Harrastjilta loppuu rahat

missävikakysynvaan

Harrastajilta on ilmeissesti rahat loppu, kun ei tulla Porin Syyspäräykseen ajamaan kauden päätöskisoja. Vai onko porukat menos Helsinkiin osoittaman mieltään?

11

309

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Q-Raketti

   Eipä ole kyllä ihme... Silti hiukan ihmettelen Micro-luokan osallistujamäärää. Surkein osallistujamäärä koko kaudella ajetuista kansallisista kisoista. Kuinka suuri vaikutus oli tuolla luokan poisjättämisellä aluksi? Sitä ei voi tietää. Harmi, ettei saatu enempää osallistujia.

  • microista_pois_jäänyt

   65€ osalistumismaksu 15€ ympäristömaksu 25€ harjoituspäivä yli 100€ mennyt, että saadaan osallistua KO. kisaan?? Silläkin rahalla saisi paljon osia/rengaita harrastamiseen. Harrastajamäärät tulevat laskemaan joka luokassa ensivuonna vain NS. "teamkuljettajat" ajavat kisoja. Meillä kaksi autoa myynnissä.

  • Kukkaron-Matti

   Nyt pörssi on kuiva, ja olo nuiva. Taas on kausi paketissa. Ensi vuonna vaan harrastellaan jos sitäkään..

  • SennaAy

   2016 on nk. kerhokisojen paluu. Esim. PK-seudulla on suuri mahdollisuus Keimola Cup ja Lavinto Cup -tyyppisillä €20/kisa tyyppisillä arki-iltakisoilla. Palataan perusasioiden pariin isi poika peräkärry rules.

  • peeeeeaaaaaaaa

   Porilaiset oli ahneita ja rahasti 25 euroa ratamaksua / päivä syyspäräyksessä. Aika moni jätti treenit ajamatta varsinkin kun oli vielä kovaa sadetta sekö to että pe. Kisoihin tulleilta pieneltä porukalta otettiin "pussi tyhjäksi" jo portilla. Rahan ahneita järjestäjiä....
   Onneksi kausi on paketissa ja seuraavaa kautta ei Porissa enää näillä hinnoilla avata vaan tehdään se jossain muualla myöhemmin.....

   • Ex.päräys

    Sama meno jatkuu myös vuonna 2016 Porissa. Eräs "Arnen" sukulainen hoitaa..


  • Realismia25euronen

   Maksaa se lippu huvipuistossakin , satoi tai paistoi . En ole yhtään kerhoa nähnyt vielä Pörssiin listautuneena. Mutta mukavat löylyt oli , saunassa , joka on rakennettu näistä 25 euron ymm maksuista. Kisoista on kuluja .

  • fjapwoiernu

   Paketti nykään aika hankala - koostuu niin pirun monesta asiasta
   ..
   Luullaan että ei tuo 25e harjoituspäivä maksu ole mitään näissä karting hinnoissa jota käytetään lajiin.
   Mutta kun sitä maksua on nykyään jokaisessa asiassa..

   Esim. ympäristö maksu, se toi lisää kuluja vuodelle noin 300 euroa.. (Peräkärry isä poika)
   Sitten tuo ratamaksu - jos ennen ollut esim 15 e nyt 25e eli 10 euroa lisää.. Ei paljoa
   Mutta...
   Ennen tultiin torstaina ja ajettiin 3 - 4 kertaa perjantai koko päivä
   Eli
   2x10 10 viikonloppua = 200 lisää maksuja kaudelle..
   Hups 500 euroa meni pelkästään näistä.

   Sama meillä - vähennämme kilpailuihin osallistumista kaudella 2016.

  • KZ2nousee

   miksi koko ajan pitää valittaa????
   kaikki hinnat nousee koko ajan. se on fakta, koska kulut nousee. toisekseen kun ne kulut nousee, niin jos ette ole huomanneet, niin maksajat (niin... me harrastajat ja kilpailijat) ovat vähentyneet eli suuremmat kulut jaetaan pienemmällä porukalla. voinen äkkiseltään miettiä, ihan uutisia ja lehtiä lukemalla, että suunta jatkuu jyrkempänä ensi vuonna ja pakko myöntää, että osuu omaankin jalkaan kovasti.

   Mutta ei kukaan tee mitään tappiolla. Uskon että ihan kuka tahansa kilpailun järjestäjä ottaa sponsorin tai vaikka vaan tappioiden maksajan nimen ylös jos joku sellaiseksi haluaa. Mutta tuskin kukaan mitään haluaa maksaa näinä aikoina.

   Olkaamme siis tyytyväisiä, että joku viitsii jotain vielä järjestää ja maksetaan se mitä pyydetään tai sitten pidetään "lomaviikonloppu" (joka yleensä on kalliimpi, kuin rata viikonloppu :/ ) ja täähän on ihan vapaaehtoista... eikö?

   Porissa oli kivaa . Olttin viimeisii eikä saatu edes viime vuotista aikaa radalla mutta oli mukavaa olla kundin kanssa ja puuhata yhdessä

   Terv: Helge Salmenaho

  • Hyvätkisat

   Olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Vaikka Porissa oli aiempia vuosia vähemmän kuskeja ei ilmapiiriä voinut moittia. Hyvät kisat ajettiin sillä porukalla mikä vielä on jäljellä. Toivottavasti ei tästä enää paljon vähene. Järjestäjä ja me kilpailijat se kisa lopultakin tehdään ja ainakin keskenäiseen ilmapiiriin me voidaan vaikuttaa ratkaisevasti.

  • Talkoo

   Kerhokisoja tarvittaisiin enemmän, että kaikille harrastajille olisi kukkarolle sopivaa, mutta kisat tarvitsee järjestäjiä ja niitä ei ole. Oli kyse Cadetista tai microista miksei myös raksuissa on kansalliset kisat loppu koska ei ole kerhokisoja/kerhoiltoja joista aina joku sit haluaa lähteä koittamaan muualle. Samalla kun on noita hippokisoja on myös jonkinlaisia järjestäjiä/lippumiehiä tarjolla. Kaikkihan lähtee siitä talkootyöstä kun ei ole tekiää ei tule muihinkaan hommiin lisää tekijöitä. Ja kun ei ole tekijöitä kisat häviää ja on ajettava vain noissa "kalliissa" kisoissa ja sit ei riitä paalu joka paikkaan. Jos haluatte harrastusta halvemmaksi tehkää talkootyötä vaikka 3 iltaa viikossa omalle seuralle, niin varmaan alkaa olemaan tapahtumia ja muuta säpinää.. Tai sit vaan maksatte ja ajatte sen mihin paukut riittää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6873
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2835
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2347
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   262
   1574
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1424
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1394
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   179
   1331
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   60
   1304
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   1002
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   165
   883
  Aihe