Kuuhankaveden koulun oppilaat räkivät

kummaa

Kuuhankaveden koulu on viestittänyt julkisuuteen, että koululaiset räkivät paljon. Koulun edustajan mukaan on kuitenkin tulkintaa, että räkijät olisivat jonkin tietyn luokan oppilaita. Muuten vaan räkä on liitetty joihinkin oppilaisiin - kuulemma ei pidä kuitenkaan tulkita väärin.

20

867

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kasvainräkä

   Koulu esittää julkisuuteen omien sanojensa mukaan OPPIMISYMPÄRISTÖÄ, jossa esitellään muhkeaa oppilaiden räkimää limppiä. Hienoa Kuuhankavedenkoulu! Räkää riittää.

  • kirkonluona

   Ai se koulu siellä Hankasalmella?

  • hyhhyh

   Vanhemmat voisivat puhutella lapsiaan, ettei pidä räkiä, niin että koulu joutuu julkisuuteen laittamaan räkälimppien kuvia. Hyi Kuuhankaveden koulun oppilaat. Hyi!

   • sipulix

    Mikäpä siinä , antaa nuorten räkiä, minäkin olen näin viiskymppisenä räkinyt jo kolmatta viikkoa eikä loppua näy eikä tunnu, mistä sitä tuota räkää riittää, voisiko sitä kerätä ja jotenkin kierrättää, nuorena ja kiihkeänähän sitä sylkeäkin tyttöjen kanssa vaihdettiin.


  • limppis

   Juu,. Sitten ne kaikki räkälimpit valokuvaan ja Kuuhankaveden koulun sivuille vaan, jotta etsivät nuorisotyöntekijät pääsevät peukuttamaan. Ei niilläkään vaikuta olevan muuta tekemistä, kuin istua päivät pitkät Facebook - viihdesivustoilla. Missä näiden etsivien nuorisotyöntekijöiden pääte sijaitsee siellä Hankasalmella. Ovat ottaneet erityisesti silmätikuiksi tiettyjä nuoria siellä Hankasalmella. Peukuttavat sitten kouun valokuvaa RÄKÄLIMPEISTÄ. Sinäkin muuten sipulix voisit lähettää ne räkälimpit sinne Kuuhankaveden koululle.

  • etsivää

   Räkivätkö ne etsivät nuorisotyöntekijätkin joutessaan. Heillä ei näytä olevan muuta tekemistä, kuin istua koneen äärellä.

  • toimirehtori

   Niillä etsivillä nuorisotyöntekijöillä on muuten erityisen rikas mielikuvitus, kun nauttivat räkälimpeistä, joita esitellään Kuuhankaveden koulun rehtorin suostumuksella. Mutta ei aivan pääkoulun sivustoilla. Siitä voisivat hienommat vanhemmat pillastua. Pitää laittaa räkälimpit heikko-osaisempien syyksi. Räkää ko räkää.

   Ei muuta kun limpit Kuuhankaveden emäkoulun sivuille!

  • limppine

   Kuuhankaveden koulu julkaisee mielellään kuvia räkälimpeistä. Oppilaiden räkälimppejä, opettajien räkälimppeja, vanhempien räkälimppejä, erityisopettajien räkälimppejä ja sokerina räkäkupin pohjalla ALATI ILOISTEN ETSIVIEN PEUKUTTAVIEN nuorisotyöntekijäiden räkälimppejä.

   Kaikki joukolla räkimähän vaan, räkimähän vaan. Ja osoite on Kuuhankaveden koulu, Hankasalmi.

  • varning

   Mutta muistakaa hankasalmelaiset katsoa aina alas, ennekuin istahdatte, sillä siinä saattaa olla ETSIVÄTN NUORISOTYÖNTEKIJÄN peukuttava vihreä räkä - mikäli hän päätteeltään ennättää räkäsemään.

  • hiiripeukku

   Etsivän nuorisotyöntekijän vihreänkeltaisella klimpillä, räkäklimpillä on pitkä peukalo. Ja hiiriranne on notkea.

  • räkäpeukku

   Peukutusta, peukutusta vaan. Ja räkä lentää.

  • peukalopytty

   Hankasalmi on "kartalla" ja Kuuhankaveden koulu. Oli näet Hesarissakin juttu rä'ästä. Mutta räkivästä nuorisotyöntekijästä, saati etsivästä sellaisesta ei siinä puhuttu. Ehkä Hankasalmen etsivä on aikaansa edellä, kun räkiä peukuttaa.

  • räkälimppi

   Joko räkäkuvia on lisätty Kuuhankaveden koulun seinille ja naamakirjaan.
   Henkilökunnan huoneen ovessa voisi olla valokuva jokaisen opettajan räkälimpistä. Voisi sitten oppilaat arvaille, mikä limppi on kenenkin kehosta peräisin.

  • viherryspallo

   Khroooh....plop.

  • ghty5n

   Sehän on nykypäivää, nuoriso kun jossain pihalla hengailee tai kadulla niin aina joku on sylkemässä, mitä niiden suuhun oikein valuu kun sitä pitää koko ajan syljeksiä, luultavasti aivon rippeet valuu suuhun.

  • viherpeukkuko

   Mutta kun nämä etsivät nuorisotyöntekijät pekuttavat Kuuhankaveden koulun sivuilla olevien räkälimppien kuvia. Eli aikuiset oikein kannustavat nuoria räkimään. Minusta se ei ole oikein miellyttävää, mutta nämä etsivät nuorisotyöntekijät ja irokeesi -opettajat (muka jotain nuoria) haluavat olla COOLEJA ja miellyttää. Ovat sitten coooleja hyviä tyyppejä nuorten silmissä. Ainakin omasta mielestään.

  • sillipeukuttaa

   Sehän on nykypäivää, että oppilaat ja opettajat räkivät. Erityisen suosittua se on Kuuhankaveden koulussa. Opettajatkin tykkäävät julkaita räkäkuvia. Ja etsivä nuorisotyö etsii klimppejä ja peukuttaa.

  • punertavaräkä

   krrrrrrrplöh

  • Anonyymi

   eetu kokkonen

  • Anonyymi

   Voi vain toivoa, että Venäjä hyökkää pian ja pistää pullamössöt kuriin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   144
   2547
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   178
   1531
  3. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1352
  4. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   108
   1279
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1197
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1112
  7. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   41
   1078
  8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   96
   1075
  9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   49
   1067
  10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   72
   971
  Aihe