Karkkilasta

Sepitini

Olin Karkkilasalin konsertissa lauantaina ja se oli todella suurenmoinen konserttikokemus. Niin upeita lauluja ja niin mahtavasti Tapsa lauloi. Yotubessa on hieno sikermä muutamasta laulusta sieltä. Omat suosikkini tosin tästä sikermästä puuttuu. Esim. muutamia Olavi Virran lauluja Tapsa lauloi kerrassaan huimankomeasti !
https://www.youtube.com/watch?v=XuUDNM5tFzI

11

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Musicaallinen

      Lässynlässy!!! Ei p*skaa voi hunajaksi muuttaa vaikka kuinka joku äärihihhulifani maksua vastaan yrittää niin väittää! Ola Virtakin kääntyy haudassaan kun kuulisi neiti-Kansan kappaleitaan raiskattavan! Hyi s**tana! Ettet häpeä senkin musikaalinen lahjattomuus!

    • jokuvaaan
      • JaVitutEnMaksa

        Taitaa "jokuvaan" olla Karkkilaisen toimittajia kun pyytää lukijoita avaamaan linkitetyn, maksullisen sivun. Saadakseen lisiä olemattomaan palkkaansa. Ei onnistu pölkkypää!


      • vaitaas

        Lehden ja arvostelun voi lukea kyllä ilmaiseksi, pälli !


      • enkiroile

        Jotta vittuuntuisit vielä lisää, niin kysäisen ,että tiesitkös ,että Kansan isoäiti Impi ( os. Virkki) oli Olavi Virran isoäidin serkku ? Samaa musiikillista verta virtaa siis Tapsassa ,kuin mitä Olassakin oli.


      • KylänTiellä

        Väittämäsi mukaan Tapani Kansa on nolla, ja samalla kerrot, että nollat eivät sinua kiinnosta. Saanen ajatella, että Tapani Kansa ei sittenkään ole mielestäsi nolla, ja siksi viihdyt täällä hyvin. Niinhän sitä tavataan sanoa, että rakkaudesta se hevonenkin potkii!


      • vittuakovalitat

        Miksi vaikutat kokoajan niin kireältä ? Onko sinulla jotain ongelmia omassa elämässäsi ? Jos et tykkää Tapsasta niin et tykkää, mutta anna meidän tykätä.


    • Karkkilangimma

      Olin mieheni kanssa tuolla konsertissa ja nautimme sen upeasta musiikkiannista täysinrinnoin. Tapani Kansan ääni soi aivan mahtavasti ja myös Tessa Virran trio oli loistava ! Kuten tuossa lehtiarvostelussakin todettiin oli aivan alussa parin biisin verran selvää jännittämistä ja pientä hermoilua havaittavissa Tapsassa. Konsertin alkupuoliskolla huomasi ,että kätensä tärisi jonkin verran ja tästä Tapsa veisteli itse vitsiä. Hänellä oli juomalasi josta joi vettä ja totesi ,että : " Muutaman vuoden päästä mä tarvin konsertteihini juottajan. Käsi tärisee niin hitosti. Hyvä kun saa suuhun osumaan . " Yleisö tälläinen itseironia nauratti kovin. Minusta Kansalla on hyvää huumoria. Sellaista oivaltavaa, ja nokkelaa tilannehuumoria. Ei mitään etukäteen mietittyä ja suunniteltua.
      Ohjelmisto oli hyvin laadittu . Täytyy myöntää ,että kyllä nuo Rautavaaran laulutkin istuvat Tapsan ääneen ja olemukseen erinomaisen hyvin. Vaikka täällä joku tai jotkut jostain syystä pitävät Tapsaa neitimäisenä , niin kyllä hän vaan sellaista äärimmäisen miehekästä charmia huokuu.
      Konsertissa Tapsa lauloi myös Olavi Virran lauluja jotka olivat kuin hänen soinnikkaalle äänelleen ja tunteikkaalle tulkinnalleen kuin vasiten tehty. Se oli niin kaunista ,että oli tulla tippa linssiin liikutuksesta. Konsertin lopussa kuultiin muutaman laulun verran Tapsan omaa tuttua ohjelmisto.
      Ylimääräisenä kuultiin Anniina ja sen laulun jälkeen yleisö nousi antamaan seisten ablodit. Tunnelma oli todella upea ja saattoi huomat kuinka Tapsakin oli liikuttunut yleisön reaktiosta.

      • Justinax

        Lapsenuskossa on ihana olla, elää ja kuolla. Tosiasioita se ei kuitenkaan poista. Ja jos ette ymmärtäneet viestiäni niin olette tyhmempiä kuin luulinkaan. Jos se on edes mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe