Poliisivaltio – oikeusvaltio?

SalkkuTolkkujaMulkku

Suomi on ollut jo pitkään poliisivaltio, sitä ei voine kukaan kiistää.
Poliisi ja eritoten keskusrikospoliisi on saanut mellastaa mielin määrin laillisuusvalvonnan yrittämättäkään vetää suitsia tiukemmalle, vaikka on selvästi havaittu reen pyrkivän vierestä ohitse.

Yle kertoilee täällä http://yle.fi/uutiset/putin-merkinnasta_ponnahtanut_poliisin_salainen_rekisteri_karajilla/8297564 että oikeusistuin olisi nyt ruvennut mukamas puntaroimaan, jotta onko poliisin salaista rekisteriä valvottu lainmukaisesti.
Epäiltyinä valvontavelvollisuuden laiminlyönnistä teatterin lavasteisiin talutellaan kolme poliisipäällikköä - yksi poliisihallituksesta ja kaksi keskusrikospoliisista.

Heh.

Ylen toimittajakaarti on taas suoriutunut tehtävästään erinomaisesti ja kyennyt uutisoimaan juuri sen mitä viranomaiset ovat halunneetkin.

Purraanpa hieman ennen kuin nielaistaan:

Salainen rekisteri.

Sana "salainen" tekee tästä nimenomaisesta rekisteristä poikkeavan, sillä salainen tarkoittaa sitä, että rekisteri sekä sen sisältämät tiedot ovat vain sen perustajan ja ylläpitäjän (tässä tapauksessa poliisi) tiedossa.

Tragikoomiseksi Helsingin käräjäoikeudessa pidettäväksi määrätyn oikeudenkäynnin tekee se, että syytteen mukaan sekä salaisen rekisterin perustajan, ylläpitäjän että ko. rekisteriin liittyvien toimien laillisuusvalvojan oletetaan voivan olla sama viranomainen.

Halojata Helsingin käräjäoikeus ja VKSV!

Laillisuusvalvojiahan ovat Suomessa Oikeuskanslerinvirasto ja eduskunnan oikeusasiamies.
Noiden virastojen päällystöähän noilla kinkereillä tulisi syyttää virkavelvollisuuden laiminlyönnistä ja poliiseja ainoastaan salaisen rekisterin perustamisesta ja ylläpitämisestä, jolloin kaikkien rekisteristä tietoisten poliisien tulisi olla syytteessä.

Näin se menisi oikeusvaltiossa, mutta poliisivaltiossa asiat junaillaan hieman sanottaisiinko sivuraiteella.

Aasinsiltaa pitkin sitten kopsuttelemmekin tämän foorumin lempiaiheeseen:

Milloin saamme lukea uutisen, jossa kerrotaan keskusrikospoliisin olevan leivättömän pöydän ääressä vastaamassa syytteisiin yli 3200 ihmisen henkilötietorekisterin myymisen yhteydessä tehdyistä virkarikoksista?

Tuossakin tapauksessa median kärkiedustajat loistivat ja myönsivät selkeästi rikoksellisesta teosta Vuoden 2011 Valokeila-palkinnon keskusrikospoliisille.

Kummaksi on muutenkin mennyt tämä poliisien toiminta; lavastuksia, huumekaupan organisointia, ynnä muutä mukavata ja nyt vielä tämäkin:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090920318872_uu.shtml

"Suomen poliisiyhdistysten keskusliitto (SPJL) tyrmää hallituksen tiistaina esittämän leikkauslistan. Liiton puheenjohtaja Yrjö Suhonen kirjoittaa blogissaan, että pääministeri Juha Sipilän (kesk) esitykset osuvat erityisesti julkisen sektorin työntekijöiden niskaan.

Puheenjohtaja otsikoi kirjoituksensa ytimekkäästi: "Lakkoon!"

- Katsotaan, tuliko näistä Sipilän teeseistä tämän maan pelastus vai hänen hallituksensa muistokirjoitus. Itse veikkaan tätä jälkimmäistä, Suhonen kirjoittaa.

Hänen mukaansa työnantajapuoli - siis "Etelärannan porukka" - sai hallitukselta kaiken vaatimansa hopealautasella ilman, että joutuivat itse uhraamaan mitään."

Tuossa viimeisessä lauseessaan Suhonen osoittaa olevansa ilmeisen tietämätön poliisien työnantajasta ja minkä tahon pelastukseksi noita hallituksen toimia on sorvailtu.
Selevä solisaliarattihan se on tuo Suhonen.

Mutta jatkakaamme Suhosen toilailuja, tämähän on melkein yhtä hauskaa luettavaa kuin sukunimikaimansa muinaiset kirjoitelmat tällä palstalla, bruhaa:

"SPJL:n puheenjohtaja vaatii ay-liikkeeltä jämeriä toimia. Hän perää järjestöiltä yhteistä voimannäyttöä, sillä Sipilän "käärmekeitto ei jätä palkansaajarintamalle kovin montaa vaihtoehtoa".

- Näin tätä ei tule sallia. Maan hallitus tarvitsee riittävän kovan muistutuksen. Palkansaajat eivät halua palata Pentinkulman aikoihin. Ellei muu auta: lakkoon!"

Ei helevata!

Minä onneton luuseri kun olen luullut, että Suomen Poliisi on se taho, joka turvaa yhteiskuntarauhaa viimeiseen mieheen.

Ja nyt tämä lakkokenraaliksi itsensä nimittänyt poliisien edusmies vaatii kansalaisia rettelöimään ja lakkoilemaan.
Ei tästä niin kovin kauan ole kun kypäräpäiset poliisit Suomessakin pamputtivat lakkoilevia ja mieltään rauhallisesti osoittavia kansalaisia.

Populistiksi kyllä pääsee vähemmilläkin näytöillä ja tuollakin Suhosella välkkynee jo mielessään tulevat eduskuntavaalit.

Eipä silti - yksi pösilö lisää Arkadianmäellä ei tämän vauraan ja itseriittoisen kansakunnan taivallusta kohti kuilua pysty horjuttamaan.

46

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pollarillevaltaalishää

      --Ei tästä niin kovin kauan ole kun kypäräpäiset poliisit Suomessakin pamputtivat lakkoilevia ja mieltään rauhallisesti osoittavia kansalaisia.--

      Mitähän noille pitäisi tehdä jotka kahva edellä tulevat tienpäällä vastaa ja melkein jokakerta vaika pienen palan olen tienpäällä.
      USA-n tyyliin pollarit huseeraamaan, joo eiköhän kuri rupea löytymään joka-asiaan, maalta mereltä ja ilmasta sihataan.

    • Voiskoparemminolla

      Naapurimaitten kyörät tulevat tänne touhaamaan, kun pollareita on vähän eivätka mukiloi, pienet tuomiot ja hoito vankiloissa hyvää.

    • Poliisillelisäävaltaa

      Poliiseille lupa ampua Ponzit alas.
      Puskutraktorit pyramidien kimppuun.
      Kolikot auroiksi.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/kommentti-toimistosihteeri-elakoityi-tavallisia-kansalaisia-alettiin-linkata-liivijengeihin/5308320#.Vfcoz-9N_Hs.facebook

      "Kun Putin-vuoto nosti ongelman esiin ja valtakunnansyyttäjänvirasto ryhtyi penkomaan rekisteriä, krp:ssä jouduttiin paniikkiin.

      Tutkintaan suhtauduttiin tunteella, mikä ei anna krp:stä kuvaa ammattimaisena organisaationa.

      Se näkyi kiukutteluna kuulusteluissa. Yksi rikosylikonstaapeli vastasi ensimmäisessä kuulustelussaan 18 sivua käytännössä pelkästään ”en kommentoi”. Johtoon kuuluva kieltäytyi vastaamasta lukuisiin kysymyksiin viitaten aina vain edelliseen vastaukseen. Yksi vetäytyi täysin poliisilain salassapitomahdollisuuteen. Kysymyksiä moitittiin johdatteleviksi, eikä niihin sillä perusteella vastattu."

      18 sivua "en kommentoi" - perkule, klubilaiset saavat nyt kyllä hävetä silmät päästään.
      Kyllä kunnon konna erottuu edukseen kuulusteluissakin.

      "Valvonnasta oli säädöksiä, mutta krp:n tai poliisihallituksen laillisuusvalvontaa epri ei kiinnostanut. Oikeusasiamies, oikeuskansleri ja tietosuojavaltuutettu olivat täysin pihalla. "

      Miten niin olivat?

      Siellä pihallahan ne ovat olleet ja tulevat olemaankin - siitä on hyvänä osoituksena selkeä rikos, jonka krp teki myydessään n. 3 200 ihmisen henkilötietorekisterin oikeuskanslerin ynnä muiden joutavien virkamiesten vaan haukotellessa.

      Keskusrikospoliisi on ollut jo pitkään Suomen parhaiten organisoitu rikollisjärjestö ja pahinta kai tässä kuviossa on se, että valtio maksaa palkan rikostehtailuista.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://yle.fi/uutiset/china_center_-karajat_kunnolla_kayntiin_menetin_kuusi_miljoonaa_euroa_maineeni_ja_terveyteni/8320669?ref=leiki-uu

      Jaahas, taas ovat Suomen viranomaiset (rajavartiolaitos ja poliisi) ottaneet lain omiin käsiinsä ja hyökänneet viattomien liikemiesten kimppuun.

      "UUTISET
      KOTIMAA
      Kotimaa 21.9.2015 klo 19:31 | päivitetty 21.9.2015 klo 20:43
      China Center -käräjät kunnolla käyntiin: "Menetin kuusi miljoonaa euroa, maineeni ja terveyteni"
      Kouvolan China Centerin entinen omistaja Jiazhu Wang vaatii Suomen valtiolta yli neljän miljoonan euron korvauksia taloudellisista vahingoista. Rikosepäilyistä yksikään ei johtanut syytteeseen saakka."

      Ovat siis syyttömiä, mutta:

      "Rajavartiolaitos pitää kiinni kannastaan, että oleskelulupia käytettiin väärin kiinalaisen kauppakeskuksen ympärillä."

      Olisivat sitten touhunneet ne todisteet kun ovat niille töille palkattuja.

      Kiinalaisyrittäjä on siis haastanut Suomen valtion oikeuteen, koska Suomen viranomaiset tuhosivat hänen liiketoimintansa eivätkä pystyneet osoittamaan tuhoamisen taustalla olevia epäilyjään oikeiksi, mutta:

      "Rajavartiolaitoksen ja Verohallinnon lakimiehet tivasivat oikeudessa Wangilta China Centerin rahoituskuvioista."

      Mitä helevettiä?

      Eikös noita asioita olisi tullut selvittää silloin kun orastavaa ja verotuloja tuovaa liiketoimintaa tuhottiin?

      Noitten ketkujenhan tulisi nyt vastata selkeästi niihin kysymyksiin, joita kantaja heille esittää eikä yrittää enää harhauttaa ketään uskomaan heidän mielikuvituksensa tuotoksiin.
      Vaikka eipä tuo kyllä yhtään ihmetytä kun tiedetään kuka on pääjuristina rajavartiolaitoksessa - luunkova (ainakin omasta mielestään) entinen valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivistohan siellä tonttuilee veronmaksajien rahoilla.

      "Rajavartiolaitos epäilikin, että yrityksiä käytettiin keinona saada ihmisiä Schengen-alueelle. "

      Eppäillähän aina soppii, mutta missäs ovat ne todisteet?
      Ns. esitutkintahan lopetettiin jo yli viisi vuotta sitten.

      Minulla sitä vastoin on hyvinkin paljon todisteita siitä, että niin Suomen poliitikot, viranomaiset (mm. poliisi ja rajavartiolaitos), SPR kuin yksityiset kansalaisetkin ovat käyttäneet kaikkia mahdollisia keinoja tuodakseen Schengen-alueelle tuhatmäärin ihmisiä ilman minkäänlaisia rajamuodollisuuksia, ellei sellaisiksi lasketa vastaanottokomiteoita "Tervetuloa"-kyltteineen.

      Mutta sehän ei ole rikos kun virkamiehet ovat siinä osallisina.

      "– Tässä sotkettiin taitamattomasti kaupunki, Yritysmagneetti, Leishin hyvinvointikeskus ja China Center keskenään. Ratsia vuonna 2009 oli varmaan suurin viranomaisten offensiivi Suomessa rauhan aikana, sanoi Ahti."

      Haahaa, pieniä ovat lillukat kun muistellaan mitä keskusrikospoliisi teki WinCapitan jäsenistölle.

      Satoja kotietsintöjä (eräänkin vanhuksen kotiin tunkeuduttiin aamuvarhain kymmenen miehin voimin ja tietenkin asianmukaisissa varusteissa : ))) ), näyttäviä, amerikkalaisista elokuvista apinoituja pidätyksiä julkisilla paikoilla, tuhansia kuulusteluja, takavarinkointeja, valehtelua, vääristelyä, salailua, syyllistämistä, henkilötietojen myymistä jne...

      "– Kutsujan pitää pystyä luottamaan siihen, että virkamiehet selvittävät tulijoiden taustat. Rajavartiolaitos olisi saanut luettelot kutsutuista suoraan meiltä. Hyökkäys yrittäjiä kohtaan oli suunnattoman laajamittainen, sanoi Seila todistajanlausunnossaan."

      Suunnattoman laajamittaisilla ja vainoharhaisilla operaatioillaan nuo ikuiset lapsoset ja loiseläjät ovat sahanneet sitä omaakin oksaa.

      Se kun on katsokaas tämänkin lottovoittajien ja Nobel-palkittujen kotimaa ajautunut vähän niinkuin ahtaanpuoleiseen rakoseen ja rahat ovat loppu.

      Eikä se ihme olekaan kun yritykset tapetaan jo ennen kuin ne ennättävät tuottaa niitä elintärkeitä veroeuroja ja manööverien tuloksena perseaukinen valtio haastetaan oikeuteen maksamaan aiheuttamansa vahingot.

      Mutta eipä hätiä mitiä, tämän oikeusvaltion riippumaton tuomioistuin tulee päätymään tässäkin jutussa ratkaisuun, joka vapauttaa Suomen valtion kaikista vastuistaan.
      Wang sen sijaan poistuu oikeussalista hämmentyneenä muutamien kymmenien tai jopa satojen tuhansien valtion oikeudenkäyntikuluja koskeva maksumääräys hyppysissään.

      • SalkkuTolkkujaMulkku

        http://yle.fi/uutiset/kiina-keskuksen_ymparilla_epaillaan_suurta_laittoman_maahantulon_jarjestamista/5919385

        "UUTISET
        KYMENLAAKSO
        Kymenlaakso 11.11.2009 klo 13:23 | päivitetty 21.4.2012 klo 0:14
        Kiina-keskuksen ympärillä epäillään suurta laittoman maahantulon järjestämistä
        Rajavartiolaitos ja poliisi ovat tehneet mittavan tehoiskun törkeän laittoman maahantulon järjestämisestä epäiltyä rikollisryhmää vastaan Kouvolassa. Iskuun on ottanut osaa noin 150 viranomaista kymmenessä eri kohteessa."

        On siellä ollut pojuilla ja tytteleillä jänskää aamukäskynjaossa kun on luotiliivejä soviteltu ja aseita latailtu.

        Eikö tulisi halvemmaksi viedä nuo jollekin suljetulle ja hyvin aidatulle alueelle leikkimään rosvoa ja polliisia?

        Viranomaisten uutisointi oli vielä vuonna 2009 tällaista:

        "Rikollisryhmän uskotaan hankkineen kymmeniä oleskelulupia väärin perustein. Oleskeluluvilla on järjestetty ja yritetty järjestää kymmeniä kiinalaisia laittomasti Schengen-alueelle."

        "Rikollisryhmän"...

        Nyt näyttääkin siltä, että viranomaisrikolliset ovat itse joutuneet vastaajan penkille.
        Tuosta uutisoinnista voisi jossakin oikeusvaltiossa saada jopa kunnianloukkaustuomion.

        Niin se maailma muuttuu ja monon kuvat housunpersuuksissa tullevat yhä tutuimmiksi virkarikollisten joukossa.


    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100320460324_uu.shtml

      "Rikosylikomisario Jari Aarnion kanssasyytetty "Malmin nainen" yllätti viime viikolla käräjäoikeudessa kertomalla, että keskusrikospoliisi oli lahjonut häntä usein eri tavoin saadakseen hänet todistamaan Aarniota vastaan.

      Nainen kertoi saaneensa KRP:ltä monenlaisia etuuksia, muun muassa rahaa ja moposkootterin.

      - Yksi aamu skootteri oli pihallani. En nähnyt kuka sen toi, mutta ei ole kovin vaikea päätellä mistä se tuli. (KRP:n) tutkija vei mua väen väkisin rekisteröimään sitä ja ottamaan vakuutuksia siihen. Siitä voi laskea yhteen, että se on hänen tuoma. Tutkijalla oli minulle paperit siihen skootteriin, nainen kertoi."

      "- Oli lauantai-ilta ja olimme menneet vaimoni kanssa nukkumaan jo yhdeksän jälkeen. Yhtäkkiä heräsin siihen, kun neljä-viisi poliisia seisoi makuuhuoneessa sänkymme päässä.

      Mies kertoo, että kutsumattomien vieraitten esittely oli karu:

      - Poliisista iltaa! Tultiin tekemään kotietsintää. Pistäkää vaatteita päälle ja tulkaa keittiöön odottamaan."


      Ei mitään uutta eikä yllättävää tällä sektorilla.

    • Miljarditrupeaavalumaan

      Taitaa poliisien voimat käydä heikoiksi nykyisten tulemuksien kanssa, latsällinen kirppujakin on helpompi hallita ns.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092520409844_uu.shtml?_ga=1.61801327.278649085.1419101273

      "Sisäinen tutkinta
      Malmin naisen väitteet otettiin keskusrikospoliisissa ja valtakunnansyyttäjänvirastossa tyrmistyneinä vastaan.

      - Kyllä tämä tuli täytenä yllätyksenä. Krp:ssä on oltu aivan yhtä ihmeissään. Meillä ei ollut harmainta aavistustakaan tällaisista väitteistä, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske sanoo.

      Naisen väitteistä on nyt käynnistetty keskusrikospoliisissa sisäinen tutkinta.

      - On aivan selvä asia, että nämä väitteet selvitetään perinpohjin. Meillä on asia nyt sisäisessä selvityksessä, mutta en avaa tarkemmin mitä tehdään ja ketä kuullaan. Ensin selvitetään faktat ja onko tässä kenties joku poliisi syyllistynyt uuteen rikokseen, sitten katsotaan tarvitseeko ryhtyä muihin toimenpiteisiin, rikosylitarkastaja Heikki Kopperoinen krp:sta kertoo."


      Hee!

      Jotta oikein sisäinen tutkinta.

      Ja parraat voimat valjastettu.

      Isoveli, Vehviläis-jutussa ryvettynyt Jorma Kalske ja Heikki Kopperoinen, joka muutama vuosi sitten oli sitä mieltä, että operationaaliset tehtävät eivät kuulu hänen toimenkuvaansa, ovat sitten käynnistäneet sisäisen tutkinnan.

      Turhuuksiin tässäkin tuhlataan valtiomme vähäisiä voimavaroja - minä voin aivan ilmaiseksi kirjoittaa tutkimusraportin kuten vakuutuslääkäri.
      Potilasta näkemättä tai tapausta tuntematta.

      Missähän vaiheessa laillisuusvalvojilla alkavat kellot kilkattaa vai onko KRP saanut niistäkin niskalenkin?

      • SalkkuTolkkujaMulkku

        "- Kyllä tämä tuli täytenä yllätyksenä. Krp:ssä on oltu aivan yhtä ihmeissään. Meillä ei ollut harmainta aavistustakaan tällaisista väitteistä, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske sanoo."

        Tuotapa pitää puraista vähän tarkemmin.

        " Meillä ei ollut harmainta aavistustakaan tällaisista väitteistä"

        "tällaisista väitteistä"

        Yrittääkö se tuo Isoveli-Kalske tuossa sanoa, jotta heillä (VKSV ja KRP) oli varmuus siitä, että noilla pienillä lahjuksilla, joita KRP naiselle oli jaellut oltaisiin varmistettu se, että ko. nainen olisi pitänyt turpansa tukossa?

        Kyllä nyt pitäisi oikeuskanslerin ottaa tutkinnan johto käsiinsä ja siirtää tutkinta jollekin muulle taholle kuin KRP:lle.

        Lahjontahan on KRP:ssa arkipäivää ja sillä pyritään lavastamaan ihmisiä syyllisiksi.
        Mm. Mats Dumellin toimittamassa ohjelmassa jokunen vuosi sitten Asko Keränen toi julki KRP:n häneen kohdistaman lahjomisyrityksen, jossa KRP lupasi Keräselle perheineen huolettoman loppuelämän valitsemassaan maailmankolkassa, mikäli hän suostuisi valehtelemaan ja todistamaan päämiestään vastaan.


    • Hyväsuomi

      Krp siis tutkii itse itseään ja toteaa ei syytä epäillä rikosta ja valtakunnassa kaikki hyvin ja vaksv siunaa kaiken ja homma jatkuu. sulle mulle.

      • terapeuttiS

        Mutta hälytyskellot kilkkaavat niin että ei tästä Aarnion huumeoikeudenkäynnistä KRP nouse enää siivilleen...


      • Hohhohhoo9
        terapeuttiS kirjoitti:

        Mutta hälytyskellot kilkkaavat niin että ei tästä Aarnion huumeoikeudenkäynnistä KRP nouse enää siivilleen...

        Luuletko pöhelö, että Aarnio on puhdas?


      • terapeuttiS
        Hohhohhoo9 kirjoitti:

        Luuletko pöhelö, että Aarnio on puhdas?

        Suihkun jälkeen useimmiten, kuten sinä ja minä.


      • Veluksillaonkommeerattor

        Mihin te olette menossa? -hourujen huonneelle !!
        >>>Siunattu Hulluus<<<


      • Voihyvääpäivää
        Veluksillaonkommeerattor kirjoitti:

        Mihin te olette menossa? -hourujen huonneelle !!
        >>>Siunattu Hulluus<<<

        Selvitys eelliseen filmin katsomiseen -kopsaa tuo Siunattu Hulluus YouTuben: ja katso miten poliisi kaahasi vastaliikenteeseen, vahdittavat vain köröttelivät, ei hyvä ei.


      • minby
        Hohhohhoo9 kirjoitti:

        Luuletko pöhelö, että Aarnio on puhdas?

        Luuleeko Aulivaimo että Aarnio on puhdas pöhelö?


      • apuva.koska.loppuu
        minby kirjoitti:

        Luuleeko Aulivaimo että Aarnio on puhdas pöhelö?

        Aulivaimon puhtaus saattaakin olla vaikea haaste KRP:lle.
        Nimittäin kilpaileva naikkonen ei puhdistusmarkkinoilla pärjää, hukkuu vaahtoon.


      • Silupejatuspej

        Soap, Soap, Soap...


    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100320454863_uu.shtml

      "KRP aloitti väitteistä "sisäisen selvityksen", jota kohtaan muun muassa rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen esitti tiukkaa kritiikkiä. Tolvasen mukaan pelkän selvityksenkin tekeminen olisi pitänyt uskottavuuden vuoksi antaa KRP:n ulkopuoliselle taholle. Hänen mukaansa KRP ei ole uskottava asiassa.

      Selvitysmalli kuitenkin hyväksyttiin valtakunnansyyttäjänvirastossa (VKSV).

      - Jos kyse on mahdollisesta poliisirikosasiasta, varmasti se meillä lähtee normaaliin käsittelyyn, sanoo apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske."

      VKSV ja KRP tekevät tiivistä yhteistyötä ja tässäkin tapauksessa on 100 %:n varmaa, että mikäli (tai mitä todennäköisimmin kun) naisen lahjontaväitteet pitävät paikkansa, myös VKSV on ollut asiasta tietoinen.

      "KRP:n selvityksen odotetaan valmistuvan ensi viikon alussa."

      Tulevalla viikolla (tai ainakin seuraavien lumien aikana) Isoveli Kalske kertoo luottotoimittajilleen, että KRP:n ja VKSV:n yhteistoimin tekemässä "sisäisessä selvityksessä" ei ole löydetty seikkoja, jotka puoltavat naisen esittämiä lahjusväitteitä.

      Näinollen asiassa ei ole tarpeellista aloittaa varsinaista esitutkintaa. (vaaranahan olisi silloin, että esitutkintaa tulisikin suorittamaan sellainen poliisi, joka ei ole vielä ehtinyt ryvettyä).

      "Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen sanoo, että Poliisihallituksessa pohdittiin professori Tolvasen näkemystä, jonka mukaan se voisi määrätä selvityksen tehtäväksi jossain muualla.

      - Meneillään on syyttäjävetoinen tutkinta, eikä meillä ei ole mahdollista mennä siihen väliin, Kolehmainen toteaa."


      Oikeuskanslerilla olisi mahdollisuus mennä väliin, mutta hyväveli-kerhon sääntöjä on kunnioitettava.

      • rouvaTappinen

        Stiller ja Alho pressiklubissa pohtivat että mikä se eliittisisäpiiri on joka tekee päätökset Suomessa.
        Tuntuu tiivistyvän sen eliitin ympärillä.


    • Järenasiastaosakopio

      Miten omat lapsemme tulevaisuudessa selviävät näistä veloista:

      -Sisäasianministeriö on laskenut, että jokainen henkilö maksaa 16 367 euroa per vuosi. Keskimääräinen hakemuksen käsittelyaika on kuusi kuukautta, mutta hakijoiden paljoudesta johtuen se pitenee todennäköisesti kahdeksaan kuukauteen. Eli kustannus olisi noin 11 000 euroa per henkilö, se kertaa 50 000 on 550 miljoonaa euroa. Jos puolet saa jäädä Suomeen, jokainen heistä kustantaa kotoutuksineen noin tuhat euroa kuussa. Se kestää keskimäärin kaksi vuotta, joten kustannukset tästä ovat yhteensä 600 miljoonaa euroa. Koko paketti maksaa meille 1,15 miljardia euroa. Eikä tuo summa sisällä vielä yksityisiltä vuokrattuja tiloja, terveydenhuoltoa, tulkkien käyttöä ja niin edespäin. Eli puhumme monen miljardin kustannuksista. Siinä rinnalla hallituksen suunnittelemat SÄÄSTÖT OVAT LILLUKANVARSIA, Harkimo kommentoi omassa blogissaan viikko sitten.

      -Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa:

      Raimo Ilaskivi

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.lapinkansa.fi/kotimaa/syytetty-nainen-medioille-krpn-poliisi-tarjosi-alkoholia-ennen-aarnio-kuulusteluja/?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=1.6622321.278649085.1419101273

      "Keskusrikospoliisi tarjosi ravintolassa juomia ennen Aarnio-jutun kuulusteluja, sanoo jutussa syytettynä oleva nainen medioille.

      Niin kutsuttu Malmin nainen oli ollut tapaamassa poliisia iltapäivällä epävirallisesti ravintolassa, jossa kertoi nauttineensa pari Irish Coffeeta. Tämän jälkeen poliisi oli lähtenyt viemään naista kotiin, mutta veikin hänet kuulusteluihin.

      – Mikä ihmeen tapa on se, että mennään syömään, nautitaan alkoholia ja sitten päätetään, että ruvetaan kuulustelemaan? naisen asianajaja Juha-Pekka Hippi kysyi oikeudessa tiistaina.

      Syyttäjän mukaan oli erikoista, että jälkikäteen reklamoidaan kuulustelujen jälkeen läpikäydystä kertomuksesta."

      Jaa-a, minusta se olisi sangen erikoista jos kuulusteltava reklamoisi etukäteen ennen kuulusteluja ja sitä edeltäviä manöövereitä.

      Tässä jutussa tuon reklamoinnin aiheuttanee se, että KRP ja VKSV lupasivat kuultavalle syytesuojan, mutta eivät sitten pysyneetkään lupauksessaan.

      Himmeät ovat ledit tuollakin syyttäjäksi ryhtyneellä.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100620478921_uu.shtml

      "KRP sopi Valtakunnansyyttäjänviraston (VKSV) kanssa, että laitos tekee asiasta sisäisen selvityksen. Selvitys valmistui alkuviikosta, ja tiistaina se johti VKSV:lle osoitettuun tutkintapyyntöön. KRP pyytää syyttäjää arvioimaan, onko asiassa mahdollisesti syyllistytty poliisirikokseen.

      - Tutkintapyyntö on tänään saatu, samoin materiaalia, kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakka vahvistaa.

      Hänen mukaansa asia ohjattiin saman tien Länsi-Suomen syyttäjävirastolle.

      - Linjasimme niin, että asia siirretään paikalliselle syyttäjä-tutkinnanjohtajalle sen arvioimiseksi, onko asiassa syytä epäillä rikosta. Sitä ei täällä ratkaista, Puhakka sanoo.

      Syynä on hänen mukaansa mahdollisten jääviysepäilyjen välttäminen.

      - Kun syytetoiminta Aarnio-asiassa on täällä VKSV:ssä, on tarkoituksenmukaista siirtää se muualle arvioitavaksi."

      Vanha konna Jorma Kalske pani sitten alaisensa asialle.

      Kyllä tutkintaa pitäisi ehdottomasti laajentaa myös valtakunnansyyttäjänvirastoon ulottuvaksi, sillä kyseessä on ollut syyttäjävetoinen esitutkinta ja olisi hyvä julkisesti selvittää VKSV:n tietoisuus väitetystä lahjonnasta.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sk-selvitti-nain-krpn-tutkija-hankki-skootterin-malmin-naiselle/?shared=295788-87281aa3-500

      "”Olen saanut tukea työyhteisöltä, kukaan ei ole painostanut. Asia koskee minua ja häntä. Ei tähän ole liittynyt KRP millään lailla muuten kuin minun kauttani. Minä olen ollut KRP:ssä töissä”, hän kertoi SK:lle."

      Tuleepa niin elävästi mieleen Lahti ja vuosi 2001 kun ensimmäisenä kärähtänyt pohjoisen rehelliseksi mieheksi itsensä luonnehtinut yritti ottaa kaiken syyn niskoilleen.

      Jäävuoren huippu on tuo KRP:n tutkija ja yrittää nyt pelastaa sen mitä pelastettavissa on.

      "Kihlakunnansyyttäjä Pertti Lahtiola harkitsee esitutkinnan käynnistämistä yhtä Aarnio-jutun tutkijaa vastaan."

      Eiköhän se Kalske ole jo mahtikäskynsä antanut...

    • Kiire

      Suomessa koko poliisi syyttäjä asianajo jengi tulisi heti välittömin toimin vaihtaa uuteen sitä mukaa kun oikeesti päteviä ilmaantuu tilalle ja polisi hallitus ja vksv.lakkautettava samoin kuin oikeu asiamies ja oik,kanslerkin,,turhina verjoa syövinä instuutioina. samoin ministeriöt joista ainakin heti.2/3 osaa ja hallitus hajoitetava.mamut vittuun ja hyysärit montulle. näin suomi lähtee nousuun. miljaardeja säästyy joilla maksaa valtavat valtion velat.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      Jäniskevennyksen aika : ))))

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444625767993.html

      "Länsi-Uudenmaan poliisi käynnisti maanantaina kampanjan, jonka mukaan alle kuuden euron pizzasta kannattaisi ilmoittaa poliisille. Poliisin esittelemässä ”pizzadiagrammissa” esitellään, että alle 6,5 euroa maksava pizza ei voi olla yrittäjälle taloudellisesti kannattava."

      Jaa-a, jos minä olisin pimeä pizzanpyörittäjä nostaisin läpyskän hinnan 7 euroon ja pääsisin noista huippukoulutetuista talousrikostutkijoista eroon.
      Sekä jäis händyyn vähän enemmän sitä pimiätä mammonaa.

      "Poliisin kanssa harmaan talouden torjuntakampanjassa ovat mukana muun muassa verottaja, tulli ja useat eri alojen edunvalvontajärjestöt."

      Onhan se kieltämättä koomisen näköistä tohelointia kun 100 polliisia, 20 verotarkastajaa, 40 tullivirkailijaa, 15 elinkeinoelämän edustajaa, pari Pasia, hulikupteri ja tietenkin Karhukopla asianmukaisissa varusteissaan höökii laitakaupungin pikku pitseriaan kun joku on pirruuttaan soittanut hätänumeroon 6,45 ekua maksavasta pizzasta.

      Jos ei se edellinen poliisiylipäällikkö ollut järjen jättiläinen niin eipä tällä nykyiselläkään taida kaikki pallerot olla paikoillaan.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/talousrikostutkinta-poikii-rahaa/709881/

      "Hyviä tuloksia tuottanut harmaan talouden torjuntaohjelma päättyy nykyisessä laajuudessaan Suomessa kuluvan vuoden lopussa."

      Mistä ihmeestä nämä toimittajat kaivavat näitä "faktojaan"?

      https://www.vtv.fi/files/4842/14_2015_Harmaan_talouden_torjuntaohjelmat_ja_torjuntatyon_koordinaatio.pdf :

      Sivu 37:

      "4 Onko hankevalinta perustunut
      ohjelman tavoitteisiin ja vaikutusten
      arviointeihin?
      Tehostetun harmaan talouden ja talousrikollisuuden torjunnan toimintaohjelman
      valmistelun yhteydessä ei ole esitetty arvioita toimintaohjelman tai
      yksittäisten hankkeiden vaikutuksista. Toimintaohjelman tavoitteet on mää-
      ritelty vajavaisesti, eivätkä ohjelman tavoitteet ole ohjanneet hankevalintaa.
      Tavoitteiden asettamiseen, toimintaohjelman valmisteluun ja dokumentaatioon
      liittyvien puutteiden takia tarkastuksessa ei ole voitu esittää arviota
      siitä, onko harmaan talouden torjunnan toimintaohjelman avulla kyetty
      tuottamaan tavoiteltu 300–400 miljoonan euron julkistaloudellinen hyöty tai
      onko toimintaohjelman toimeenpano ollut yhteiskunnallisesti vaikuttavaa."

      "Sisäministeriön poliisitarkastaja Antti Simanainen on laskeskellut (HS 15.10.), että yhden talousrikostutkijan henkilötyövuosi on maksanut valtiolle palkkamenoina noin 60 000 euroa.

      Kustannus tuntuu suurehkolta ja varmasti herkulliselta säästökohteelta, mutta menon vastineeksi valtio on saanut vuodessa keskimäärin 110 000 euron tulot. Näin laskien yksi talousrikostutkija on työskentelyllään tuottanut voittoa 50 000 euroa."

      Kannattaisi ehkä kirjoittaa uusiksi tuo juttu ja tarkastella talousrikostutkintaa mm. seuraavista lähtökohdista:

      - tutkijoiden todelliset vuosikustannukset (löytyvät mm. poliisin vuosikertomuksista)
      - syyttäjälaitoksen ja tuomioistuinten kustannukset
      - esitutkintaan päättyneet tai syyttämättä jätetyt tapaukset
      - todelliset langettaviin tuomioihin päätyneet jutut
      - aiheettomien talousrikostutkintojen aiheuttamat kustannukset valtiolle

      Suomen oikeusjärjestelmän hitauden tuntien yllämainittujen asioiden huomioonottaminen edellyttää yksittäisen jutun seurannan jopa reilusti yli vuosikymmenen kestävälle ajanjaksolle, jotta epäsuhta poliisin tavoitteekseen ilmoittamien / epäiltyjen rikoshyötytakavarikoiden ja todellisten tuomioiden välillä paljastuu.

      Näin pintapuolisesti asiaan tutustuneena voin todeta mielipiteenäni, että ylläolevan pääkirjoituksen tasoisten juttujen julkaiseminen ei innosta jatkamaan tämän ilmaisen kuuden viikon ajanjakson jälkeen Kalevan maksavana tilaajana.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/malmin-nainen-krp-tarjosi-espanjan-lentoa/5506818

      "Naisen mukaan vapautumisen jälkeen hän on saanut rahaa yhteensä tuhansia euroja.

      Viimeinen kerta oli 23. syyskuuta 2015. Tuolloin auton oven sivutaskuun oli jätetty 600 euroa.

      Samana päivänä naista kuultiin oikeussalissa."

      Aika hätä näyttää KRP:n pojilla olevan.

      "Poliisirikossyyttäjä pohtii nyt aloitetaanko asiassa poliisirikostutkinta. Kyse on siitä onko poliisi menetellyt oikein etuja tarjotessaan."

      Pukki on taas päässyt vartioimaan kaalimaata - kyseessähän on ollut ja on edelleen syyttäjävetoinen esitutkinta.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/aarniolta-tayslaidallinen-kun-krp-tutkii-se-ei-ole-fair-play/5507108

      "Aarnion mukaan Malmin naiselle on tarjottu puoliväkisin todistajansuojeluohjelmaa. Uhka olisi tullut Helsingin huumepoliisista.

      - Samaa tarjottiin Pasi Patamalle, Aarnio sanoi viitaten Trevoc-johtajaan.

      Aarnio haluaisi, että krp:n toiminta Malmin naisen kanssa perattaisiin kunnolla läpi. Hän viittasi esimerkiksi krp:n naiselle antamaan puhelimeen.

      - Siitä pitäisi tutkia kaikki viestit, jotta selviäisi mitä on touhuttu ja jotta saataisiin sitä näkymää mistä on puhuttu.

      Aarnio jatkoi lisää.

      - Kun tässä paljastuu pikku hiljaa mitä on tehty, niin haluaisimme tietää ketkä poliisit ovat tavanneet Raine Sievälän ja tarjonneet hänelle tuomiopurkua, jos hän puhuu Aarnion päälle.

      Aarnio on koko oikeudenkäynnin ajan arvostellut krp:n tekemää esitutkintaa. Hänen mukaansa tutkinnassa on ollut mukana krp:n ylikomisario, joka on Helsingin huumepoliisin julkinen vihamies.

      - Se on mielipuolista ja mielivaltaista, Aarnio kuvasi tutkintaa.

      Poliisirikosyyttäjä pohtii parhaillaan aloitetaanko krp:n toimista Malmin naisen kanssa rikostutkinta."

      Näyttäisi vähintäänkin oudolta jos syyttäjä ei käynnistä esitutkintaa KRP:n tekemisistä.

      Suomeen olisi tarpeellista perustaa ainakin kaksi uutta toimielintä - perustuslakituomioistuin ja poliisirikoksia sekä muita viranomaisrikoksia tutkiva riippumaton tuomioistuinjärjestelmä.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://mvlehti.net/2015/10/20/apulaisvaltakunnansyyttaja-jorma-kalske-valtakunnan-hapea-2/

      "Vuonna 1997 perustetun valtakunnansyyttäjänviraston ainoa merkittävä aikaansaannos on ollut poliisi- ja syyttäjälaitoksen korruptointi. Poliisit ja syyttäjät voivat olla varmoja, etteivät he joudu virkarikoksistaan vastuuseen, ei ainakaan kun rikos kohdistuu siviiliin.

      Niinpä organisaatiot rikkovat lakeja vuosi vuodelta törkeämmin. Käytännössä ainoat poikkeukset omatekoisesta syytesuojasta ovat tapaukset, joissa kaksi poliisiorganisaatiota riitelee, silloin voi joku poliisikin joutua syytteeseen. Tästä on kysymys esimerkiksi Helsingin huumepoliisien oikeusjutussa.

      Poliisi väärentää esitutkintapöytäkirjoja, poliisi väärentää tutkintailmoituksia. Poliisitodistajat valehtelevat esitutkinnassa ja tuomioistuimissa. Poliisi manipuloi esitutkintaa kuulemalla yhden osapuolen nimeämät todistajat ja jättämällä toiset todistajat kuulematta. Syyttäjät valehtelevat sumeilematta syytteissään ja jättäessään esitutkinnat tekemättä."

      Juuri näin ja sillä lisäyksellä, että VKSV ja KRP tekevät saumatonta yhteistyötä rikoksia joko lavastaessaan tai salatessaan.

      Mitäpä tekevät ns. laillisuusvalvojat?
      Sulkevat silmänsä.
      Hyväveli-järjestöihin kun on niin mukava lukeutua.
      Valta turmelee.
      Ja lopuksi tuhoaa.

      Jutun lähteenä on MV-lehti, jota jotkut (mm. valuuttaguruksi mainostettu persoona) kritisoivat yrittäen luoda perusteetonta luottamusta valtamediaan.

      MV-lehti julkaisee usein hyvin perusteltuja juttuja, jotka kestävät vertailun valtamedian uutisointeihin, vaikkapa esim. tähän pääkirjoitukseen: http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/talousrikostutkinta-poikii-rahaa/709881/

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/il-krp-n-linjapaallikkko-on-pidatetty-virasta/5511950

      "Keskusrikospoliisin (KRP) kansainvälisten asioiden linjapäällikkö on pidätetty virasta. Syyttäjä on aloittanut esitutkinnan keskusrikospoliisin linjapäällikön epäillystä maksuvälinepetoksesta."

      Tilaisuus tekee varkaan ja virkamiehillä noita tilaisuuksia on enemmän kuin normipulliaisilla.

      "KRP:n päällikkö Robin Lardot ei halunnut tässä vaiheessa kommentoida yksittäistapausta, mutta kertoi tapauksen paljastuneen KRP:n omassa esimiesvalvonnassa."

      Noista yksittäistapauksista on kuultu jo tarpeeksi muissakin mm. nuoriin naisiin kohdistuvissa tapauksissa.

      "Juttua korjattu 23.10. klo: 11:09: Tapauksesta epäillään naista, ei miestä."

      Valehtelihan KRP:n naistutkija WinCapita-käräjilläkin syyttäjän todistajana ollessaan eikä siinä mitään outoa ollut.
      Päinvastoin.
      Oikeus kuuli, ymmärsi ja tuomitsi todistuksen mukaan.
      Vaikka tiesi tai ainakin olisi tullut tietää, että pajunköyttähän se saara siinä syöttelee.
      Ja saara nauroi.
      Tiku&taku kusivat salaa housuihinsa.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110320603153_uu.shtml

      "Seksiä virka-ajalla
      - En aina ole saanut tuota 500 euron hintaa. Usein asiakkaat tinkivät jo puhelimessa. Nokian johtajat maksoivat aina 500, he eivät välittäneet hinnasta, Saara kertoi kuulustelijoille.

      Palveluksia Saara tarjosi niin kotonaan, asiakkaiden kotona kuin hotelleissakin.

      - Minulla oli seksitreffeillä ilmoitus, ja minulle alkoi tulla asiakkaaksi poliiseja. Minä tunnistin heitä... jotkut heistä myönsivätkin asian... Yksi kirjoitti jopa, että hän on turvallista seuraa.

      Saara kertoi, että poliisiasiakkaiden lisääntyessä hänen oli pakko pudottaa taksojaan. Enää ei puhuttu 500 eurosta, vaan palveluja oli tarjottava jopa 200 eurolla.

      Yksi poliisiasiakkaista oli "Juha", jonka Saara kertoi tulleen asiakkaaksi kortti kaulallaan roikkumassa. Saaran mukaan Juha ei mitenkään peitellyt virkaansa. Hän kävi Saaran luona paitsi vapaa-aikana myös virka-ajallaan.

      Kerran Saara sanoi soittaneensa poliisin johtokeskukseen jostain asiasta. Varsinaista asiaa hän ei enää muistanut. Kaiutin oli kuitenkin poliisin puolella auki, joten muutkin paikalla olleet kuulivat keskustelun. Niinpä Saara käytti tilaisuutta hyväkseen:

      - Tulkaa pokaksi, koska minulla on niin hiljaista, että minulta saa poliisit ja palomiehet puoleen hintaan. Kerroin Jari Aarnion olevan minun hyvä kaveri. Muistelen niiden naureskelleen siellä taustalla, hän kertoi kuulustelijoille.

      Kaikista poliiseista Juhasta jäi kuitenkin karvaat kokemukset. Saara kertoi, että vaikka koko yön taksaksi oli sovittu 300 euroa, mies jätti maksamatta.

      - Tämänkin jälkeen Juha kävi päivisin panolla, mutta niitäkään hän ei maksanut. Laitoin hänelle viestin, että on petos jättää maksamatta, Saara sanoi."


      Tämmösiä viranhaltijoita.

      Seksin ostaminen Suomessa on rikos, paitsi jos sen tekee poliisi virka-ajallaan.

      Sovitun maksun jättäminen maksamatta on petos, paitsi jos sen tekee poliisi virka-ajallaan.

      Suhteellisen kohtuullisen pitkän elämäni aikana olen päässyt seuraamaan noita poliisien edesottamuksia jo useamman vuosikymmenen ajalta.

      Esim. 60 - 70-luvulla pienellä pohjoisella syntymäkotikunnallani oli yleisessä tiedossa, poliisit polkivat paikallista naimisissa olevaa, iloluonteista tyttölasta putkan pahnoilla ja virka-autossa.

      Samoin poliisit nimismiehen johdolla harjoittivat ryyppäjäisiään poliisitalolla ja ottivatpa joskus toisistaan mittaa oikein tosissaan.

      Rikosasioissa oli tapana, että poliisien kaverit luikkivat kuin koirat veräjästä vielä 1990-luvulla mm. vakavissa ympäristörikoksissa.

      Nämä ovat kuitenkin pieniä nämä lillukat verrattuna siihen mitä muhii tuon Aarnio-jupakan taustalla.

      Keskusrikospoliisi lienee jo saanut kaapattua huumebisneksen pääosin omiin hoteisiinsa Aarnion pidätyksen aikana.

      Syyttäjäkin tekeytyi tänään mukamas tietämättömäksi, että kaikkia tolppatietoja KRP ei olisikaan luovuttanut vastaajalle eikä edes syyttäjälle.

      Valheita valheiden perään, mutta kyllä veronmaksajilla on pätäkkää maksaa tämänkin sirkuksen kulut.

      • SalkkuTolkkujaMulkku

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/aarnion-puolustus-krp-salannut-tolppalupatietoja-puolustukselta/5538628

        "Leppiniemi oli keväällä pyytänyt puolustuksen käyttöön tolppalupia ja samalla pyytänyt saada tiedon kaikista tutkinnassa olleista tolppaluvista.

        Kirjeenvaihdon perusteella krp teki lisätutkinnan ja vakuutti, että siinä oli kaikki. Asiakirjan oli allekirjoittanut krp:n päällikkö Robin Lardot.

        Puolustus selvitti kuitenkin itse asiaa lisää käräjäoikeuksista ja tolppalupia löytyi lisää.

        Tammikuussa 2014 niitä oli haettu Helsingistä, Vantaalta ja Lohjalta. Puolustukselle paljastui myös, että krp oli hieman myöhemmin hakenut tolppalupia myös Hollannista.

        Lupia oli päätösten mukaan perusteltu nimenomaan Aarnio-tutkinnalla."

        Oikeusvaltiossa Robin Lardotilla olisi viimeinen työpäivä valtion virkamiehenä tänään, mikäli Leppiniemen kertoma pitää paikkansa.

        Poliisivaltiossa Lardot valittaneen uudelleen KRP:n päälliköksi seitsenvuotisen virkakauden jälkeen tai mitä luultavimmin poliisiylijohtajaksi.

        ""Poissa tolaltaan"
        - Mutta en voi käsittää, miten tutkinnanjohtajat voivat meille kirjoittaa, että me olemme saaneet kaikki, kun he ovat niitä itse hakeneet, Leppiniemi sanoi.

        - Olin poissa tolaltani kun saimme nämä, asianajaja totesi. - Kaikki tolppaluvat on pyydetty moneen kertaan. Ei voi tehdä näin."

        Nyt meni Leppiniemelläkin vähän teatterin puolelle, sillä epäily tietojen pimittämisestä on ollut erittäin vahva kun niitä on ryhdytty penkomaan.

        "Syyttäjän mukaan kyseessä on sekaannus.

        - Käsitys on ollut se, että tässä halutaan selvittää Pasilan miehen liikkumista ja siinä on ilmeisesti tapahtunut jonkinlainen sekaannus, syyttäjä Mikko Männikkö vastasi.

        - Ulkoa muistaisin, että Hollannista ei tolppatietoja ole saatu, Männikkö sanoi."

        Syyttäjän jutut menevät taas täysin lööperiksi.


    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/venalaismies-lahes-vuoden-tutkintavankina-kaikki-rikosepailyt-nurin/5539262

      "Venäläismies lähes vuoden tutkintavankina - kaikki rikosepäilyt nurin

      Helsingin käräjäoikeus hylkäsi Sekom-vyyhdin kaikki syytteet. Pääepäillyt, venäläinen mies ja hänen suomalainen avovaimonsa olivat aikanaan lähes vuoden tutkintavankeudessa.

      Tutkintavankeus ja rikosprosessi ajoivat satojen miljoonien liikevaihtoa pyörittäneen yrityksen nurin.

      Tutkinta alkoi 2008 ja kesti vuosia. Alkuvaiheen ratsioissa joulukuussa 2008 kiinniotetut pääepäillyt olivat lähes vuoden tutkintavankeina. Sekom-yritysten toiminta jouduttiin rikosprosessin takia lopettamaan."

      Déjà-vu...

      ""Liiketoiminta tuhoutui"
      - Rikosprosessi tuhosi Sekom-yhtiöt ja niiden liiketoiminnan, toteaa asianajaja Kai Kotiranta.

      - Kun rikosprosessi julkistettiin ja päämieheni vangittiin tutkinnan ajaksi vuodeksi, ei yhtiöiden liiketoiminnan harjoittamiselle ollut mitään edellytyksiä, Kotiranta lausuu tiedotteessaan.

      - Jutussa on aiheutunut päämiehelleni ja Sekom-yhtiöille vähintään kymmenien miljoonien eurojen suuruiset vahingot."

      Déjà-vu...

      Kiinalaiset käräjöivät Suomen valtiota vastaan ja vaativat miljoonakorvauksia.

      Sekom-yhtiön tapauksessakin on enemmän kuin todennäköistä, että Suomen valtio istuu jälleen vastaajan penkillä ja korvausvaateet lienevät vähintään kymmeniä miljoonia.

      Rikosprosesseihin on ruinattu ja saatu valtiolta jopa kymmeniä miljoonia ja syytteet ovat osoittautuneet hatuista vedetyiksi.

      Jatko-oikeudenkäynnit korvausvaateineen moninkertaistavat valtion menot ja oletettavasti molemmissa jutuissa edetään Suomen rajojen ulkopuolelle, jolloin puhuttaneen jo sadoista miljoonista.

      KRP:n käsikassara Kaleva kehui pääkirjoituksessaan talousrikostutkinnan tuloksellisuudesta, mutta "unohti" perisuomalaisia rehellisiä journalistisia tapoja kunnioittaen muutamia faktoja.

      Laillisuusvalvojien nimi tulisi muuttaa enemmän toimenkuvaa vastaaviksi.

      Mitenkäs olisi laillisuustorkkujat?

      Maksaakohan joku taho KRP:lle noista operaatioista?

      Joku muukin kuin Suomen veronmaksajat?

    • SalkkuTolkkujaMulkku
    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111020642146_uu.shtml

      "Syyttäjät pääsivät esittämään Vilhuselle kysymyksiä huumetynnyreihin liittyen.

      Kihlakunnansyyttäjä Antti Sundberg toisti Vilhusen kertoneen esitutkinnassa, että hän oli saanut lähetyksen vastaanottotoimeksiannon Jari Aarniolta huhtikuussa 2011 Suomeen saapuneesta hasistynnyristä.

      Vilhunen sanoi uudelleen, ettei hänen esitutkintakertomuksensa Aarniota vastaan pidä paikkaansa.

      - Sieltä (poliisikuulusteluissa) tuli tarjous, että pääsee vapaalle. Ja sitten oli nämä lähisukulaisen syytteet, ettei häntä syytetä, Vilhunen perusteli syytä aiemmalle kertomukselleen Aarniota vastaan.

      - Kertomus on kuitenkin syntynyt teidän toimesta. Onko tämä kokonaan mielikuvituksen tuotetta? syyttäjä Sundberg kysyi.

      - Kyllä se on sitä. Jotain on poimittu pöytäkirjoista, Vilhunen sanoi.

      Pelkkää kiistämistä
      UB-pomo kertoi perehtyneensä tutkintavankeudessa esitutkinta-asiakirjoihin ja kehittäneensä sitten mielikuvitukseen perustuneita tarinoita poliisikuulusteluissa.

      Yhteen kertomukseen hän liitti nyt jo eläkkeelle jääneen poliisiylijohtaja Mikko Paateron.

      - Se kuvastaa tätä, että virallisessa kuulustelutilanteessa kysyttiin, että ketä oli paikalla rahanluovutuksessa. Kerroin, että Paatero oli paikalla siinä sivummalla. Sitä ei ole kirjattu siihen pöytäkirjaan, Vilhunen kertoi hymähdellen."

      No, ei kai sitä poliisiylijohtajaa voi satukirjaan liittää.
      Eikä pääministeriä.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/ub-pomo-kuulusteluistaan-vuorosanat-sovittiin-etukateen-krp-n-tutkijan-kanssa/5551456

      "Väärä nimi
      Vilhusen mukaan krp:n tähtämisessä oli Aarnion ohella Helsingin entinen poliisikomentaja Jukka Riikonen.

      - Poliisikomentaja olisi pitänyt päästä hakemaan kotoaan raudoissa. Heidän mukaansa hän oli yhtä syyllinen kuin Aarnio, Vilhunen sanoi.

      Hän kertoi sanoneensa eräässä kuulustelussa poliisiylijohtaja Mikko Paateron olleen eräässä tapaamisessa Aarnion kanssa mukana. Sitä ei ollut kuulusteluun kirjattu.

      Vilhusen mukaan hänen olisi pitänyt sanoa poliisikomentaja Jukka Riikonen. - Sanoin vahingossa väärän nimen, Vilhunen totesi."


      Jaa-a, jos tuomarit ovat vähänkään selvällä järjellä tai korruptoitumattomia niin kai se Aarnio ansaitsisi pikaisen vapautumisen anteeksipyynnön ja muhkean koppikorvauksen kera.

      Ja KRP:n konnat kalteritangokiertueen.

      Vaan poliisivaltiossa kun eletään niin luultavasti Aarnion eristystä jatketaan ja joskus tulevana vuonna tärräytetään tuommoset 13 vuotta kovennettua.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/krp-n-aarnio-kuulustelut-poyristyttivat-naisia-en-voi-enaa-luottaa-poliisiin/4815494

      "- Olin viemässä poikaani kouluun, kun 15 poliisia rynnäköi ovesta. Poikani itki ja minulle ilmoitettiin syyksi yhteys Aarnioon. Ajattelin, että kuka ihmeen Aarnio.

      Nainen oli kuulusteluissa vuorokauden. - Olin aivan sokissa. En muistanut asioita.

      Puhelinkutsu ei pitänyt
      Naisen mukaan poliisi ilmoitti, että tarvittaessa hänet kutsuttaisiin puhelimitse uuteen kuulusteluun. Kaksi viikkoa myöhemmin poliisi rynnäköi isoin voimin - nyt työpaikalle. Taas tehtiin kotietsintä.

      - Silloin olin kiinni kolme päivää.

      Vapauduttuaan nainen päätyi lääkäriin.

      - Pahin jutun myötä syntynyt pelko on se, että poliisiin ei voi luottaa. Tämä vääristely tuntuu tosi pahalta."

      Poliisihallitus julkaissee aivan lähiaikoina Poliisikorkeakoulun tekemän mielipidekyselyn, jonka mukaan 101,5 % suomalaisista luottaa poliisiin sokeasti.
      Loputkin luottavat, joskaan eivät aivan sokeasti.

      "Trevoc-pomo Pasi Patama otettiin kiinni marraskuussa 2013. Hänen vaimonsa kertoi oikeudessa järkytyksestä kyynelten kera.

      Poliisit olivat tehneet kotietsinnän perheen kotiin.

      - Se oli kauhea juttu. Mut jätettiin yksin lasten kanssa. En tiennyt yhtään mitään ja lehdissä oli hirveitä juttuja.

      Hänet oli määrätty kuulusteluun seuraavana päivänä. - En pystynyt ajamaan autoa.

      Oikeussalissa nainen joutui pitämään lyhyitä taukoja kootakseen itsensä ja pyyhkimään kyyneleitä.

      Hän kertoi halunneensa vain pois poliisikuulusteluista.

      - Koin, että minua kohdellaan rikollisena ja vastahakoisena kuulusteltavana. Mä en ymmärtänyt niitä kysymyksiä.

      - Sanoin siellä kuulusteluissa monta kertaa, että en muista ja aivoni lyövät loukkua.

      Hän päätyi kuulusteluista lääkäriin ja sai 2,5 kuukautta sairauslomaa. - Olin viikon kotona. En uskaltanut edes postia hakea.

      - Hyvässä uskossa olen ollut ja luottanut poliiseihin. Luulin, että teimme hyvää ja olemme kunnon kansalaisia.


      - En luota enää kehenkään, nainen sanoi."


      Kun mieleltään syntymäsairaat ihmiset saavat hieman valtaa niin se kyllä näkyy ja kuuluu.
      Tuttu ilmiö armeija-ajoilta kun pieni ja hintelä poikanen sai alikessun natsat niin johan mopoille kyyti kelpasi.
      Itkua tuhersi sitten kahden kesken.

      Eikös järkevät ihmiset voisi jo taputella tuon Aarnio-farssin pakettiin ja suunnata tutkinnat oikeisiin konniin, KRP:iin ja VKSV:oon?
      Nuo kaksi ainakin vielä virallisesti rikollisiksi järjestöiksi luokittelematonta organisaatiota ovat aiheuttaneet noilla KRP:n käsikassaran Kalevankin pääkirjoituksessaan ylistämillä talousrikos"tutkinnoillaan" suunnatonta vahinkoa niin valtion taloudelle kuin syyttömille ihmisillekin.

      Laillisuusvalvojien olisi jo aika pyyhkiä kuola suupielistään sekä rähmät silmistään ja määrätä tutkinnat aloitettaviksi em. järjestöjen toimista.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/rikostutkija-syyttaa-poliisijohtoa-ajojahdista-ja-kiusaamisesta-henkista-pahoinpitelya-ja-epailtyja-virkarikoksia/5567564

      "Esimerkiksi talousrikosten selvitysmäärät, tutkinta-ajat ja takaisin saatu rikoshyöty eivät vastanneet tavoitteita. Lisäksi talousrikosjutuissa ei oltu tehty tutkintasuunnitelmia sovitusti.

      – TARTU tuotti tietoa, joka oli kiusallista poliisin ylimmälle johdolle. Tämä vaikuttaisi myös olleen motiivi yli vuoden kestäneelle prosessille, jolla Poliisihallitus tuhosi oman hankkeensa tökeröllä tavalla, Lintilä sanoo."

      KRP:n käsikassara Kaleva ylisti pääkirjoituksessaan jokunen viikko sitten talousrikostutkinnan tuloksia.
      Todellisuus on kuitenkin aivan toinen ja onkin mielenkiintoista nähdä KRP:n käsikassaran reagointi.

      "Työntekijät 40 neliön huoneeseen
      Maaliskuussa 2014 Poliisihallitus siirsi päätöksellään TARTU:n henkilöstön Hakaniemessä sijainneista ja muutama vuosi sitten varta vasten TARTU:n käyttöön peruskorjatuista yli 300 neliön tiloista KRP:n päämajaan Vantaan Jokiniemeen.

      Rikoskomisarion työsyrjintä johti mm. huoneen vaihtoon
      KRP osoitti Lintilälle ja muille TARTU:n työntekijöille noin 40 neliön ikkunattoman ja äänieristämättömän tauko/kahvitilan, joka Lintilän näkemyksen mukaan oli täysin TARTU:n toimintaan soveltumaton. Tämän tilan poliisin ylijohto oli jo kuitenkin hyväksynyt TARTU:n toimintaan soveltuvaksi."

      Näin toimittiin mafiajohtajien Mikko Paatero & Rauno Ranta aikakaudella eivätkä ajat ole miksikään muuttuneet - poliisihallitusta johtaa nyt Seppo Kolehmainen, joka allekirjoitti yhdessä Paateron kanssa ensimmäisen Lintilästä tehdyn selvityspyynnön ja KRP:a johtaa nykyisin Robin Lardot, joka siirtyi tehtäväänsä poliisihallituksesta työskenneltyään sitä ennen KRP:ssa.

      "Poliisihallitus toimitti sisäisen tarkastuksensa tarkastushavainnot, noin 80 kappaletta, valtakunnansyyttäjänviraston arvioitavaksi, onko asiassa syytä aloittaa poliisirikostutkinta.

      Tutkinnanjohtajaksi määrätty kihlakunnansyyttäjä Olli Sulkonen päätti tammikuussa 2015, ettei Lintilä ole syyllistynyt asiassa mihinkään rikokseen eikä asiassa ole syytä aloittaa esitutkintaa."

      Paateron aikakaudella poliisihallitus paisui n. 130 henkilöstä liki kolmesataapäiseksi loislaumaksi, jonka ainoana tehtävänä oli turvata oma olemassaolonsa vaikka seurantaraportteja väärentämällä.

      Lintilä on joutunut ajojahdin kohteeksi erehtyessään nousemaan poliisimafiaa vastaan.

      Valtiontalouden tarkastusviraston olisi syytä suorittaa perusteellinen tarkastus sekä poliisihallituksen että KRP:n toimitiloissa.

      Samalla olisi syytä tutkia KRP:n kytkökset järjestäytyneeseen rikollisuuteen mm. huumekaupan osalta.S

      Ns. laillisuusvalvojillehan kehotuksia on edes turha antaa, sillä hyväveli-porukka hyppää letkajenkkansa tappituntumalla.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      Näitähän riittää näitä poliisirikoksia.
      Ja nyt liikutaan aivan poliisin ylimmän johdon tasolla.

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/poliisin-kiusallinen-virhe-yritetty-salata-johto-sotki-keskenaan-kaksi-eri-huumerikostutkintaa/2176921?pwbi=f29b951b3cce8a89a09cd54b5e69c7c0

      "Savon Sanomat kertoi poliisijohdon virheellisistä todistajalausunnoista ja muistiosta viime kesäkuussa. Nyt yllättäen selvisi, ettei julki tullutta virheellistä väittämää ole vieläkään oikaistu tai tutkittu todistajan perättömänä lausumana.

      Lisäksi virhe on ollut laajemman joukon tiedossa kuin aiemmin myönnettiin.

      Muistiossa oleva asioiden sekoittaminen on ollut tiedossa Poliisihallituksen lisäksi valtakunnansyyttäjänvirastossa ja Aarnio-tutkintaryhmällä, joka tutki myös Kuopion poliiseja.

      Lisäksi asiaa käsittelevä kirjallinen aineisto, Poliisihallituksen muistio, on salattu jo ennen kuin se on otettu esitutkinta-aineistoksi. Poliisihallitus ja tutkintaryhmä salasivat muistion kiusalliset kohdat etukäteen ja siirsivät asiakirjan vasta sitten tutkintaan, mikä on täysin poikkeuksellinen järjestely."

      Näinkin korkeiden virkamiesten ollessa kyseessä on toimittajan turvallisempi kirjoittaa "täysin poikkeuksellisista järjestelyistä" kuin sanoa suoraan, jotta selvä rikoshan tuo on.
      Mutta näillä mennään poliisivaltiossa ainakin vielä toistaiseksi.

      "Muistio osa pöytäkirjaa, salattu silti

      Sekä Poliisihallitus, Aarnio-vyyhdin tutkintaryhmä ja valtakunnansyyttäjänvirasto kieltäytyivät antamasta kyseistä muistiota Savon Sanomille toimituksellista käyttöä varten.

      Savon Sanomat ei ollut edes pyytänyt asiasta vastausta valtakunnansyyttäjänvirastolta, vaan Poliisihallitus ja tutkinnanjohtaja varoittivat sitä jostain syystä toimittajan tietopyynnöstä oma-aloitteisesti.

      Lopputulos oli, että valtakunnansyyttäjänvirasto kieltäytyi luovuttamasta muistiota toimitukselliseen käyttöön jo ennen kuin toimittaja ehti muistiota edes kysyä virastosta."

      VKSV kuuluu selkeästi yhtenä osana tuohon poliisihallituksen ja KRP:n rikollisvyyhteen, joten ei kai kenellekään tule yllätyksenä, että yhteisistä pelisäännöistä on sovittu ja niinpä ei pidäkään ihmetellä VKSV:n ennustajanlahjoja.

      "Tapaamisessa poliisi kertoi esimerkin vanhasta rikostutkinnasta, jossa hän oli ollut mukana Porvoossa tarkkailemassa rikollisten maastokätköä vuonna 2008. Poliisit saivat tarkkailun päätteeksi ison metamfetamiinierän takavarikkoon ja rikollisille pitkät vankeustuomiot.

      Tutkinnan aikana KRP:n tutkintaryhmä joutui riitoihin Kuopion poliisin, tullin ja syyttäjän kanssa."

      No vituttaahan se kun pollarit veivät hynät korppilaisten nokan edestä.

      "Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen määräyksellä Kuopion huumepoliisi kutsuttiin kuulusteluun tapaamisesta. Aarnio-tutkintaryhmä myös pyysi tapaamismuistion nähtäväkseen, jolloin sellainen kirjoitettiin Poliisihallituksessa vasta jälkikäteen.

      Vuori ja Paatero vahvistivat kuulusteluissa uudestaan virheellisen väittämänsä. Heti sen perään tutkintaryhmä haki oikeudesta etsintäluvat iskuun Kuopion poliisiasemalla. Lupahakemuksessa viitattiin Aarnion huumerikosepäilyihin.

      Kun pidätetyt poliisit oli kuulusteltu ja tietokoneet tutkittu, tutkinnanjohtaja Jukka Haavisto totesi Savon Sanomille, ettei Kuopion poliiseja ole syytä epäillä tynnyrihuumeista.

      Kalske vastasi lokakuussa Savon Sanomille, ettei hänellä ole mitään tietoa, miten poliisijohdon virheelliset väittämät ovat päätyneet tutkintaan. Pöytäkirjan mukaan Kuopion poliiseja on kuitenkin ensimmäisen kerran alettu kuulustella juuri hänen määräyksestään."

      Isoveli Kalske antaa suomalaiselle piilokorruptiolle kasvot.

      "Poliisihallitus vetää samaan aikaan myös laillisuusvalvontaa. Esimerkiksi Kuopion ja Helsingin huumepoliisien toimien laillisuutta valvotaan nyt juuri poliisijohtaja Tomi Vuoren ja hänen alaistensa voimin."

      Heh.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/kuopiolainen-huumepoliisi-aarnio-tutkijat-kostivat-mtv-n-jutun/5573624

      ""Usko puolueettomaan tutkintaan meni"
      Heiskanen on kokenut huumetutkija ja hän on palannut töihinsä Kuopioon.

      – Tämä tapaus vei uskon syyttäjävetoisen tutkinnan puolueettomuuteen. Peli ei ollut sääntöjen mukaista, Heiskanen toteaa.

      Hän on tehnyt tutkintapyynnön Aarnio-kokonaisuuden tutkinnanjohtajien Jukka Haaviston ja Krista Soukolan epäillystä virkarikoksesta.

      – Minun käsitykseni mukaan he ovat antaneet käräjäoikeudelle väärää tietoa minua koskevista asioista, Heiskanen sanoo.


      Heiskasen mielestä KRP:n tutkintaryhmän toimia olisi syytä selvittää laajemminkin."


      No comments.

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/huumepoliisien-ykkosketjut-nyreissaan-krpssa-muutama-vihaa-meita/2186312?pwbi=0dbf520644e44a77d05f65f64b8c95cb

      "Myös huumepoliisin entinen ryhmänjohtaja, nyt toisessa tehtävässä toimiva poliisi kertoi pitkään jatkuneista ongelmista.

      Kun Helsingin poliisi käräytti KRP:n käyttämän rikollistaustaisen miehen rikoksista, siitä alkoi poliisin mukaan aimo huuto.

      - KRP:n miehet huuteli risteilyllä, että Aarniota ja minua pitäisi hakata pesäpallomailalla. Kutsuin heidät sitten laitokselle pesäpalloilemaan.

      Vieraita ei tullut.

      Syyttäjät kyseenalaistivat, onko tällaista tapahtunut ja pyysivät poliisia kertomaan nimeltä KRP:n huutelijat. Poliisi teki niin."

      Liian vähän oikeita rikollisia tai sitten liian paljon aikuistumistaan odottavia pollareita.

      Sanoisinpa, jos en olisi vakavamielinen, uskonnollisuuteen taipuvainen, että voihan vittu.
      Maksetaanko noille ihan palkkaakin vai karkkirahaa?

    • SalkkuTolkkujaMulkku

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/kommentti-mita-ihmetta-aarnio-viikolla-tapahtui-olenko-tullut-hulluksi/5594526

      Jarkko Sipilä epäilee tulleensa hulluksi kun on kuunnellut Aarnio-jupakan todisteluita.

      Heh, nythän ei ole kyse yksittäistapauksesta vaan KRP:ssa kymmenien vuosien aikana kehittyneestä toimintakulttuurista.

      Tuo kun valkenee Sipilälle niin siinä eivät enää piikit ja pillerit helpota vaan valkotakkisten saattelemana Jarkkoa viedään piipaamossella suljetulle takin hihat selän taakse solmittuina.

      Sama odottaa kaikkia niitä sinisilmäisiä toopeja, jotka ovat luottaneet KRP-nimisen liivijengin rehellisyyteen ja lainkuuliaisuuteen.

      Ja kun koko totuus paljastuu saattaa sieltä suljetulta löytyä ihan täysjärkisiäkin.

      "Käräjäoikeuden puheenjohtaja Sirkka Jäntti päätti perjantain istunnon yleisölle osoitettuihin sanoihin: ”Tervetuloa taas paikalle tiistaina katsomaan mitä täällä silloin tapahtuu”."

      Kyllä nyt pitäisi VVM:ssa jollakin korkeapalkkaisella loiseläjällä ruveta valojen vilkkumaan ja herätellä esiin ajatusta oikeusistuinten järjestämien huvitusten määräämistä maksullisiksi.

      Siis pääsymaksu, parikymmentä euroa per sierainpari ja tilaisuudet Hartwall-areenalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät seuraamaan livenä sirkusta, jossa Suomen virkavalta kertoo totuuksia kolleegoistaan.

      Muutama milli tulee etteikun heilahtaa jo pelkästään Aarnio-jupakan sisäänpääsymaksuista.

      On tämä hauska maa.

    • paskapaketissa
      • POLIISIaliharha

        Onneksi Wincapitassa ei krp hötkyilly.
        Konnien sotuja ei olis saanu julkasta no ossataanpa varoa idiootteja.
        Krp saa täyden kympin. Sijoittajat saa kutosen ja ponssit saa maksaa.


      • wksjdnhfcbv
        POLIISIaliharha kirjoitti:

        Onneksi Wincapitassa ei krp hötkyilly.
        Konnien sotuja ei olis saanu julkasta no ossataanpa varoa idiootteja.
        Krp saa täyden kympin. Sijoittajat saa kutosen ja ponssit saa maksaa.

        Typerys!


      • SalkkuTolkkujaMulkku

        https://www.suomenuutiset.fi/ronkainen-orpo-myontaa-maahanmuuttajien-ohituskaistan-poliisin-ammattiin/

        "”Vähemmistöjen ja maahanmuuttajien rekrytointiin kiinnitetään erityistä huomiota. Etnisiin vähemmistöihin on suunnattu konkreettisia rekrytointitoimia esimerkiksi Helsingin, Länsi-Uudenmaan ja Lounais-Suomen poliisiyksiköissä.”"

        "– Samanaikaisesti meillä on poliisikoulun käyneitä poliiseja työttöminä, sillä heillä ei ole riittävää kielitaitoa. Ruotsin osaamisesta tässä on kyse. Maahanmuuttajat ohittavat nämä työttömät."

        Oulun seksuaalirikosjutussa ainakin yksi epäilty oli tuonut esille halunsa ryhtyä poliisiksi.
        Varmaan halunsa myös toteutuu.
        Taipumukset kun viittaavat alalle.

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bcebaa2b-b8b5-44b3-a3ca-a86e2860a4ad

        "Poliisikoulun opettajaa epäillään seksuaalisesta häirinnästä"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe