Unijukalle

pihlajanmarjoja

Vaihdoin aika vasta uuteen haastavaan työpaikkaan. Henkilökunnalla on keskenään solmuja. Saammeko tilanteen ratkottua?

Olen parisuhteessa ihanan miehen kanssa, rakkauselämä on tasaisen hyvää. Mitä näkyy tulevaisuuteemme? Haaveisiimme kuuluuvat kihlat, lapset ja oma koti..

4

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

      1.lanttien 7:Työpaikkasi erimielisyydet on mahdollista hoitaa kärsivällisyyden avulla. Ei pidä ajatella että tapahtuisi "äkkinykäyksiä". Kun aika on sopiva niin kaikki asiat voivat luonnistua. Pitää kuunnella ja ymmärtää eri näkemyksiä. Odottaminen on joskus hyvin tärkeää ja parempi kuin toimiminen "väärällä" hetkellä.

      2.sauvojen ässä: Sauvojen ässä kuvastaa sellaista toimintaa joka on luovaa ja vilpitöntä. Elämä tarjoaa jatkuvasti lahjojaan, ne täytyy myöskin osata ottaa oikeilla hetkillä vastaan. Voima on aina sisällämme ja olemuksemme on tuon voiman kuvastin. Joskus tuo voima tosin ei jaksa virrata niin hyvin, on osattava levätä ja hiljentyä. Kyky vetäytyä hiljaisuuteen on joskus elämän myllerryksissä hyvin arvokasta. Älä käytä asioissa liikaa voimaan vaan mieluummin "lapsenomaista" innostusta, jonka avulla myöskin näet eri tilanteet paremmin.

      3.maljojen 6: Maljojen 6 kuvastaa nautintojen ja vilpittömyyden tärkeyttä ihmissuhteissa sekä jokapäiväisessä elämässä. Ennakkoluulottomuus voi olla joskus paikallaan, mikäli asiat näyttävät "kaavoihin kangistuneilta". Kun olet mieleltäsi puhdas ja tunnet hyvän olon tunnetta voit myös kokea aitoa rakkautta. Tämän oletkin elämässä jo tainnut huomata? Maljojen 6 kuvastaa myöskin rakkauteen liittyviä unelmia, jotka on mahdollista myöskin tosielämässä toteuttaa. Elä nautinnollisesti ja hyvässä vuorovaikutuksessa ihmisiin niin voit saavuttaa paljon asioita.

      4.lanttien 4: Mieti tarkkaan taloudellisia asioitasi. Liiallinen omistaminen ja tavaroiden kerääminen voi myös tukahduttaa energiaa ympärilläsi. Rajoja saa asettaa itselleen ,mutta on myöskin osattava olla joustava. Antaminen on monesti suurimpia iloja elämässä. Vaali hyviä ystävyyssuhteitasi ja anna ystävillesi aikaa. Mieti sitä mikä on elämässä kaikkein tärkeintä ja mihin haluat todella sitoa energiaasi ja aikaasi, niin että tuntisit kaikkein eniten sopusointua!


      Parisuhteellenne vielä yksi:

      sauvojen lähetti: Teillä on luottamusta ja vilpittömyyttä. Antakaa tulevaisuudensuunnitelmissa myöskin "sijaa sattumalle", joskus onni käveleekin vastaan yllättäen. Ei siis saa tehdä liian tarkkoja suunnitelmia! Miettikää mitä haluatte, mutta jättäkää myös osa toteutuksesta "elämän haltuun". Eläkää keveästi ja innostukaa myöskin uudesta, mahdollisuutenne nauttia joka hetkestä ovat hyvät!

    • pihlajanmarjoja

      Kiitos vastauksestasi.
      Kärsivällisyyttä ja kuuntelemisen taitoa töissä tarvitaankin. Olen yrittänyt parhaani. Olen toisinaan äärettömän kärsimätön ja haluaisin, että tilanne muuttuisi jo paremmaksi vaikka järjellä tiedostan että ihmiset muuttuvat kuitenkin aika hitaasti..

      Kuulostaa silti, että haaveemme käyvät toteen kun aika on kypsä. Kiitos :) Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

    • Pelottavaa__

      Jos ihmiset tekee elämän ratkaisuja joidenkin "unijukkien" perusteella.

    • Unijukka15

      Hyvää syksyn jatkoa "pihlajanmarjoja" sinullekin !

      Ja sinulle "pelottavaa_": niin on minustakin jos näin tapahtuu. Neuvoa asioissa on eri asia kuin ratkaisujen tekeminen. Minkään alan ammattiauttajakaan ei voi ratkaisuja tehdä kenenkään puolesta. Ratkaisujensa kanssa jokainen on ihan vapaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe