Incapia salkussasi?

Aloittelijasijoittaa

Oletko jo lähtenyt mukaan Incapin nousuun ja jos olet niin miksi?

21

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Faktaa

      Mukana. Intiassa on hurjasti kasvupotentiaalia tuleville vuosille. Siellä on tehty paljon uudistuksia ja luotu entistä parempia olosuhteita ulkomaalaisille yrityksille. Incap on ollut siellä jo vuosia ja luonut hiljalleen hyvät verkostot yhteistyökumppaneineen. Tämän hetken 0,17-0,18 euroa per osake voi olla loppuvuodesta lähemmäs 0,50 euroa, JOS tulokset todella ovat positiivisia/ennustetun kaltaisia myös vuoden toisella puoliskolla. Tapiolla rämpineen pikkufirman senttiosakkeen kuuluukin nousta kohisten, jos hyvä nouseva tulosvire jatkuu ja saadaan aikaan edes pientä LIIKEVAIHDON ja LIIKEVOITON kasvua. Mikään ei puhu tällä hetkellä sen puolesta, että tulos kääntyisi yhtäkkiä laskuun. Päinvastoin, Incap on vuoden mittaan raportoinut merkittävistä yhteistyösopimuksista, jotka alkavat heijastua tuloksiin vuoden parin kuluessa. Vuoden ensimmäinen puolisko oli vahva, tulos kääntyi parempaan suuntaan ja keskimääräinenkin tulos loppuvuodelta takaa koko vuoden tuloksen vahvan paranemisen vuoteen 2014 verrattuna. 2016 alkaen on sitten "baana auki" ja mahdollisuus lisänousulle. Siihen vaaditaan toki myös yrityksen johdolta oikeita päätöksiä ja investointeja. Usein se vaan tuppaa olemaan niin, että hyvä vire ja uudistukset ruokkivat uutta kasvua ja positiivinen kierre jatkuu. Incapin kohdalla se vielä korostunee, koska kyse on pienestä firmasta ja senttiosakkeesta, joka ponnistaa miinukselta plussalle ja pessimisistä optimistisiin näkymiin. Viron tehtaallakin lienee kohtalaiset näkymät mm. Baltian ja Itä-Euroopan kehittyessä sekä muun Euroopan talouden piristyessä. Incap ei ole arpalippu, vaikka se onkin vielä toistaiseksi alle euron senttiosake.

    • Peloton.Pelle

      No en ole. Vaikuttaa ihan hyvältä tunnuslukujen perusteella. Täytyy kai ostaa malliksi.

    • Simple82

      Incap on nosteessa koko loppuvuoden ja marraskuussa etenkin tulee tärkeitä taloustietoja, jotka ovat lähes satavarmasti positiivisia. Positiiviset tiedot johtavat puolestaan kurssin nousuun ja firman kehittymiseen eteenpäin.

    • Sitaattia

      "Myös Incapissa on nähtävissä selviä merkkejä käänteestä, mikä on nostanut osaketta. Tammi-kesäkuun liikevaihto kasvoi 63 prosenttia 8,2 miljoonaan euroon ja liiketulos nousi selvästi voitolliseksi. Koko vuoden liikevaihdon ja liiketuloksen Incap odottaa paranevan selvästi viime vuodesta."

      Miksi siis vielä epäillä loppuvuoden kurssinousun mahdollisuutta ja koko yhtiön käännettä parempaan? Kurssi on pian 0,50-1 euroa ja siitä eteenpäin ei nousta enää raketin lailla. Nyt ehtii vielä edullisesti mukaan.

    • Eteenpäinn

      Incap alkaa valmistaa Comsel Systemsille muun muassa viestintämoduuleja, joita käytetään datan keräämiseen ja valvomiseen energiatoimialalla.

      Incap myös kokoaa laitteet ja toimittaa ne suoraan Comsel Systemin asiakkaille.

      Laitteilla kerätään, analysoidaan ja siirretään tietoa energian kulutuksesta reaaliaikaisesti. Tämän ansiosta energiaa voidaan tuottaa, jakaa ja käyttää aiempaa tarkemmin.

    • Katse_osinkoihin

      Pikkufirma vaikka Intian markkinoilla pelaakin ja riskisijoitus!

    • danske

      Marraskuussa tulee uutta tulostietoa ja kurssi voi nousta reilustikin, jos tulos on vahvaa. Jos tulee laiha tulos, nähdään pudotusta. Laihan tuloksen todennäköisyys on viime viikkojen tietojen perusteella todella pieni.

    • Toemii

      Johdon osavuotinen selvitys kaudelta 1.1.-12.11.2015 torstaina 12.11.2015.
      Silloin tulee reilumpaa nousua. Osakkeen hinta nyt about 0,18 eur, silloin osake noin 0,30. Kuka veikkaa parhaiten? Loppuvuodesta hätistellään jo 0,40 euron rajaa? 2016 matkataan yli 0,50 euron...

    • Chappa

      Tämä lienee sellainen hypetys eli manipulointiketju?
      Ei ole eikä tule! -Muuten salkussa 40 osaketta

    • henrywan

      Hypeä tuleekin olla vahvassa nousussa :D Haittapuolena vaan että osakkeen ns. yllätyspotentiaali vähenee ja kurssin seilaaminen ylös ja alas lisääntyy, kun hätähousut ja kikkailijat lähtee mukaan. Itse holdaan ainakin vuoden 2016. Katsotaan sitten vuoden 2017 näkymiä ja kurssitasoa.

    • BusinessCity

      Mukana pienehköllä summalla. Syynä positiiviset luvut ja uutiset sekä vielä halpa hinta. Riskisijoitus kyllä, mutta nähdäkseni tässä riski on ihan siedettävällä tasolla. Vielä ehtii mukaan.

    • Positivity

      Parilla tonnilla mukana. Vuosien tappioista voitolle uusiutuva pienyhtiö, siinä on potentiaalia. Hyvä merkki että osakkeen heilunta on vähentynyt - joukosta löytyy entistä enemmän myös omistajia jotka uskovat positiiviseen kehitykseen eivätkä ole myymässä herkästi parin huonomman päivän tai viikon jälkeen. Nyt on hiljaisempaa ja uusi nousu vaatii taas positiivisia signaaleja tai uutisia taakseen.

    • flunssainen

      "Intian talouskasvu on ohittamassa Kiinan ja maa hyötyy myös Fedin lykkääntyneestä koronnostosta. Kireä arvostus kuitenkin rajoittaa intialaisosakkeiden houkuttelevuutta. Intia on maita, jotka hyötyvät selvimmin öljyn hinta-alesta, sillä maa tuo pääosan kuluttamastaan öljystä. Nordean strategien mukaan halpa energia tukee maan jo ennestään vahvaa talouskasvua kotimaisen kysynnän kautta ja pienentää kauppataseen alijäämää. Lisäksi halvat raaka-aineet ja tuottoisa satokausi pitävät inflaation kurissa, joten keskuspankilla on hyvin tilaa laskea ohjauskorkoa ja tukea talouskasvua. Intian kasvuvauhti onkin lähiaikoina ohittamassa takavuosien kasvukone Kiinan. Intia lukeutuu myös niihin Aasian maihin, joihin Kiinan haasteet vaikuttavat vähiten."

      Ei kuulosta aivan surkealta Incapin kannalta!

      • Selvää

        Ei todellakaan! Lokakuun positiivisia uutisia odotellessa.


    • Malttia

      Intia kasvaa varmasti mutta tämä Incap on pikkupeluri jättimäisillä markkinoilla. Korkeintaan lisämausteeksi salkkuun.

    • Hokapontas

      Hinta on vielä kovin alhainen. Kannattaa jo pikkuhiljaa ruveta tankkaamaan Q3-raporttia varten.

    • Gerbiili

      Voitolle noustu, toiminnan painopiste kasvavassa Intiassa ja osakkeen hinta vieläkin alle 0,20 euroa! Tilauksia ja sopimuksia kertynyt aiempaa enemmän.

    • Laatuasalkkuun

      Tänä vuonna liki viidenneksen markkina-arvostaan menettänyt Outotec on paras ostopaperi Pohjolan tuoreella suosituslistalla.

      Pankin mukaan Outotecin säästökuurin vaikutus alkaa jo hiljalleen näkyä ja myös liikevaihdon lasku alkaa tasoittua. Laitekysynnän elpymiseen liittyy kuitenkin edelleen pientä epävarmuutta.

      "Mielestämme yhtiön pidemmän ajan kasvumahdollisuus on edelleen hyvä, ja osake tarjoaa potentiaalin kärsivälliselle sijoittajalle", Pohjola perustelee raportissaan.

      Pohjolan tavoitehinta Outotecille on 5,50 euroa, mikä antaa osakkeelle nousuvaraa yli 50 prosenttia.

    • Ernesttt

      Outotekki kieltämättä aikamoinen houkutus 3,5 eurolla kuten myös Incappi hintaan 0,16. Incapin etuna lähes varma positiivinen tulosjulkistus marraskuussa, nousua siis luvassa pian. Outon kanssa voi joutua odottelemaan vähän kauemmin.

    • Ninic

      Incap ei raketoinut ylös vaikka tulos oli oikein hyvä. Syynä lienee yksittäiset suuret myynnit. Kohta myyjät vähenee ja ostajiahan löytyy -> vahvaa nousua. Kurssi oli jo hetken yli 0,20, pian kivutaan sinne takaisin ja pysyvästi. Jouluna kurssi välillä 0,20-0,25, ensi vuonna enemmän.

    • Extension

      Lisäsin aika rankalla kädellä viime viikolla. Etra:n myynnit näytti olleen lähinnä verosuunnittelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe