Miten suojautua miehitykseltä

LoppupäätäEiNäkyvissä

"Tänä vuonna Suomeen arvioidaan tulevan turvapaikanhakijoita eli kamelinpaskakarkulaisia 25 000 – 30 000, ensi vuonna ehkä jopa 50 000."

Kysymys päättäjille kuuluisi näin missä on se elintasopakolaisten loppupää kun piikki on nyt auki ja miehiä lappaa jonossa maahamme?
Ruotsi on aloittanut siirtää pakolaisvirrat suuntautumaan tänne kun heillä alkaa olla vaikeuksia pitää tuo miesporukka hallinnassa.

Suomen päämisteri näytti mallia siitä miten täällä saa täyden palvelun ja päälle suurimmat päivärahat mitä muualla EU:n alueella. Nyt täällä olevat elintasopakolaiset pitävät huolen siitä että tulijoita riittää eikä ne muuttajien jonot lopu ainakaan vapaaehtoisinkeinoin.

14

124

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ElättejäTuleeMassoittain

   Pakolaismiehet ovat valloittaneet koko maan ja mitä seuraavaksi tapahtuu?
   Suomen rajat ovat kuin saluunanovet joista miestä lappaa maahan kuin turkinhihoista.
   Onko työnteko enää mielekästä kun suurinosa palkasta menee kohta veroina näille elintasopakolaisille kun heille pitää järjestää täysihoito?

  • poispois

   Jos Suomi tarvitsee "pakolaisten" pikakäännyttäjiä, olisin heti valmis lähtemään vapaaehtoistöihin.

   • TeeTyötäRahaaTarvitaan

    Tuo pikakäännytys on jo melkoinen vitsi sillä kuka luulee että tuo miesmäärä mikä sieltä on jo tullut ja tulee parhaillaan lähtee enää minnekkään vaikka he eivät saisikaan turvapaikkaa? Suomeen tulee täysin sotilaallisenkoulutuksen saaneita nuoriamiehiä ja he osaavat käyttää aseita kun saavat vain ne käsiinsä.
    Unkari on jo näyttänyt mitä tuon pakolaisvirran käännyttäminen on ja poliiseja on loukkaantunut jo useita.


  • JotainMätääPäättäjissä

   Aloituksessa olevat luvut pakolaisista ovat pahasti alakantissa sillä luvassa on jopa 200 000 elintasonperässä kärkkyjää joille pitää järjestää täysiylläpito.
   Ja esimerkiksi hallituksen kaavailemat supistukset työnteon kannattavuuteen on pieni kikkare verrattuna pakolaisinvaasion kuluihin.

   Luulisi aika monelta kansalaiselta menevän työteonmoraali kun joutuu vain kiristämään työtahtiaan ja toiset makaavat täysuhoidossa ja kuluttavat aikaansa?

   Ahvenanmaakin joutuu ottamaan osansa tuosta pakolaisvirrasta joka on pääsääntöisesti miesvoittoista ja jostain syystä naiset,lapset ja vanhukset on jossain sodan jaloissa.

  • MinisteritSaamattomia

   Hiljaiseksi laittaa tavallisenkin kansalaisen kun katsoo mitä joukkoa maahamme on tilattu ja sille ei näytä loppua olevan.

  • eienäätänne

   Eikö päättjiä pelota tämä tilanne? Eivätkö he voi tehdä muka mitään? Minun mielestäni me voimme pistää rajat kiinni, mutta päättäjät eivät sitä halua. Kohta on jo liian myöhäistä.

  • Vaaroistasuurimmat

   Eiköhän suurempi vaara Suomelle ole eu ja Venäjä kuin irakilaiset pakolaispojat. Asioita voi muuttaa lainsäädännöllä.

   • RajatKiinniHeti

    "Eiköhän suurempi vaara Suomelle ole eu ja Venäjä kuin irakilaiset pakolaispojat. "

    Kerroppa mikä siellä Venäjällä on vaarana meille?
    Mistä osaat arvailla mitä porukkaa nuo paperittomat irakilaiset ovat ja mistä tietää mitä rikoksia he ovat kotimaassaan jo tehneet?
    Tuohon saattaa tulla vastauskin kun nämä irakin urhoolliset sotilaskarkurit aloittavat toimimaan täällä ja ne ei saata olla mitään poikasten touhuja.


  • väestönvaihto

   Laskekaa hieman:
   Tänä vuonna 15 000, ensi vuonna 25 000 jne. Jokaiselle tulee 4 kpl sukulaisia.
   8 vuotta. 2 000 000 on lopputulos. Laskekaa itse, yksinkertaisia ynnä- ja kertolaskuja.
   Tosin, joku tästäkin saa rahaa, (päättäjät) joten antaa mennä vaan?

  • yliluutnantti

   Eikö olisi aika pyytää ammeijalta virka-apua raskaine aseistuksineen? Miksi jauhatte tätä sontaa, kun Suomen armeija kykenisi pystyisi pysäyttämään laittoman maahanmuuton.

   Armeijan tehtäviin kuuluu myös sisäpoliittinen turvallisuus.

   Miksi Suomen Armeijan pitää olla hiirenhiljaa, vaikka sillä olisi resurssit voimatoimin pysäyttää laiton maahanmuutto kertaheitolla raskaasi aseistettuna, mukaan lukien lentovoimat.

   • tahallinenteko

    Suomen ylinjohto poliitikot ja armeijan korkein johto ovat juutalaisten kätyreitä ja tekevät kaiken tämän tahallaan.


  • päättäjätAPUA

   Samaa mieltä kuin yliluutnantti. Armeija pystyisi kyllä hoitamaan laittomat maahantulijat, mutta miksi päättäjät eivät pyydä apua? Suomi EI TARVITSE näin suurta määrää uusia ihmisiä. Ja erityisesti siksi, että he ovat kielitaidottomia ja LIIAN ERILAISESTA kulttuurista.

  • TurvaSotilaallisesti

   Samaa mieltä ylilutin kanssa mutta se valta on otettava näiltä lahopäiltä eivät he vapaaehtoisesti luovu ministerinviroistaan. Armeijasta varmaan löytyisi järkeviäkin jotka osaavat ja ymmärtävät turvallisuudesta toin mitä nykyiset Sipilän kaltaiset pönttöpäät.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   354
   3413
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3096
  3. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   57
   3062
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   135
   1491
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   63
   1138
  6. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   98
   1129
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   69
   999
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   891
  Aihe