minecraft ja sähkökatko

hermoromahdus

Siis mitä ihmettä. Mitenkä on mahdollista, että jos kesken pelin tulee sähkökatkos, katoaa KAIKKI mitä olet siihen mennessä pelannut. Monen viikon pelaamiset häviää!!! Ei vain se, mitä on tänään aikaan saanut, vaan ihan kaikki.

Edelliskerralla luulin, että se johtui siitä, kun sillä oli tallennus kesken. Mutta tänään se katkesi ihan normipelitilanteessa.

6

1322

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No älä muuta sano. Mua vituttaa miten tyhmii minecraftin tekijät on ku ei jumalauta voi korjata tota. "Tallennetut tiedot ovat vioittuneet nännännännänäää haista vittu me poistetaan kaikki sun aikaansaannokset hahahhaha" vittu et voi vituttaa. Enkä jaksa joka 10min välein kopioida maailmaa joidenki vitun sähkökatkosten takia. Saatanan mulkvistit ku on tehny tommosen systeemin et kaikki poistuu sähkökatkojen myötä. Saatana mul on täs eilisen ja tän päivän myötä menny maailma vituils jo 3-4 kertaa. Ja sit ne sähkökatkokset on ollu semmosii 000,1 sekunnin pitusii. Saatana mä viel paskon minecraftin tekijöiden ruokapöytään ja kusen niiden hiuksiin

   • Anonyymi

    Sama vittu mulla on ollut kaupunki maa joka oli 3vuotias ja vitun sähkö katkokset pilaa kaiken perkele


  • Anonyymi

   Siis onko tallennus korruptoitunut? Sen varalta olisi suotavaa säännöllisesti siirtää tallennus Cloud Saveen, vaikka tuntuisikin kuinka ylivoimaiselta. Toisekseen, missä korvessa Anonyymi asuu, jos sähkökatkos tapahtuu 4 kertaa päivässä? Jos tuollaista tapahtuu usein, niin kannattaisi jo vahvasti harkita UPS:n ostoa.

  • Anonyymi

   Muistelen joskus PS3:lla käyneen sähkökatkon, joka korruptoi muistaakseni NFS: ProStreet pelitallennukset, niitä ei voinut edes varmuuskopioida muistitikulle. Paskaksi mennyt tiedosto ei suostunut edes ihan helpolla poistumaan Pleikkarin kiintolevyltä, vaan piti käynnistää siihen huoltovalikkoon, ja ajella niitä tiedostojen korjaustoimintoja ennenkuin suostui poistumaan.
   Pelin edistymiset tietysti oli mennyttä ja piti aloittaa alusta asti uudelleen, mutta eipä ollut motivaatiota enää kovinkaan pitkälle pelailla sitä uudestaan.

  • Anonyymi

   Ärsyttää ku mulla oli kolmen vuoden minecraft kaupunki maa ja siellä oli suuria rakennuksia jopa lentokenttä missä oli terminal 1 ja terminal 2.Sitten yhtäkkiä tulee joku hitsin sähkö katkos ja kaikki häviää multa MIKSI MOJANG???

   • Anonyymi

    No ompa tosi kökkö peli, jos ei tallennu ja kuukausien uurastus katoaa yhden sähkökatkon takia.
    Miks pelin edistyminen ei tallennu nettiin, kun varmaan minecraftin pelaaminen vaatii nettiyhteyden, kuten moni peli nykyään.
    Pelaan Fishing Planet peliä ja pelin edistyminen tallentuu automaattisesti.
    Vituttas, jos sähkökatkon takia häviäis kaikki mitä pelissä on edistynyt.
    Ei vaan jaksais aloittaa peliä uudelleen tasolta 1, kun on menossa tasolla 54 ja kohta 1,5 vuotta pelanut ja kymmeniä tuhansia kaloja napannut, niin pitäs aloittaa kaikki alusta, ei kiitos.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   79
   1517
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   68
   1235
  3. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1178
  4. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   974
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   144
   970
  6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   175
   950
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   852
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   824
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   806
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   754
  Aihe