Unijukka...

Ystävällisyyttä

Löytyisikö aikaa minun tilanteeseeni? Mitä nyt tapahtuu, negatiivisia virtauksia työpaikalla. Nyt takapakkia tullut. Mitä minun pitää muuttaa itsessäni? Sydämessäni olen tehnyt oikein ja työnantajakin samaa mieltä. Onko kateutta ilmassa?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

   1.sauvojen 10: Energia ympärillämme etsii jatkuvasti uusia muotoja. Tuota energiaa ei saa koskaan tukahduttaa. Täytyy osata jalostaa tuota energiaa oikeisiin suuntiin. Niin, että se ilmentäisi sopusointua. Jokainen hetki on "elämän nautintoja" varten, hyviä asioita ei saa siirtää eteenpäin, ne täytyy osata elää jokaisessa hetkessä.

   2.lanttien 9: Saavutuksista kuuluu nauttia. Antaudu omalla tehtävällesi tässä maailmassa. Tee se mikä sinun on kussakin tilanteessa tehtävä. Luonnollinen elinvoima heijastuu kaikkeen ympärillämme olevaan. Joskus kohtaamme elämässä toki vaikeitakin kokemuksia. Mutta nekin lopulta opettavat jotakin elämästä.

   3.kohtuus: Elämässä on vastakohtia. Vastakohdat täydentävät lopulta toisiaan. Tarvitaan oikeanlainen tasapaino järjen ja alitajuisten vastojen välillä, jotta elämän voisi nähdä tasapainoisesti. Rationaalinen järki voi liikaa käytettynä viedä asioita väärää suuntaan. Ristiriitaset tilanteet kaipaavat "kohtuutta", jotakin tuntuu tälläisissa tilanteissa menneen ikään kuin pieleen. Sopusointu on paras saavuttaa kun ihmiset välttävät äärimmäisyyksiä, vastakohtia ei ole tarvetta nähdä ympärillään. Työpaikallesi tarvitaan nyt jotakin tasapainottavaa. Tuskin olet tehnyt mitään väärin. Energiaa täytyisi osata käyttää työpaikallasi tasapainoon.

   4.miekkojen 5: Tapahtuuko työpaikallasi jonkinnäköistä vertailua? Kilpaileminen on kaksijakoinen asia, lopulta kaikki ovat yhtä tärkeitä. Kun ihmiset jaetaan "kahtia" vieraannutaan siitä että tehtäisiin yhteistyötä kaikkien parhaaksi. Aina on kuitenkin mahdollisuudet vapautumiseen, kilpailujen taustalla on usein "kateuden" tapainen tunne. Pitää osata kiinnittää huomiota siihen, että ihmiset ovat tasavertaisia, vaikka joissakin tilanteissa se onkin vaikeata.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   4887
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   176
   4098
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2741
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   2539
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   112
   2005
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1671
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1298
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1076
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1066
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1050
  Aihe