Minulla on sekä Outlookin että gmailin sähköpostit,joista en ole pitkään aikaan gmail postiani käyttänyt.Ja nyt kun sittenviimein meinasin taas vaihteeksi käydä siellä kurkkaamassa olisiko siellä tapahtunut mitään,niin sinnepä ei näköjään pääsekään kirjautumaan tunnuksillaan ennenkuin hyväksyy ensin siihen näytölle ilmestyvän tietosuoja muistutuksen.
Joten vähän alkoi kyllä tökkiä ja mietin vaan että mikähän juju senkin muistutuksen takana mahtaa olla, kun niin pakottavat sen ensin hyväksymään ennenkuin postiinsa pääsee menemään.En jaksanut sitä sitten alkaa kyllä lukemaankaan,vaan palasin takaisin Outlookin postiini vaan, jonne vielä toistaiseksi ainakin pääsee normaalisti kirjautumaan ilman mitään ylimääräisiä klikkaamisia.
Joten vähän alkoi kyllä tökkiä ja mietin vaan että mikähän juju senkin muistutuksen takana mahtaa olla, kun niin pakottavat sen ensin hyväksymään ennenkuin postiinsa pääsee menemään.En jaksanut sitä sitten alkaa kyllä lukemaankaan,vaan palasin takaisin Outlookin postiini vaan, jonne vielä toistaiseksi ainakin pääsee normaalisti kirjautumaan ilman mitään ylimääräisiä klikkaamisia.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Siitä muistutuksesta pääsee ohi. ( Minä ainakin aamulla pääsin)