Voi Kolkanlahtisia!!!

voihan-nenä

Miltei rikollisjärjestöön rinnastettava SPR, sekä kansaa kuuntelematon maahanmuuttovirasto muuttaa uskomattoman upean harju-lähiönne kaupungin myötävaikutuksella monikulttuuriseksi paperittomien maahantunkeutujien ghetoksi.
Talojenne reaaliarvot romahtivat nollaan, sillä vastaanottokeskuksen välittömästä läheisyydestä ei asuntoa halua edes ne, jotka vastaanottokeskuksia itse raivokkaasti edesajavat.
Tulette asumaan "revolveri ohimollanne" siitä lähtien, kun ensimmäiset bussit ajavat metsäoppilaitoksen ja Menninkäisen pihaan.
Voimme vaan toivoa, ettei mitään pahaan ei sattuisi, mutta edellisten keskusten aiheuttamien lieveilmiöiden perusteella lienee turha toivo, että selviäisitte ilman ongelmia ja kulttuurien yhteentörmäyksiä.
Vihapuheleiman pelossa Poliisi ei uskalla ottaa rehellisesti kantaa ja osa haitoista on sellaisia, että ne ovat erittäin kiusallisia, mutta eivät koskaan kantaudu poliisin korviin.

Pitäkää omaisuutenne visusti lukkojen takana ja lapsista, sekä naisista huolta, kun H-hetki koittaa. Älkää varauksetta uskoko keskusten väen lässytyksiä mukavasta yhteiselosta, sillä heillä on oma lehmä ojassa.

77

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exsjläinen

      toivottavasti on omenat ja marjat puskista kerätty jo kolkanlahtisilla..mitään ei myöskään voi jättää pihaan lojumaan ja kaikkiin oviin laitettava lukot.tämä on sitä rikastuttamista.liikkuukos sj/kla akselilla nykyään vielä vain yksi poliisipartio?

    • ahistaa

      Nuo Muslimit kuuluis Rusasen naapuriin. Pitäkää tytöistänne huolta Kolkanlahtiset.

    • ÄO76

      Menikö natseilla liru vaippoihin.

      • hghgfghf

        Jaa Muslimien perseennuolijapuniikki ottaa osaa keskusteluun.


      • Aikanneloppuu

        Vaarallisilla vesillä, vaarallisilla vesillä, liikutaan.

        Olen ite lähtöisin saarijärveltä, mutta asunut vuosikymmenet muualla, silti silloin tällöin vierailen sielläpäin, ja voitte olla varma milloin olen paikkakunnalla, silloin voitte lehdistä kyllä lukea mitä tapahtui kun joku kohtasi synnyiseutunsa ulkomaalaiset raiskaajat.


    • voivoiteitä

      kyllä se silläkin tuuppaa kuraa housuihin kunhan ulkomaan elätit pääsee kunnolla vauhtiin.alkuunhan on hiljaista mutta odotappas 1-2 vko.ryöstelyt,ahdistelut,raiskaukset ja väkivaltaisuudet karkaavat käsistä.ja sillähän ei ole mitään väliä minkä ikäinen uhri on kuten uutisista saamme päätellä.

      • heinäsirkut

        Palataa 1-2 vko:n päästä asiaan, jos on aihetta. Jos ei ole, niin voinemme todeta, että oli vain niitä maailmanlopun ennustajia.


      • ettäsilleen
        heinäsirkut kirjoitti:

        Palataa 1-2 vko:n päästä asiaan, jos on aihetta. Jos ei ole, niin voinemme todeta, että oli vain niitä maailmanlopun ennustajia.

        Palataan asiaan tosiaan. Jos Irakilaiset ovat vielä silloin täällä Saarijärvellä veronmaksajien piikkiin, niin kyse on pelkästä tarkoituksellisesta rahan haaskauksesta. Irakilaisilla ei ole täällä turvapaikan hakuun riittäviä edellytyksiä.
        Hallinto-oikeus on julistanut Irakin maaksi, josta tulevilla ei ole välitöntä vaaraa kotimaassaan. Hyysäätte ihmisiä, joiden ei edes pitäisi olla koko maassa.

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1442375600233

        Suomessa aikaisemmin oleskeluluvan saaneet Irakilaiset salakuljettavat muita Irakilaisia suomeen:

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lannen-media-ihmissalakuljetuksesta-itavallassa-epaillyt-asuvat-suomessa/5322490


      • heinäsirkut

    • asukkeja

      Nyt tulee piruntorjunta patteristoille uusia asiakkaita, käännytystyö voi olla haasteellista mutta hedelmällistä.

    • eroarusanen

      Aika ovelasti huomenna jo ensimmäiset elintasoturistit ruokittavaksi, ja "infotilaisuus" vasta sitten kuntalaisille kun kunniakansalaiset on jo sisällä.

      EI Jumalauta!

    • IHMISkauppaa
    • muistotjäi

      Kyllä sääliksi käy niitä jotka siellä asuu.
      Jotkut ehkä luulee vielä että sinne on tulossa oikeita pakolaisia ja että heistä ei ole mitään ongelmaa kantaväestölle.
      Lepää rauhassa kaunis saarijärvi.

    • vcbcxnxf
    • Nsjä

      Saadaan kolkanlahdelle hieman väriä ja säpinää, naisille tanssi seuraa.

    • uifdfol

      Tytöt siellä ensin on vaarassa.

    • kansakoulumatikka1

      SE MIKSI ihmisiä hukkuu välimerellä johtuu ihan eu ja suomen pakolais politiikasta
      Sipilän "kutsun" johdosta kuolee vielä paljon ihmisiä!
      tämä on vain BISNESTÄ spr ym! nyt tulossa jo muitakin alalle kun rahaa jaossa
      yltäkyllin! keinottelijoita se houkuttaa oli se sitten suomalainen tai "elintaso pakolainen"
      KESTÄÄKÖ Suomen nykytalous TÄTÄ??
      sosiaali etuudet pakolaisilta leikattava niin rajusti että se ei houkuttele muuta kuin
      oikeassa hädässä olevia ja Suomen otettava TIUKKA OTE rahahanojen nykyisiin
      hallitsijoihin

    • fdgdfdf

      Kolkanlahtiset ja muut kuntalaiset. Koska hätäkeskus ei kokemusten mukaan edes kirjaa kaikkia "pikku" sattumuksia etenkään pakolaisten ollessa kyseessä ja lehdet eivät taatusti kerro ongelmista, jakakaa kaikki mahdolliset "lieveilmiöt" sosiaalisessa mediassa ja täällä.
      Olisi hyvä kaikkien saada tietoa jos esim. alaikäisille tytöille huutelua, täysikäisille naisille huutelua tai uhkaavia tilanteita, näpistelyä pihoista, pummaamista, polkupyörävarkauksia saatikka vakavampia ongelmia esiintyy.
      Vastaanottokeskukset tuovat paikkakunnalle yleensä enemmän tai vähemmän erilaisia riesoja, joista mielellään vaietaan, mutta ovat omalle kohdalle sattuessa erittäin kiusallisia ja uhkaaviakin.

    • uteliasaatu

      jokos siellä kolkanlahdessa on liikettä?kannattaisko tulevalle rompetorille järjetää vartijoita,kun korteeraavat siinä vieressä?

    • kyrp

      Täällä maalataan jo ite saatanaa seinille vaikka näytti päivällä olevan hiljasta pokella. Kyrpii tuommonen pelon lietsonta.

    • 7ioy6qqw

      Ei tarvitse pelätä, -Ei ennen bussien tuloa... Sen jälkeen turvallisempi pysyä kaukana mellikasta pimeällä, uusien naapurien totutellessa ympäristöön. Naiset lenkille ryhminä ettei yksin joudu. Äideille tyttärien puhelimien gps paikannus..

    • hyysärit

      Kuopiossa jo on käsketty naisopiskelijoiden pukeutua peittävämmin, että maahanmuuttajat ei "hämmentyisi".
      Kemissä häädetään asunnoistaan suomalaiset alle viikon varoitusajalla kun pitää saada mamuilla asuntoja jotka valtio maksaa.
      Yksikin mies asunut siinä 20 vuotta ja nyt pois.
      Jyväskylässä taas etsitään ulkoiluttajia aikusille miehille jotka matkustaneet läpi euroopan parempi tukien takia.
      Milloin etsitään suomalaisille vanhuksille ulkoilukaveria?

      EI koskaan!

    • 12113

      Onko kolkanlahdessa nykyään toiminnassa olevaa koulua?

      • itkutulee

        Mahlulta ainakin lopetettiin koulu, kun ei ole rahaa.
        Tosin taitaa parissa kuukaudessa kustantaa kolkanlahden mamukeskus sen mitä 3 kyläkoulua vuodessa.
        Sairasta!

        Eikö kukaan saarijärveläinen ole edes näreissään tästä!


      • kyllä-on
        itkutulee kirjoitti:

        Mahlulta ainakin lopetettiin koulu, kun ei ole rahaa.
        Tosin taitaa parissa kuukaudessa kustantaa kolkanlahden mamukeskus sen mitä 3 kyläkoulua vuodessa.
        Sairasta!

        Eikö kukaan saarijärveläinen ole edes näreissään tästä!

        No on. Todella moni. Varmaan suurin osa on näreissään, jos totta puhutaan. Mutta minkäs teet, kun kaupungin hallitus ja yksityiset toimijat tekevät mitä lystäävät kuuntelematta kaupunkilaisia. Yhteistä vastuunkantoa jeesustellaan, toivottavasti kantavat vastuuta myös silloin jos ja kun ongelmia ilmenee.


    • itsekinMamu

      Tälläinen viesti ksml palstalla.

      "Tornion vapaaehtoisten Facebook-ryhmän jäsenen avautuminen:

      XXXX (nimet sensuroitu), olen nyt ollut lähes viikon avustustyössä (kkon ulkomaanapu) ja voin todeta, että pääosa tänne tulleista n 90% ovat nähneet sotaa vain televiosta. Ristiriitaiset fiilikset

      Alkaa kollegoilta SPR:sta ja muilta viranomaisilta loppua ymmärrys. "Turvapaikanhakijat" käyttäytyvät sikamaisesti, ruoka ei kelpaa, majoitus ei kelpaa, vaatteet ei kelpaa ja kaksi meinasi käydä kimppuun kun minulla ei ollut sopivaa laturia puhelimeen. "

      • pöpöt

        "Turvapaikanhakijat" käyttäytyvät sikamaisesti, ruoka ei kelpaa, majoitus ei kelpaa, vaatteet ei kelpaa ja kaksi meinasi käydä kimppuun kun minulla ei ollut sopivaa laturia puhelimeen. " jne, jne...

        -Todistettu jo höpö-höpö jutuksi :D


      • älälässytä
        pöpöt kirjoitti:

        "Turvapaikanhakijat" käyttäytyvät sikamaisesti, ruoka ei kelpaa, majoitus ei kelpaa, vaatteet ei kelpaa ja kaksi meinasi käydä kimppuun kun minulla ei ollut sopivaa laturia puhelimeen. " jne, jne...

        -Todistettu jo höpö-höpö jutuksi :D

        Kyseinen tapaus vissiin pötyä, mutta vastaavaa ylimielistä käyttäytymistä kyllä löytyy muualta Suomesta yllinkyllin.
        Vai miksi Suolahdesta lähti porukka lompsimaan, jos kerran majoitus tyydyttää herroja?? Tästä kirjoitti useampikin lehti.
        Pois heitellyistä lahjoitusvaatteistakin on näytetty kuvia useissa lähteissä.

        Se, että ramppaavat tänne Ruotsista Tornion rajan kautta 10 Euroopan maan lävitse ja yleensäkkin suostuvat rekisteröitymään vain niissä maissa joissa on hyvä sosiaaliturva, on sinäänsä sikamaista. Siitäkin on todisteita kaikissa maailman lehdissä. Sitä ei ole todistettu höpö-höpö jutuksi.


    • uteliasurpo

      No jokos siellä on kulttuuria rikastettu ja tavarat vaihtaneet omistajaa? Vai lähtikö mokut marssimaan jykylään? Eikö ne kannattaisi ohjata talsimaan kokkolan suuntaan niin olisivat takaisin haaparannassa tuossa tuokiossa...

      • Bigcityyyyy

        Taisivat pakottaa bussikuskin ajamaan big cityyn kun kuulivat että joutuisivat pienen pieneen kaupunkiin! Hyvä vaan jos pienet kunnat ei kelpaa! Jospa tulevaisuudessa maaseudun arvokin nousisi kantasuomalaisten silmissä (ja toiveajatteluna eduskunnassakin...) kun mamut valtaa big cityt.


    • didats
    • imseventeen

      Pakolaiset ronttaa kaljaa pussikaupalla kolkanlahteen.valviralle ilmoitettu ,että käyvät ratsaamassa sj:en kaupat.eivät varmasti pysty/viitsi selvittää kaikkien ikää.

      • totta---

        Hyvä pointti muuten. Mitenkä kaupat voi myydä kaljaa sellaiselle, jonka tiedetään olevan paperiton ja jonka ikää ei näinollen voida luotettavasti selvittää?? Tuskin kylän marketit pystyvät nuorten Irakilaisten ikää selvittämään tai arvioimaan, kun se on monissa tapauksissa vaikeaa jopa maahanmuuttoviranomaisille.
        Ohjeenahan on, että alkoholia ostaessa tarvittaessa asiakkaan on kyettävä myyjälle selvittämään ikänsä.

        Ilman muuta heti ilmoitus valviraan kaupoista, jotka myyvät näille alkoholia. Voivat menettää myyntilupansa, jos ikää ei kyetä kassalla selvittämään.
        Joko on laitettu. Koskee muitakin Suomen ruokakauppoja.


      • notrainnobus

        Mistä kaupasta ovat ostaneet?


      • cameliakamelikuskeille
        totta--- kirjoitti:

        Hyvä pointti muuten. Mitenkä kaupat voi myydä kaljaa sellaiselle, jonka tiedetään olevan paperiton ja jonka ikää ei näinollen voida luotettavasti selvittää?? Tuskin kylän marketit pystyvät nuorten Irakilaisten ikää selvittämään tai arvioimaan, kun se on monissa tapauksissa vaikeaa jopa maahanmuuttoviranomaisille.
        Ohjeenahan on, että alkoholia ostaessa tarvittaessa asiakkaan on kyettävä myyjälle selvittämään ikänsä.

        Ilman muuta heti ilmoitus valviraan kaupoista, jotka myyvät näille alkoholia. Voivat menettää myyntilupansa, jos ikää ei kyetä kassalla selvittämään.
        Joko on laitettu. Koskee muitakin Suomen ruokakauppoja.

        Sama pätee tupakkatuotteisiin.
        Näitä kumpaakaan ei saa myydä, mikäli ikää ei voi kysyttäessä todistaa.


      • Kylmät-sormet

        Linkit ei toimi. Kopioi osoite selaimen osoitekenttään.


    • Keppanaa

      Pakolaisten ikähaitari 30-55 vuotta.

      • kuukerin-nelli-1

        Sitä kun ei kukaan tiedä. Näiden ikä on täysi arvoitus.
        Sipiläkin keskusteli "pakolaislapsen" kanssa, joka osottautui "hieman" vanhemmaksi kuin 17-vuotiaaksi.
        Miksei sitten toisinkinpäin. Nämä sutkit valehtelevat aina siihen suuntaan, mikä on heille eduksi.


    • imseventeen

      sokarilla pyörii mutakuonoja ostamassa kaljaa ja tupakkaa,varmasti muissakin kaupoissa..papereita ei vitussa ole yhdelläkään.olisikohan viikonloppuna konfliktia luvassa puolin tai toisin?

      • veeysorry

        Mistä heillä on rahaa moiseen?
        Kuulin kun kävin kahvilla että, on vuokrattu luksusmallinen matkailuauto heidän käyttöön.
        Pitääkö paikkaansa?


      • Saarijärveläinen

        Ei pidä. Paikallisella taksilla ovat kulkeneet. Tila-autoja kuulutettiin infossa liisattavaksi, jos joltakulta liikenee.


    • pitääpitää

      Eikait ne hevosellakaan kolkanlahdesta kylille ratsasta.

    • pattumitäviskaa

      Eikös nuo oo tottunu kävelemään?en usko, että asuntoautoa on, mutta esim. Pikkubussi voisi ollakkin?ja saahan nuo jtn 300 e käyttörahaa omat massit mitä ovat tuoneet mukanaan.

    • Sormus-irtoo

      Ostakoot tupakkia, mutta niistä isoista voimapihdeistä mää huolissani olen.

    • vaionko

      jos niillä on ympärileikkausseremonia viikonloppuna?

    • Jännetulehtu
    • loiro123

      ketä helevettiä kiinnostaa ostaako ne kaljaa ja sätkää. antaa poikien ostaa jos mieli tekee eikai siihe kenenkään kylä seriffin tarvii puuttua. Kaikenlaisia kyyliä sitä piisaa joka pellon nurkassa täällä päin

      • haistappavaikkanortti

        Eipä se muuten kiinnosta, parempi olisikin kun nuo arabi-loiset joisivat itsensä hengiltä tai tupakoisivat itselleen mahdollisimman nopeasti syövän, mutta kun toi saatanan valvira jahtaa erityisellä, melkeimpä perverssillä himolla suomalaisia yrittäjiä ja kiusaa veroja tuovia kansalaisia mitä mielipuolisimmilla pykälillä ja aivan naurettavilla haittasäännöillä.
        Viimeisempänä tämä oluen mainostamiskielto-farssi ja tekopyhä tupakoiden piilottaminen kassoilla.
        Nyt sitten kun kyse on kunniakansalaisista, millään aikaisemmin sairaalloisen tarkkaan valvotuilla asioilla ei sitten ookkaan enää mitään väliä.
        Paperit nuoren Mullahin taskusta esiin tai sitten ei myydä. Niin se on muillekkin.
        Jos sääntöjä ei noudateta, kaupat vastuuseen. Rupee loisijoiden vetovoima tänne paratiisiin ehtyä, kun tajuavat että sääntösuomessa tupakinkin ostossa nousee tie erittäin helposti pystyyn.


    • loiro123

      No se on totta että valviralla on älyttömiä sääntöjä. Ps ARABIT OVAT LOISIA SAATANA

      • aippari

        Tarkoititko iLoisia?


    • seppsoseponheimo

      Ilmoittakaa viranomaiselle jos näette alkoholialakia rikottavan saaarijärvellä.
      Kaikilta joka näyttää alle 30 on kysyttävä paperit, myös niiltä joilla ei niitä ole.

    • loiro123

      nyt kun murhaa \ raiskausta ei olekkaan tapahtunut niin pitää väkisin nalakuttaa jostakin. muistakaa nyt tosissaan soittaa poliisi ja muut viranomaiset paikalle jos mehmetit ostaa kaljaa tai kulkevat sätkä hampaissa kylällä.

      • loirotodellakin

        Johan ne 5 päivää ovat olleet ja nyt jo riemuitaan, kun murhaa ja raiskausta ei ole tapahtunut.
        Toivotaan, että sitä ensimmäistäkään raiskausta tai murhaa ei tarvitse tapahtua, että sinäkin tajuat mikä tässä mokuvyörytyksessä on ylipäätään pielessä.


    • loiro123

      Niinpä toivon ettei sellaista tapahdu mutta miksi ei voi olla tyytyväinen että kaikki on sujunut tähän asti hyvin vaan pitää väkisin jotakin valittamisen aihetta keksiä kuten joku kaljan ostaminen.

      • MatkanMaksaja

        Ei kai se kaljan tai tupakin myyminen joillekin vastoin määräyksiä suuri rikos ole. Lain vaan pitäisi olla kaikille sama, jopa tällaisessa asiassa.

        Hyvin sujumisesta voidaankin sitten jo olla useampaa mieltä. Kaikki eivät vain pysty tai halua hahmottaa kokonaisuutta. Silloin on helppo myhäillä, että kaikki sujuu hyvin, vaikka huonosti meneminen alkoi jo silloin, kun elintasosiirtolaiset poistuivat "pakolaisina" heille turvallisesta Turkista.

        Tuskin suureen tyytyväisyyteen on silloinkaan aihetta, kun me itse olemme veronmaksajina maksumiehinä nuorten irakilaismiesten Euroopan matkailun loppuhuipennukseen Suomessa. Varsinkaan kun tiedämme, että tämä loppuhuipennus kestää vähintään vuoden per turisti ja maksaa pienimmillään 20 000 € per pää.


      • Maksajamyös
        MatkanMaksaja kirjoitti:

        Ei kai se kaljan tai tupakin myyminen joillekin vastoin määräyksiä suuri rikos ole. Lain vaan pitäisi olla kaikille sama, jopa tällaisessa asiassa.

        Hyvin sujumisesta voidaankin sitten jo olla useampaa mieltä. Kaikki eivät vain pysty tai halua hahmottaa kokonaisuutta. Silloin on helppo myhäillä, että kaikki sujuu hyvin, vaikka huonosti meneminen alkoi jo silloin, kun elintasosiirtolaiset poistuivat "pakolaisina" heille turvallisesta Turkista.

        Tuskin suureen tyytyväisyyteen on silloinkaan aihetta, kun me itse olemme veronmaksajina maksumiehinä nuorten irakilaismiesten Euroopan matkailun loppuhuipennukseen Suomessa. Varsinkaan kun tiedämme, että tämä loppuhuipennus kestää vähintään vuoden per turisti ja maksaa pienimmillään 20 000 € per pää.

        Samaa mieltä. Joidenkin mielestä riittää ja asiat ovat hyvin, kunhan eivät raiskaa ja pahoinpitele ketään. Vaikkakin arabit ja afrikaanot ovat tilastollisestikkin pidemmällä juoksulla ovat liian hyvin edustettuna em. rikoksissa.

        Mutta nuo rikostilastot ja raiskausjutut ovat vain yksi neulankärki kaikesta kurjasta mitä tästä tuhansien - suureksi osaksi aivan väärin perustein - tulleista "turvapaikanhakijoista" seuraa.
        Homma tulee em. sosiaalisten ongelmien lisäksi todella kalliiksi yhteiskunnallemme joka muutenkin olisi ilman tätä taakkaa murentumispisteessä. Turvapaikanhakijatulvalle ei selvästi tehdä tietoisesti loppua ja muutama korruptiotaho vetää fyrkat uppoavasta laivasta "humanitäärisyys" tekosyynä ja oletettavasti sen jälkeen jättää uppoavan laivan.
        Nyt nähdyt leikkaukset ja veronkorotukset ovat lasten leikkiä, kun tämän koko mamuinvaasion kokonaislasku lankeaa maksettavaksi. Kannattavaa työtä noista ei tule ikinä tekemään kuin muutama prosentti, jos sitäkään....Ja nekin työt mitä tekevät, ovat usein suuremmaksi osaksi maahanmuuttoon liittyvää työtä joka vain kasvattaa entisestään valtion kustannuksia.

        Hulluja ovat myös kommentit joissa vastaanottokeskuksia puolustellaan tyyliin: Valtio maksaa, ei kunta. No hyvä. Me kun pelättiin, että veronmaksajat.


    • sdfgsdfgg

      Kolme poliisiautoa meni just pillit päällä kolkanlahteen. Onko joltain mamulta iphone kenties hukkunut?

      • egewrgfw

        Lisätietoa tilanteesta??


      • kovatpelissä
        egewrgfw kirjoitti:

        Lisätietoa tilanteesta??

        Ruunegreenin riistapolulla joku kartiolakki juoksee kohti Kalmaria poliiseiden takaa-ajamina. Poliisikoiraa ei saastaisena eläimenä voitu ottaa mukaan Kolkanlahden operaatioon. Ennuste kartiolakin kiinni saamisesta on heikko, koska polulla on risteyksiä joita pakenija pyrkii hyödyntämään. Ministeriö seuraa tilannetta ja saattaa kutsua rajavartiolaitoksen Torniosta apuun.


      • piippalakkipunanuttu
        kovatpelissä kirjoitti:

        Ruunegreenin riistapolulla joku kartiolakki juoksee kohti Kalmaria poliiseiden takaa-ajamina. Poliisikoiraa ei saastaisena eläimenä voitu ottaa mukaan Kolkanlahden operaatioon. Ennuste kartiolakin kiinni saamisesta on heikko, koska polulla on risteyksiä joita pakenija pyrkii hyödyntämään. Ministeriö seuraa tilannetta ja saattaa kutsua rajavartiolaitoksen Torniosta apuun.

        Hui kauheeta! Nyt on suomen maine maailmalla pilattu. Sinne meni menestymisen ja ulkomaankaupan mahdollisuudet. Mutta ei hätää!! Paikataan puute ottamalla lisää lukutaidottomia kehitysmaainsinöörejä.


    • NytJotainRajaa

      Hyi miten säälittävää ja hävettävää tekstiä tässä ketjussa. Taitaa se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa eli yleensä tuollaisten ajatusten esilletuojat ovat itse jollakin tavoin avun tarpeessa (mm. sosiaalitoimen) ja nyt pelkona on, että samoille apajille tulee muitakin tarvitsijoita ja itse joutuu tavallaan samalle tasolle noitten pakolais"kurjimusten" kanssa.

      Olisihan se kauheaa, jos ylväs ja jopa yliverartainen SUOMALAINEN nyt joutuisi jakamaan noita palveluita jonkun ALHAISEN IHMISRODUN kanssa! Kyllä SUOMALAINEN sossun asiakas on sentään kuningas ja pitää oikeuksistaan kiinni keinolla millä hyvänsä, HUHHUH!

      En pelkää pakolaisnaisia, -miehiä enkä lapsia. He ovat ihmisiä ja heillä on ihmisarvo ja -oikeudet, kuten meillä kaikilla. Samat oikeudet kuin sossunluukulla pyörivällä suomalaisellakin.

      • jotainrajaaTornioon

        Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja varmaan hyvinkin kokemusperäinen mielipide. Jotkut eivät vain ole sitä mieltä, että ulkomaalaisilla olisi samat oikeudet kuin suomalaisilla. Valitettavasti tämä razzizmi on lähtöisin Suomen lainsäädännöstä. Onneksi muissa maissa asia varmaankin on toisin. Vain juntti-Suomessa on sanonta: Maassa maan tavalla.


      • tulihansesieltä

        Sinäpä se sanoit totuuden. Sossu-luukullehan nuo tulijat ensisijaisesti menevät. Mihinkään muuhun heistä ei ole ikinä ollut, eikä tule olemaankaan.
        Ihmettelen vaan, mistä rahat otetaan esim. 30 th uuden sossulaisen elättämiseen mahdollisesti perheineen päineen, kun jo kantasuomalaistenkin sossurahoista joudutaan leikkaamaan.


    • KukaKoiraÄlähtää
      • NytJotainRajaa

        Voi ihme ja kauhistus, todella erikoista että jotain tapahtuu. No tottakai tapahtuu, elämä on sellaista. Joka paikassa, missä on ihmisiä, tapahtuu aina silloin tällöin jotain ikävääkin, niin vastaanottokeskuksissa, saarijärveläisissä baareissa kuin muuallakin maailmassa.

        Vai onko nyt tapahtunut jokin suuri ihme? Ennustus, ja vieläpä paikkansapitävä ennustus?
        Jaa, no voisinpas tähän väliin itsekin esittää joninlaisen arvauksen/ennustuksen:
        Tulevana perjantaina tai lauantaina sattuu saarijärvellä jokin pahoinpitely tms. jollekin ihan NATIIVILLE (ei siis ulkomaalaiselle).
        Olen ihan varma, että jotain tapahtuu, koska niin käy aina kun joku ottaa pikkuisen liikaa hömpsyä. Yhtälailla on ennustettavissa, että kun ihmisiä kootaan pakolaiskeskuksiin, siellä tulee välillä myös erimielisyyksiä.

        Pakolaisuus ei ole sinänsä välttämättä mikään positiivinen kokemus (iloinen retki), koska silloin ollaan lähdetty liikeelle pakon edessä. Toisin kuin esim. juhannusfestarit, sukujoulut tms. kinkerit, joihin kokoonnutaan vapaaehtoisesti ja periaatteessa positiivisin mielin, ovat nekin yllättävän riskialttiita tapahtumia. Vai väittääkö joku, että juhannusfestareilla tai suvun ihanilla juhannusjuhlilla/häissä jne. ei ole koskaan tapahtunut mitään ikävää?

        Lopuksi ennustukseni koko suomeen: Ensi jouluna jonkun joulujuhlissa joku tinttaa jotain turpaan ja molemmat osapuolet ovat jotain suomalaisia.


      • ghghg22
        NytJotainRajaa kirjoitti:

        Voi ihme ja kauhistus, todella erikoista että jotain tapahtuu. No tottakai tapahtuu, elämä on sellaista. Joka paikassa, missä on ihmisiä, tapahtuu aina silloin tällöin jotain ikävääkin, niin vastaanottokeskuksissa, saarijärveläisissä baareissa kuin muuallakin maailmassa.

        Vai onko nyt tapahtunut jokin suuri ihme? Ennustus, ja vieläpä paikkansapitävä ennustus?
        Jaa, no voisinpas tähän väliin itsekin esittää joninlaisen arvauksen/ennustuksen:
        Tulevana perjantaina tai lauantaina sattuu saarijärvellä jokin pahoinpitely tms. jollekin ihan NATIIVILLE (ei siis ulkomaalaiselle).
        Olen ihan varma, että jotain tapahtuu, koska niin käy aina kun joku ottaa pikkuisen liikaa hömpsyä. Yhtälailla on ennustettavissa, että kun ihmisiä kootaan pakolaiskeskuksiin, siellä tulee välillä myös erimielisyyksiä.

        Pakolaisuus ei ole sinänsä välttämättä mikään positiivinen kokemus (iloinen retki), koska silloin ollaan lähdetty liikeelle pakon edessä. Toisin kuin esim. juhannusfestarit, sukujoulut tms. kinkerit, joihin kokoonnutaan vapaaehtoisesti ja periaatteessa positiivisin mielin, ovat nekin yllättävän riskialttiita tapahtumia. Vai väittääkö joku, että juhannusfestareilla tai suvun ihanilla juhannusjuhlilla/häissä jne. ei ole koskaan tapahtunut mitään ikävää?

        Lopuksi ennustukseni koko suomeen: Ensi jouluna jonkun joulujuhlissa joku tinttaa jotain turpaan ja molemmat osapuolet ovat jotain suomalaisia.

        No ei mennyt kauaa kun joku alkoi lässyttämään tyypillistä "tekeehän suomalaisetkin" -loruaan: Sano nyt vielä loppuun, että ovat sodan kauhuja paenneita ressukoita, jotka vahvimpina on laitettu edeltä käsin matkaan niin homma on bueno.


    • egwegew

      " 15:08

      Poliisi otti kiinni kolme henkilöä Saarijärven Kolkanlahden vastaanottokeskuksessa maanantaina puolenpäivän aikoihin pahoinpitelyepäilyn takia. Yksi henkilö kuljetettiin paikalta lääkärin tarkastettavaksi.

      Kolkanlahdessa on Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston tiloissa hätämajoituksessa noin 60 turvapaikanhakijaa. Komisario Pauli Hurstin mukaan tapauksessa oli kyse heidän välillä syntyneestä tilanteesta eikä ulkopuolisten häiriköinnistä.

      Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Saarijärvellä ilmestyvä Sampo-lehti."

      • marja-aika

        Jokohan olisi SPR:n aika aloittaa kotouttaminen ja paikallisiin harrastuksiin totuttaminen. Jokaiselle vaan sangot kouraan ja puolukoita poimimaan. Kyllä siinä päästä suurimmat höyryt haihtuu kun kauniissa luonnossa tutustuu kohtalotovereihinsa. Siis niihin Venäjältä tulleisiin matuihin vai mitä Hirvikärpäsiä ne nyt olivatkaan.


    • sfrgsegse

      "Saarijärven poliisi on vahvistanut Sampon toimitukselle, että kiinniotetut ja pahoinpidelty ovat turvapaikanhakijoita. Poliisin mukaan kyse oli miesten keskinäisestä välienselvittelystä."

    • rahaaarahaa

      Vähän meininkiä kun pillit vinkuu autoissa :D
      Ei koskaan suomalaisten osalta ole tuollaista ollut siellä.

    • väärässämuttaoikeassa

      voi paska.veikkasin,että menee kaksi viikkoa ensimmäiseen konfliktiin tms..no,tästä se poijjaat lähtee.saa suvakit nähdä mitä kaikkea nämä nokikepit vielä keksii.

    • Anonyymi

      No onko Kolkanlahti romahtanut nyt neljän vuoden kokeilun jälkeen ekologisesti, ekonomisesti ja egologisesti, kun vastaanottokeskus on siellä ollut ja kokemuksia kertynyt? Voi olla, että kukaan ei vastaa, koska kylästä ovat kaikki muut muuttaneet jo pois tai paenneet erämaahan.

    • Anonyymi

      Kyllä siellä asuu porukkaa entiseen malliin. Rompepäivät oli, autoja tuli ja meni. Ahvenlampikin on toiminnassa..

    • Natsia siliemävvällii pumpum. ELÄKÖÖN SPR!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe