Benalmadena lokakuussa

matkakuumeon

Hei!
Suunnittelemme reissua Benalmadenaan vuoden päähän lokakuulle, eli koululaisten syyslomalle. Osaako joku kertoa, miltä Benalmadena "näyttää" lokakuussa? Lämmin varmasti vielä on ja turistejakin jonkin verran? Turisteja en niinkään kaipaa :D kunhan ravintolat ja putiikit on vielä auki? Onko kokemuksia hotellien altaista tuohon aikaan, onko kaikki altaat vielä auki.
Hotelleiksi olemme ajatellet joko Benal Beach (siitä luinkin jo jonkun viestiketjun, eikä oikein hyvää palautetta saanut) tai Pueblo Evita Club...
Benalmadenassa olemme olleet, joten itse kaupunkin ja lähimaasto on jo jonkin verran tuttua. Lähinnä tuo lokakuun meininkin mietityttää.

6

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytämisenilo

      Kyllähän sesonki on jo auttamattomasti lokakuussa ohi. Benalmadenassa on talven yli auki monia ravintoloita ja liikkeitä. Ne turistikrääsämyymälät on jo pois pelistä. Ylhäällä kylässä elämä soljuu paikalliseen tapaan vilkkaana. Sinuna katsoisin Trivagon ja Momondon kautta hotelleja ja hyviä arviointeja löytyy Tripadvisorista. Kun aikaa kerran on noin kauan reissua suunnitella, kannattaa sitten hotellin etsintään panostaa. Itse viihdyin talvella Sahara sunset:ssa, asunto loistava varustukseltaan ja lämmin sisäuima-allas ihana. Sijaintikin lintupuiston vieressä, melkein rannalla, Benalin naapurissa.

      • matkakuumeon

        Kiitos vastauksestasi! Sahara Sunset on nyt meidän ykköskohteena, huonetta emme ole vielä saaneet, mutta alustava varaus on tehty :) Se vaikutti kyllä mukavalta hotellilta. Onko myös lastenallas auki vielä lokakuussa?
        Niin, kait se sesonki tosiaan on ohi. Mutta kunhan saa ravintolaruokaa(kin) ja jotain kauppoja kiertää parina päivänä, niin se riittää näille kierroksille. Taitaa lasten kanssa olla pääasia tuo uiminen, eläinpuisto ja vesipuisto :)


      • löytämisenilo

        Lisään vielä että tarkoitin club:ia, en beach:ia. Niin lasten kuin isotkin altaat ulkona ovat käytössä ympäri vuoden.Talvella siellä uimassa käyvä saa aplodeja ja eskimo huutoja briteiltä :) Sisäallas on lämmin ja siinä matala osa lapsille. Sen lisäksi myös ihanan lämmin poreallas jossa viihtyi myös lapsia, meidän aikuisten lisäksi. Lisämaksusta spa-osasto. Ravintolassa useina iltoina esiintyjiä, jotkun hyviä, jotkut aika kauheita, mutta koska on kyseessä lomaosakehotelli jossa suurin osa omistajista brittejä, viihdetarjonta sen mukaista.
        Poikani oli perheineen Benalissa ja lapset viihtyivät hyvin lintu( tai oikeammin kyyhkys) puistossa. Vesialtaalla heittelivät leipää linnuille ja bongailivat kasvien suojista näkyviä eläimiä, aitauksessa olevia eläimiä oli kuulemma myös pitänyt päästä päivittäin tervehtimään. Puistossa on myös leikkipaikka ja patsaita joiden lomassa pääsee juoksentelemaan. Puiston kahvilassa on ilmainen wifi, ensimmäisellä kerralla kun saa salasanan, jatkossa voi sitä hyödyntää vaikka penkillä lapsia vahtien, kantosäde yltti itselläni reilusti puiston penkille.
        Tivoli on myös mukava käyntikohde lasten kanssa ja markkinat tarjoaa ostamisesta pitävälle iloa.
        Benalmadenaa voi hyvällä omallatunnolla suositella lapsiperheille, sillä pienen alueen sisällä on paljon tekemistä, aina ei tarvitse lähteä erikseen matkustamaan johonkin.


    • Benalmadenatar

      Niin, turistikausi on (onneksi) huippuhelteineen ja turisteineen lokakuussa ohi,mutta turistikaudesta vain pidot paranevat! Olemme olleet monena vuonna juuri Benalmadenassa lokakuussa ja joulukuun alussakin ja aivan mahtavat - reilusti yli 20*C ilmat on olleet. Alennnuksia liikkeissä ja liikkeitä kyllä löytyy ostosten tekoon :) Mukavia hetkiä teille! Evitassa olemme olleet ja se on ihan hyvä hotelli. Portaita on paljon, joten en ehkä pienten lasten kanssa matkailevia sinne suosittelisi.

    • matkakuumeon

      Kiitos!!! Sunset beach clubissa olimme viimeksi, tykkäsimme. Sisäallasta ei enää ole, ainakin sähköpostin perusteella, joka tuli ennen reissua..pahoiteltiin asiaa. Tosin emme käyneet edes tsekkaamassa, säät oli niin huiput, että tuli oltua vain piha-altailla.
      Ja hei, Benalmadenatar; Evitaa katsoimme myös. Onko siellä lokakuussakin piha-altaat auki, siis myös matala lastenallas? Näytti mukavalta paikalta. Laitoin sinne sähköpostia, enkä iha täysin päässyt selvyyteen altaiden aukioloajoista talvikaudella...joka hotellissa vain meinasivat, että kylmää vettä on :D
      Benalmadena oli kyllä tosi mukava paikka, ja paljon tekemistä perheille...viimeksi jäi osa kokematta!

      • matkakuumeon

        Mutta nyt tosiaan ajatuksena tuo Sahara Sunset Club :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe