensa asennon viimeisenä ennen kuin laskee päänsäkin Miken rinnalle.

Katan yhtäkkinen seisahtuminen yllättää Miken täysin ja kun sykkivä vittu puristuu kalun ympärille, se ei enää pysty vastustamaan päälle hyökyvää orkkua. Karjahdusta pidätellen Miken orkku alkaa syvältä lantiosta ja voimistuu entisestään Miken nähdessä Antin lastin pursuavan ulos Katan suusta. Lopulta Miken kalu suorastaan räjähtää Katan sisuksissa ja ennennäkemätön spermalasti purkautuu Katan pilluun tämän laskeutuessa Miken päälle lepäämään.

.............


Siinäpä se sitten. ;).

2

9285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wndr

      Olipa aikamoista tekstiä. Todella kiihottava tarina, sai oikein tehdä töitä, että kesti loppuun asti. Jatkoa odotellaan...

      • Kata

        Hei. Huomasiin että tältä alueelta on hävinneet nuolet joilla pääsisi aikaisemmille sivuille lukemaan vanhoja. Jos joku kuitenkin haluaa lukea ne alkuosat tähän tarinaan niin ne löytää ampumaradalla -ketjusta kyllä edelleen. Mutta tällä hetkellä sinne pääsee vain laittamalla tuohon sivun yläosan "haku"-kohtaan hakusanaksi "ampumaradalla" niin se tarjoaa oikean ketjun ja jutut voi lueskella sitten...

        terv. Kata


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe