Riistakamera ei lähetä kuvia??

Burrelkamera

Burrel-riistakamera ei lähetä kuvia kännykkään vaikka aivan varmasti kaikki asetukset ok.

Saunalahden pre-paid käytössä kamerassa.

Kameran asetukset tarkistanut useampaan kertaan ohjekirja apuna, missä vika ken tietäis?

35

6091

Vastaukset

 • Tavallinen prepaid ei sisällä tiedostojen lähetysmahdollisuutta, pelkät puhelut ja tekstiviestit. Pittää olla netti.

  • Jassoo, olin ostavinani dataliittymän, riistakamera kyllä hakee internet-yhteyttä hetken aina kun sen kytkee päälle ja monihan käyttää saunalahden prepaid-liittymää riistakameroissa.

   Eikös nyt saunalahden prepaid-liittymä lähetä MMS-viestejä puhelimesta puhelimeen niin luulisi että myös toimii riistakameran ja puhelimen välilläkin, olen tarkistanut edelleen asetukset kamerassa ja 100% oikein, kuvaa ottaa hyvin mutta ei vaan lähetä, alussa oli vikana kun kameran asetukset palasi tehdasasetuksille mutta nyt ei ole niin vaan kaikki ok. Prepaid-liittymään tilasin tekstiviestillä palveluasetukset ELISALTA numerosta 18588 koska niitä ei suoraan tullut ja ne on nyt tallennettukin mutta kuvaa vaan ei riistakameralta tule, hermot menee näiden nyky-ajan saatanan värkkien kanssa.


  • Vielä tarkennusta..kyllä tuo ostamani Saunalahden prepaid sisältää, puhelut/viestit/multimediaviestit sekä mahdollisuuden internet -yhteyteen.

   Jostain luin että saattaa kestää jopa 24 tuntia ennen kuin alkaa esim. MMS-viestit kulkea joten nyt vaan odotellaan ja kiroillaan, kyllä kaikenlaisia rakkineita valmistetaan ja myydään mutta vielä nyky-päivänä operaattoreiden palvelu on surkeaa jos nyky-tekniikalla pitää odotella 24 tuntia, puhelut kyllä jo toimi mutta viestit ei kun kokeilin toiseen kännyyn lähettää kuvaviestiä.

   Riittääköhän jos korttia käyttää omassa kännyssä ja asettaa osoitteeksi ELISA MMS ja sitten kortti riistakameraan?


  • burrelkamera kirjoitti:

   Vielä tarkennusta..kyllä tuo ostamani Saunalahden prepaid sisältää, puhelut/viestit/multimediaviestit sekä mahdollisuuden internet -yhteyteen.

   Jostain luin että saattaa kestää jopa 24 tuntia ennen kuin alkaa esim. MMS-viestit kulkea joten nyt vaan odotellaan ja kiroillaan, kyllä kaikenlaisia rakkineita valmistetaan ja myydään mutta vielä nyky-päivänä operaattoreiden palvelu on surkeaa jos nyky-tekniikalla pitää odotella 24 tuntia, puhelut kyllä jo toimi mutta viestit ei kun kokeilin toiseen kännyyn lähettää kuvaviestiä.

   Riittääköhän jos korttia käyttää omassa kännyssä ja asettaa osoitteeksi ELISA MMS ja sitten kortti riistakameraan?

   Älä intoile jostain 24h ajasta, minä sain odottaa yli 60 vuotta ennen kuin kännystä alkoi tulla videota!


 • Miksi et laita kuvia menemään sähköpostiin josta tulisi häly kännykkään, ei maksakkaan mitään.

  • Niin..toimisikohan edes noinkaan koska ei lähetä kuvia tuo kamera, eli ei kai se lähetä sähköpostiinkaan jos ei lähetä kännykkäänikään..epäilen että jotain vikaa on asetuksissa koskien operaattorin palvelua, kännykkäni niin vanha ja siinä ei ole edes sähköpostia ja läppärin kautta hommaa en osaa tehdä kun muutenkin olen aika kädetön tietotekniikan parissa.


  • Ei lähetä edes sähköpostiin kuvia, perseestä nuo saunalahden liittymät. Löytyy paljon juttua netistä ettei saunalahden liittymällä saa riistakameraa lähettämään kuvia ja jotkut saaneet vasta silloin kun ovat soittaneet saunalahden asiakaspalveluun, tuo nyt sitä rahastamista, maksat puhelusta saunalahdelle ja silloin vasta alkaa liittymä toimimaan...aaarrggghh!


 • Minulla on Burrelissa noin 3 euroa kuussa maksava telefinlandin sim kortti ja toimii välillä Hesa -Utsjoki hyvin. Sähköpostiin lähettää kuvat.

  • mitkä on telian asetukset?


 • Näistä lähettävistä kameroista ei ota selvää suokuokallakaan. Mitä asetuksia pitäis laittaa, mulla saunalahden 3G kortti 1Mb liittymällä tällä hetkellä, aikaisemmin 2G tarkka 256/kb, mut ei mitään eroa toiminnassa. Kamera lähettää kuvia milloin sattuu..kuvat vaan ei kulje..vastailee kyllä etäohjaus viesteihin mutta mitään kuvia ei kulje kuin satunnaisesti. Jos kulkee joskus niin miks ei aina, jotenkin ne jotkut kuvat löytää perille, mut toiset ei, mitä vit..a. Kokeilin tänään siirtää kuvia mms viestinä..ok yksi kuva tuli ja siihen loppu. Kävin tsekkaamassa oma elisassa mitä dataa tai viestejä on kulkenut. Kameran liittymässä "oma elisa" ilmoitti et on siirtänyt viisi sms viestiä juuri sinä aikana mitä asetus oli päällä, mut yksi vaan ilmestyi s-postiin..mihin vit..n ne muut neljä meni, lasku kyll varmaan tulee. Jos kameralta on lähtenyt viis mms viestiä ja ne on tavoittanut elisan laskutuksen niin mihin ne siin välissä hukass osoitteen mihin piti mennä. Tää alkaa tuntua huijaukselta. olen epäilyt kameran toimintaa tähän asti ko kiinassa tehty, mut nyt epäilyt siirtyneet operaattoriin siirtoja näkyy kerääntyvän mut ei tuloksia eli kuvia mihinkään s-postiin. Olin jokin aika sitten yhteydessä kameran myyjään, aika tyhjää niidenkin tieto tai mikä lie. Olen testannut neljää erilaista operaattorin asetusta tänään mut mikään ei tahdo toimia kuin kerra tai pari useimmat ei ollenkaan.Mitä pitäis tehdä???

  • Sama vika täällä, kuvia on monta mut yksi on löytänyt sähköpostin. Tää Elisa taitaa lähteä vaihtoon ja samalla kaikki muutkin liittymät.


 • Ei kai niitä voi roskapostiin päätyä?
  Kun minä lähetän tekstiviestillä pyynnön kuvasta niin kyllä ne G-mailiin ropisee. Kuulostaa oudolta tuo kameravaivasi.

 • Mikä. On viesti millä pyydetään kuvia kameralta ? #500#?

  • *500# pyydetään kuva. *160# pyydetään kameran tila . Minulla jutteli s10 toimi 2 vuotta kun junanvessa ja saldoa kortilla on muttei lähetä enää automaattisesti eikä pyydettäessä ? Kameran tila viestiin tulee vastaus , mutta ei kuvia . Onkohan mennyt rikki ?


  • Mulla ihan sama! Osaisiko joku auttaa?


  • Niin on nyt näreet, kaupallisuus kutsuu, kaikki vanhat kamerat kaatopaikalle , ne ovat hyödyttömiä kapitalisien lakien vastaisia , niiden olisi pitänyt lakata toimimasta heti kun takuuaika loppui.
   Siinä vvaan kävi fiba , oli väärän vuosisadan kalenteri ohjelmoitu niihin.
   Meillä meni omaisuus kameroihin ja nyt kaikki turhia yksikään ei lähetä mitään.
   Syy on selvillä, kameran pitää osata käyttää selain postia ?? älkää kysykö kuinka se tapahtuu.
   Kameraan pitää saada selain kai,ja, myös päivityspalvelu kerran viikossa.
   Tämä lykkäsi myrkyn etten sanoisi.
   Jos joku keksii jonkin systeemin niin kertokoon kameran myyjien harmiksi.
   Pakkokaupallisuus on laitonta.


  • Riistakam kirjoitti:

   *500# pyydetään kuva. *160# pyydetään kameran tila . Minulla jutteli s10 toimi 2 vuotta kun junanvessa ja saldoa kortilla on muttei lähetä enää automaattisesti eikä pyydettäessä ? Kameran tila viestiin tulee vastaus , mutta ei kuvia . Onkohan mennyt rikki ?

   Kaksi vuotta ja kaksi kuukautta s10 toimi ja sitten sippas.


 • Pari vuotta toimi mullakin, mutta nyt vaan lakkasi lähettämästä yhen äkin. Kaverin kamera toimi vuoden, nyt lähettää vain mms viestejä. Scout Guardikin lähetti vain kaksi vuotta, ei ne kestä sen kauempaa. Siksi takuu on vain 12 kk! Nyt ostin uovision 785, toimi vain kuukauden videolähetys, nyt suostuu lähettämään vain kuvia? Sekä muuttaa videokuvauksen itsestään Still kuvaukseksi aina kun vuorokausi vaihtuu. Todella epävarmoja vehkeitä, rahat menee hukkaan.

 • Meidän Burrell ei myöskään lähettänyt kuvia - ehkä siitä syystä että melkein jäi kaatuneen koivun alle myrskyn keskellä. Asensin kaikki numerot ja osoitteet uudelleen - mitään ei edelleenkään tapahtunut - otti kyllä kuvia ja videoita mutta ei lähettänyt.
  Sen jälkeen otin SIM-kortin pois paikalta ja asetin sen uudelleen - nyt TOIMII!!

 • Täällä myös ollaan ihmetelty tuota, kun ei tule mms-viestejä - ensin kokeiltiin Telia-prepaidiä ja nyt vaihdettiin Saunalahden prepaidiin - ja molemmilla prepaidillä meinasi tulla harmaita hiuksia....
  Nyt viikonloppuna sitten hokattiin kokeilla täyttää sieltä asetuksista myös se operaattori -osio tietokoneen kautta, vaikka ohjekirjassa on että pitäisi olla Auto- asetukset sekä Counrty ja Operator-kohdissa - täytimme myös ne ja alkoi kuvaviestit tulla kännykkään myös prepaid -liittymästä. Jätimme sitten Saunalahden toimintaa, koska siinä näytti olevan paremmat kentät ja Saunalahden prepaidissä oli tarjous 3 kk:n viikonloput viestit veloituksetta, jos lataa uutta saldoa - eka latauksen jälkeen :)

  • ..jatkoa edelliseen, niin ne operaattori -asetustiedot mms-viestin osalta löytyi operaattorin sivulta - eli Saunalahden osalta Elisan nettisivuilta - ne kopsattiin riistakameran muistikortin asetuksiin, jotka päivitettiin riistakameralle...


 • Usein käy niin että kuvat tulkitaan roskapostiksi, yleensä puolen vuoden välein. Kannattaa kokeilla vaihtaa kameran sähköpostiosoitetta. Ja mielummin sellaiseksia että ei käytetä sana "kamera" päätettä. Noita burrel, kamera jne osoitteita liikkuu netissä niin paljon että robotit tulkitsevat niitä roskaposteiksi. Eli esim "pekka@kamera.fi "muutetaan esim. "mökki@ tonttu.fi"ksi Tämä on auttanut minua monasti.

 • Jos lähettävä posti on Gmail, muista salasanaa muuttaessasi muutta salasanasi myös kameraan. Muista säätää google- tilisi asetuksissa "salli vähemmän turvalliset sovellukset: Käytössä".

 • Oletko poistanut pin koodin kyselyn pois simkortista? Se onnistuu laittamalla simkortti puhelimeen!

 • MInulla lähettää jonkin aikaa ja lakkaa sitten. Burrel 12. Asetuksissa ei voi olla vika, mutta joko kamerassa tai softassa voi

 • Mikä on burrellin virhekoodi 268?

 • Burrel s10 ei suostu lähettämään kuvia enää sähköpostiin. On toiminut 2v hyvin ja nyt tulee vikakoodi "Failed 259" kuvaa lähettäessä. Onko kenellekään muulla ollut samaa ongelmaa?

 • Mulla toimii miutaman päivän ja sit mökkää. Ei kuulu kuvia sähköpostiin, eikä vastaa mihinkään pyyntöihin etäohjauksella, esim kameran tila joka pitäs tulla teksti viestillä. Toiminut noin 2v ihan moitteetta.

 • Burrel heräsi henkiin, kun pyysin Retkitukusta viimeisimmän päivitystiedoston kameraan. Otti kuvia, muttei lähettänyt. Vastaanottavaksi sp- osoitteeksi jokin muu kuin gmail. Gmail lähetti kuvia jopa kolme tuntia ottamisesta, ja ihan omassa järjestyksessä. Useampi sp- tili on hankala, mutta esim. Yahoosta tuli kuvat hetimmiten.

 • Itselläni Burrel lakkasi lähettämästä kuvia ja syyksi paljastui, että lyijyhyytelöakun varaustaso oli laskenut liian alas. Kamera siis otti viimeisillä voimillaan kuvia ja ja jaksoi lähettää vahvistustekstarin kännykkään, mutta ei jaksanut lähettää kuvia sähköpostiin.

  Napajännite oli 4,5 V ja ladattuani akun täyteen, oli jännite 6,5 V.

 • Niin muuten ei lähetä IP kamerakaan ei sitten kirveelläkään.
  Ei vaikka on vain pelkkä reitin ja kamera.
  Kamera lähetti suoraan reitiimen kautta alussa mutta se pysähtyi vuosia sitten , nyt on hyvä jos pääsee tietokoneella, 2008 mallin macbook ei enää tee yhtään mitään Ei selata eikä lähetetä postia.
  Selainta ei tueta , mail ei puhu mitään yrittää ja yrittää siitä tuli yrittäjä , nyt on Sipilä mielissään kun Suomeen tuli uusi yrittäjä.PEr.....

 • Burrel Edge HD lakkasi lähettämästä kuvia/videoita 11.4.2019, jolloin DNA:lla oli ollut jokin serverimuutos. En tiedä liittyykö siihen.

  Kuvat tallentuvat muistikortille, mutta ei lähetä. Ei lähetä pyynnöstä, eikä ajastetusti, eikä liikkeestä. Asetuksia ei ole muutettu. Lähettävä GMail-laatikko on varulta tyhjennetty. Kamera on verkkovirrassa. GMailissa on päällä "salli vähemmän turvalliset sovellukset ..." Kameran uudelleen käynnistys paikanpäällä auttoi noin vuorokauden ajaksi. Alkoi lähettämään, mutta ei enää seuraavana päivänä. Kamera alle vuoden vanha. Kaikki toimi kuin junan vessa 10 kk ja sitten ei toimi enää :(

  Hankalaa, kun on niin monta toimijaa, Lähettävä GMail, liittymä (Moi!, joka toimii DNA:n verkossa) itse kamera ja vastaanottava GMail.

  • Moi.

   Mulla sama ongelma, huhtikuussa loppui DNA:n verkossa lähetys.
   Onko ongelma ratkennut?

   t Anders


 • Aika lapesnkengissä vielä nämä riistakamerat, itse ostin parivuotta sitten UOVision 875 HD 3G Maksoin siitä uutena 385€ .
  Lähettää muutaman päivän videota, jonka jälkeen tulee pelkkä kuva.
  Asetuksena on unlimited elikkä 0. Tilanne on ollut uudesta asti sama ja on kokeiltu Saunalahden ja DNA liittymällä. Toimiihan tuo, ku pittää pihakuusessa nii on lyhyt matka käävä ramppoomassa asetuksia, tai SD kortti pois ja uudet asetukset.
  Eipä taida löytyä enää Android sovellustakaan enää googleplaysta.

 • 9.8.2019 ostin Jonne ShopistaWill fine 3.5 lähettävän kameran.
  alkuun toimi ihan OK.
  1kk päästä alkoi ongelmat.Ei tullut kuvia vaikka pyysin. Yöllä tuli 3 aikaan jokin viesti .
  Nekin loppuivat. Kävin kameran pihaan kokeilin ilmoitti ei kenttää.
  Kuitenkin se alunperin näytti kuvia .poistin asennetun ohjelman ja asensin uudestaan. muutaman kuvan laittoi. vein kameran mökille ,sieltä ei tullut mitään. Sitten huomasin ettei kameraan tule virtaa.
  testasin akun ihan tyhjä. 1kk ollut käytössä.
  Latasin akun,kamera alkoi kuvata,mutte ei lähettänyt niitä edes siellä mökillä.
  Kamera oli ottanut 1270 kuvaa yhtään ei tullut sähköpostiin.
  Yöllä oli kaikki kuvat ottanut,ei niissä kuitenkaan mitään näkynyt.
  Joku oli kyllä liikkunut
  Päivä kuvia ei yhtään. Hommaa tutkitaan.
  Nyt taas oli akku ihan loppu, Kk auden taas kesti.
  Vanhoja varastoja ilmeisesti myyvät.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3023