Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Incap, käänteen kestävyys?

Laskelmointia

Incap on parantanut tulostaan, tehnyt muutoksia toimintaansa ja painopisteisiinsä ja saanut aikaan käänteen parempaan. Etenkin Intiassa liiketoiminta tuntuu kasvavan. Incapilla on hedelmällistä yhteistyötä monien muiden firmojen kanssa Intiassa ja merkittävät tilaukset sekä sopimukset ovat lisääntyneet kuluneen vuoden aikana. Uutta pääomaa ja potkua toimintaan on haettu osakeannilla. Osakkeen kurssi on jo noussut vahvasti, mutta loppuvuoden ja koko vuoden lupaavat tulokset ovat vielä tulematta uunista ulos. Kuinka paljon osakkeella on vielä varaa nousta, ottaen huomioon, että vahvaa nousua ja lupaavia odotuksia on jo hinnoiteltu valmiiksi kurssiin ja osake kivunnut ylöspäin? Tuskin tuolta loppuvuonna mitään todellista jättiyllätystä ylöspäin tulee, mutta pieneen kurssinousuun riittänee positiivisen vireen jatkuminenkin? Mahtaako 2016 nousu riippua jo siitä, saadaanko hieman suurempaa liikevoittoa aikaiseksi vai tyydytäänkö silloinkin pieniin parannuksiin? Floppaako osake pian takaisin vuoden alun lukemiin, kun huomataan, että tulos kohenikin vain hetken aikaa? Ehkä maltillisella summalla mukaan tässä syksyn hiljalleen alkaessa.

10

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • InCap

      Uusien sopimuksien lisääntyessä ja vanhojen asiakkaitten tilausten säilyessä on selvää että liikevoitto tulee kasvamaan taas todella paljon. Marraskuussa tulee jytky tuloksen suhteen ja 2016 kasvu jatkuu.
      Incapilla on positiivisten asioiden kierre päällä, uudet asiakkaat tuovat tulosta ja tulos tuo varmuutta bisnekseen joka tuo taas lisää asiakkaita.
      Ja kurssi reagoi voimakkaasti ylöspäin.

    • Sitaattia

      Tämä puhukoon puolestaan:

      "Tammi-kesäkuun liikevaihto kasvoi 63 prosenttia 8,2 miljoonaan euroon ja liiketulos nousi selvästi voitolliseksi. Koko vuoden liikevaihdon ja liiketuloksen Incap odottaa paranevan selvästi viime vuodesta."

      Ps. toimitusjohtaja Vuori on osaava kaveri

    • MadeinIndia

      Mikäli Incap mielii senttiosakkeesta noin euron osakkeeksi, mitä vaaditaan?

    • Euroliikaa

      Vahvaa tulosta ja liikevoiton tuntuvaa kasvua. Realisti odottaisi korkeintaan n. 0,25-0,50 euron hintaa osakkeelle tämän vuoden loppuun mennessä. Vuosi 2016 on sitten toinen juttu, jos ja kun kasvu jatkuu samaan malliin.

    • Eteenpäinn

      Taas näkymiä vahvistavia uutisia:

      Incap alkaa valmistaa Comsel Systemsille muun muassa viestintämoduuleja, joita käytetään datan keräämiseen ja valvomiseen energiatoimialalla.

      Incap myös kokoaa laitteet ja toimittaa ne suoraan Comsel Systemin asiakkaille.

      Laitteilla kerätään, analysoidaan ja siirretään tietoa energian kulutuksesta reaaliaikaisesti. Tämän ansiosta energiaa voidaan tuottaa, jakaa ja käyttää aiempaa tarkemmin.

    • Sitaattia2

      "Keskittyminen elektroniikkaliiketoimintaan on tuonut toivotun tehokkuusparannuksen sekä myynnissä että toimitusprosessissa ja mahdollistanut uuden toimintamallin käyttöönoton, jonka vakiinnuttamisessa organisaatiomme on onnistunut kiitettävästi. Sekä liikevaihtomme että kannattavuutemme ovat parantuneet merkittävästi.

      Myyntitoimintamme ja sitä kautta tilauskantamme ovat kehittyneet hyvin, ja sen perusteella voimme ennakoida kuluvalle vuodelle aiemmin arvioitua parempaa tulosta. Onnistunut osakeanti sekä parantunut kannattavuus turvaavat rahoituksen riittävyyden liiketoiminnan kasvaessa.

      Olen tyytyväinen suoritukseemme vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja luottavainen yhtiön kehittymiseen ja mahdollisuuksiin pitkällä tähtäimellä."

    • Goldencap

      Olisiko Incapista jopa maksamaan osinkoa parin vuoden kuluttua? Käytetäänkö kaikki ylimääräinen lisäinvestointeihin, jos hyvä vire jatkuu?

      • OsinkO-OttO

        "Olisiko Incapista jopa maksamaan osinkoa parin vuoden kuluttua? Käytetäänkö kaikki ylimääräinen lisäinvestointeihin, jos hyvä vire jatkuu?"

        Vai osinkoa.
        Tällä firmalla ei ole mitään omaa tuotetta vaan se valmistaa alihankintana komponentteja. Velkaa sillä myös on 12milj. mutta kertyneitä voittovaroja sillä taas ei ole. Tai no jos kaikki lasketaan eli myös miinukset niin sitten niitä löytyy eli 35miljoonaa miinuksella eli siinä meillä on varsinainen osinkokone.

        Gearing 524
        Omavaraisuusaste 9.9

        Siitä sitten vaan niitä osinkoja makselemaan. Viimeksi Incappi maksoi osinkoa vuonna 2002.


    • Calgary88

      Osinkoa tai ei, niin marraskuun vahva osari lähestyy viikko viikolta. Nyt ehtii vielä ostamaan edullisemmin.

    • heteka

      Suomi nousuun 2016
      1.Työjärjestys jousto Ammattiliitot(ATK:N taipua kehittää liittoa, taantua putoaminen)
      2.Digitaaliteknologi kehitys
      3.Yhdysvallat Taloudellinen kasvu kannustaa Suomen taloutta nousu on reipas.
      4.Eurooppa/ rauha.
      5.Suomi matkailukohde maana.
      6.PK-Teollisuus
      7.Ilmaston korjaavat tuotteet vientiin.
      8.MAMU palauttaminen,sunnitellaan
      vientituote kevyt puutalo,kontti kuljetus
      Pilottihanke vastaanottokeskus suunnitelmia,tarpeita varten
      9.Puukauppa Venäjä-Karjala 8 hankkeelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe