Karkkilasta

Sepitini

Olin Karkkilasalin konsertissa lauantaina ja se oli todella suurenmoinen konserttikokemus. Niin upeita lauluja ja niin mahtavasti Tapsa lauloi. Yotubessa on hieno sikermä muutamasta laulusta sieltä. Omat suosikkini tosin tästä sikermästä puuttuu. Esim. muutamia Olavi Virran lauluja Tapsa lauloi kerrassaan huimankomeasti !
https://www.youtube.com/watch?v=XuUDNM5tFzI

11

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Musicaallinen

      Lässynlässy!!! Ei p*skaa voi hunajaksi muuttaa vaikka kuinka joku äärihihhulifani maksua vastaan yrittää niin väittää! Ola Virtakin kääntyy haudassaan kun kuulisi neiti-Kansan kappaleitaan raiskattavan! Hyi s**tana! Ettet häpeä senkin musikaalinen lahjattomuus!

    • jokuvaaan
      • JaVitutEnMaksa

        Taitaa "jokuvaan" olla Karkkilaisen toimittajia kun pyytää lukijoita avaamaan linkitetyn, maksullisen sivun. Saadakseen lisiä olemattomaan palkkaansa. Ei onnistu pölkkypää!


      • vaitaas

        Lehden ja arvostelun voi lukea kyllä ilmaiseksi, pälli !


      • enkiroile

        Jotta vittuuntuisit vielä lisää, niin kysäisen ,että tiesitkös ,että Kansan isoäiti Impi ( os. Virkki) oli Olavi Virran isoäidin serkku ? Samaa musiikillista verta virtaa siis Tapsassa ,kuin mitä Olassakin oli.


      • KylänTiellä

        Väittämäsi mukaan Tapani Kansa on nolla, ja samalla kerrot, että nollat eivät sinua kiinnosta. Saanen ajatella, että Tapani Kansa ei sittenkään ole mielestäsi nolla, ja siksi viihdyt täällä hyvin. Niinhän sitä tavataan sanoa, että rakkaudesta se hevonenkin potkii!


      • vittuakovalitat

        Miksi vaikutat kokoajan niin kireältä ? Onko sinulla jotain ongelmia omassa elämässäsi ? Jos et tykkää Tapsasta niin et tykkää, mutta anna meidän tykätä.


    • Karkkilangimma

      Olin mieheni kanssa tuolla konsertissa ja nautimme sen upeasta musiikkiannista täysinrinnoin. Tapani Kansan ääni soi aivan mahtavasti ja myös Tessa Virran trio oli loistava ! Kuten tuossa lehtiarvostelussakin todettiin oli aivan alussa parin biisin verran selvää jännittämistä ja pientä hermoilua havaittavissa Tapsassa. Konsertin alkupuoliskolla huomasi ,että kätensä tärisi jonkin verran ja tästä Tapsa veisteli itse vitsiä. Hänellä oli juomalasi josta joi vettä ja totesi ,että : " Muutaman vuoden päästä mä tarvin konsertteihini juottajan. Käsi tärisee niin hitosti. Hyvä kun saa suuhun osumaan . " Yleisö tälläinen itseironia nauratti kovin. Minusta Kansalla on hyvää huumoria. Sellaista oivaltavaa, ja nokkelaa tilannehuumoria. Ei mitään etukäteen mietittyä ja suunniteltua.
      Ohjelmisto oli hyvin laadittu . Täytyy myöntää ,että kyllä nuo Rautavaaran laulutkin istuvat Tapsan ääneen ja olemukseen erinomaisen hyvin. Vaikka täällä joku tai jotkut jostain syystä pitävät Tapsaa neitimäisenä , niin kyllä hän vaan sellaista äärimmäisen miehekästä charmia huokuu.
      Konsertissa Tapsa lauloi myös Olavi Virran lauluja jotka olivat kuin hänen soinnikkaalle äänelleen ja tunteikkaalle tulkinnalleen kuin vasiten tehty. Se oli niin kaunista ,että oli tulla tippa linssiin liikutuksesta. Konsertin lopussa kuultiin muutaman laulun verran Tapsan omaa tuttua ohjelmisto.
      Ylimääräisenä kuultiin Anniina ja sen laulun jälkeen yleisö nousi antamaan seisten ablodit. Tunnelma oli todella upea ja saattoi huomat kuinka Tapsakin oli liikuttunut yleisön reaktiosta.

      • Justinax

        Lapsenuskossa on ihana olla, elää ja kuolla. Tosiasioita se ei kuitenkaan poista. Ja jos ette ymmärtäneet viestiäni niin olette tyhmempiä kuin luulinkaan. Jos se on edes mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe