Vesiosuuskunta Villihiiden koplaus

Keputvaidemaritasialla

Kenen intressejä eräät päättäjät ajavat vesiosuuskunta Villihiiden toiminta-aluetta halutessaan. Ei kaupunkia pitäisi kiinnostaa yksityisen osuuskunnan hölmöilyt. Kaupunginhallituksen esityslisassa esitettiin, että viimevuoden tulos voitollinen?? Paljon on paskaa ja vesiä pumpattu, että edellisten vuosien tappiot olis saatu kuitattua. Taloussanomien sivuilla ainakin 2014 oli yli 60 000€ tappiota kuten muina edellisvuosinakin samaa suuruusluokkaa. Meinasivatko uunottaa hallitusta putkikaupasta saadulla rahalla ja väittää, että toiminta on muuttunut kannattavaksi? Ei ole,elleivät joka vuosi myy putkilinjojaan taas kaupungin yhtiölle, sillä asiakkaat eivät osuuskunnalla ole ainakaan lisääntyneet ja tuskinpa ovat entisetkään asiakkaat alkaneet 10 kertaisesti kakkimaan ja vettä tuhlaamaan. Kuka tai ketkä asiassa ovat päättäjissä koplaamassa ja ketä yritetään pelastaa? Antakaapa tietoa tänne.

77

1558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeessir

      I M E M-----A?

    • irjako

      Kyllähän ne yleensä kepulaisia on missä jotain mätää on....

    • Sitäsaamitätilaakin

      Lehdessä huusivat epätoivoisina ettei muka ole tasapuolista kohtelua. Hah. Kukahan teki kaikki perse edellä osuuskunnassa. Muut osuuskunnat hoitivat asiat oikeassa järjestyksessä. Putkia kaiveltiin vaan eikä toimintaalueista huolittu mitään. Kyllä se saadaan luulottelivat itselleen. Ei kyselty keltään ja hinta oli tolkuton. Vastatkoon nyt hölmöilystään vaan ihan itse koko sakki.

      • Vaitasapuolista

        Sitten kai pitäisi vesiyhtiön ostaa kaikilta Orimattilan osuuskunnilta 140 000€ edestä osaa putkistoa,jos tasapuolisuudesta aletaan puhua. Nyt jo kaupunki liikaa sekaantunut asiaan.


    • tyyttyväinen

      ikävää kun joku aina sotkee asioista vaikka meillä on historian paras kaupunkin hallitus ja tehokkaat virka miesjohto. Kyllä ne osaa tämmöst Viilihiidet hoitaa joten ollaan me kuntalaiset vaan tyyttyväissii.

    • Demokratia-vielä-toimii

      Suurkiitos Orimattilan kaupungin hallitukselle, kun päätti ettei ole tarvetta perustaa vesiosuuskunnalle toiminta-aluetta. Toivon tätä samaa viisautta myös valtuuston kokoukseen.

      • Niinsetoimii

        Eihän ne olisi voineetkaan sellaista hyväksyä! Lakia olisi silloin rikottu. Toiminta alue perustetaan ennen rakentamista ja liittyjiä on oltava riittävästi. Takautuvasti osuuskunnan puuhamiesten virheitä ei voida maksattaa muilla ihmisillä. Ely- keskus on antanut selvän lausunnon asiasta.


    • uudelleentulee

      vaikka valtuusto päättäisi tällä kerralla mitä, niin aina ne tuo sen asian uudelleen ja uudelleen käsittelyyn...

    • Lopputulivaanvastaan

      On sovittu jo että valtuuston käsittelyssä asia tulee olemaan loppuunkäsitelty. Hih hih Villihiiret...vastuu on osuuskunnan jotka omalla omaisuudellaan vastaavat. Kaupunki takaajana ottaa konkassa putkiston vastaan ainoastaan. Nythän kaupungin takauksesta täytyy olla vähennetty jo myydyn putkenkin osuus, eikö vain? Kärrytien baarissa vaan niin tiesivät puhua.

    • silmäänkustu

      Näin kävi Hartolassa kun perustetun vesiosuuskunnan alueella asuvia pakotettiin liittymään vesiosuuskuntaan, uhkailemalla että kunta ei anna lupaa omiin puhdistusjärjestelmiin koska osuuskunnan putki menee vierestä. http://62.165.158.212/djulkaisu/kokous/20151144-10.HTM Nyt sitten Hartolan kunta nylkee pystyyn ne raukat jotka hädissään liittyivät osuuskuntaan, kaavailevat pelkän perusmaksun suuruudeksi 450 euroa vuodessa, siihen vesilaskut päälle, sekä myös yrittävät maksattaa entisillä 58:lla osakkaalla kunnan takaaman lainan. Liittymän hinta oli 9100 euroa ja nyt kunta on heitellyt milloin minkäkin kokoisia esityksiä uudeksi liittymismaksuksi vanhan liittymismaksun lisäksi, paras oli 9100 17500 euroa! PAETKAA KUN JOKU TULEE ESITTÄMÄÄN LIITTYMISTÄ VESIOSUUSKUNTAAN!!!

      • Eivättuleehdottelemaan

        Voi olla, että pakenemaan joutuu se joka tulee ehdottelemaan liittymistä osuuskuntaan! Antaa nyt niiden maksaa jotka omaa etuaan niin hanakasti aikoinaan ajoivat, sillä muiden kylän asukkaiden mielipiteistä eivät silloin välittäneet paskan vertaa.


    • otanosaa

      On kai harkkittu pakottavaa lakia liittymisestä vesi putkeen kaikille joita Villihiisi koskee kilometrin sätheellä. Ei olisi mithää toiminta aluetta vaan pikku pakko. Siinä moni vetäsee ithensä kiiikkumaan kun maaloustuvetkin loppuvat.

    • Meiltähommahoituu

      Me keskustapuolueessa olemme päättäneet, että toiminta-alue tehdään Villihiidelle. Meidän omanpuolueen jäsenet osuuskunnassa on pelastettava maksumieheksi joutumiselta. Olemme saaneet mukaan myös demareita kun asia menee äänestykseen valtuustossa. Tekninenltk ja kaupunginhallitus eivät ole olleet nyt asiasta oikein perillä, joten meidän on valtuustossa laitettava asia oikealle tolalle. Maanantaina näette kuinka me pidämme omistamme huolen.

      • Lehterilletulossa

        Toi ei oo mitään uutta. Kepuhaa on aina ajannu vaa omia etujaan. Mielenkiinnolla seurataa monta takinkääntäjää ilmaantuu teknisestä lautakunnasta ja kaupunkinhallituksesta. Kiva nähdä moniko on kepun manipuloitavissa. Äänestäjille hyvää tietoa.


    • tapsavaan

      Me Keksustassa pidämme aina omiemme puolta vaikka Villihiisissä on kokoomuksenkin porukkaa. Tulemme todellakin esittämään toiminta alueen laajentamista varsinkin Ratulan alueen nurkkiin jossa on raha rikkaita maanilveilijöitä.

    • tahtipois

      Koplaus menossa....
      Luvattu Hennaa tukevia päätöksiä jos Takki kääntyy maanantaina...
      Vai pettääkö kepu taas....

    • Demokratiavoittaa

      Koplaus...heh heh..ei oikein mennyt valtuustossa kepulaisten juonittelut putkeen. Yritystä oli kyllä pelastaa puoluetoverit osuuskunnan konkurssin maksajiksi joutumiselta. Suunnitelma oli selvä, annetaan vain omille puheenvuoro ja nuijitaan päätös kiinni, eikä vastapuolen puhevuoroja noteerata ollenkaan.Tässä oli oiva esimerkki kepulaisilta, kuinka demokratia unohtuu, kun puoluetoverien etu on kyseessä. Olisiko syytä antaa vakava virallinen huomautus asiasta? Jonkinlaisen huomautuksen kyllä jo eräs taisi saadakin kaupunginjohtajalta saadakin kokouksen tiimellyksessä, koska naama meni ruttuun ja puheenvuoroja alkoi muillekin liietä. Äänestyksen lopputulos olikin sitten aivan selvä kähmijöiden tappioksi, ehkäpä muut siellä huomasivat millaista oman edun tavoittelua eräät harrastavat. HYVÄSTI VILLIHIISI! Nyt osuuskunnan hallitus voi alkaa koplata ihan keskenään kenen omaisuutta aletaan myymään velkojen maksamiseksi. Siihen ei kaupunki varmaan puutu millään lailla. Nyt se on vaan itse alettava vastaamaan omista tyhmyyksistään. Hah haa..On kyllä varmaan kova paikka kepulaisille...voi voi voi..

    • Törkeydenhuippu

      Kyllä hävetti katsoa moista meininkiä, oli todella törkeää menettelyä.Tulipa mieleen, että monessako asiassa noin on toimittu ja tullaan toimimaan. Ymmärrän nyt hyvin entisiä Artjärveläisiä jos valtaapitävät noin sielläkin ovat toimineet. Täällä se ei kuitenkaan tule kyseeseen. Jonkun on nyt tehtävä aloite vakavan huomautuksen antamiseksi puheenjohtajalle, tai sitten siirrettävä kokonaan salinpuolelle rivivaltuutetuksi.

      • Vastuutakepu

        Malmiharju ja solita Soinoja kirjoittelivat taas tänään harhaanjohtavia kommentteja yleisönosastossa paikallislehdessä. Solita oli itse ensimmäisenä vaatimassa vesijohtoa itselleen. Toiminta alue olisi pitänyt hakea ennenkuin aletaan edes rakentamaan. Keskusta ryhmä ajoi asiaa ja muut vastustivat. Löytyy paljon tietoa vanhoista pitäjän sanomista. Ihme paskanjauhantaa taas kun asia esillä Orimattilan valtuustossa. Ei omia virheitä noin korjailla. Oma vikansa kun hosuivat ja tyhmäilivät. Kaikki muistavat kyllä vastustus kokoukset kylissä, mutta silti vain jatkettiin.


    • Pöyristyttävää

      Ei taida valtuuston puheenjohtaja tietää mitä tarkoittaa demokratia, tai ei ainakaan siitä välitä.

      • enkerrokuka

        Niin, puheenjohtajan tehtävä on jakaa puheenvuoroja, heillekin joilla on eri
        mielipide kuin puheenjohtajalla.
        No, sellainen on joukkue kuin on johtaja vai toisinpäin ?
        Ei anna hyvää kuvaa Orimattilan päätöksenteosta eilinen tahditus.


      • Halvatunkepulaiset

        Jos todellakin noin on asia mennyt niin ei kyllä kepulaisten törkeydellä ole mitään rajaa. Taitaa kokoomuslaiset sittenkin aina olleet oikeassa. Kepu pettää aina. Halvatun oman edun ajajat. Kyllä nyt yököttää koko kepulais sakki. Mitähän seuraavaksi? Voi helvetin kuustoista! Onneksi saivat kuitenkin paskaa valtuustolta tuutin täydeltä.


    • Paskasuunnitelma

      Hyvä oli suunnitelma,mutta mönkään meni. Johan tuossa 2.10 joku kepulainen hehkutti kuinka homma hoidetaan...heh heh hyvin hoitivat mettää men. BUAHHAHHAAAAA...ei onnannu kähmintä.

    • Sikailua-valtuustossa

      Puheenjohtajan nuija heilahti vähä hätäsesti, tyhmäkin tajusi tanssiaskeleiden olleen ennalta sovittuja. Kolmen kopla toimi harkitusti, sovitusti Mölsä ehdotti asian palauttamista kunnanhallitukseen, samalla sekunilla rasvamestari kannatti ja samalla tuhannesosa sekunilla nuija lävähti pöytään. Voi luoja mitä sikailua, valtuuston kannattaisi vaatia puheenjohtajan vaihtoa, jos kerran ei äijällä ole mitään käsitystä käytöstavoista, sika mikä sika.

      • vaseliinia

        Kuka tämä rasvamestari on?


    • valluvanhanen

      Eikös valtuusto päätä ei yksin puhheenjohtaja? Ei se vesihiisi tule saamaan toiminta aluetta tuolla pelillä.

      • Törkeydenmestarikepu

        Eihän se saannu toimintaaluetta eikä tuu ikinä saamaaka. Törkeällä kähminnällä Villihiisi aloitettiin aikoinaan arttijärvellä kepulaisten toimesta tietoja väärentämällä asiakirjoihin. Törkeällä kähminnällä yritettiin pelastaa edellisen kähminnän lopputulosta. Törkeää omanedun ajamista ollut koko toiminta kaiken aikaa. Törkeys kuitenkin nyt palkittiin loistavasti. Me ketkä olemme putken vaikutus alueella ollaan nyt vuorostaan törkeitä, emmekä taatusti liity osuuskunnanputkiin vaikka ilman saataisi. Yrittäkööt he nyt huijata vuorostaan velkojiaan. Toivottavasti näemme sen virman konkurssin piankin.


      • Meneekonkkaajapian

        Nährää myä se ja melko piankin. Sit piretää juhlat seuratalol. Villihiiren lippu veretää viäl salkooki.


      • piankonkkaan

        joo ja nii sitte syörähän ja juorahankin kunnolla niis juhuliis.


      • Kuttuttavaon

        Tyähä voitten kuttuva Villihiiret viimeselle aterijallekki ennen konkkaa.


    • Lopettaisivatmarinat

      Vielä ne villihiiden porukat jaksaa inistä kyläläisille kuinka pahoja kaikki ovat. Voi voi sentään...kukahan siihen on syypää? Sitä saivat mitä halusivatkin..huh hah hei ja kanttulivei. Meillä on ainakin niiiiin mukavaa, kun voi katsella tyhjiä putkia jotka talvella jäässä ja tukossa. Hih hiii

    • Rukoilkaammeyhdessä

      Rukoilkaamme Villihiiden puolesta: Anna heille mahdollisimman paljon ongelmia ja laskuja, sekä järjestä joukkopako osuuskunnan jäsenistölle, jotta hallitus jää yksin vastuuseen veloista ja maksuista. Anna heille myös anteeksi, sillä vaikka kaikki oli tarkoitushakuista, he eivät ymmärtäneet omaa tyhmyyttään. Suo heidän myös saada paljon harmia ja omaisuuden menetyksiä ulosottomiehelle,aamen.

    • Viestionmennytyläkertaan

      Teimme uhrialttarin ja rukoilimme.....samalla uhrasimme alttarilla uusia vesi ja viemäriputkia polttamalla sekä yhden pienpumppaamon. Savua tuli mutta kai viesti meni perille yläkertaan.

    • Rasvamestari-rasvasi

      Antero Nuuttilan jättämä eriävä mielipide http://dynasty.phnet.fi/orimattila/kokous/20151406-9-1.PDF
      kaupungin valtuuston päätöksestä on varsin omituinen.Nuuttila pelkää hänen ystävien saavan "mahdollisesti kohtuuttomia maksuvelvollisuuksia" sitä vastoin Keskustan valtuutettu Antero Nuuttila piti varsin kohtuullisena noin 20,000 euron laskua yksittäisille Villikkalan, Ratulan ja Hiitelän asukkaille, joilla ei ole tarvetta liittyä vesiosuuskuntaan. Keskustan Nuuttilalle näyttää olevan tärkeintä yrittää estää ystäviensä joutumista maksumiehiksi, alueen asukkaiden enemmistön mielipiteillä ei näköjään ole sijaa Nuuttilan arvomaailmassa.
      Kaupungin valtuuston äänestyskäyttäytymisestä näkee kuka valtuuston jäsenistä ajatteli kaupunkilaisten etua ja kuka ystäviensä etuja.
      Oikeudenmukaista on, että pizzan tilaaja myös maksaa itse pizzansa, tämä koskee myös putken tilaamista.

      • hyihyi

        Onko tämä sama Nuhtila joka maitaan halajaa Nastolaan liitettäväksi?
        Taitaa olla omia etujaan ajamassa politiikassa....hyi hyi


    • aputuleepian

      Pakolaisista näyttää tulevan apu Villihiedellekin kun valtio ostaa sieltä maaseuvulta vanhoja mökkejä pakolaispojille. Valtio vetää sinne vetet ja viemärit kun Eu määrää niin. Ja Sipilä joka kutsui omaan kotiinsa asumaan 20 pakolaista. Villihiisi pelastuu. Hyvä poijaat.

    • Muistelkaapa

      Nyt heräsi kysymys, osaisiko joku vastata tai muistaisi. Nuuttila sai omat maat siirrettyä Nastolaan. Kuka, ketkä kaupungin päättäjistä tätä varsin eriskummalista kuntarajan siirtoa junaili? Ettei vaan nyt olisi Villihiiden "ystävät" ollut asialla? Mikäli näin on ollut, niin tuntuu olevan Orimattilan tapana olleen, rapsuta sinä minua niin minä rapsutan sinua, politiikka. Taitaa olla maanlaajuisestikin harvinaista, että jonkun maita siirretään naapuripitäjään ilman sen kummempia maankäytön yhteiskaavaa.

      • Villikkalanmiäs

        Valtio tekee kuntiin liittyvät rajat ja muutokset. Ei siis ollut "ystävät" asialla.


      • Muuttaako
        Villikkalanmiäs kirjoitti:

        Valtio tekee kuntiin liittyvät rajat ja muutokset. Ei siis ollut "ystävät" asialla.

        Voinko minäkin pyytää maitani liitettäväksi Kauniaisiin, verot ainakin putois.


      • triuhrilehto
        Muuttaako kirjoitti:

        Voinko minäkin pyytää maitani liitettäväksi Kauniaisiin, verot ainakin putois.

        Voit pyytää - Mutta todennäköisesti ei onnistu maittesi liittäminen Päijät-Hämeestä Kauniaisiin.


    • Nutkujakamut

      Nuhtila omanedunajo ryhmineen on ollut yhteydessä Ely keskuksen kepukamuihin. Elyn mieli muuttui ja nyt vaatii toiminta- aluetta Villihiidelle. Perusteena väärä päätös. Onpa kummaa veivaamista. Mutta kun hyvävelijärjestelmä vaatii niin tekemään. Puolueveljeä ei saa jättää kähmintöjen epäonnistuttua pulaan. Kai siellä valtuuston pj seuhtoo seassa myös. Ainakin kovasti on puhkunut asiasta, vaikkei pitäisi hänelle edes kuulua.

    • villikkalanuuno

      On selvää, että taajaan asutulla kylällä tulee olla vesi ja jätevesi huolto. Joku järki käteen, mutta maksut kohtuullisiksi.

    • Buahhahhaaaaa

      Ely on ko kerran todennut,että taajaman tunnusmerkit eivät täyty. Lakia on lievennetty. Ei tule toiminta-aluetta. Eikö olekin kakka juttu? Ja asiahan oli jo kaupunginkin puolesta loppuun käsitelty. Voi voi sentään joko alkaa lainat kohta mennä maksuun?

    • Villihiidenfani

      Miksi on Villihiiden asiasta nyt oltu kovin vaitonaisia? Eikö uusi ELY:n manipuloitu lausunto antanutkaan tuulta purjeisiin? Vaikka olisihan se ollut omituista kuin uusi lausunto oli aivan päinvastainen kuin ensimmäinen. Joko pankki ahdistaa villihiisiä? Talous enemmän kuralla? Joko konkka häämöttää? Ollaanko sitä huonossa jamassa? Putket jäässä? Hih Hiiiiii...

      • Kasvulinjoillaovat

        Ei sillä suunnala nyt mitään tapahdu. Putket jäässä, paskat jumissa, vettä ei kulje, eikä sitä myöten kulje rahakaan tilille. Menot vaan kasvavat kun Kiinteisto Kanet sulattavat torvia. Lainottajien paineet ovat myös kasvussa ja tappiot, eli kasvua on kunnolla. Hyvä Villihiisi


    • villikkalainen

      Kunnallispolitiikkaa...

    • jödösaöa

      oih

    • slaslalala

      tuhmaa

    • salalaalalalaa

      kopla koplaa

    • gdgddgjj

      hupsista

    • dfdfddfdf

      Vesikopla

    • voiteitäpoloisia

      Kenen etuja ajaa jatkuva Villihiiden mollaaminen? Tiedetään kyllä se kuka alunperin oli itse vesiosuuskuntaa ideoimassa ja sitten jostain syystä käänsi takkinsa ja alkoi vastustamaan ja mustamaalaamaan yhteistä hanketta. Aivotonta.

      • Kohtapiisaa

        Miksi tarvitaan sitten toiminta-aluetta jollei kenenkään etua ajeta? Liittyköön siihen putkeen ken sitä tarvitsee ja se on siinä sitten. Hyvähän että se on sitten tarvitseville saatavana. Pakottamista tänne ei kukaan kaipaa. .Kepumafian takia on jo ihmissuhteetkin monella kyläläisellä ajautuneet karille. Kiitos teille siitä Villihiiden johto. Suksenrasvaaja voi lopettaa sen soittelun ja haukkumisen kaikille valtuutetuille.


      • lopettakaajoräksytys
        Kohtapiisaa kirjoitti:

        Miksi tarvitaan sitten toiminta-aluetta jollei kenenkään etua ajeta? Liittyköön siihen putkeen ken sitä tarvitsee ja se on siinä sitten. Hyvähän että se on sitten tarvitseville saatavana. Pakottamista tänne ei kukaan kaipaa. .Kepumafian takia on jo ihmissuhteetkin monella kyläläisellä ajautuneet karille. Kiitos teille siitä Villihiiden johto. Suksenrasvaaja voi lopettaa sen soittelun ja haukkumisen kaikille valtuutetuille.

        Toiminta-alue perustuu lakiin, jossa määritellään asutus ja toiminta-alue. Ei se sen ihmeellisempää ole, jos on tönöjä paljon samalla alueella jossa vesijohto ja paskaviemäri kulkee. Se on yhteiskuntarakennetta ja ihan normaali ilmiö jonka kaikki muut käsittävät paitsi eräät villikkalaiset kiihkoilijat.
        Tuskin siihen paskaviemäriin ketään pakotetaan mutta tulevaisuudessa kyllä kun hakee rakennuslupaa johonkin omaan rojektiinsa.


    • Paskahomma

      Niinpä, Villihiiden alueet on jo todettu virallisestikin etteivät taajaman tunnusmerkit täyty. Miksi siis rikkoa lakia? Kähmintä siis jatkuu...

    • Enäänestähiidenpuolesta

      Mutta Suksenrasvaaja voisi lopettaa sen soitteln ja manipuloinnin sekä pari muuta kepulaista. Ei tule onnistumaan ainakan muita haukkumalla. Että haiskaa soittelijat pahalle!

    • Eitukeaniille

      Toki kaikki muistamme sen, kun Orimattilan vesi osti Villihiideltä runkoputken villikkalasta kuivannolle. Orimattilan vesi on kaupungin omistama yhtiö ,joten meidän veroeuroilla silloin pelastettiin ensihätään konkurssilta. Sama peli ei saa jatkua!

    • Oikeusvoitti

      Kaupunginhallitukseta löytyi selkärankaa olla myöntämättä toiminta-aluetta villihiidelle! Hyvä järki voitti.

    • Loistavajuttu

      Orimattilan vedelle koko hoito päätyy loppujen lopuksi. Ensin koko osuuskunta konkkaan ja kaupunki ottaa takausten edestä sen haltuunsa. Sen jälkeen osuuskunta maksamaan vastuunsa ja kaikki ulosottoon osuuskunnan hallituksen jäseniltä. Tämä on se tie mikä on käytävä.

      • Itsesyypäät

        Tämänpäivän Olan sanomissa villihiisi huusi hätäänsä. Ei auta, sillä loppu lähestyy ja olisi jo tullut aikoja sitten, ellei kaupungin yhtiö olisi ostanut pätkän putkea. Vastuu langetkoon heille kelle se kuuluu.


    • Oikeusvoitti

      Valtuusto päätti nyt asian. Villihiiden taru päättyköön ja vastuulliset hoitakoot velvoitteensa. Toiminta-aluetta ei tule eikä ole. Kaikki jotka eivät halua osallistua konkurssin maksajiksi kannattaa erota osuuskunnasta välittömästi.

      • Jaamae

        Hieno kommentti penis naama.


    • Kylläonpahamieli

      Nyt kyllä kannattaa kaikkien osuuskunnan jäsenten kiireesti lukea osuuskunta laki, sillä sieltä löytyy ihania pykäliä jäsenien maksuvelvollisuuksista konkurssin sattussa. Buah hah haaa, hih hii . Kiitos vielä kerran keskustan kähmijä porukalle viilihiisi asiassa. Nyt konkurssin tullessa putkistot siirtyyvät kaupungin yhtiölle ja jo liittyneet joutunevat maksaman liittymismaksutkin uudelleen heh hee. Näin se asia vaan taitaa mennä.

    • PipopäätYhesKoos

      Ihanaa lueskella kehitysvammaisten keskusteluja. Kaikki luulee tietävänsä, mutta todellisuudessa asiasta ei ole mitään hajua. Minä niin tykkään lueskella.

    • Ilolukea

      Mekin tykätään lukea hallituksen ja valtuuston päätöksiä toiminta-alueesta ja tykätään myöskin lukea osuuskuntalakia.

      • PipopäätYhesKoos

        Mutta te ette ymmärrä lukemaanne. Sehän se ongelma on.


    • Itsestälukua

      Minusta on hassua kun villihiiden velkamäärä ei ole vähentynyt kuin Orimattilan vedeltä saadulla putken kauppasummalla? Kuitenkin aikaa mennyt jo 10 v ? Korkojako vaan makselevat? Ymmärrämme hyvin erään toiminta-alueen puolustelijan motiivit kun taisi itse olla rahoituksia järjestelemässä osuuskunnalle. Onkohan omatkaan laskut aina maksettuina? Hmmm..

    • Selkeälaki

      Koplaus jatkuu...villihiisi valittaa toiminta-alue päätöksestä mutta turhaan. Lakia ei ole joka pakottaisi kuntaa myöntämään toiminta-alue lupaa. Vain suosituksia. Edellytyksiä kun ei ole toiminnalle ja jos kaupunki sattuisi toiminta-alueen myöntämään se voi konkurssissa ajautua vesiyhtiön haltuun. Nyt kun toiminta-aluetta ei ole myönnetty niin vastuu kokonaan osuuskunnalla. Vuodenvaihteessa laki muuttuu ja jollei toiminta-aluetta ole niin sen jälkeen ei ole liittymisvelvoitetta kenelläkään. Myöhemmin saatu myönteinen päätös ei tätä asiaa muuta.

    • päättäjäthukassa

      ESS 14.12. klo 18.38

      Ely-keskus kutsuu Orimattilan kaupunginvaltuuston keskustelemaan ensi vuoden alussa Vesiosuuskunta Villihiiden tapauksesta. Johtava vesitalousasiantuntija Timo Virola Hämeen ely-keskuksesta kertoo, että asia nostettiin esiin kaupungin ja ely-keskuksen välisessä normaalissa kehittämiskeskustelussa.

      – Tällä hetkellä ely-keskuksen näkemys on, että kaupungin olisi pitänyt toimia korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisun mukaisesti, Virola sanoo.

      Orimattilan kaupunginvaltuusto päätti viime kuussa jo toistamiseen, ettei Villihiisi saa hakemaansa toiminta-aluetta. Päätös oli korkeimman hallinto-oikeuden (KHO) edelliskesänä antaman ratkaisun vastainen.

    • Eitoimintaa

      Niin Virola oli itse avustuksia myöntämässä ja joutui huijatuksi osuuskunnan valheellisilla avustushakemuksilla. Selvittäisivät nyt ensin kuka ja miksi ilmoitti liittyjämäärätkin 3 kertaa suuremmiksi kun todellisuudessa. Miksi osuuskunta ei ole lainaa lyhentänyt kuin Orimattilan vedeltä saadulla kauppasummalla? 140.000€ sai putkesta. Jos alunperin lainaa oli 500.000€ ja nyt 340,000€ niin helppo on päätellä asia. Miksi toiminta-aluetta ei haettu ajallaan ennen putkistojen kaivuuta? Ym.ym.

    • Asiatutkintaan

      Virolan toimia pitäisi tutkia, oliko tehnyt virheen myöntäessään avustuksia Villihiidlle. Yrittääkö nyt peitellä omia virheitään. On kyllä saanut jo vuosia sitten sanktioitakn Artjärveläisiltä asian tiimoilta.

    • Nytalkaatapahtua

      Eipä ole villihiiden vastuuhenkilöillä minkäänlaisia tapoja,sillä nyt kun omat petostelut osuuskunnan perustamisen ajoilta kaatuvat päälle, niin kehdataanvielä vaatia 7000€ kipurahoja! Meidän Villikkalalaistenhan täytyykin myös alkaa vaatimaan osuuskunnalta kipurahoja. Mehän tässä syyttömät osapuolet olemme kärsineet ja viettäneet unettomia öitä Villihiiden kähminnöistä johtuen. Elyn ja kaupungin välinen tilaisuus täytyy olla myös avoin meille asianosaisille kyläläisille,jotta pääsemme myös antamaan oman mielipiteemme julki siellä. Nyt jo ennakkoon voisimme tietysti alkaa pommittaa Timo Virolaa joka laittomasti väärillä tiedoilla rahoja aikoinaan villihiidelle jakeli tarkistamatta faktoja. Voisi esimerkiksi vaatia rahoituksen myöntämisperusteiden uudelleen tarkistamista. Kuka on tehnyt väärin?

    • Herääkysymys

      Elyn miehen ainoa motiivi on varmaankin siivota omia jälkiään ja eikö siellä Artjärvellä ollut myös se surullisen kuuluisa matkailuprojekti missä hävitettiin miljoona eu rahoja, joista jäi jäljelle vain paellapannu eräälle silloisen hallituksen jäsenelle? Eikö sitä samaa matkailun porukkaa ollut mukana Villihiittäkin perustettaessa?

    • Hennaauttoi

      Auttaisko jos perustettaisiin sen tilalle Hennahiisi.Sana toisi positiivisen ilmapiirin.

    • Tosihelpottunut

      Viimeinkin saamme toiminta-alueen muodostettua ja nyt pääsemme paikkaamaan talouttamme kyläläisten paksuilla setelipinoilla. Turhaa on enää eräiden isäntien kettuilla meille osuuskuntalaisille. Me hoidamme tästälähin pakkoliittymiset ympäristösihteerin kanssa vaikka uhkasakkojen kera. Erityiset kiitokset Malmiharjulle jaRyynäselle, kun hoiditte asian hienosti kotiinpäin ja Osuuspankkikin on nyt tyytyväinen, kun konkurssiuhka lieventyy suuresti. Tästä on hyvä jatkaa, kun toiminta-alue päätös myös lisää kaupungin velvollisuuksiakin ja vastuita. Kiitos siitä päättäjille . Meidät on päästetty nyt vastuusta asioiden hoidossa. Orimattilan vesi saa hyvän laitoksen hoitaakseen meiltä.

      • sydäntätarvitaan

        Joskus se ottaa koville kun kolli poikii...


      • tapsantakana

        Malmiharjulta valtiomiesmäistä osaamista. Rauhanrakentaja. Järkevää tekemistä.
        Harmi kun ei nyt ole kansanedustajaehdokkaana.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe