Onko kokemusta Renault Avantimesta?

tuommonenKIINNOSTAA

Minun mielestä upeannäköinen auto ja ennenkaikkea ei kaikkien autojen tarvitse olla samannäköisiä. Minun silmään näyttää tyylikkäältä ja aivan edustavaltakin.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EVVKEVVK

      Kaikki ranskalainen on tyylikästä, on sitten eriasia käytännössä, että tekeekö kapistuksella mitään. Auto kuitenkin on, ainakin itselleni käyttöesine, jolta vaadin monikäyttöisyyttä, kestävyyttä, luotettavuutta, niin että auto palvelee käyttäjäänsä, eikä päinvastoin. Mutta jos haluaa tyylikkään, upean, edustavan voi hyvinkin Avanti olla juuri sinulle oikea valinta, mutta miksi ei ostaisi vaikka korvarenkaita, nehän vastaisivat tähän kriteeriin mainiosti, tulisivat halvemmaksi käyttää ja kun tarpeeksi suuret valitsee, niin varmasti edustaa jotain, ainakin hölmöyttä, sitähän renuajilla riittäääääääääääääääääääääääää.

      • MullaRellu

        Kerro sinä nyt ne asiat, millä perusteella Rellun ostaminen on hölmöä. Palan halusta tietää.


    • Voisiskot

      Uskoisi ne asian jo olevan "kaikille" täysin selvää. Uuden renun arvo laskee enemmän kuin monen muun, vaikka vertauksena Toyota. Renault ei kuulu kestäviin autoihin, korjaamista, harmia, rahanmenoa, vain poikkeustapauksessa se voi hyvissä oloissa muutaman kilometrin alamäkeä rullata, näin niinkuin kärjistetysti, no kyllähän renulle tietenkin oikeata käyttöäkin voi löytyä, itselläni se on tällä hetkellä romuvarastona, tämä ei ollut vitsi. Jos vähänki viitsii tsiikata ympäriinsä ja kuulostella, niin ei renusta monellakaan hyvää kerrottavaa ole, esim. tämä palsta tai jos ns. kadulla kyselee, niin vastaus on, että sellaisiahan ne renut ovat, tämä niiku negatiiviseen suuntaan. Ei kestä, varsinkaan Suomessa, jospa se ilmastonmuutos tulisi apuun, pakolaiset korjaamaan renuja ja muut joutilaat vääräsääret.

      • MullaRellu

        Pistä nyt kovaa faktaa siitä, että Renu ei kestä mitään. Ei mitään "kaikki tietää "-juttuja eikä ikivanhoja katsastustilastoja. Todista nyt, että nykyinen Megane, Clio ja Laguna III ovat heikkolaatuisia autoja. Ja sitten todista se, että Renu ruostuu nopeasti.
        Tässä sinulle onkin tekemistä.


    • Todistusta

      Mene katsomaan nettiautoon ja vastaaviin miten paljon on niitä kestäviä renuja myynissä tai voisi sanoa ilmaiseksi annettavaksi, kun vain joku hakisi pois, siellä on lakunaa ja muuta hyvät ajo-ominaisuudet omaavaa ruostumatonta ihme kliioa ja halvalla. Ei kelpaa, vaikka halvalla saisi, eikö tämä todista mitään? Ne juuri autokauppaan tulleet eivät ole vielä ehtineet sinne, kun niitä ei ole ensinkään kukaan ostanut. Saa tietenkin jokainen ostaa mitä hyvänsä lainsallimaa Suomenmaassa, itse varmasti en enää koskaan hanki renua tai muutakaan ranskalaista, niin paljon on harmia saanut, tätä lajia, että varmasti riittää. Pois Suomesta Renaut merkkiset "autot" niin paranee autokanta ja jos joku renu jollain pilkun viilaajalla sattuu vuoden tallissa kestämään, niin ei se renuONGELMAA poista. Roskaa, jonka joutaisi lakaista pois maasta ja maan päältä sitä edustaa Renault.

      • sdfagfgdgsdfg

        Jopas tuli taas "todistusta", ihan kuin uskovaiselta ja yhtä luotettavaa...

        Tuollaista puppua kirjoittamalla vain parannat Renaultin arvoa ja myyntiä...


      • MullaRellu

        Et siis pysty laittamaan esiin faktaa. Joten suollat vain omia ennakkoluulojasi. Toisekseen, jos vaikka tuo Megane 3 olisi kelvottoman huono, niin eikös siitä pitäisi olla faktatietoa, koska auto on ollut myynnissä vuodesta 2009? Mitäs jos todistat tämän seuraavaksi. Mielenkiinnolla odotan.


    • FaktaFakta

      Faktan näkee jokainen näkevä tosielämässä, Megane 3 osalta mm. siten että kukaan ammattiautoilija ei valitse sitä työhön, viittaan TAXIIN. Eli jos esim. Megane 3 olisi kestävä, luotettava, edustava, sitä näkisi Taksina, mutta kun se on päinvastoin niin ei, ei ole syntynyt niin hullua TAXI-yrittäjää joka valitsisi yleensä renun tai ehkä on, mutta he eivät pääse työhön ja niin edelleen. Olisi se vain hyvä vitsi kun taksi kurvaisi pihaan Meganella, noinko huonosti jo menee, olisi siinä suuren hörönaurun paikka, mutta ei, hienosti, arvokkaasti mersulla liu"utaan ja mikäpä se siinä. Tosiasia eli fakta on siis se mitä näkevillä silmillä näkee, sellaista silmänkääntötemppua ei toistaiseksi ole keksitty mikä tekisi Mekane 3; sesta auton, joka kelpaisi myös oikeaan työhön, edelliseen viitaten. Renault kuorma-autoja näkee joskus työkäytössä, mutta ei kovin paljon. Renault on merkki, joka kuluttajatuotteissa sijoittuu heikoimpaan päähän eli se ei edes kuulu henkilö-autojen osalta kestävään ammattilaatuun, jos nyt muidenkaan mallien osalta. Sutta ja sekundaa kuitenkin edustaa tämä ranskalainen älynvälähdys nimeltään Renault ansiokkaasti, tämä on laajasti tunnustettu, monella foorumilla, testillä, mutta ennenkaikkea käytännössä.

      • MullaRellu

        Tuo on täysin totta. Eipä ole Megane-taksia vastaan tullut. Ja yhtä vähän on tullut vastaan Toyota Aurista taksina, josta siis päästään tämän neron logiikalla siihen, että Auriksen täytyy olla heikkolaatuinen ja kaikin tavoin erittäin vika-altis auto, koska taksimiehet eivät sitä hanki.
        Todellisuudessa molemmat ovat taksiksi liian pieniä.


      • Meksukolome

        Teet itsestäsi pellen ja kirjoituksestasi käy ilmi että et ole paljon maailmalla käynyt. Renault Megane III:sta on taksina paljonkin, mutta ei toki suomessa.


    • Vastaantullut

      Tojotaa on kyllä joskus TAXINA, itse olen istunut Toyota taksissa, mutta ei tämäkään merkki tietenkään täytä henkilö-autona kovin hyvin taksi vaatimuksia, on kuitenkin renuun verrattuna aivan "eri kastia". Toyotasta löytyy hyviä maastureita ja henkilö-autot ovat sopivia suurelle kuluttajajoukolle, kuten Suomessa, kansanautoja.

    • Ranskisseon

      Mitä jos vaan ei halua ajaa millään Toyotalla...ja miltä saksalainen laatu nykyään kuulostaa: Porsche ja MB ovat toki laadukkaita mutta niissä on viiden rellun hinta kiinni ja absoluuttinen arvonalenema paljon enemmän. Sama koskee imago-ongelmabBMW:tä. Vw ja Audi ovat pärjänneet katsastustilastoissa paremmin kuin Rellu, koska jakopää- ja vaihteisto-ongelmat ovat harvinaisia katastrofeja - mutta erittäin harmillisia. Toyota on kyllänpieteetillä tehty, jopa parempi kuin muut japsit, mutta se EI ole halpa EIKÄ mukava. Ottakoon ken haluaa..

    • Luxusrellu

      Öhöm tuota tätä juuri pelkäsin! Kysyin onko kokemusta automallista niin tulee vaan aivan valtava paskamyrsky ja kaikki muut palstailijat tarttuu provon tekstiin ja itse aloitus jää pimentoon. Miksi muuten toyota kuskit on renault palstoilla? Tarkoittaako se kumminkin sitä että joku siinä renaultissa kumminkin kiinnostaa kun tullaan tänne vinoilemaan???

      Avantimea on tosiaan vähän myyty mutta minun mielestä on upea peli ja ei aivan joka päivä tulis vastaan vel satis vois olla toinen jänskä auto tämmöiselle bisnessmiehelle :)

      • MullaRellu

        Kumpaakin luxusta ei tietääkseni tuotu yhtään maahantuontifirman kautta. Mutta kyllä niitä silti jokunen täällä pyörii ja jos oikeasti kiinnostaa, niin älä nyt täältä kysy. Renault-foorumi on oikea paikka.


    • RenööExPertti

      Yli 150 vuoden kokemuksella Renöö de lukse Expert automobiileistä sanoisin, että ovat tehdyt hyvällä ranskalaisella maulla, öljystä hiukan tinkien, näihinhän ei tarvitse kovin usein öljyjä vaihtaa (30.000km) eli säästöä syntyy, kunhan vain on vanha kunnon ikkunakoukku, jolla saa propun auki. Renaut foorumin baskeripäät kyllä tietää rypäleistä ja heidän puoleensa voi aina kääntyä, jos korkkia ei saa auki tai on muuten hometta tynnyreissä, kaulaliina rypyssä tai muuta vastaavaa vakavaa asiaa. Avantteja taitaa tuoda joku pakolainen Tornion kautta Suomeen, kannattaa kysellä salakuljettajain liitosta, neuvostoliitto on lakkautettu.

    • Taksikuskina

      Meillä eräs taksikuski ajoi koko uransa eläkepäiviin asti Renaultilla, loppuaikoina hänellä oli Scenic.
      Eikä Renaultissa kuulemma ollut sen enmpää ongelmia kuin muillakaan tolpalla olleilla premium merkeillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe